Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Fórum
Vissza a fórumra
Válaszolás a következő üzenetre:
Hozzászólás:
234) Edina és Jocó 
(234)
2017-12-9 06:38

Voltak apró, váratlan kis dolgok, melyek Sanyi segítségével szerencsére megoldódtak.
Pl.: A templomi szertartás előtt a felső, uszályos szoknyám megadta magát és elkezdett lecsúszni, de Sanyinál volt biztostű, így a probléma elhárult.
A másik dolog, melyet nagyon ügyesen megoldott, és így egyedivé tette a nyitótáncunkat, hogy mivel külföldön élünk, csak egy alkalommam sikerült elmennünk tánctanárhoz, így nem mertük bevállalni a nyitótáncot. Sanyi közölte a vendégekkel, hogy szeretnénk, a nyitótáncunkat a násznéppel együtt eltáncolni. A legszebb ebben az volt, hogy Ő énekelt, mégpedig egy számunkra nagyon kedves és szép számot: Most múlik pontosan... Ezzel igazán egyedivé varázsolta ezt a pillanatot. Köszönjük Sanyi! A nyitótáncuk zenéje, így a gyertyafény keringő zenéje lett, így ez is különlegessé vált.
Hozzáteszem, hogy Sanyi betegen, lázasan csinálta végig a napot,ennek ellenére minden fantasztikusan alakult, amiért külön hálásak vagyunk!
Csak néhány dolgot emeltem ki a sok közül, amiben még segített és amiben más, mint a többi vőfély. Azóta is folyamatosan az az érzés van bennünk, hogy minden hétvégén lehetne egy ilyen szuper buli, persze Vőfély Sanyi vezetésével.

Köszönjük neked Sanyi!
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, aki egy igazán emlékezetes esküvőt szeretne!
Csók a családnak: Edina és Jocó
Hozzászólás:

Spammer?
Név Név:
E-mail E-mail*: (nem jelenik meg)
SPAM ellenőrzés SPAM ellenőrzés*: CAPTCHAA képen látható karakterek: