Sanyi egyéb oldalai

Blog

2014-04-10

Hozzászólok

ELLOPTÁK A NEVEM!

Ma magyarországon jogot és nem igazságot szolgáltatnak.

Tatabányán él egy vőfély, aki gondolt egyet és készíttetett magának egy új honlapot. Majd megkereste a kereso-optimalizálás.hu nevű céget, és régi honlapja nevét 2013. szeptemberében lecserélték sanyivofély.hu-ra. Vajon miért?! Nem szeretnék találgatásokba bocsátkozni, de egy biztos, hogy részükről ez sok mindennek nevezhető, csak etikusnak és jóhiszeműnek nem. Hiszen amint észrevettem, felhívtam rá a figyelmüket, hogy ezzel megtévesztik azokat az embereket, akik hallottak felőlem, és engem keresnek a neten. Próbáltam velük békésen rendezni az ügyet, de teljesen egyértelműen kiderült, hogy a fő céljuk a haszonszerzés, ezért úgy gondoltam, hogy az illetékes hatósághoz fordulok igazságszolgáltatásért. A jogszabályok rengetegében erre a szituációra vonatkozóan teljesen egyértelműen le van írva, hogy ebben az esetben a megtévesztő névhasználatot megtiltják a felhasználónak. Sajnos mégsem így történt. Mivel távol áll tőlem a pereskedés, hagyom az egészet a fenébe.

Viszont szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét arra, hogy aki engem és a tőlem megszokott alaposságot, precízséget, segítőkészséget, profizmust és minőséget keresi, és nem szeretne kellemetlen szitiuációba keveredni éppen a lakodalma napján, az jól jegyezze meg a nevemet, mert:

Vőfély Sanyi és Sanyi Vőfély már NEM UGYANAZ! Én Vőfély Sanyi vagyok!!!

Összefogalva, azért utasították el a kérelmemet, mert a kérelmezett elzárkózik mindennemű írásbeliségtől. Ezért nem volt hajlandó írásban reagálni az eljárás során sem, és ezért nem volt írásos bizonyítékom sem. Véleményem szerint ez is a tisztességtelen és rosszhiszemű magatartását bizonyítja. Ennek ellenére az ő javára döntöttek. 127.000,- Forintot fizettem az Infomediátornak azért, hogy egy teljesen egyértelmű ügyben ilyen elfogadhatatlan döntést hozzanak. Szafián Sándor és a kereso-optimalizalas.hu, akikkel a honlapját és domainjét "optimalizáltatta" a kérelmezett, úgy gondolom szintén magukat minősítik. Magyarország…

Akit érdekelnek a részletek, itt olvasható.

Üdvözlettel az igazi Vőfély Sanyi

Ui.: A szóban forgó illetékes elvtársak pedig az így szerzett hasznukat költsék gyógyszerre,
ezzel párhuzamosan szarjanak sünt és ilyen fegyverrel lőjenek célba! ;)