Sanyi egyéb oldalai Vőfély Sanyi
Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi Vőfély Sanyi

Zenész Sanyi

Hangjaim és stílusaim írva és zenélve. Avagy így játszik egy autodidakta zenekedvelő ember.

 

Mint azt a vőfélyoldalon olvashattátok:

"Amennyiben a násznépük létszáma (gyerekestől, szolgáltatóstól, mindenestől) nem haladja meg a maximum 80 főt, akkor elvállalom a lakodalmuk vőfélyi (vagy ceremóniamesteri) és zenészi feladatainak EGYSZEMÉLYBEN való ellátását.
80 fő felett nem vállalok ilyen felkérést!
CSAK zenélést nem vállalok!"
 

Mindezt azért találtam ki, mert a kislétszámú, kisköltségvetésű lagzikban is ugyanolyan elánnal és maximalistán dolgozok, mintha életem legnagyobb felkérésének tennék eleget. A tapasztalataim viszont azt mutatják, hogy részemről hiába teszek meg mindet vőfélyként, hogy egy ilyen típusú esküvőből is fergeteges buli legyen, ha ezt egyszerű anyagi tényezők miatt egy botcsinálta zenész, vagy amatőr diszkós tönkreteszi.

Mivel jómagam is imádom a zenét, és állítólag énekelni is elfogadhatóan tudok, megfelelő felszerelésem is van, a repertoárom sem néhány nótából áll, döntöttem. Nem hagyom, hogy azt a hangulatot, amit én profi módon felépítek, azt mások pikkpakk lerombolják.

Fő célkitűzésem zeneszolgáltatóként az, hogy egy - már alapvetően családiasabb hangulatú - násznép zenei igényeit kielégítsem. Ebbe számomra minden belefér, hiszen én úgy gondolom, hogy zenészként azért vagyok ott, hogy a násznépet szórakoztassam. Ha ehhez először a gyerekeket kell bevonnom, akkor Halász Judittól a Vukig minden belefér. Ha az idősebb korosztályt, akkor a sanzontól a sramliig bármiből választhatnak. De a fiatalok igényeit is maximálisan ki tudom elégíteni a legfelkapottabb disco számoktól a party zenékig mindennel.

És ami még nagyon fontos: én nem azért vagyok ott, hogy én jól érezzem magam, hanem hogy a vendégek bulizzanak. És ha ők a megszokottól teljesen eltérő zenék mellett érzik jól magukat, akkor az engem nemhogy nem zavar, sőt! De kutya kötelességem is mindent megtenni azért, hogy maximálisan kielégítsem ezeket az igényeket! Így zenéltem már olyan lakodalomban is, ahol a fő zenei irányzat a metál volt, annak is az egyik legkeményebb változata. A pincérek az első szám hallatán sokkot kaptak, én viszont csak nevettem rajtuk, mert az egész násznép őrült jót bulizott hajnalig. Semmilyen zenei előítéletem nincs, így bármilyen zenei világ megjelenítése belefér számomra, amit csak az ifjú pár szeretne. Ezért akár a pár, akár a násznép tagjai által hozott hanganyagot is (CD-ről, pendrive-ról) szívesen lejátszom.

A felszerelés

Az élet minden területén nagyon fontosnak tartom a minőséget. Ezért nem otthoni barkács, sufnituning felszereléssel állok színpadra. Viszont nem is egy kamionnyi cuccal foglalom el az egyébként is kis terem nagyrészét, amit ráadásul órákig kellene építeni, illetve hajnalban órákig tartana összepakolni. A kor követelményeinek megfelő hangzású és méretű, kompakt, modern felszereléssel dolgozom. 

A hangszerem:

Yamaha PSR 3000

A Yamaha PSR-3000 a TYROS "kis testvére", pontosabban az elődje.

de erről bővebben itt olvashatsz

A hangtechnikám

Peavey Escort 3000 Portable Sound System 

erről pedig bővebben itt olvashatsz

 

A külső szertartásokhoz

Yamaha DBR 12

 

 

A szertartásvezető hangjához

Takstar TS-6310

 

A diszkós részleg

iMac és MacBook

az algoriddim djay program

erről pedig bővebben itt olvashatsz

A honlapom menülistájából megismerheted a repertoáromat, ahol néhány számot meg is tudsz hallgatni. A fotók és videók is jól szemléltetik azt a felszabadult hangulatot, amit fáradságos, de vidám munkámmal sikerül biztosítanom a násznépnek. A CD-k menüpontban nem csak a mai, de már a kezdeti szárnypróbálgatásaimba is betekintést nyerhettek. Ha pedig arra vagytok kívácsiak, hogy kezdődött zenei pályafutásom, akkor erről is mindent megtudhattok a rólam szóló részben. A fórumom hozzászólásaiból megtudhatjátok azt is, hogy milyen véleményt formáltak rólam az ifjú párok. Ezek a képek, ezek az arcok, ezek a színek, ezek a hangok és nem utolsósorban ezek az elismerő szavak beszéljenek itt és most helyettem.

Az ország és a világ bármely területére elmegyek, hogy a megtisztelő felkéréseknek eleget tegyek.

Amennyiben a weboldalamon található szép emlékeim alapján felkeltettem az érdeklődését, az árajánlatadás és a foglalás menetéről és az elérhetőségeimről is minden információt megtalál az "árak" menüpont alatt.

 

Üdvözlettel Zenész Sanyi