Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Fórum
Vissza a fórumra
Válaszolás a következő üzenetre:
Hozzászólás:
246) Mészáros Nóra és Mészáros Balázs 
(246)
2018-6-5 20:16

Kedveseim! :) (Ahogy Sanyi mondja :) )
Egy nagyon szuper talpraesett és intelligens ember :) segített a szervezésben elõtte, a helyszínen mindent megoldott, nem csak bemondja, hogy jön a vacsora, hanem tényleg levett mindent rólunk. Nekünk annyi dolgunk volt, hogy élvezzük a bulit :) Ha lehet mondani kissé rendhagyó (nem a tervezettekhez hû) esküvõnk lett, rengeteg dolgot kellett ad hoc jellegüen átszervezni, de erre sem volt gondunk, néha odajött, hogy gyerekek na most ez és ez történik, vagy ez fog, így beszéltük, de így lesz, teljesen megbíztunk benne, és nem bántuk meg. Nem volt játékunk, de nem is hiányzott, a jó kedv és a jól koordinált vendégsereg ennek hiányérzete nélkül mulatott egész hajnalig. Bármi történt, mindig tudta zenekar, fotós, videós, hol a helye mit kell nézzen, mi fog jönni, mire figyeljen, mit játsszon. Ha egy nagyon jó hangulatú lagzit szeretnétek, ajánlom nektek. Korrekt, hisz már onnantól kezdve, ahogy megbízzátok rengeteg idõt szán rátok már az elõkészületeknél, annyit legalább, mint amennyit az esküvõn dolgozott.
Nem is ragozom tovább, bátran hívjátok, és már az elsõ beszélgetés alkalmával ti is látni fogjátok, hogy ez az Ember nem egyszerûen dolgozni jár, hanem élvezi a hivatását, és szívbõl csinálja, lelkiismeretesen odateszi magát, és mindig megõrzi a hidegvérét, legyen az gyerekzsivongás beszéd közben, avagy egy kicsit többet ivott rokon, megoldás mindig van. Humora egyszerûen szuper, nem erõltetett, és mindenre tud reagálni.

Bátran ajánljuk, ha jót akartok magatoknak és igazán élvezni szeretnétek a Nagy Napot. De ahogy õ mondaná: "Én mindent elmondtam amit tudtam, ha rám hallgattok, azt csináltok, amit akartok." ;)

Sanyi! Köszönjük, hogy részese voltál életünk egyik legszebb napjának, ha tehetném, minden évben szerveznék egy esküvõt, és mindig te lennél a võfélyünk! :D

Puszi
Nóri és Balázs
2018.05.26
Hozzászólás:

Spammer?
Név Név:
E-mail E-mail*: (nem jelenik meg)
SPAM ellenőrzés SPAM ellenőrzés*: CAPTCHAA képen látható karakterek: