Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
19) Ancsi és Ati 
2008-12-9 21:35 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi és Jegyespárok!
Ne tétovázzatok, az igazán jó vőfélyt megtaláltátok!
Nekünk a NAGY NAP már semmi dolgunk,izgulni valónk nem volt,csak egymásra koncentrálhattunk.Felszabadultan élvezhettük,hogy rólunk szól a nap, hiszen Sanyi mindent intézett,mindenhol ott volt,verseivel pedig elkápráztatott minket és a vendégsereget.
A hangulatot sosem hagyta lankadni, áttáncoltuk az éjszakát,sőt még a vendégek is!Ja és mindenkit megénekeltetett:-)
A mai napig az összes családi összejövetelen Te vagy a téma,mindenki örömmel és rendszeresen emleget!!!

Köszönjük Neked,hogy voltál!!!
Ancsi és Ati
18) Orsi és Tamás 
2008-11-24 17:02 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi és Mindenki!

Végre jelentkezünk és itt vagyunk a fórumon!

Jóval az esküvő és a nászút után minden vőfély-kereső párnak csak azt tudjuk mondani: MEGTALÁLTUK A TUTIT!!!!!

Sanyi mindenhol ott volt ahol kellett, ahol meg nem ott is:-) na viccet félre még biztostű is volt nála, amikor a ruhám uszályrésze folyton legombolódott:-)

Fantasztikus köszöntői, rigmusai, poénjai és tánctudása mindenkit felvidított és lenyűgözött. Az esküvőnk egyébként fergetes volt, mindenki táncolt, még olyan is, aki 25 éve a saját esküvőjén sem. Ehhez nagyban Sanyi kellett.

A zenekar nem volt annyira jó, mert kicsit maguknak játszottak, de ő tudta kompenzálni és szerencsére jól csűrte-csavarta a ritmust.

Azóta egy karaoke estet is tartott, ahol együtt énekelt a most már ifjú feleséggel!

Sok oldalú, energikus és igazi mókamester, aki viszont a viccben és munkában nem ismer tréfát!

Ja és még valami, ami szerintünk nagyon fontos: NEM ISZIK ALKOHOLT! Így nem kell egy tök ciki berúgott vőféllyel foglalkozni az esküvő alatt.. mi már megéltünk egy ilyet, szerencsére vendégként:-))))

Szóval ne sokat gondolkodjatok, őt keressétek és hívjátok! Nagyon elfoglalt, úgyhogy időben!

Mindenkinek üdv

Orsi&Tamás
17) Zsuzsi és Lala 
2008-11-24 17:01 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi!

Nagyon szeretnénk megköszönni Neked, így a nászutunk után, hogy fergeteges hangulatot varázsoltál az esküvőnkre!!!Nagyon jól érezte magát mindenki, és agyba-főbe dicsértek Téged nekünk :)
Bárkinek lesz esküvője a jövőben az ismerőseink közül, biztosan Téged fogunk ajánlani nekik!
16) Eszti és Norbi 
2008-10-27 17:10 Válasz erre Válasz erreSziasztok!

A mi esküvőnk 2008.07.19-én volt. Amikor még vőfélyt kerestünk év elején, és elmentünk Sanyihoz megbeszélni, hogy mik az elképzeléseink, és ő mit tud ebben segíteni, rögtön tudtuk a férjemmel, hogy ő lesz a mi emberünk! Nem csalódtunk benne, minden úgy volt, ahogy ígérte, a vendégeknek is nagyon tetszett. Különösen a motorja nyerte el a csajok tetszését, mindenki beült Sanyi mellé egy fotó erejéig.

Köszönjük!

Eszti és Norbi
15) Melinda és Péter 
2008-10-27 17:09 Válasz erre Válasz erre

Kedves vőfélykereső Jegyespár!

Ahogy valószínűleg Ti is, mi is emlékezetes esküvőt szerettünk volna, és ehhez igyekeztünk mindent minél jobban megszervezni. Így több vőféllyel is találkoztunk, mert úgy véltük, hogy 120 fő terelgetéséhez szükségünk lesz hathatós segítségre. Sanyi előtt két találkozón is voltunk, de egyikről sem távoztunk úgy, hogy "MEGTALÁLTUK az igazit" (pedig közismert vőfélyek voltak). Mikor Sanyival találkoztunk mindkettőnkben megfogalmazódott, hogy ő lehet az, aki valóban képes lesz ezt a feladatot ellátni, és nem is kerestünk tovább.
Leegyeztettünk mindent vele, és bíztunk benne, hogy flottul fog majd menni.

Nos, az esküvőről annyit mondhatunk, hogy valóban fergeteges volt. Sanyi mindent betartott, amit megígért. Mindenkivel foglalkozott, és mindig ott volt ahol kellett. Egyszerre volt öltöztetőnő (fátyoligazítás), pincér, énekes, táncos, mókamester na és persze vőfély. És még zsebkendő is mindig volt nála ha valakinek épp sírhatnékja támadt (persze az örömtől :)). Az esküvői videót visszanézve egyikünk édesapja azt mondta: "Felvetődött bennem a kérdés, hogy egyáltalán meg lehet-e egy esküvőt e nélkül az ember nélkül szervezni?" - Nos, bizonyára meg lehet, de az messze nem fog ilyen jól sikerülni, abban biztosak vagyunk.

Mi valóban élveztük a saját esküvőnket, részt tudtunk igazán venni benne, ettünk-ittunk, és együtt mulattunk a vendégsereggel, mert minden terhet és idegeskedést levett a vállunkról Vőfély Sanyi.

Mindenkinek őt ajánljuk.

Köszönjük: Melinda & Péter (Budapest)
14) Zsuzsi és Lala 
2008-10-27 17:08 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi!

Nagyon szeretnénk megköszönni Neked, így a nászutunk után, hogy fergeteges hangulatot varázsoltál az esküvőnkre!!!Nagyon jól érezte magát mindenki, és agyba-főbe dicsértek Téged nekünk :)
Bárkinek lesz esküvője a jövőben az ismerőseink közül, biztosan Téged fogunk ajánlani nekik!

Zsuzsi & Lala
13) Pető Sándor 
2008-10-27 17:08 Válasz erre Válasz erreKedves Sanyi

Gratulálok a honlapodhoz

Peto Sanyi
12) Czeglédi Zsuzsa 
2008-10-27 17:07 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!Nagyon szépen köszönöm, amit a Győrki Tamás és Gábor Éva esküvőjén „celebrált”! Fantasztikus hangulat uralta az egész napot, estét és éjszakát. Minden elismerésem az Öné! A gondtalan örömanya lehettem, s csak gyönyörködhettem a gyerekeimben, s az unokámban.Kedves Honlap Látogatók!

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Sándort, aki csak gondtalan esküvőt, lakodalmat szeretne Önmagának, a családjának, a gyermekeinek.

Sándor ha kell, még a forgalmat is leállítja. Oda figyel mindenre, kedves, vidám. Gyönyörűen énekel és énekeltet is.
Sándor! További sok sikert kívánok a munkájához, és csak annyit mondhatok: CSAK ÍGY TOVÁBB !!! A nagyon boldog örömanya.
11) Juli és János 
2008-10-27 17:06 Válasz erre Válasz erre

Sziasztok!

Sanyit mi is az interneten találtuk meg, és már rögtön az első beszélgetéskor nagyon szimpatikus volt nekünk, rögtön "le is foglaltuk", nehogy más elhappolja előlünk.

Az esküvő fantasztikus volt, és ebben Sanyinak nagyon nagy része volt. Ezúton is köszönünk neked mindent, Sanyi! Sok-sok versikét mondott, mindig feldobta a hangulatot, mindenki táncolt a lagzin, még azok is, akikre azt gondoltuk, sohasem állnának fel a székükről.

Ráadásul az, hogy a vendégek közül már a lagziban volt, aki névjegyet kért Sanyitól, az magáért beszél.

Köszönjük szépen Sanyi, hogy segítettél felejthetetlenné tenni az esküvőnket.
10) Joker zenekar 
2008-10-27 17:05 Válasz erre Válasz erreTegnap (2008.08.16-án) együtt dolgoztunk egy lakodalomban, és csak annyit mondhatunk: KIVÁLÓ !!!

üdv: Joker zenekar
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23