Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
45) Imolka és Dani 
2009-10-18 20:31 Válasz erre Válasz erre

Sanyi a Világ Legjobb Vőfélye! Az Ő segítsége nélkül nem tudtuk volna megtartani az esküvőnket.Mikor az utolsó pillanatban visszamondták a helyszínt,teljesen elkenődtünk,de Sanyinak volt egy jó ötlete, és megoldotta ezt.Ő olyan dolgokra is gondolt helyettünk,amik eszünkbe nem jutottak volna. Mindenkinek azt kívánjuk az eskövőjén legyen Sanyi a vőfélyük,és tuti,hogy feledhetetlen lesz minden. Ahogy nálunk is az volt...A mai napig mindenki Róla áradozik és biztos,hogy a vendégeink eskövőjén is Ő fog "Vőfélykedni"! Köszönünk minden segítséget!!!Mást nem is választhattunk volna... Sok puszi: Imolka és Dani
44) Kriszti és Roli 
2009-10-7 12:45 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nagyon örülünk, hogy Téged választottunk, nagyon profin vezényelted le az esküvőnket, mindenben segítséget tudtál nyújtani és ezért nagyon hálásak vagyunk!
Mindenki jól érezte magát és ezt Neked köszönhetjük!

Kedves jegyespárok!
Ha megbízható, profi Vőfélyt szeretnétek, hívjátok Vőfély Sanyit!!! Mindenben tud segíteni, csak a legjobbakat ajánlja és ami a legfontosabb, hogy az esküvőtök olyan könnyedén és simán zajlik le, hogy egy pillanatra sem fogtok aggódni!

Mégegyszer nagyon köszönjük Sanyi!!!
43) Piri és Norbi 
2009-9-25 19:55 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nagyjából most kezdünk visszarázódni a hétköznapokba a fantasztikus esküvőnk után. Nagyon nagyon jó volt, köszönet mindenért, remekül levezényelted a lagzit!!
Mindenre fel voltál készülve, számodra nincs váratlan helyzet. Például amikor a ruhában eltört az abroncs, egyből hoztad a túlélő-elsősegély csomagodat és egy perc alatt megmentetted a ruhát és az esküvőt is. Úgyhogy köszönjük!!

Tényleg nagyon emlékezetes volt, nem bántuk meg, hogy téged választottunk. Mindenkinek csak ajánlani fogunk téged!!

KÖSZÖNJÜK!!!
42) Betti-Jumbó 
2009-9-14 08:52 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nem tudjuk szavakba foglalni azt, amit tőled kaptunk Szeptember 12.-én,így inkább a pincéreket,/akik azért több vőféllyel találkoztak mint mi/ idézném.

"Nagyon profi a Sanyi"
"Ilyen jó vőfély talán ha 2 van az országban"

Mindenki nagyon jól érezte magát, még mi is!!! :-)))
Szuperjó volt a hangulat!!!

Köszönünk mindent Sanyi!!!!

41) Peti-Judit 
2009-9-9 14:01 Válasz erre Válasz erre

Kedves Jegyepárok!

Ha valóban meg akrajátok koronázni eme szent napot, akkor válasszátok Sanyi vőfélyt!!!
Higgyétek el, minden lagziba kell egy olyan "vezető",aki mindenhol ott van ahol kell. Mindenkire és mindenre odafigyel. Leveszi szüleitek válláról a terhet.
Bízzatok Benne.

Sok Boldogságot Nektek!!

Judit és Peti
40) Peti-Judit 
2009-9-9 13:53 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Mindent köszönünk!!! Nem azt kaptuk, amit vártunk...! Sokkal többet! Nagyon jól éreztük magunkat, és persze mindenki. Elképedve nézték, hogy létezik olyan hivatástudó ember, aki, ily tisztelettel és odaadással űzi eme hivatást. Köszönjük a jóságodat! Mindamellett, hogy megmutattad, milyennek kell lennie egy igazi ceremónia mesternek, megismertünk benned, egy tisztaszívű, őszinte és határozott emert.
Mégegyszer, mindent köszi!!

Judit és Peti
39) Kőváriék 
2009-8-29 16:31 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Mit is mondhatnánk/írhatnánk... Fantasztikus, emlékezetes és küldönleges lett a segítségeddel 2009.07.18-i esküvőnk. Családias, közvetlen hangulatra vágytunk, fergeteges bulival fűszerezve, s minden a várakozásainkon felül alakult. Elképesztő rutinnal tartottad kézben az események folyását még akkor is, amikor vihar készült elmosni a hangulatunkat... így talán a miénk lehetett az első esküvő a "praxisodban", akiket megáztatott az eső, ám lankadatlan jókedvre sarkalltad a násznépet! :) Köszönet a bátorító pálinkáért, mely feledtette a viharfelhőket, a 94 éves nagypapával való türelmes bánásmódért, hogy nem öntötted a levest a nyakunkba :), s mentetted a táncot amikor arra volt szükség. Hálásak vagyunk a segítségedért és jelenlétedért, mely nélkül nem lehetett volna ez a nap AZ! Minden vendégünk utólag is csak felsőfokban beszélt rólad!
Szívből ajánlunk minden ismerősünknek, s úgy tűnik a történelem ismétli önmagát. Egy pár azonnal megkedvelt a mi esküvőnkön, s reméljük jövőre ismét találkozhatunk veled majd az ő lagzijukon!

A 2010-es viszontlátásig is kívánunk neked és kis családodnak is minden jót, s ígérjük, messzire visszük jóhíredet a házasulandó párok között!

Évi és Tibor
38) Dóri&Norbi 
2009-8-14 14:36 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi és Kedves vőfélyt keresgélő párok!!!

Először is hálásan KÖSZÖNJÜK neked Sanyi a 2009.08.08-ai esküvőnk komplett lebonyolítását!!! Tökéletes volt számunkra,és a násznép számára is az egész nap/éjszaka!!Hihetetlen,hogy így a fotókat visszanézve mennyi arcod van:)Van vad motoros,van vigasztaló,van szeretetteljes,van figyelmes,bulizós,éneklős,bevállalós,családi,baráti....és még sorolhatnám!!!!Egy biztos,sokan azt hitték,hogy már régebbről ismerjük egymást.Pedig sajnos nem.Mi is csak itt találtunk rád a neten,aminek nagyon örülünk.Már az első perctől kezdve tudtuk a párommal,hogy megbízhatunk benned,és olyan pöpecül vezeted a párok adatait,hogy ilyen férfi nincs is...akár egy "titkárnő".És persze az oldalkocsis motorod vitte a prímet!!Tiszta libabőr voltam végig annyira király volt!És gyönyörű az a moci!!Csúcsjárgány!Nagyon köszönjük neked!

Egyszóval mi is,szüleink is,barátaink is,rokonaink is(110 fő)köszönjük,hogy a nagy napon TE(!!!) voltál ott velünk a SANYI(!),nem pedig csak egy vőfély a 100 közül!

A képeket a videókat,meg amit még lehagytunk személyesen visszük majd neked....persze most már csak a nászút után!!

Puszi neked is,és a kis családodnak is!!

Akik pedig köszönnek neked mindent:a násznép,és persze mi Dóri&Norbi...
37) Borsó + Héj 
2009-8-4 21:54 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nagyon köszönjük, hogy ennyire fantasztikusan jó hangulatot teremtettél. Frenetikusan jól végzed ezt a nehéz "szakmát"! Az egész násznépnek nagyon tetszettél. Többen is megfogadták, hogy az ő esküvöjükön is ott kell majd lenned. Tényleg nagyon hálásak vagyunk Neked. Küldjük a videót és a fényképeket is. Na meg persze az itthon hagyott szalagot is:).

Üdv & hála: Gabi és Laci (Borsó és Héj)
36) Hajni és Norbi 
2009-7-24 19:36 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi és Kedves Házasulandók!

Esküvőnk 2009 júlus 4-én volt. 2008 októberben mikor elkezdtük szervezni meg sem fordult a fejünkben, hogy szükség lesz vőfélyre. Sógornőnk megnyugtatására úgy döntöttünk, hogy belenézünk Sanyi levezetett esküvőibe. Már az első pillanatban megkedveltük.
- humoráért
- fgyelmességéért
- odaadásáért
Ezek után úgy döntöttünk, hogy a mi esküvőnkről sem hiányozhat Sanyi. Köszönjük, hogy mindvégig mellettünk voltál, kétségbeesett pillanatainkban megnyugtattál minket. Köszönjük, hogy levetted a terheket a vállunkról, a szolgáltatók irányítását és, hogy lested vendégeink minden kívánságát. A fergeteges jó hangulatot. A násznép azóta is téged emleget. Esküvőnk jó hangulata nem sikerült volna ha nincs a Sanya. Aznapi teljesítményedért 10-ből 11 pontot adunk.
Egyszóval mindent nagyon köszönünk, szuper voltál.
Ui.: Leendő pároknak pedig üzenjük, hogy nélküled bele se kezdjenek esküvőjük szervezésébe.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26