Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
38) Dóri&Norbi 
2009-8-14 14:36 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi és Kedves vőfélyt keresgélő párok!!!

Először is hálásan KÖSZÖNJÜK neked Sanyi a 2009.08.08-ai esküvőnk komplett lebonyolítását!!! Tökéletes volt számunkra,és a násznép számára is az egész nap/éjszaka!!Hihetetlen,hogy így a fotókat visszanézve mennyi arcod van:)Van vad motoros,van vigasztaló,van szeretetteljes,van figyelmes,bulizós,éneklős,bevállalós,családi,baráti....és még sorolhatnám!!!!Egy biztos,sokan azt hitték,hogy már régebbről ismerjük egymást.Pedig sajnos nem.Mi is csak itt találtunk rád a neten,aminek nagyon örülünk.Már az első perctől kezdve tudtuk a párommal,hogy megbízhatunk benned,és olyan pöpecül vezeted a párok adatait,hogy ilyen férfi nincs is...akár egy "titkárnő".És persze az oldalkocsis motorod vitte a prímet!!Tiszta libabőr voltam végig annyira király volt!És gyönyörű az a moci!!Csúcsjárgány!Nagyon köszönjük neked!

Egyszóval mi is,szüleink is,barátaink is,rokonaink is(110 fő)köszönjük,hogy a nagy napon TE(!!!) voltál ott velünk a SANYI(!),nem pedig csak egy vőfély a 100 közül!

A képeket a videókat,meg amit még lehagytunk személyesen visszük majd neked....persze most már csak a nászút után!!

Puszi neked is,és a kis családodnak is!!

Akik pedig köszönnek neked mindent:a násznép,és persze mi Dóri&Norbi...
37) Borsó + Héj 
2009-8-4 21:54 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nagyon köszönjük, hogy ennyire fantasztikusan jó hangulatot teremtettél. Frenetikusan jól végzed ezt a nehéz "szakmát"! Az egész násznépnek nagyon tetszettél. Többen is megfogadták, hogy az ő esküvöjükön is ott kell majd lenned. Tényleg nagyon hálásak vagyunk Neked. Küldjük a videót és a fényképeket is. Na meg persze az itthon hagyott szalagot is:).

Üdv & hála: Gabi és Laci (Borsó és Héj)
36) Hajni és Norbi 
2009-7-24 19:36 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi és Kedves Házasulandók!

Esküvőnk 2009 júlus 4-én volt. 2008 októberben mikor elkezdtük szervezni meg sem fordult a fejünkben, hogy szükség lesz vőfélyre. Sógornőnk megnyugtatására úgy döntöttünk, hogy belenézünk Sanyi levezetett esküvőibe. Már az első pillanatban megkedveltük.
- humoráért
- fgyelmességéért
- odaadásáért
Ezek után úgy döntöttünk, hogy a mi esküvőnkről sem hiányozhat Sanyi. Köszönjük, hogy mindvégig mellettünk voltál, kétségbeesett pillanatainkban megnyugtattál minket. Köszönjük, hogy levetted a terheket a vállunkról, a szolgáltatók irányítását és, hogy lested vendégeink minden kívánságát. A fergeteges jó hangulatot. A násznép azóta is téged emleget. Esküvőnk jó hangulata nem sikerült volna ha nincs a Sanya. Aznapi teljesítményedért 10-ből 11 pontot adunk.
Egyszóval mindent nagyon köszönünk, szuper voltál.
Ui.: Leendő pároknak pedig üzenjük, hogy nélküled bele se kezdjenek esküvőjük szervezésébe.

35) Dóri & Zoli 
2009-7-12 19:51 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!
Csak jót tudunk mondani mindarról, ami Veled kapcsolatos volt az esküvőnkön. Profin intéztél mindent, a legapróbb gondot is levetted a vállunkról a lakodalomban.

Már az esküvőnk részletes egyeztetésén látszott, hogy nagyon jó vőfélyt találtunk. Minden programot átbeszéltünk végiggondoltunk, hogy minden legyen és mindenre jusson is idő.

Kedves Jegyesek!
Ne keressetek tovább! Sanyi megéri az árát! :-) Ha élvezni szeretnétek az esküvőtöket, akkor bízzátok Sanyira!

Sanyi!
Mégegyszer köszönünk Neked mindent! Nagyon hálásak vagyunk!

Dóri&Zoli
34) Éva & Sanyi 
2009-7-4 14:25 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!
Köszönünk szépen mindent. Az esküvőnk valóban felejthetetlennek sikerült. Minden nagyon szuper volt.

Kedves Jegyespár!
Ne keressetek tovább. A mi esküvőnk előkészületének minden lépése akadályokkal volt tele, de a nagy nap tökéletesen, gördülékenyen ment hála Sanyinak. Nagyon jól együtt tud dolgozni mindenkivel, és a násznépet is remekül irányítja. Mi csak pozitívat hallottunk vissza róla a pincérektől, a barátokon keresztül, a szülőkig. Ha a nagy napon tényleg csak egymásra szeretnétek koncentrálni és nyugalomban ünnepelni szerelmeteket, akkor adjátok az irányítást Sanyi kezébe és nem fogjátok megbánni!!!!!!!!

Sanyi neked szeretnénk még egyszer megköszönni mindent és reméljük, találkozunk még egy tucat esküvőn. :-)
Üdv a családnak és mindenkinek!
Éva & Sanyi
33) Viola & Norbi 
2009-7-2 22:17 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi & Házasulandók!

Először is köszönjük szépen a szombati "teljesítményed" SZUUUPPPEEERRRRRRRR voltál, és ez nem csak a mi véleményünk, inkább pár szituációt írnék le, hogy alátámasszam mennyire is voltál szuper.
1., Esküvő után beszéltünk a rokonokkal es nálunk egy része erdélyi, akik mondták, hogy ilyet még nem láttak nagyon segítőkész volt velük a Sanyi, megmutatta hol lehet várakozni és nem érezték magukat "idegennek".
2., A dohányosok pedig akik kint dohányoztak "panaszkodtak" nekünk, hogy a cigit nem tudtak elszívni mert mar Sanyi az ajtoban volt es mindenkit "beterelt". Aminek köszönhetően nem csúsztak le a programokrol es mindenki jol erezte magat, egy felejthetetlen estének lehettek a részesei különösen Sanyinak köszönhetően.
Az elején volt pár pesszimista Sanyit illetően, hogy ""igen, igen, nagyon jó a fellépés és a megjelenése, valamint nagyon szuper a dumája, de láttak már ilyet és gyorsan kialszik belőle a láng." Azt mondták még 2órát adnak neki.:))) Szerencsére nem így lett.:)
Sanyi köszönjük mégegszer, vagy még százszor, vagy ezerszer is, hogy A "Vőfélyünk" voltál és minden kedves párnak nyugodt szívvel csak ajánlani tudunk.
Köszönjük!!!!
Viola és Norbi
32) Judit és Rudi 
2009-6-25 14:28 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi

Köszönjük a tanácsokat, ötleteket, a nyugtató szavakat, és hát azt amit az esküvőnkön egész nap értünk tettél.

Akikkel beszéltünk az esküvőn és utána azt mondták, hogy ilyen vőfélyt még nem nagyon láttak. Mindenkinek nagyon tetszett az "előadásod", a mondókáid, a beszédstílusod, és még a hátul állók is hallottak minden egyes szót amit mondtál. Mi azon lepődtünk meg a legjobban, hogy mikor kint cigiztek a vendégek, és kijöttél, és mondtad, hogy menjen be mindenki, mert jönni fog valami, akkor szó nélkül nyomták a cigit és bementek! :)


Sőt tegnap azt mondták, hogy "nem is baj, hogy nem ért rá az XY (helyi menő vőfély), mert az biztos nem lett volna ilyen jó".Kedves Házasulandók,

Mi csak ajánlani tudjuk Sanyit, azt csinálja egész nap amit veletek előre megbeszél, viszont ha nincs rá szükség, mert éppen táncol mindenki ,és jó a hangulat akkor nem „produkálja” magát, nem szakítja meg a bulit. Pl. nálunk játék se volt..... Ha meg éppen punyad a hangulat, akkor meg bedob valamit vidámságot.

Ha valami gondja, kérdése van, akkor odamegy valamelyikőtökhöz megkérdezi mi legyen és már el is tűnt intézkedni (hozzánk kétszer jött oda kérdezni egész esküvő alatt).

Tereli a násznépet, a pincéreket, a fotóst, videóst, sőt még a forgalmat is megállította (nincs ellentmondás senkinek, semminek).

Talán az egyik legfontosabb dolog: nem iszik alkoholt!!

És ami a legjobb a saját lakodalmunkban, mi is tudtuk bulizni, mi semmit nem vettünk észre a háttéreseményekből, nem jöttek oda hozzánk, hogy mikor lehet hozni a káposztát, tortát, és most mi lesz, stb..... nem néztük, hogy melyik vendégnek éppen mire volt szüksége, mert Sanyi mindent a kezében tartott. Még arra is volt gondja, hogy asztaltáncnál az asztalokat tologassa..... :)
Tényleg titeket képvisel az egész esküvő alatt.
31) Anna és Tamás 
2009-5-29 23:04 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Köszönjük a jótanácsokat, az ötleteket, a közreműködésedet, szuper volt a hangulat! Mindenki nagyon-nagyon jól érezte magát! Sokan mondták, hogy már sok vőfélyt láttak, de TE egészen fantasztikus voltál. Még a legkritikusabbaknak is tetszettél! El voltak tőled ragadtatva! Humoros voltál, kedves, mindenkire és mindenre odafigyeltél, mindenkit megnevettettél. A szíveden viselted sorsunkat, de nem csak a miénket, hanem az egész násznépét!!!. :D Tényleg minden gondot levettél a vállunkról, nem is tudjuk mi lett volna nélküled! Még a forgalmat is feltartottad miattunk! Nagyon szervezett, pörgős volt az egész esküvő, az elejétől a végéig. A hangod, az meg aztán tényleg szuper és mindenki veled énekelt! Amikor pedig felkértél egy tánc erejéig, a násznép azt hitte, hogy előre begyakorolt formulát mutatunk, nagyon-nagyon tetszett mindenkinek!
Sokan kérdezték, hogy melyik családhoz tartozol!  Reméljük, hogy az aranylakodalmunkon is számíthatunk majd Rád!
Mégegyszer nagyon köszönjük!


Kedves Házasulandók!

A felszabadult, jó hangulat garantált, ha Sanyi ott van! Nélküle egyszerűen elképzelhetetlen lett volna életünk nagy eseménye! Erre főleg az esküvőnk alatt jöttünk rá. Mi sem gondoltuk volna, hogy mennyi gond merülhet fel ilyenkor. Sanyi gondoskodik róla, hogy felhőtlenül ünnepelhessetek és jól érezzétek magatokat! Minél előbb kérjétek föl, mert nagyon „kapós”! 

Anna és Tamás
30) Zsófi és Krisztián 
2009-5-27 11:47 Válasz erre Válasz erre

Kedves leendő házasulandók!Hogy miért a Sanyi?? Mert kedves, humoros, határozott, végtelenül türelmes, az egész násznépet kordában tartja és amit ígér AZ ÚGY VAN!!!Sok vőfélyt megnéztünk, de valahogy mindig hiányzott valami. Amikor a Sanyit megtaláltuk az interneten, rögtön mondtam a páromnak, hogy Ő lesz az. A személyes találkozás csak megerősített benne, az esküvőnk pedig egyszerűen beigazolta, hogy nincs nála jobb!!Úgyhogy ne hezitáljatok, megtaláltátok a legalkalmasabb embert!!

Kedves Sanyi!
Köszönünk szépen mindent!A násznép nagyon odavolt az általad vezényelt műsortól.Másnap nagyon feldobva indultunk a nászútra és amint tudod hárman jöttünk vissza:-)Kisfiúnk 6 hét múlva érkezik!!!
Mégegyszer mindent köszönünk!!!!

Zsófi és Krisztián
Göd


29) Eszter és István 
2009-5-23 17:04 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi!
Köszi,köszi és köszi!
Az esküvőnkről kizárólag pozitív visszajelzést kaptunk, mindenki el volt ájulva a vőfélyünktől! Hihetetlen jól bonyolítottad le a lagzinkat, a vendégek egy percig se unatkoztak, mert mindig történt valami. Válasszátok Sanyit, tuti nem bánjátok meg! Fantasztikusan jól összedolgozik a DJ-vel, fotóssal, pincérekkel, és még az amatőr videóssal is.
Üdv: Varga István és Vargáné :-)
Ui: Tipp a kék rózsához: Baba szappan! Nekem kijött a folt a menyasszonyi ruhámból!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25