Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Fórum
Vissza a fórumra
Válaszolás a következő üzenetre:
Hozzászólás:
151) Tibi 
(151)
2016-5-9 19:16

Kedves Érdeklődő Házasulandók!

Engedjétek meg, hogy megosszam saját kellemes élményeinket Vőfély Sanyiról a mi kis házasságunkkal kapcsolatban. Ezúton is köszönjük Vőfély Sanyi!!
Amint az a mellékelt képen is látszik mi egy kiskorú maláj törpe meleg házaspár vagyunk Tibi és Béla.... :) Neeem!!! Csak vicceltem. Nehogy komolyan vegyétek!!!
Bocsánat csak a mellékelt kép alapján pont úgy nézünk ki, amint Sanyi szeretetteljesen fölénk magasodik óvó ölelésével. No mit kapok én majd a kedves feleségemtől ezért....:)
Komolyra fordítva a szót. Sanyi pont olyan szeretetteljesen, figyelmesen és odaadóan segítette cseppet sem stresszmentes vállalkozásunkat, mint ahogyan az a képen látszik.
A kezdeti teljes tanácstalanságunkat elképesztő tapasztalatával és rutinjával kompenzálta. Így kissé megnyugodhattunk és levegőhöz jutottunk. Végtelen türelemmel mesélte végig a lehetséges forgatókönyveket az egybekeléshez vezető úttal kapcsolatban. Így gyorsan eldönthettük, hogy kívánjuk e végig csinálni a komplett tortúrát avagy saját elképzeléseink alapján szabjuk testre a projektet. Itt jegyzem meg, hogy nagyon profin és flexibilisen állt hozzánk, pedig mi sem vagyunk egyszerű esetek.
Hozzászólás:

Spammer?
Név Név:
E-mail E-mail*: (nem jelenik meg)
SPAM ellenőrzés SPAM ellenőrzés*: CAPTCHAA képen látható karakterek: