Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
241) Edit és Arnold 
(241)
2019-11-28 19:02 Válasz erre Válasz erre

Egy közeli ismerősünk esküvőjén Sanyi volt a vőfély, akkor már tudtunk, ha nekünk lesz Nagy Napon, Őt fogjuk választani. Magával ragadott minket egy jókedve, profizmusa, de legfőképp egy szeretete, ami az ifjú párral foglalkozik.
Ha eljött a Mi időnk, kértünk tőle időponttól, ahol minden egyes nagyszerű megbeszélés, miután a mi vőfélyünk, mert szimpatikus volt, és egységesen nem feszengtünk egy társaságában. Úgy köszöntött minket már az első alkalommal, mint egy egyedülálló látással, barátot üdvözölve. A megbeszélésen türelmesen meghallgatta az elképzeléseinket, majd tanácsokat lehet használni, és együtt dönthettük, mi a legjobb forgatókönyv egy nagy napra. Ha a lagzibai először találta meg, hatalmas nyugalom fogott el minket. Tudtuk, hogy bármi gond lesz, Ő mindent megold. Teljes körűen megbízható magunkat, semmin sem kellett agyalni aznap, csak élvezni kellett és megélni minden pillanatot. A legnagyobb ajándék Tőle, nekünk az volt, hogy kevés kézben tartott. Egy német lézengő barátok, egy harcos nagymamákat, és egy menyasszonyiruha problémát. Mindig a beállításiünkre állt, e-mail-eztünk, telefonon beszéltünk azoknak a messenger konferenciáinknak, amelyek voltak. Mindig türelmes volt, nyugodt és sok mindent reálisabban látott, menta Mi. A „Igaza van Sanyinak.”
Hozzájárult, így az esküvőnk napközben, úgy gondolva, hogy az életképét legcsodáltabbá kell tenni, ha nem akarja, amikor foglalkoztatják, mikor a mikor elfogadja a vacsorát, hol a második unokatesó, aki lemarad a csoportképről, vagy pedig egy előtérbe kerül, az összkép.
Olyasmit adott nekünk, aznap amit nem vártunk egy „szolgáltatótól”.
A szeretetét, egy darabot magából.

Köszjük Sanyi!

Üdvözlettel, a 2019.06.01-i ifjú pár: Edit és Arnold
240) Szandra és Attila 
(240)
2019-11-28 18:17 Válasz erre Válasz erre

Kedves Jegyespár!

Szeretnénk egy-két személyes tapasztalattal segíteni Nektek, hogy a nagy nap számotokra is olyan csodálatos legyen, mint számunkra.
A mi sorsunk úgy hozta, hogy a saját esküvőnk előtt nem vettünk részt olyan lagziban, ahol volt vőfély. Tulajdonképpen eleinte fogalmunk sem volt róla, hogy mi a feladata a vőfélynek egy esküvőn. Hogy miért is kerestünk végülis vőfélyt? Hallgattunk azokra a rokonokra, akik már részesei voltak olyan esküvőnek, ahol volt vőfély.
Esküvőnk előtt 5 hónappal kezdtünk el keresgélni vőfélyt. Sanyira az interneten találtunk. Egy decemberi reggelen találtunk rá a honlapjára. Végignéztük, és nagyon szimpatikusnak találtuk. A honlapján láthattunk képeket, videókat korábbi esküvőkről. A feltöltött anyagok mind azt mutatták, hogy egy életvidám, felkészült vőfélyre leltünk. Ami még nagyon szimpatikus volt, hogy a naptár funkcióban meg tudtuk nézni, hogy az általunk kitűzött napon Sanyi szabad-e.
A szimpátia ellenére azonban nem kerestük meg rögtön. Megnéztünk más vőfélyeket is az interneten, de Sanyi annyira megfogott minket, hogy mindig visszatértünk az ő oldalára. Végülis úgy döntöttönk, hogy felvesszük vele a kapcsolatot. Nem bántuk meg :)

Kicsit talán régi módi hozzáállással rendelkezünk, de mi szerettünk volna személyesen találkozni Sanyival az esküvő elött. Mivel nagy volt a távolság, ezért Sanyi mondta, hogy ő videó chaten szokott a párokkal egyeztetni az esküvőről. Ez nekünk eleinte furcsa volt, de végülis chaten egyeztettünk.

Sanyi olyan volt, mint ahogyan elképzeltük a feltett videók és képek alapján. Jó humorú, kedves, segítőkész ember benyomását keltette. Nekünk nagyon szimpatikus volt. Az első beszélgetés alkalmával Sanyi nagyon sok kérdést tett fel nekünk arról, hogy hogyan is képzeljük el a nagy napunkat. Ezen kérdések tisztázása közben elmondtuk, hogy zenészeink még nincsenek. Sanyi felhívta rá a figyelmünket, hogy ő zenész is. A honlapján meg tudtuk nézni, hogy milyen típusú zenéket játszik. Ezek után megbeszéltük, hogy zenész és vőfély szerepre is szeretnénk felkérni.
Esküvőnkön kb. 75 ember vett részt. Kicsit félve vártam, hogy hogyan is fog elsülni, hogy Sanyi lesz a vőfély és a zenész is egyben. Mivel az első beszélgetés alkalmával bizalmat szavaztunk Sanyinak, ezért nem tettünk mást, csak bíztunk benne, hogy jó embert találtunk esküvőnk két legfontosabb szerepének elvállalására.

Az első beszélgetés során Sanyi nagyon sok mindenre felhívta a figyelmünket egy általa összeállított dokumentum csomaggal. Ebben a csomagban valóban hasznos információk voltak. Gondolok itt például arra, hogy a torta és a sütemény kiszállítattásakor is valakinek észnél kell lennie, aztán a korábbi tapasztalatok a vendéglátóhelyekkel kapcsolatban. Mire figyelj egy fotós kiválasztásánal vagy a virágok rendelésénél. Az esküvő részleteinek szervezése során hatalmas mankó volt.

Amikor végig olvastuk ezeket a dokumentumokat már sejtettük, hogy Sanyinak a vőfélykedés nem puszta munka, hanem igen is hivatás amit szívvel-lélekkel csinál.

A nagy nap előtt tartottunk egy több órás hosszú megbeszélést szintén interneten keresztül. Ezen a megbeszélésen szinte percről percre végigvettük, hogyan fog lezajlani az esküvő. Aprólékosan minden pontot kiveséztünk, így a menetrenddel teljesen tisztában voltunk. Mi ezen a megbeszélésen már nagyon izgultunk a nagy napunk miatt, sokat segített Sanyi higaddt és mindenre kiterjedő figyelmes hozzáállása.

Személyesen a lagziban találkoztunk először. Sanyi olyan volt, mint a képeken. :)
Igényesen, az alkalomnak megfelelően jelent meg. Jó kedvű, magabiztos, határozott ember benyomását keltette. Teljesen olyan volt élőben, mint amilyennek a képeken láttuk. Amikor találkoztunk vele, már biztosak voltunk benne, hogy a lehető legjobb embert találtuk meg.

Röviddel az érkezésünk után elkezdődött a nagy nap forgatókönyve. Sanyi mindent kézben tartott, nekünk csak rá kellett figyelni, hogy mikor mi következik. Elmondhatatlanul jó érzés volt, hogy nem kellett az idővel és semmi mással foglalkozni. Sanyi profi módon kezelte a vendégsereget, elmondott nekik minden fontos és hasznos információt. Minden úgy történt, ahogyan megbeszéltük az esküvő elött.

Mivel nálunk Sanyi zenész is volt, ezért szeretném elmondani, hogy fergeteges lagzit csinált. :) Változatos zenéket játszott, a vendégsereg minden korosztálya számára megtalálta a legjobb zenéket. Nagyon örülünk, hogy Sanyit választottuk zenészünknek is.

És ami a legfontosabb: egy korty alkoholt sem fogyasztott a lagzi alatt! Mindenre teljes mértékben oda tudott figyelni. Gondolok itt a zenélésre és a vendégek szórakoztatására is. :)

Az esküvőnk remek hangulatban telt el. Sanyi iszonyat jó humorát még az esküvő után is rengeteg vendégünk emlegette. Mindenkinek nagyon tetszett, ahogyan Sanyi rímekben beszélt, poénnal kezelte az embereket. Sokszor potyogott a könnyünk a viccektől :)

Összességében a nagynapunk egy álom volt :) Nem tudom elmondani, hogy mennyire jó érzés volt, hogy tényleg nem kellettt semmivel sem foglalkozni. Nem kellett nézni, hogy odaérünk-e a házasságkötő terembe, vagy akár a templomba. Sanyi mindent kézben tartott. Nekünk csak jelen kellett lenni és megélni a pillanatot. A többi sokmindent Sanyi intézte.
Áldom a sorsunkat, hogy Sanyira találtunk :) Minden úgy történt, ahogyan megbeszéltük. Még az anyagiak elszámolása is. Nem talált ki plusz költségeket, sőt az esküvő végén megkérdezte, hogy elégedettek vagyunk-e vele, mert csak akkor veszi el fizetségét. Azt gondolom, hogy Sanyinál jobb vőfélyt és zenészt nem is találhattunk volna :)

A nagy nap előtt biztosan minden pár izgul, ahogyan mi is izgultunk. A legtöbb családban előfordul olyan rokon, aki azt gondolja, hogy ő tud mindent a legjobban. Nekünk Sanyi segített a dokumentumokkal, hogy milyen apró részletekre kell figyelni. Tanácsot adott,hogy mit hogyan szoktak pl.: legénybúcsuztató és lánykikérés.. Segített kezelni azokat a kényes helyzeteket, amiket az okoskodó családtagok tudtak létrehozni. Tehát ezzel csak annyit szeretnék mondani, hogy ezen monentumok alapján is látható, hogy ha Sanyit bízzátok meg, akkor nem pusztán egy zenészt vagy egy vőfélyt kaptok, hanem egy olyan értékes ember segítségét kapjátok a nagy naphoz aminek nagyon fogtok örülni!

Ajánljuk minden olyan pár számára Sanyit, akinek igenis fontos, hogy az őket körülvevő emberek valóban emberséges és megbízható emberek legyenek, akik szívből cselekszenek.

Puszi, Szandra és Attila
2019.04.09.
239) Gábor és Kriszti 
(239)
2019-11-28 18:00 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Mi az interneten találtunk Rád és nagyon megörültünk annak, hogy a honlapodon már konkrét információkat, videókat találtunk arról, hogy hogyan dolgozol. Így már ismeretlenül is lett egy elképzelésünk Rólad és amit láttunk az tetszett nekünk.
Szimpatikusnak találtunk a bemutatkozásod alapján és arra gondoltunk, hogy nekünk most pont egy olyan vőfélyre van szükségünk, aki jól szervezett, nagy tapasztalattal rendelkezik és személyiségével kitűnik a többi vőfély közül.
Az első bemutatkozó beszélgetés során ezek az első benyomások megerősödtek bennünk. Mivel mi külföldről szerveztük az esküvőnket, ezért meghatározó érv volt melletted, hogy tapasztaltan, összeszedetten és korrekten vázoltad az együttműködés keretét és az első beszélgetéstől fogva sok kis apró átgondolást, problmát levettél a vállunkról.
Rugalmas voltál az időpotokat és a skypos megbeszéléseket illetően, ami nekün ideális volt.
A küldött dokucsomagot pedig nagyon hasznosnak találtuk. Elolvastuk őket és felkészültebbek voltunk a szolgáltatókkal szemben. A hosszú megbeszélés profi volt. Félévvel a lagzink időpontja előtt, már volt egy időtervünk gyakorlatilag percekre lebontva és esőtervvel együtt. Ez nekünk nagy megnyugvást jelentett, mert már volt egy kerete az egész szervezésnek. Itt már meg voltunk győződve róla, hogy jól döntöttünk Veled és hagyatkozhatunk a munkádra.
A lagziban az első találkozásunk picit kapkodósra sikeredett, de rögtön feltűnt, hogy megérkezett a Vőfélyünk:-))
A lagziban maximálisan odatetted magad, úgy csináltad a dolgokat, ahogy kértük és közben is rugalmasan alkalmazkodtál hozzánk. Jól menedzselted az időt és kézben tratottad az eseményeket. Néhány meglepetéssel is készültél nekünk.
Az este alatt nem kellett attól tartanunk, hogy lerészegedik a vőfélyünk, mert nem iszol alkoholt. A násznépünk is megszeretett Téged, és többen vissza is jelezték, hogy milyen profi munkát végzett a vőfélyünk. Szüleink különösen nagyon elégedettek voltak Veled és hálásak Neked az este levezényléséért.
Mi nagyon jól éreztük magunkat. Nem is gondoltuk volna, hogy mi is ennyire el tudjuk engedni magunkat és a stressz ellenére tényleg élvezni is tudjuk majd. Nagyon gyorsan eltelt ez a nap, de mi maximálisan elégedettek vagyunk és örömmel gondolunk vissza az eskővénkre már így házaspárként:-)
Számunkra a gyertyafénykeringő volt a legszebb és legkülönlegesebb, amit nagyon meghatóan vezényeltél le. A tortavágós kommentelésed is nagyon megnevetetett bennünket. Ami szintén nagyon nagy élmény volt, amikor a menyasszonytánc végén felvezetted, hogy akkor most a vőlegény is táncolhat a menyasszonnyal, nade nem megy az olyan egyszerűen.:-))
Nekünk a munkád mind előtte mind pedig a lakodalam alatt azt jelentette, hogy támaszkodhatunk egy tapasztalt és nagyon lelkiismeretes vőfélyre és nem kell minden problmt egyedül megoldanunk. A kért fizettség is teljesen korrekt volt. Szívesen ajánlunk Téged más leendő házaspároknak is tovább.

Gábor és Kriszti 2019-06-29
238) Csabi és Brigi 
(238)
2019-11-8 09:12 Válasz erre Válasz erre

A testvérem volt egy esküvőn pár éve ahol te voltál a vőfély,és mikor mi is kerestük azt mondta hívjunk fel nem fogjuk megbánni. Így is lett.Tökéletes volt az esküvőnk,és ez nagyrészt neked köszönhető. Maximálisan tudtunk egymásra és a vendégeinkre figyelni mert semmi más dolgunk nem volt,mindent te tartottál a kezedben. A vendégek visszajelzése is pozitív volt mindenki imádott. A sors úgy hozta,hogy a december óta már kétszer találkoztunk barátaink esküvőjén és mondhatom te vagy a legjobb. Profizmus,humor,és sok szeretet.❤❤❤❤❤
237) Réka és Csaba 
(237)
2019-11-8 07:51 Válasz erre Válasz erre

Sziasztok!

Vőfély Sanyira egy ismerős ajánlása alapján találtunk rá. Nagy tapasztalata egyikünknek sem volt az esküvők terén, hiszen meglepő módon nekem ( menyasszony) a sajátom volt az első igazi lagzi amin részt vettem, és ilyen téren a vőlegénynek sem volt nagy tapasztalata :) Az első megbeszélés alkalmával már tudtuk, hogy csak jól dönthetünk, ha Sanyit válasszuk. Egyből láttuk, hogy valóban sok sok éves tapasztalattal rendelkezik, így maximálisan számíthatunk rá az esküvő előtt, alatt és után. A lagzi helyszinén találkoztunk először személyesen, előtte csak skypon beszéltünk. Sanyi élőben is pont ugyan olyan volt, mint amire számítottunk. Profin koordinálta a dolgokat, terelgette a násznépet, ha arra volt szükség. A násznéptől már a lagzi elején dicsérő szavakat kaptunk, hogy szuper vőfélyt találtunk. ( ez a dicséret persze nem minket illet :) ) Sanyi az igért színvonalat végig tudta tartani, alkoholt nem fogyasztott. Nem is szaporítjuk tovább a szót, ha szeretnétek nyugodt esküvőt, ahol nincs más dolgotok, mint élvezni a nap minden egyes percét, akkor válasszátok Sanyit. Garantáljuk, hogy egy percig sem fogjátok megbánni :)

Hasonló lagzit mindenkinek!
Réka és Csaba 2019.08.30.
236) Maris és Béla 
(236)
2019-11-8 07:31 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Az interneten bukkantunk rád, keresgélés közben. Elsőre szimpatikus vicces profinak tűntél, és
tudtuk, hogy pont ilyen embert keresünk. Az első beszélgetés alapján nagyon szimpatikus és korrekt
voltál. A csomag, amit összeállítottál egy nagy terhet vett le a vállunkról és segített, mert olyan
dolgokra is felhívtad a figyelmünket, amik nekünk eszünkbe se jutott volna. A hosszú
megbeszélésben akadtak internet problémák, de könnyedén, viccesen áthidaltad, és minden
kérdésünket, aggályunkat hamar meg tudtad válaszolni, sokkal felkészültebbnek éreztük magunkat,
biztosabban vágtunk bele az egész napba, mert tudtuk, hogy ott leszel. Nagyon szép volt a
családbúcsúztató és minden nagyobb eseménynél jó hangosan előre elmondtad mi fog történni, a
vacsoránál a leveses résznél elállt a szavunk is. Mi nem láttuk, hogy ittál volna alkoholosat. Nagyon
sokan dicsértek téged, hogy milyen vicces voltál, vagy amikor a helyzet úgy kívánta, szép verseket
mondtál, de az erős hangod is nagyon sokan szóvá tették, hogy pont az kellett oda. A lakodalmunk
visszatekintve nagyon szép volt, és köszönjük, hogy segítettél egyben tartani amennyire tudtad. A
torta fölvágásnál, mi nem tudtuk, hogy az első szavak miket „takarnak”, így mi nagyon élveztük
azokat a vicces megszólalásaidat. Nagyon sok hasznos tanáccsal láttál el minket, hogy minél jobban
fel tudjunk készülni az esküvőre és teljesen meg tudjuk élni, ne izguljunk mindenen. Teljesen korrekt,
barátias áron dolgozol. Szívesen ajánllak másoknak, mert tartod magad ahhoz amit megbeszéltünk,
és segítesz a felbukkanó problémák kezelésében.

Köszönünk mindent!
Csókol a Pálenik család
235) Tünde és Csaba 
(235)
2019-11-8 07:23 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi, ahogy ígértük szeretnénk megosztani veled hogyan éltük meg eskövőnket 1-2 hét eltelte után visszaemlékezve a 2019.10.19-i esküvőnkre.
Örülünk, hogy a Google a barátunk volt, hisz itt találtunk rá honlapodra és az ott látott, hallott olvasott tartalmak miatt vettük a bátorságot, hogy felhívjunk téged és érdeklődjünk.
Az elő benyomásunk alapján egy határozott elképzeléssel rendelkező munkáját nem csak végző hanem szerető embert hallottunk a vonal másik végén, mely igencsak bíztató volt számunkra. Az első beszélgetésünk után rögtön tudtuk, hogy mi szeretnénk felkérni Téged az esküvőnk lebonyloítására.
A töled kapott tanácsokkal, kis segédletekkel megkönnyítetted a szervezést, melyel értékes időt takarítottunk meg magunknak, így sokkal könnyebben stressz nélkül tudtunk készülni a nagy napra.
A nagymegbeszélés idejére már hallgattunk jó pár zenét töled Youtubon, így kezdett körvonalazódni, hogy bizony nem csak beszélned kell majd a az este folyamán. :) A hosszúmegbeszélést követően már minden kételyünk elillant, tudtuk, hogy te vagy az emberünk, kialakult az a bizonyos bizalom, mely egy ilyen eseménynél nélkülözhetetlen.
Mikor találkoztunk a házasságkötőteremnél abszolut tudtuk, hogy nem kell félni töle bár nem kis ember, ő velünk van, a szülők bizalmat kb 10 perc után bezsebelted miközben a bucsúztatónál szökött könnyeiket törölgették, itt éreztünk párommal azt, hogy ez a nap felejthetetlen lesz.
Minden haladt a megbeszéltek szerint, persze az aprócska teljesen pozitív meglepetéseiddel, mellyel levetted a lábáról a násznépet és egyben megteremtetted az este hangulatát. Mind a zenélésed zeneválasztásaid, mind a beszéded lenyügözte a vendégeket, álmomban sem gondoltam volna, hogy egy ilyen vegyes korosztály délután 6 órakkor már a táncparketten fogja tölteni az idejét, azt meg pláne nem, hogy a parkettról, csak a poharáig távozik, majd folytatja a mulatozást. Hamar kialakult egy beszélő viszony a vendégek és köztetd, annak ellenére, hogy egy kupica pálinkát sem fogadtál el, pedig a barátaim nagyon szerettek volna koccintani veled. Itt megjegyzem a pálinkád amit hoztál és amiből ilyenkor töltöttél bitang finom volt. ( ha van eladő szólj!!! :) )
Amit feltétlenül szeretnénk megköszönni, az az, hogy sikerült beleszőni a tortaszelésnél nagypapám születésnapjának megmelítését, eszméletlen emlék marad számunkra, ahogy nagypapám hullajtja örömkőnnyeit, amíg élünk ezt a képet biztosan nem felejtjük el, mint ahogy ezt a csodálatos napot és a rengeteg jókivánságodat, tanácsodat sem! Köszönjük!!!
Aki tölem megkérdezte, hogy mennyibe is kerültél nekünk, mindenki meglepődött a választ hallva, mivel ennek a napnak az ilyen színtű levezénylése nekünk többet is megért volna!
Ajánlanom téged csak azoknak kell, akik nem voltak jelen ezen eseményen, mert ők bizony biztos, hogy téged kerenek majd fel a saját Nagy Napjukra.

Köszönünk mindent! :)
Tünde és Csaba
234) Dóri és Gábor 
(234)
2019-8-17 11:12 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Így, hogy egy hónapja lecsengett az esküvõ, és átéltük annak minden pillanatát a nagy naptól kezdve, az elsõ házas napokig, lassan visszatértünk a hétköznapokba. Szeretnénk értékelni a munkádat, mert úgy gondoljuk, hogy ezt nem hagyhatjuk szavak nélkül. :)

Az esküvõ szervezéssel kapcsolatban nagy szerencsénk volt, mert a többi szolgáltatót is, ahogy téged is a Google-nak köszönhetünk. :) 1-2 találat átolvasása után akadtunk rá a te honlapodra, és az ott leírtak alapján tudtuk, hogy nekünk találkoznunk kell. Ez után vettük a bátorságot és megnéztünk még 1-2 videót rólad a youtube-on, és a "nekünk találkoznunk kell"” érzés átalakult a "nekünk Õ kell mint võfély" érzéssé, úgyhogy evidens volt, hogy megkeresünk.

A bemutatkozó beszélgetés csak megerõsített minket ebben a döntésben, egy percig sem éreztük azt, hogy lenne valami, amiben nem értenénk egyet, vagy amiben elbeszélnénk egymás mellett, sõt! Maga ez a "rövid" találkozó is 2,5 órásra sikerült, és egy olyan élményt nyújtott számunkra, amelyrõl még napokig beszélgettünk. Azt a döntést, hogy téged választunk, az egyik legjobb döntésként tartjuk számon az esküvõvel kapcsolatban, mert a hozzáállásod, az elhivatottságod, a tapasztalatod, és mindaz, ahogyan ezeket felhasználod a jegyespárokkal kapcsolatban olyan képesség, amellyel csak születni lehet, de tanulni nem. :)

A dokumentumcsomag, amelyet a rendelkezésünkre bocsájtottál szintén nagy segítség volt, mert a legtöbb szolgáltatóval ez után egyeztettünk, és már elõre le tudtuk fedni vele a kiskapukat, és a hibázási lehetõségeket. Iránymutatóként nagyon jó egy olyan szituációban, mint ami az esküvõszervezés, hiszen ez is egy olyan dolog, amelyet jó esetben az ember életében egyszer szervez, tapasztalat nélkül és egyszer van lehetõsége jól megcsinálni. Ha nincs a dokucsomag biztos nagyobb teret adunk a hibázási lehetõségnek minden téren.

A hosszú megbeszélésre pedig már készültünk, vártuk, hogy találkozzunk, hiszen tudtuk, hogy élmény lesz. Ezen a beszélgetésen tudatosult elõször igazán bennünk, hogy ez velünk történik, megtörténhet, összeházasodunk, és talán ennek a súlyát is akkor éreztük elõször, azonban szerencsére nem tántorított el minket semmitõl, hiszen tudtuk, hogy rád számíthatunk, bármi történjen is. Egész egyszerûen általad éreztük biztonságban azt amin dolgoztunk, az esküvõt, amit szerveztünk.

Innentõl fogva nem is volt kétséges, hogy a lagziban is alig vártuk, hogy megérkezz, és a korábbi "szolgáltató" szemlélet is elmúlt, inkább úgy tekintettünk rád és a munkádra, mintha vendég lennél, vagy inkább mint ha te magad lennél a felmentõ sereg, aki mindentõl megóv minket. :) Ebben nem is csalódtunk, amint megérkeztél a maradék izgalom is elmúlt, úgyhogy meg kell mondanom te kellettél ahhoz, hogy ne csak ott legyünk az esküvõnkön, hanem szívvel lélekkel jelen is legyünk rajta. Ennek hála teljes mértékben sikerült átélni minden egyes pillanatát! :)

A násznépünk is teljes mértékben elégedett volt, külön kiemelték mennyi olyan esküvõn voltak ahol a võfély felöntött a garatra, és külön értékelendõ volt, hogy te egy korty alkoholt nem ittál. Sok jelenlévõ, házasodni készülõ vendégünk érdeklõdött már afelõl, hogy milyen úton módon tudnál a võfélyük lenni, és mi meg mindenkinek azt tanácsoltuk, hogy ha eljön az ideje keressenek téged bizalommal, és az biztos, hogy a lehetõ legjobb választás leszel!

Nehéz lenne tételesen leírni egyébként, hogy mit tettél a nagy napunkért. Szerintünk mindent! :) Nem lehet a tetteket kiemelni, illetve azt sem, hogy mi volt a legjobb abban, hogy te voltál a võfélyünk, mert minden. Egész egyszerûen nélküled el se tudtuk volna képzelni az esküvõt, mert az attól lett ilyen, hogy te is ott voltál teljes valódban. Tehát a legjobb dolog amit tõled kaptunk az Te magad voltál. :)

Igen kedvezõ áron vállaltad el az esküvõnket, sokkal nagyobb árakat is láttunk az interneten és biztos vagyok benne, hogy nem lett volna ilyen minõségû szolgáltatás. Sõt, ahogy haladtunk a szervezésben és ahogy láttuk a te munkádat is, arra gondoltunk, hogy 1) ezért sokkal többet is kérhetnél :) 2) bármennyit fizettünk volna ezért a szolgáltatásért.

Tehát egészen biztosan ajánlani fogunk Téged mindenkinek aki egy ilyen választás elõtt áll, mert 1) szeretnénk még veled találkozni 1-2 esküvõn :) 2) jobbat úgysem találnak 3) kedvezõ áron dolgozol 4) Võfély Sanyi nem egy szolgáltatás, nem egy termék, hanem egy életérzés, minden esküvõ sava-borsa, és amit nyújtani tudsz azt mindenkinek át kell élnie! :)

Köszönünk szépen mégegyszer mindent, amit értünk és az esküvõnkért tettél, nem gyõzünk elég hálásak lenni!

És mi is csak annyit tudunk hozzátenni, hogy VISSZA! VISSZA! VISSZA! :D

Csók a családnak!

A Leskó család!
2019.06.22.
233) Brigi és Gergo 
2019-7-8 04:17 Válasz erre Válasz erre

Emlékek, élmények,

Már lassan 1 év telt el az esküvõm óta. Ma újból megnyitottam az esküvõi videót és a képeket,és most is ugyanazt éreztem mint az esküvõ utáni napon. Ha lehetne, az lenne a legjobb ha mindenki tarthatna egy próbaesküvõt és rá pár hónapra történhetne minden élesben. Hónapok után az ember máshogy lát dolgokat, meggondolja magát, rájön, hogy nem ez a legalkalmasabb zenekar vagy helyszín... Nekem is eszembe jutott hasonló dolog, de NEM Sanyinál. Próbálok minden egyes pillanatot felidézni abból amit csinált, és egyszerûen nem találok se hibát , de még kérdõjel sincs bennem vagy a tipikus mi lett volna ha... Az egy dolog hogy szórakoztatta a násznépet, hangulatot csinált, gyönyörûen beszélt, de tényleg minden- minden úgy történt ahogy mi akartuk és szerettük volna és ahogy megbeszéltük. Nekem nem kellett azon gondolkodnom vagy aggódnom mi van ha késik az étel, mi van ha összedõl a torta, mi van ha elszakad a ruhám, vagy nem lesz valakinek hely a kocsiba az étteremig... Sanyi mindent megoldott ezek közül . Ha valakit szívbõl tudok ajánlani a szolgáltatók közül, az Sanyi. Nem is hívnám szolgálatónak hanem inkább a jobb és a bal kezünknek és agyunknak :D aki tökéletessé tette a nagy napunkat! Köszönjük Szépen mégegyszer!
232) Deni & Tomi 
(232)
2019-5-28 21:29 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nagyon köszönjük azt a sok munkát amit az esküvönkbe fektettél és ezzel vazázsolva azt a világ legszebb napjává számunkra, profi módon levezényelve az egész esküvőt, álmodni sem tudtunk volna szebbet és hibátlanabbat!
Örömmel ajánlunk minden házasodni vágyó ismerősünken!

Köszönjük szépen!
Üdv!
Deni és tomi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25