Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Fórum
Vissza a fórumra
Válaszolás a következő üzenetre:
Hozzászólás:
101) Koi Enikő és Alföldi Zsolt 
(101)
2014-8-3 22:07

3. RÉSZ

A fiatalok egy pillanatig sem éreztek hiányt semmiben, mivel Ő nem csak egy szimpla Vőfély. Ő a Vőfély és Zenész Sanyi. Ha valakinek nem jutott pohár a szertartáson, egy pillanat múlva ott volt vele, zsebkendőre volt szükség, ott termett. Eközben pedig csinálta ám a műsort rendesen. Potyogtak a könnyek a nevetéstől és a meghatódottságtól. Egy percig sem volt megállás.
Amikor pedig megérkezett a sokadalom a fogadóba, Ő profikat megszégyenítő módon fogadta Őket. Az első zenei hangok megszólalása után nem csak az amatőr, de a hozzáértő közönség is elismerően bólintott. Nem lehetett pihenni. A legváltozatosabb zenei palettát vonultatta fel, és nagyon figyelte a táncoslábú közönség igényeit. A zene, a műsor annyi pihenőt engedett, amennyire feltétlenül szükség volt.

Vőfély Sanyi 2014-8-15 11:06
Valóban igyekeztem mindenre és mindenkire odafigyelni, mert úgy érzem, hogy részetekről és a násznép részéről is magam is rendkívüli figyelmet kaptam.
MIndig arra törekszem, hogy mindenki jól érezze magát, de én soha nem mondtam senkinek, hogy ne pihenjen, vagy hogy nincs megállás! Én csak zenélgettem, énekeltem, csak az táncolt, akinek éppen tetszett, amit csinálok. Bocsánat, hogyha emiatt nem álltatok le egy percre sem! Nekem nagyon tetszett, hogy milyen felszabadultan mulattok! Igaz, ezt a ti lábatok (meg az én hangom) bánta, de szerintem megérte az a kis izomláz!
Hozzászólás:

Spammer?
Név Név:
E-mail E-mail*: (nem jelenik meg)
SPAM ellenőrzés SPAM ellenőrzés*: CAPTCHAA képen látható karakterek: