Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Fórum
Vissza a fórumra
Válaszolás a következő üzenetre:
Hozzászólás:
64) Beszedics Szilvia 
2010-12-3 13:53

Szia Sanyi!
Szeretnénk még egyszer hálásan megköszönni az október 16-i napot/estét Neked, ami a Te közreműködéseddel lett és lesz örökre felejthetetlen számunkra és a visszajelzésekből úgy érezzük mások számára is. Fantasztikusan végigvitted a ceremóniákat és a lagzit is, mindenkinek azóta is csak ajánlani tudom szolgálataid. Még olyan embert is sikerült meggyőznöd a vőfély kötelező jelenlétéről, aki korábban teljesen ez ellen volt. Szóval bátran mondhatom, hogy a hangulat fantasztikus volt, sokan érdeklődtek, honnan kerítettük ezt a remek ceremóniamestert, mert nagyon sok múlott Rajtad és nem okoztál csalódást. Persze a násznép is egy jó csapat volt :)
Korábban már láttunk és hallottunk sok vőfélyt felvételről vagy élőben, de őszintén kijelenthetjük, hogy ugyan voltak köztük átlagosak vagy jók, de egy sem tud a nyomodba érni és azt gondoljuk az átlag is megemelkedett a Te kiemelkedő munkád által. Aki a jövőben tervezi, hogy örökre összeköti életét a párjával ne sokat habozzon, mert a Vőfély Sanyinál nincs megfelelőbb ember. Mellesleg hálás köszönet Ildinek is, aki által megismerhettünk.
További sok sikert és jó egészséget kívánunk Neked és családodnak is!
Ha máskor nem is, de az aranylakodalmunkban biztosan találkozunk :) Köszi mindent még egyszer: Szilvi és Zoli (és a Pocaklakó)
Hozzászólás:

Spammer?
Név Név:
E-mail E-mail*: (nem jelenik meg)
SPAM ellenőrzés SPAM ellenőrzés*: CAPTCHAA képen látható karakterek: