Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Fórum
Vissza a fórumra
Válaszolás a következő üzenetre:
Hozzászólás:
105) Koi Enikő és Alföldi Zsolt 
(105)
2014-8-3 22:24

KEDVES SANYI!
VALAMILYEN (TECHNIKAI) OKNÁL FOGVA NEM TUDTUK EGY ÜZENETBEN ELKÜLDENI A HOZZÁSZÓLÁSUNKAT. “AZ ÜZENET TÚL HOSSZÚ”. ÍGY 4 RÉSZRE OSZTOTTUK A MONDANDÓNKAT ☺

1. RÉSZ

Elment a Lidi néni a vásárba, csuhajja…
Történt az Úr 2014. esztendejében.
Egy ifjú leány és egy helyes dalia házasságra szánta el Magát. Mivel igen szerették egymást a döntésük megmásíthatatlan volt. Sok-sok akadály leküzdése után eljött az egyik legfontosabb kérdés: esküvőszervező, ceremóniamester vagy Vőfély. Az ifjú szerelmesek szerették és tisztelték a hagyományokat, ezért a Vőfély mellett döntöttek Ők.
El is kezdtek keresgélni, de mivel az idő nagyon sürgette már Őket, ezért csak korunk nagy találmányára hagyatkozhattak, az Internetre. A dolgot még bonyolította az az apróság, hogy a párocska kis hazánktól igen messze él, és sajnos személyes találkozóra az idő rövidsége miatt esély sem volt.
Mindenféle ajánlás, ismeretség nélkül felvették a kapcsolatot az első Jelölttel, akit a csodamasina kiadott. Ő volt Vőfély Sanyi. A postagalamb elvitte az első virtuális levelet, és nagy meglepetésükre néhány órán belül már vissza is ért a madárka a válasszal. Rövid bemutatkozás és egy Skype beszélgetés lefolytatása után úgy érezték, mintha mindig is ismerték volna egymást. Akkor jött a nagy kérdés, ki fogja szolgáltatni a talpalávalót a jeles ünnepen.

Vőfély Sanyi 2014-8-15 10:20
Kedves Enikő és Zsolti!

Sajnálom, hogy ennyit kellett bajlódnotok a fórum korlátai miatt! Sajnos nem is tudtam, hogy ilyen formán működik. Természetesen már keresem rá a megoldást.
Mint az ti is megtapasztalhattátok - és végülis ennek köszönhetjük ismeretségünket is, - próbálok haladni a korral, de az értékrendem régi. Fontos a nyíltság, az őszinteség, a közvetlenség, a tisztesség és a becsület.
Mivel ti is ilyen értkrend mentén éltek, természetes volt számomra, hogy úgy álljak hozzátok, mintha régóta barátok lennénk.
Hozzászólás:

Spammer?
Név Név:
E-mail E-mail*: (nem jelenik meg)
SPAM ellenőrzés SPAM ellenőrzés*: CAPTCHAA képen látható karakterek: