Sanyi egyéb oldalai

Sanyi, a Ceremóniamester

 
Sajnos a KATA szabályok módosítása miatt
a vállalkozásomat 2022.08.16-tól megszüntettem.
 
MEGBÍZÁSOKAT NEM VÁLLALOK!
 
A honlapom a továbbiakban emlékoldalként működik.

 

A modern kor igényei és véleményem szerint a sok kontár kolléga okozta negatív tapasztalat miatt manapság már nemcsak vőfély vezényli le az esküvőt és az azt követő bulit, hanem úgynevezett ceremóniamesterre bízzák ezt a feladatot.

A ceremóniamester feladata szinte semmiben sem különbözik a vőfély feladatától. Mégis más, hiszen nem népviseletben van. Nem rigmusokban beszél. Illetve a magyarországi szokásoktól eltérően is ünnepi köntösbe tudja öltöztetni a fiatalok nagy napját.


Mivel rendezvények szervezésével és lebonyolításával már a 90-es évek óta foglalkozom, hivatásos vőfélyként pedig már évtizedes tapasztalattal rendelkezem, saját jól bevált módszertani rendszerembe, hivatalos vállakozásom profiljába tartozik a ceremóniamesterség is. Viszont külön honlapot nem szentelek neki, mivel nagyon sok az átfedés

Az ilyen modern esküvőre is igaz viszont az, hogy nemcsak a násznép, hanem az ifjú pár és az örömszülők is szeretnék jól érezni magukat. Ez igen nehezen menne egy segítő nélkül, hiszen mindenre nekik kellene odafigyelniük, és így az egész ceremónia és a buli is csak egy hatalmas feladattá válna a számukra.

Ha ezt szeretnék elkerülni, és azt szeretnék, hogy az ünnepeltek és a vendégek is egyaránt jól érezzék magukat és felszabadultan mulassanak, ünnepeljenek - akár a megszokottaktól teljesen eltérő módon -, akkor kérjenek fel engem ceremóniamesternek, hogy minden az Önök elképzelései alapján történjen.

Ceremóniamesterként  leveszem a terhet az ifjú pár és az örömszülők válláról. Mivel átveszem a házigazdák igen sokrétű feladatait és szerepkörét. A felkérésem után az önök igényei alapján elkészítjük a programot, miközben hasznos, szerteágazó, mindenre kiterjedő tanácsokkal is segítem az ifjú párt. Az előzetes egyeztetésen minden dolgot megbeszélünk, tisztázunk, amit aztán rögzítek. Ehhez igazítom az esküvő menetét és az azt követő bulit. Mindezek mellett még koordinálom a vendégsereget, a szakácsokat, a pincéreket, a fotóst és a videóst, és természetesen a zenekart. Így a felmerülő problémák megoldása sem Önöket terheli majd. A megbeszéltek szerint hárítom el az esetleges akadályokat, amikről Önök majd csak a lagzi után, nyugodt körülmények között fognak értesülni.

Így teszem lehetővé, hogy az esküvő és a buli teljes ideje alatt felszabadultan érezze jól magát az ifjú pár és az egész vendégsereg. Lendületes, rugalmas, empatikus, vidám munkámmal érem el, hogy mind az ifjú párnak, mind a vendégeiknek, feledhetetlen kellemes élmény maradjon ez a jeles nap.

Az ország és a világ bármely területére elmegyek, hogy a megtisztelő felkéréseknek eleget tegyek.
Ha egy jó kiállású, antialkoholista, talpraesett, bulizós, nagyhangú és jó humorú ceremóniamesterre van szüksége, akkor az én vagyok.

Ezért amennyiben a weboldalamon található szép emlékeim alapján felkeltettem az érdeklődését,

 az árajánlatadás és a foglalás menetéről is minden információt megtalál az "árak" menüpont alatt. 

Üdvözlettel:

Gergely Sándor

 „Nincs két egyforma ember.
Nincs két egyforma esküvő.
Nincs két egyforma vendégsereg.
Nincs két egyforma buli sem,
Így én is más vagyok, mint a többiek."