Sanyi egyéb oldalai

Foglaltság

Az adott nap foglaltságának megtekintéséhez kattints a dátumra!

Foglalás menete, árak, elérhetőségek

Hát igen. Következzenek a piszkos pénzügyek.

Akit csak az érdekel, hogy mennyiért vállalok egy esküvőt, annak nem én vagyok az embere. Akit az is érdekel, hogy mire számíthat tőlem a pénzéért, annak szinte minden információ rendelkezésére áll a honlapomon, böngésszen kedvére!

Amennyiben a honlapom tartalmi elemei alapján esélyesnek találtok arra, hogy a vőfélyetek lehessek, akkor személyesen még több információhoz juttatlak benneteket. Ehhez a következőképpen cselekedjetek:

Ezt követően én felhívlak benneteket és egyeztetünk egy időpontot, amikor: vagy  Skype-on beszélgetünk, vagy meglátogattok lakhelyemen Jászkarajenőn. Ezt én azért tartom nagyon fontosnak, mivel úgy gondolom, hogy aki szeretné rám bízni élete egyik legfontosabb napját, abban ki kell alakulnia egy személyes bizalomnak irányomba. Írhatok én itt bármit. Beszélhetek én itt fűről, fáról, vaságyról. Ha ez a bizalom nem ébred fel bennetek a személyes benyomásotok alapján, akkor nyugodt szívvel keressetek egy szimpatikusabb vőfélyt!

Az első beszélgetésünk végén rögtön adok egy ajánlatot, hogy mennyiért tudom vállalni a feladatok elvégzését.

Ez nálam nem titok. Nem "pofára megy". Illetve nem "megegyezés kérdése"!!! 

Ha ez így nektek is megfelel, akkor a vállalási ár 50%-ának kifizetése után az időpontotokat lekötöm. Ez azt jelenti, hogy a megjelölt időpontra lefoglaltatok, így a későbbi ajánlatoktól elállok és csak a ti megbízásotokat fogom teljesíteni. Erről rögtön kaptok egy írásos megerősítést emailben, számlát adok az átvett összegről, illetve azonnal foglalt lesz a dátum a naptáramban.
  1. Amíg nem kapom meg a foglalót, a szóban forgó időpontot bárki, bármikor lefoglalhatja!!!
  2. Ha a megbízást a lekötés után bármilyen okból, bármikor lemondjátok, a foglalót nem áll módomban visszatéríteni, mivel ez fedezi a kiesett megbízásom költségeit.
  3. Amennyiben olyan szolgáltatót választottatok, aki szerepel a "fekete listámon", nem vállalom a felkérést, illetve a foglalót visszafizetem, a megbízástól pedig elállok. (A lista nem nyilvános! Részletek személyesen.)
  4. A fennmaradó 50%-ot a mennyasszonytánc után, a menyecsketánc előtt kell kifizetnetek, melyről minden esetben ismét számlát kaptok tőlem.

Természetesen vannak kedvezmények is,

amik nem összevonhatóak:

  • Ha Január 05. és Április 30. között, vagy November 01. és December 22. között tartja lakodalmát: 50%-os kedvezményt kap.  
  • Ha a násznép minden 40 évnél fiatalabb női tagja végig, csak egy szál bugyiban lesz: 50% kedvezményt kap. 
  • Persze alkudni is lehet, mihelyt a NAV-nál, a TB-nél, az iskolai étkeztetésben, a tankönyboltban, a tesco-ban, a benzinkúton és a közműszolgáltatóknál is bevezetik ezt a lehetőséget nekem is.
  • A kedvezmények nem vonhatóak össze! 
AKCIÓ!
Amennyiben a násznépetek létszáma (gyerekestől, szolgáltatóstól, mindenestől) nem haladja meg a maximum 80 főt, vállalom a lakodalmatok vőfélyi (vagy ceremóniamesteri) és zenészi feladatainak EGYSZEMÉLYBEN való ellátását.
80 fő felett nem vállalok ilyen felkérést!
Csak zenélést nem vállalok!

Zenészkedéseimről minden információ itt található meg.

 

Előjegyzés, elérhetőségeim

2018-es évre a foglalások nagy része megtörtént. Már nincs sok szabad időpont!

 

Ne gondolkozzatok sokáig, mert nem tudok egyszerre két helyen lenni...!
 

Jobb felül a naptáramban ha a nap pirossal van jelölve, nem érek rá! Ha ezek között találod meg az általad választott időpontot, akkor sajnos hiába írtok, hiába hívtok, nem áll módomban elvállalni a feladatot. 

De ha egy "zöld" napot választotok, akkor szívesen várom a jelentkezéseteket.

Addig is, csók a Családnak!

Vőfély Sanyi®

Jelentkezés: vofelysanyi@gmail.com

Tel: 06/30 428 6006

Facebook: Vőfély Sanyi

"Előbb-utóbb biztosan fellép a körülmények olyannyira kedvezőtlen elrendeződése, hogy esküvőre kerüljön sor." :-) /Murphy/

Kedves Esküvőszervezők! Jómagam minden segítséget megadok a megbízóimnak az esküvőjük előtt, közben és után is. Javaslataimért, döntéseimért, teljes felelőséget vállalva, önállóan végzem a dolgom. Nincs szükségem, sem kontrollra, sem koordinátorra, sem főnökre. Mindenki tudja, hogy nem szerencsés, ha két dudás van egy csárdában. A lehetséges konfliktus helyzetek megelőzésének érdekében, ezért nem vállalok olyan lakodalmat, ahol Önök az események szervezői, vezetői. Érdeklődésüket és megértésüket, köszönöm!            

Tisztelettel, Vőfély Sanyi