Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Fórum
Vissza a fórumra
Válaszolás a következő üzenetre:
Hozzászólás:
133) Horváth Roland 
2015-6-27 11:35

Kedves Sanyi!

Alig két hónapja, hogy hivatalosan is összekötöttük életünket gyönyörű feleségemmel, de a mai napig - és még nagyon sokáig - megemlegetjük 2015. április 25-ét!

Az első beszélgetésünktől fogva éreztük, hogy Te vagy a legmegfelelőbb személy e nemes esemény lebonyolítására, mert nekünk nagyon fontos volt, hogy egy őszinte, becsületes és megbízható Vőfély legyen mellettünk - nem csalódtunk!

Nagyon hálásak vagyunk az őszinte, szívből jövő gondolatokért, melyekkel könnyeket csaltál sokak szemébe, a kifogástalan hozzáállásodért amit a szolgáltatók és vendégeink felé tanúsítottál, a "nyugtató" kupicáért és a tanácsaidért, és nem utolsó sorban a fergeteges poénokért, hozzászólásokért, a "különszámért" melyek a mai napig mosolyt csalnak az egész násznép arcára! Azóta már több esküvőn is voltunk, de mindig Téged emleget, aki a mi esküvőnkön részt vett, úgy néz ki a Vőfélyek között nincsen párod!

Nem csoda mindezek után, hogy teljes mértékben nyugodt szívvel ajánljuk színvonalas és tisztességes szolgálatod minden házasulandó párnak, hisz életünk legszebb napja nélküled nem valósulhatott volna meg!

"Csók a családnak!"

Roland és Eszti
Hozzászólás:

Spammer?
Név Név:
E-mail E-mail*: (nem jelenik meg)
SPAM ellenőrzés SPAM ellenőrzés*: CAPTCHAA képen látható karakterek: