Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Fórum
Vissza a fórumra
Válaszolás a következő üzenetre:
Hozzászólás:
237) Linda és Balu 
(237)
2018-5-14 05:13

Elindultunk vissza Pomázra, ahol az első dolgunk az volt, hogy a ruhámat újraadják, mert sajnos (utólag elmondták a szalonban) rosszul lett rám szabva, így folyamatosan csúszott lefelé. Sanyi bátorítására, hogy jobban érezzem magam, 20:30-kor már menyecskében folytattam a vacsorát és a mulatozást.

Oldalakat tudnék írni Sanyiról és a munkájáról, de szerintem, aki végignézi az oldalát és megnézi a videókat, ugyanúgy fog érezni, mint mi éreztünk tavaly, amikor rátaláltunk a tökéletes vőfélyre!

Sanyi mindenre gondol, ott segít, ahol csak tud, rengeteg tanáccsal lát el és ő is azt szeretné, hogy életetek egyik legfontosabb napja TÖKÉLETES legyen!

Szeretnénk megköszönni, hogy jogászunk, pszichológusunk és nem utolsó sorban vőfélyünk voltál ezen a napon! A bakik ellenére is úgy érezzük, mindent ugyanúgy csinálnánk, mert számunkra így volt tökéletes és ezt neked köszönhetjük!


Sok boldogságot! Csók a Családnak!

Linda és Balu

Ui.: Ne essetek abba a hibába, hogy Vőfély Sanyit hagyjátok a legvégére, mert rengeteget olyan dolgot fog mondani/tanácsolni, amire soha nem gondolnátok.
Hozzászólás:

Spammer?
Név Név:
E-mail E-mail*: (nem jelenik meg)
SPAM ellenőrzés SPAM ellenőrzés*: CAPTCHAA képen látható karakterek: