Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
15) Melinda és Péter 
2008-10-27 17:09 Válasz erre Válasz erre

Kedves vőfélykereső Jegyespár!

Ahogy valószínűleg Ti is, mi is emlékezetes esküvőt szerettünk volna, és ehhez igyekeztünk mindent minél jobban megszervezni. Így több vőféllyel is találkoztunk, mert úgy véltük, hogy 120 fő terelgetéséhez szükségünk lesz hathatós segítségre. Sanyi előtt két találkozón is voltunk, de egyikről sem távoztunk úgy, hogy "MEGTALÁLTUK az igazit" (pedig közismert vőfélyek voltak). Mikor Sanyival találkoztunk mindkettőnkben megfogalmazódott, hogy ő lehet az, aki valóban képes lesz ezt a feladatot ellátni, és nem is kerestünk tovább.
Leegyeztettünk mindent vele, és bíztunk benne, hogy flottul fog majd menni.

Nos, az esküvőről annyit mondhatunk, hogy valóban fergeteges volt. Sanyi mindent betartott, amit megígért. Mindenkivel foglalkozott, és mindig ott volt ahol kellett. Egyszerre volt öltöztetőnő (fátyoligazítás), pincér, énekes, táncos, mókamester na és persze vőfély. És még zsebkendő is mindig volt nála ha valakinek épp sírhatnékja támadt (persze az örömtől :)). Az esküvői videót visszanézve egyikünk édesapja azt mondta: "Felvetődött bennem a kérdés, hogy egyáltalán meg lehet-e egy esküvőt e nélkül az ember nélkül szervezni?" - Nos, bizonyára meg lehet, de az messze nem fog ilyen jól sikerülni, abban biztosak vagyunk.

Mi valóban élveztük a saját esküvőnket, részt tudtunk igazán venni benne, ettünk-ittunk, és együtt mulattunk a vendégsereggel, mert minden terhet és idegeskedést levett a vállunkról Vőfély Sanyi.

Mindenkinek őt ajánljuk.

Köszönjük: Melinda & Péter (Budapest)
14) Zsuzsi és Lala 
2008-10-27 17:08 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi!

Nagyon szeretnénk megköszönni Neked, így a nászutunk után, hogy fergeteges hangulatot varázsoltál az esküvőnkre!!!Nagyon jól érezte magát mindenki, és agyba-főbe dicsértek Téged nekünk :)
Bárkinek lesz esküvője a jövőben az ismerőseink közül, biztosan Téged fogunk ajánlani nekik!

Zsuzsi & Lala
13) Pető Sándor 
2008-10-27 17:08 Válasz erre Válasz erreKedves Sanyi

Gratulálok a honlapodhoz

Peto Sanyi
12) Czeglédi Zsuzsa 
2008-10-27 17:07 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!Nagyon szépen köszönöm, amit a Győrki Tamás és Gábor Éva esküvőjén „celebrált”! Fantasztikus hangulat uralta az egész napot, estét és éjszakát. Minden elismerésem az Öné! A gondtalan örömanya lehettem, s csak gyönyörködhettem a gyerekeimben, s az unokámban.Kedves Honlap Látogatók!

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Sándort, aki csak gondtalan esküvőt, lakodalmat szeretne Önmagának, a családjának, a gyermekeinek.

Sándor ha kell, még a forgalmat is leállítja. Oda figyel mindenre, kedves, vidám. Gyönyörűen énekel és énekeltet is.
Sándor! További sok sikert kívánok a munkájához, és csak annyit mondhatok: CSAK ÍGY TOVÁBB !!! A nagyon boldog örömanya.
11) Juli és János 
2008-10-27 17:06 Válasz erre Válasz erre

Sziasztok!

Sanyit mi is az interneten találtuk meg, és már rögtön az első beszélgetéskor nagyon szimpatikus volt nekünk, rögtön "le is foglaltuk", nehogy más elhappolja előlünk.

Az esküvő fantasztikus volt, és ebben Sanyinak nagyon nagy része volt. Ezúton is köszönünk neked mindent, Sanyi! Sok-sok versikét mondott, mindig feldobta a hangulatot, mindenki táncolt a lagzin, még azok is, akikre azt gondoltuk, sohasem állnának fel a székükről.

Ráadásul az, hogy a vendégek közül már a lagziban volt, aki névjegyet kért Sanyitól, az magáért beszél.

Köszönjük szépen Sanyi, hogy segítettél felejthetetlenné tenni az esküvőnket.
10) Joker zenekar 
2008-10-27 17:05 Válasz erre Válasz erreTegnap (2008.08.16-án) együtt dolgoztunk egy lakodalomban, és csak annyit mondhatunk: KIVÁLÓ !!!

üdv: Joker zenekar
9) Kriszta és Mihály 
(9)
2008-10-27 17:04 Válasz erre Válasz erre

Sziasztok!

Nekünk május 31-én volt az esküvőnk. Sanyi vezetésével minden gördülékenyen ment. Mindig tudta, hogy mikor mit kell csinálnia, mondania. Nem volt felesleges beszéde. Minden verse találó és vicces, ugyanakkor szép és megható is volt egyben. A hangulatot feldobta egyszemélyes rövid műsoraival, aztán bevonta a vendégeket is. Nem volt idegen számunkra. Olyan volt mintha ezer éve ismernénk. Pedig akkor találkoztunk harmadjára. A vendégeinktől is csak jót hallottunk vissza róla. Jövőre lesz a férjem unokatesójáéknak is esküvőjük és nem is keresnek mást csak a Sanyit szeretnék vőfélynek. Egyszóval jó a Sanyi, amit csinál profi módon teszi. Még egyszer köszi mindent Sanyi!
8) Klára és Csaba 
2008-10-27 17:03 Válasz erre Válasz erre

Sziasztok!

Nekünk júl.12-én volt az esküvőnk és a rövid tömör értékelésünk Sanyiról az hogy szuper.Mindent precízen megszervezett, amit vállalt meg is csinálta, sőt még többet is.

Amikor szüleimnél vártam a lánykérésre, nagyon ideges voltam, párommal beszéltünk telefonon, de nem csak megnyugodtam, hanem Sanyi még jó kedvet is csinált nekem. Előre megjósolta páromnak, hogy még egyszer úgy is hívni fogom, így is lett. Ez is csak mutatja, hogy ő a legtapasztaltabb a terepen. Nevetés

A búcsúztatók viccesek, és egyben meghatóak is voltak, ő mindkettőre képes, attól függ milyen a társaság!

A lagzit végig nevettük és táncoltuk, mert ő senkinek nem engedi hogy a széken punnyadjon!

Aki jó lagzit akar egy profi vőféllyel, hallgasson ránk és válassza Sanyit!

U.i.: Sanyi ezúton is köszi neked mindenért!
7) Lilla és Szilárd 
2008-10-27 17:02 Válasz erre Válasz erre

Kedves Házasulandó Fiatalok!

Párommal az interneten keresgélve találtuk meg Sanyit, és már az első találkozáskor annyira szimpatikus volt, hogy nem is kutattunk tovább...

Tegnap, azaz 2008. július 5-én volt a lakodalmunk, és mivel annyira jól sikerült minden, gondoltuk, megírjuk tapasztalatainkat:

A legénybúcsúztatótól kezdve a záró nagy vonatozásig minden gördülékenyen és simán ment. Sanyi végig nagyszerűen vezényelte az eseményeket, a zenészt, az étterem személyzetét, meg persze "terelgette" a násznépet és minket (Maradjál, maradjál... Még ne" ............"Hol a menyasszonyi csokor? ". A mi esküvőnkön az ország minden tájáról jöttek rokonok, de mindenki csupa jót mondott róla. Már az esküvőnkön is volt olyan, aki elkérte a névjegyét... Rengeteg gondot és idegeskedést vett le a család válláról, segítve ezzel, hogy mindannyian felszabadultan ünnepelhessünk.

Mindenkinek szeretettel ajánljuk, minél hamarabb "csapjatok le rá!"

Lilla&Szilárd
6) Niki és Tomi 
2008-10-27 17:01 Válasz erre Válasz erre

Kedves Mindenki!

Mi is csak dicsérni tudjuk Sanyit egy nagyon korrekt,talpra esett,szórakoztató,precíz embernek ismertük meg.Amit megbeszéltünk az úgy is volt,nekünk nem kellett semmin sem idegeskedni a hangulatot folyton csak fokozta,táncolt,énekelt...Mindenkinek csak ajánlani tudjuk aki egy igazi lakodalmat szeretne,ehhez Sanyi nélkülözhetetlen "kellék".Ezúton is szeretnénk neki mindent megköszönni.Felejthetetlen volt az egész és ami a szintén fontos nem csak nekünk hanem vendégeinknek is.

Üdvözlettel:Niki és Tomi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26