Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Fórum
Vissza a fórumra
Válaszolás a következő üzenetre:
Hozzászólás:
235) Edina és Jocó 
(235)
2017-12-9 06:42

Kedves Sanyi!

Igaz már több mint két hónap eltelt az esküvönk óta, mely szeptember 23-án volt, de még mindig friss az élmény bennünk, az élmény ami a te segítséged nélkül nem jöhetett volna össze!!!
Másokkal ellentétben, mi nem keresgéltünk vőfély után, mi teljesen biztosak voltak abban, hogy Sanyi lesz a mi emberünk. A férjem már évekkel ezelőtt eldöntötte, ha egyszer megnősül biztosan őt kéri majd fel, hiszen néhány évvel ezelőtt ő is vőfélynek állt egy alkalom erejéig,hogy egy kedves családtagjának örömet szerezhessen, és ekkor Sanyi szövegét tanulta meg. Ezt azóta is emlegeti a család. Mi is ilyen hatást szerettünk volna elérni, mely így is lett. A család azóta is emlegeti, hogy Sanyi milyen nagyszerű volt.
Teljesen magabiztosan indultunk a napnak, attól független, hogy azt se tudtuk, hogyan áll majd össze a nap, mit és hogyan kell majd csinálnunk, de nyugodtak voltunk, hiszen tudtuk, ha törik , ha szakad Sanyi ott lesz, és ő majd az évek alatt megszerzett sok tapasztalattal terelget minket.
Nagyon sok jó tanácsot kaptunk tőle az esküvő előtt is, amit igyekeztünk betartani, és nagyon jól tettük!!!
Jó érzés volt, hogy bármi kérdésünk vagy kérésünk volt a nagy nap alatt, Ő ott volt és bizalommal fordulhattunk hozzá, mely szerintünk nagyon fontos ezen a napon.
Hozzászólás:

Spammer?
Név Név:
E-mail E-mail*: (nem jelenik meg)
SPAM ellenőrzés SPAM ellenőrzés*: CAPTCHAA képen látható karakterek: