Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Fórum
Vissza a fórumra
Válaszolás a következő üzenetre:
Hozzászólás:
57) Gabi & Miki 
2010-7-20 23:03

Szia Sanyíííí,

Ezúton szeretnénk mi is még egyszer megköszönni a 2010. július 10-ei esküvőnkön való közreműködésedet, irányításodat, szervezésedet, stb.
Először is nagyon jó volt lánykikéréskor a búcsúztató, köszi még egyszer, hogy nem volt sírós :-)
Szuper volt, hogy semmire nem kellett "annyira" odafigyelnünk (mert én azért kicsit mindig figyeltem :-)) és hogy minden flottul ment.
Külön köszönet, hogy az anyakönyvvezetőnek bekapcsoltad a mikrofont, különben a násznép nem hallotta volna a szertartást :-)
Baromi jó lett a csoportkép a templomnál, ami szintén Neked köszönhető, mivel fotózás közben tettél róla, hogy mindenki szénné nevesse magát, így faarcot nem látni a csoportképen :-)
Köszönet azért is, hogy figyeltél arra, hogy amikor a hangulat kicsit lankadt, bedobtál valamit és újra táncra perdült a násznép, persze az 5-ös asztal üzeni, hogy részesdést kér, mert ebben ők is segítettek :-)
Nagyon köszönjük, hogy ahogy ígérted és mondtad, Te tényleg nem ittál az esküvőn, és így minden mozzanatra figyeltél!
Summa summarum: mindenki el volt ájulva Tőled, (volt, aki már helyben elkérte a névjegyedet) a habitusodtól, a megjelenésedtől és mindattól, ahogyan az egész esküvőnket levezényelted. Biztos lehetsz benne, hogy ajánlani fogunk minden házasulandó párnak!!
Egy élmény volt, köszönjük

csók

Csőri (az extrém menyasszony) & Nyunyó
Hozzászólás:

Spammer?
Név Név:
E-mail E-mail*: (nem jelenik meg)
SPAM ellenőrzés SPAM ellenőrzés*: CAPTCHAA képen látható karakterek: