Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Fórum
Vissza a fórumra
Válaszolás a következő üzenetre:
Hozzászólás:
39) Kőváriék 
2009-8-29 16:31

Kedves Sanyi!

Mit is mondhatnánk/írhatnánk... Fantasztikus, emlékezetes és küldönleges lett a segítségeddel 2009.07.18-i esküvőnk. Családias, közvetlen hangulatra vágytunk, fergeteges bulival fűszerezve, s minden a várakozásainkon felül alakult. Elképesztő rutinnal tartottad kézben az események folyását még akkor is, amikor vihar készült elmosni a hangulatunkat... így talán a miénk lehetett az első esküvő a "praxisodban", akiket megáztatott az eső, ám lankadatlan jókedvre sarkalltad a násznépet! :) Köszönet a bátorító pálinkáért, mely feledtette a viharfelhőket, a 94 éves nagypapával való türelmes bánásmódért, hogy nem öntötted a levest a nyakunkba :), s mentetted a táncot amikor arra volt szükség. Hálásak vagyunk a segítségedért és jelenlétedért, mely nélkül nem lehetett volna ez a nap AZ! Minden vendégünk utólag is csak felsőfokban beszélt rólad!
Szívből ajánlunk minden ismerősünknek, s úgy tűnik a történelem ismétli önmagát. Egy pár azonnal megkedvelt a mi esküvőnkön, s reméljük jövőre ismét találkozhatunk veled majd az ő lagzijukon!

A 2010-es viszontlátásig is kívánunk neked és kis családodnak is minden jót, s ígérjük, messzire visszük jóhíredet a házasulandó párok között!

Évi és Tibor
Hozzászólás:

Spammer?
Név Név:
E-mail E-mail*: (nem jelenik meg)
SPAM ellenőrzés SPAM ellenőrzés*: CAPTCHAA képen látható karakterek: