Sanyi egyéb oldalai

Foglaltság

Az adott nap foglaltságának megtekintéséhez kattints a dátumra!

Foglalás menete, árak, elérhetőségek

Akit csak az érdekel, hogy mennyiért vállalok egy esküvőt, annak nem én vagyok az embere. Akit az is érdekel, hogy mire számíthat tőlem a pénzéért, annak szinte minden információ rendelkezésére áll a honlapomon, böngésszen kedvére! 

1. A Covid-19 ellen védő Astra-Zeneca oltás mindkét dózisát megkaptam. 
2021.02.18-óta rendelkezem védettségi és oltási igazolvánnyal is.  
 
2. Az idei, és az előző év tapasztalatai alapján, a Covid helyzet okozta bizonytalanság miatt,
a 2022-es évre vonatkozóan csak 2021.október 30. után fogadok érdeklődéseket.

Addig remélhetőleg a jövőre vonatkozó feltételek is tisztábban fognak látszani minden érintett számára.
Ennek megfelelően fogom átalakítani a 2022-év árszabását és fogalási feltételeit,
ezzel is arra törekedve, hogy az ifjú pároknak ne legyenek felesleges kiadásaik, illetve nem várt költségeik.  

Amennyiben a fentiek ellenére és a honlapomon 2021. otóber 30-án megjelenő árak és foglalási feltételek mellett is
igényt tartanak szolgáltatásaimra, várom majd megtisztelő felkérésüket.

3. Sajnos a Covid-19 miatt 2020. márciusa óta nincs "hétköznapi" munkahelyem.
Ráadásként a korlátozó intézkedések miatt a lakodalmak is elmaradtak és a felkérések is megritkultak...  
 
4. Ezért és a kialakult morál miatt nyomatékosan felhívom a figyelmet:
Nem vagyok sem baloldali, sem jobboldali és már türelmes sem!
FIDESZESEK SAJÁT ÉRDEKÜKBEN KERÜLJENEK!!!

 

Velem nem csak kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül lehet kommunikálni. 

Amennyiben a honlapom tartalmi elemei alapján esélyesnek találnak arra, hogy a vőfélyük lehessek, akkor személyesen még több információhoz juttatom Önöket. Ehhez a következőképpen cselekedjenek:

Ezt követően én felhívom Önöket és egyeztetünk egy időpontot, amikor: vagy interneten beszélgetünk, vagy meglátoganak lakhelyemen, Jászkarajenőn. Ezt én azért tartom nagyon fontosnak, mivel úgy gondolom, hogy aki szeretné rám bízni élete egyik legfontosabb napját, abban ki kell alakulnia egy személyes bizalomnak irányomba. Írhatok én itt bármit. Beszélhetek én itt fűről, fáról, vaságyról. Ha ez a bizalom nem ébred fel Önökben a személyes benyomásuk alapján, akkor nyugodt szívvel keressenek egy szimpatikusabb vőfélyt!

Az első beszélgetésünk végén rögtön adok egy ajánlatot, hogy mennyiért tudom vállalni a feladatok elvégzését.

Ez nálam nem titok! Nem kell adatlapot kitölteniük, amiből kiderül, hogy Önök kik. Hogy hol, mekkora és -ebből következően- milyen költségvetésű lakodalmat terveznek. Az én tisztelet díjam nem ezekhez az információkhoz igazodik! 

Ebben a díjban - a vállalat feladataiomon kívül - benne van még

 1. Az egyedi, különleges dokumentumcsomag, aminek segítségével számtalan lehetséges akadályt, buktatót kerülhetnek el már a tervezés fázisában is. Megspórolva rengeteg bosszúságot és feleslegesen kidobott pénzt.
 2. A 4-5 órás "hosszú megbeszélés", amikor is aprólékos részletességgel, pontról pontra, percről percre megbeszéljük a teljes lakodalomukat.
 3. Az ezt követő számtalan kérdésükre adott válasz, tanács, egyeztetés, módosítás.
 4. A benzin ára, az utazásom költsége oda-vissza, az autópálya-matrica, a felszereléseim, a telefonköltségem, az adóm és a könyvelőm, a hangosítás szállításának, szerelésének díja, az internet, és a bankköltségeim... minden.

 Nálam nincsek rejtett utólagos költségek!

Nem vagyok egy "Olcsó Jóska", aki már este kilenckor tök részeg, de nem is vagyok 450.000,- forintos "Trendi Menő Manó", akit igazából sem látni, sem hallani nem lehet, és amit csinál, abban sincs sok köszönet. Ha kétségük van arról, hogy vajon érek-e én ennyi pénzt, akkor olvassák el a fórumhozzászólásokat, amiket (én) nem magamnak írok!

A 2021-es évre vonatkozó áraim:

Minimális vállalási időm 10 óra. Ezen felül minden megkezdett óra plusz egy órának számít...

Ha ez így Önöknek is megfelel, akkor a vállalási ár 20%-ának kifizetése után az időpontjukat lekötöm. Ez azt jelenti, hogy a megjelölt időpontra lefoglaltak, így a későbbi ajánlatoktól elállok, és csak az Önök megbízását fogom teljesíteni. Erről rögtön kapnak egy írásos megerősítést emailben, számlát adok az átvett összegről, illetve azonnal foglalt lesz a dátum a naptáramban.
Mindent meg tudunk oldani elektronikusan is, akár e-mailben banki átutalással...
 1. Amíg nem kapom meg a foglalót, a szóban forgó időpontot bárki, bármikor lefoglalhatja!!!
 2. Ha a megbízást a lekötés után bármilyen okból, bármikor lemondják, a foglalót nem áll módomban visszatéríteni, mivel ez fedezi a kiesett megbízásom költségeit.
 3. Amennyiben olyan szolgáltatót választottak, aki szerepel a "feketelistámon", nem vállalom a felkérést, illetve a foglalót visszafizetem, a megbízástól pedig elállok. (A lista nem nyilvános! Részletek személyesen.)
 4. A fennmaradó 50%-ot a mennyasszonytánc után, a menyecsketánc előtt kell kifizetni, melyről minden esetben ismét számlát kapnak tőlem.

Természetesen vannak kedvezmények is,

amik nem összevonhatóak:

 • Ha a násznép minden 40 évnél fiatalabb női tagja végig csak egy szál bugyiban lesz: 50% kedvezményt kap. 
 • Persze alkudni is lehet, mihelyt a NAV-nál, a TB-nél, az iskolai étkeztetésben, a tankönyboltban, a Tescoban, a benzinkúton és a közműszolgáltatóknál is bevezetik ezt a lehetőséget nekem is.
 • A kedvezmények nem vonhatóak össze! 
AKCIÓ!
 
1. 2021-ben két évvel ezelőtti árakkal várom azokat, akik még az idén szeretnének egy jó lagzit csinálni.
 
2. Amennyiben a násznépük létszáma (gyerekestől, szolgáltatóstól, mindenestől) nem haladja meg a maximum 80 főt, vállalom a lakodalmuk vőfélyi (vagy ceremóniamesteri) és zenészi feladatainak EGYSZEMÉLYBEN való ellátását.
80 fő felett nem vállalok ilyen felkérést!
 

Zenészkedéseimről minden információ itt található meg.

 

Jobb felül a naptáramban ha a nap pirossal van jelölve, nem érek rá! Ha ezek között találja meg a választott időpontot, akkor sajnos hiába írnak, hiába hívnak, nem áll módomban elvállalni a feladatot. MÉG PLUSZ PÉNZÉRT SEM!!!

De ha egy "zöld napot" választanak, akkor szívesen várom a jelentkezésüket.

Előjegyzés, elérhetőségeim:

Ne gondolkozzanak sokáig, mert nem tudok egyszerre két helyen lenni...!
 
 

Addig is, csók a Családnak!

Vőfély Sanyi®

 

Jelentkezés: vofelysanyi@gmail.com

Tel: 06/30 428 6006

"Előbb-utóbb biztosan fellép a körülmények olyannyira kedvezőtlen elrendeződése, hogy esküvőre kerüljön sor." :-) /Murphy/

Kedves Esküvőszervezők! Jómagam minden segítséget megadok a megbízóimnak az esküvőjük előtt, közben és után is. Javaslataimért, döntéseimért teljes felelősséget vállalva önállóan végzem a dolgom. Nincs szükségem sem kontrollra, sem koordinátorra, sem főnökre. Mindenki tudja, hogy nem szerencsés, ha két dudás van egy csárdában. A lehetséges konfliktushelyzetek megelőzésének érdekében ezért nem vállalok olyan lakodalmat, ahol Önök az események szervezői, vezetői. Érdeklődésüket és megértésüket köszönöm!            

Tisztelettel, Vőfély Sanyi