Sanyi egyéb oldalai Vőfély Sanyi

Repertoár

Ahhoz, hogy mindenki jól szórakozhasson, rendkívül széles zenei palettára van szükség. Amikor a repertoáromat összeállítottam, ezt tartottam szem előtt. A hosszú évek, évtizedek alatt rengeteg számot megtanultam. Viszont a lenti lista összeállítása után döbbentem csak rá, hogy mennyit is!  A stílusonként 18 mappába válogatott, rendszeresen használt zenék száma meghaladja a 660 darabot. Ez azt jelenti, hogy ha 3 perces átlag hosszúságot veszek egy dalnak, akkor 33 órán keresztül szólhatna a zene ismétlések nélkül. Valójában még ennél is tovább, hiszen ebből a válogatásból rengeteg olyan szám kimaradt, ami nem annyira közismert, illetve nem lehet pontos stílusjelöléssel ellátni. Összesen több, mint ezer zeneszámot tudok előadni magyarul. Külföldieket is tudok, de ének nélkül, mert olyan borzasztó a kiejtésem, hogy az akár tömegoszlató fegyvernek is bevállna. :P

A lenti listákban stílusonként 2-3 olyan szám is van, amit meg is tudsz hallgatni, ha ráklikkelsz a kiemelt dalcímekre. Ezt ezúton is szeretném megköszönni Lepés Gábor hangmérnöknek! Ugyanis az Ő nagy toleranciát és tűrőképességet igénylő áldozatos munkájának köszönhetőek a felvételek! Így ha ráérsz, akkor akár 2 óra 17 percen keresztűl hallgathatod ezt a 41 számot. Remélem, ennyiből már el tudod majd dönteni, hogy alkalmas vagyok-e erre a feladatra.

A listákban csak dalcímek vannak és helyesírásilag sem megfelelőek, de ennek bonyolult technikai okai vannak, amiért elnézésedet kérem, de másként nagyon nehézkes lenne a frissítés.

Jó szórakozást és jó böngészést kívánok! Remélem, zeneszolgáltatóként is sikerül elnyerem a tetszéseteket!

Listák: