Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
245) Viki és Andris 
(245)
2020-12-29 18:32 Válasz erre Válasz erre

Kedves Olvasók!

Mikor elkezdtük szervezni az esküvõnket, számtalan võféllyel beszéltünk facebookon, árajánlatot kértünk, de valahogy egyik sem volt az igazi. Ekkor fordultunk jó barátunkhoz, google-hoz, mélyen beleástuk magunkat, vélemenyünk szerint egy jó lagzi alappillére egy jó võfély.
Megtaláltuk Sanyit, rövidebb beszélgetés után tudtuk, na végre, megtaláltuk a mi emberünk :)
A szolgáltatás árát illetõen sem voltak rejtett buktatók, kerek perec ki van írva a weboldalára mennyibe kerül.
Rövidebb- hosszabb beszélgetés után összeállitottuk a programtervet, és eljött a nagy nap.
Szó mi szó, elrepült gyorsan, de mi még életünkbe nem éreztük ennyire jól magunkat. Nem csak mi, a visszhang alapján vendégek is. Sanyi TÉNYLEG arra törekszik hogy mindenki a lehetõ legjobban érezze magát, és míg a szervezés alatt a menyasszonyok hajlamosak ragaszkodni, meg elveszni a részletekben, mire odaérsz a nagy naphoz, Sanyi megoldja hogy minden röpke aggodalmad tovaszálljon.
Emellett nagyon jó problémamegoldó. Csak utólag tudtuk meg, hogy voltak kisebb bakik, de mi ebbõl semmit nem vettünk észre, és pont ez a lényeg, hogy csak a jó hangulatra tudj koncentrálni.
Azóta is a vendégeink emlegetik hogy ilyen jó võfély nem sok fán terem :)

Egy szó mint száz, jó szívvel ajánljuk Sanyit, nem fogjátok megbánni!

Jó készülõdést kívánunk a pároknak!

Viki és Andris /2020.08.29/
244) Ági és Csaba 
(244)
2020-2-27 08:41 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!

Emlékszem, mikor 2018 augusztusában hivatalosak voltunk a férjemmel (akkor még csak vőlegényemmel) egy olyan esküvőre és lagziba, ahol Te voltál a vőfély. Annyira élveztük a lebonyolítást, a beszéded, a poénjaid, hogy másnap reggel megkerestünk az interneten, és a honlapodat böngésztük. Elhatároztuk, hogyha eljön a mi időnk, Téged kérünk fel a mi vőfélyünknek, ebből nem engedünk. Még annak az évnek a decemberében meg is beszéltük, hogy 2019-ben szeretnénk összeházasodni.
Olyannyira nem engedtünk a személyedből, hogy az esküvőnk időpontját aszerint tűztük ki, miszerint Te a naptárad alapján szabad vagy. Így választottuk ki 2019. 08. 03-át. :)

Felvettük Veled a kapcsolatot, eljött az 1. találkozás - legalábbis mint szolgáltató és megbízó, egyébként a 2. találkozás napja. Nem sajnáltad az időd és az energiád arra, hogy meggyőzz minket arról, amiről amúgy sem kellett, Te egy szívvel-lélekkel a munkáját végző, emellett nem utolsó sorban korrekt, őszinte, egyenes, megbízható ember vagy, remek Vőfély. A rendelkezésünkre bocsátott, saját magad tapasztalataiból összeállított dokumentum-elsősegély-mentőcsomagod (merthogy ez mind egyben volt) végigkísérte a szervezés, főleg a szolgáltató keresés minden percét, mely óriási segítséget jelentett számunkra.
Amikor eljött a hosszú megbeszélés ideje, újfent megerősítettél minket abban, hogy Benned nem fogunk csalódni. Percre pontosan végigmentünk a forgatókönyvön, ami szintén biztonságérzetet adott, hiszen nyilván első házasság révén, de még vendégként is zöldfülűek voltunk (legalábbis én) az esküvő és az azt követő mulatság témájában.

Na és végre eljött a várva várt 2019. 08. 03. Az ottani találkozásunkkor már szinte régi, kedves ismerősökként üdvözöltük egymást. Megnyugtatott a jelenléted, és már a kezdeti akadályokat könnyedén átvészelve kezelted, miáltal nyugalom árasztott el, illetve gyorsan továbbléptünk rajtuk, élvezve a nap minden pillanatát. Az, hogy egész nap egy korty alkoholt nem fogyasztottál, még értékesebbé teszi a munkád. Sajnos hallani olyanokról, akik hamarabb illuminált állapotba kerülnek, mint a násznép, persze ez a munkája rovására megy. Mi nem csalódtunk Benned, szuperül végezted a munkád, maximálisan levettél minden terhet a vállunkról, két lépéssel előrébb jártál, mint mi, csak kapkodtuk a fejünket, hogy hogyan csinálod, hogy nekünk tényleg nem kell foglalkoznunk semmivel.
A násznépünk először megilletődött a mi hangos szavú vőfélyünktől, na de milyen legyen egy vőfély, ha nem ilyen? Azonban nem kellett sok idő, és rögtön feloldódtak a vicceid és ugratásaid során. A számunkra legemlékezetesebb a ... Nem lövöm le a poént, hadd tapasztalja meg más is, aki még előtte áll, de ezeket a sorokat olvassa. Az egyik kedves és jóleső mondatod sem felejtem el soha, amit akkor mondtál, mikor készen álltam a menyasszonyi ruhában arra, hogy a vőlegényem elé vigyél a kikéréshez.

Mindent összevetve imádtuk a nagy napunk minden percét még a nehézségek ellenére is, mert Te gondoskodtál arról, hogy nekünk semmivel se kelljen foglalkoznunk, csak egymással és a násznéppel.

Hatalmas segítő kezet nyújtottál mind a szervezés alatt, mind az esküvő és a lakodalom ideje alatt. Végig egy nagy tenyér voltál, aki tartott minket, és nem engedett minket kiesni a kezéből.
Nagyon nagy köszönettel és hálával tartozunk azért, hogy a kitartó munkáddal - mely sokkal többet ért, mint amit érte fizettünk - hozzájárultál, és részese voltál életünk egyik legmeghatározóbb napjának!

Bátran, a legőszintébb szívvel ajánlunk Téged mindenkinek, aki egy minőségi munkát maga után hagyó, tehetséges, őszinte, megbízható, életvidám Vőfély Sanyit kérne fel a nagy nap lebonyolítására!

Köszönünk mindent,
csók a Családnak:
Ági és Csaba
243) Bence és Niki 
(243)
2020-2-27 08:30 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi!
 
Amikor én még gimis voltam Te voltál a portás a sulinkban, és már ott is mindenki Vőfély Sanyinak hívott, így egyértelmű volt, hogy ki lesz a vőfélyünk, ha majd megnövök. :)
 
Két Skype megbeszélésünk nagyon szuper volt, mindkettő végig jó hangulatban telt. Az első benyomásunk az volt: na Ő tuti rendet tesz :D
Mindenhez jó tanácsokat mondtál, érződött, hogy kézben fogod tartani a dolgokat. Meg tudtuk a segítségeddel tervezni pontról pontra az esküvőnket és nekünk is összeállt fejben a program. A dokumentum csomagod nagyon sokat segített. Elsőre ijesztőnek tűnt, de a szolgáltatók… nagyon meg kell válogatni őket, mert rajtuk nagyon sok múlik. Ez utóbb be is igazolódott.
Amikor megjelentél a lagziban, rögtön meg is kínáltál a bugyrosból, de te nem fogyasztottál alkoholt. Ezt nagyon köszönöm, azt pedig külön köszönöm, hogy 0 gramm alkohollal csináltad végig a nagy napunkat!
Volt egy két dolog, amit előre nem beszéltünk meg, és vicces, vagy különlegesen jó volt. Pl.: A szülőbúcsuztató (könnyfakasztóan szép szövegek), templom után a rizsáldás, Most múlik pontosan…, feleségrablás utáni kiváltásra intelligens, kultúrált, vicces, személyreszabott feladat!
Vőfélyi feladatodat tökéletesen végezted, mindenki dicsért, másnak is ajánlottunk, sőt az esküvőnkön részt vevő egyik pár is keresett már, csak neked már foglalt volt az időpontjuk...

Köszönünk mindent!
Bence és Niki
2019.08.17.

Szia Sanyi
242) Petra És Roland 
(242)
2020-2-27 07:56 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Egy rokon esküvőjén találkozzunk elsőnek.
Az első benyomásunk rólad, hogy vicces, humoros vagy, aki tudja hogy kell hangulatot csinálni.
Nem volt kérdés ha nekünk is lesz esküvőnk, kit hívunk vőfélynek, ezért választottunk téged. A szolgáltató listával nekünk nem kellett vele foglalkoznunk, de ha kellett volna biztos segített volna. A megbeszélések hosszúak voltak! De megérte, még az is mosoly fakasztó s egyben nyugtató volt. Az első személyes találkozásunk nem a mi esküvőnkön volt, de a mienkén, olyan volt mintha már ezer éve ismernénk, s a család tagja lennél. A feladataid teljes mértékben 10/10-en végezted, ha kellene újra téged választanánk.
A zenészi feladataid is, minden műfajban, még a fiúkat is engedted énekelni, minden kívánságot lestél. Szerintem semennyit alkohol nem fogyasztottál, de ha fogyasztottál volna, akkor mérgesek vagyunk hogy nem koccintottunk :) Egyszóval nem lett volna számunkra baj!
A násznépből mindenki kedvelt a férj részéről a nagyja már amúgy is ismert. S sokan mondták, hogy nagyon jó hogy voltál. Else tudtuk képzelni nélküled milyen lett volna. Mi imádtuk az esküvőnk csak sajnos gyorsan eltelt, azóta is emlegetik s követelik az aftert.
A legemlékezetesebb az az volt amikor ... De nem írom le, nem szpojlerezek, átkell élni ;)
Átbeszéltük reggeltől-estig mi hogy lesz, tanácsokat kaptunk, s figyelmeztetéseket is szolgáltatókkal kapcsolatban. Mindenre ügyeltél még arra is amire mi nem is gondoltunk.
Bármennyibe is kerültél volna akkor is téged választunk.
S hát azt ajánljuk amit ismerünk s ami jó! Így kérdés nélkül ha haljuk hogy vőfély akkor Sanyi!

Sok Puszi
Baksa-Iványi Petra Mercédesz
és
Baksa Roland
2019.08.23
241) Edit és Arnold 
(241)
2019-11-28 19:02 Válasz erre Válasz erre

Egy közeli ismerősünk esküvőjén Sanyi volt a vőfély, akkor már tudtunk, ha nekünk lesz Nagy Napon, Őt fogjuk választani. Magával ragadott minket egy jókedve, profizmusa, de legfőképp egy szeretete, ami az ifjú párral foglalkozik.
Ha eljött a Mi időnk, kértünk tőle időponttól, ahol minden egyes nagyszerű megbeszélés, miután a mi vőfélyünk, mert szimpatikus volt, és egységesen nem feszengtünk egy társaságában. Úgy köszöntött minket már az első alkalommal, mint egy egyedülálló látással, barátot üdvözölve. A megbeszélésen türelmesen meghallgatta az elképzeléseinket, majd tanácsokat lehet használni, és együtt dönthettük, mi a legjobb forgatókönyv egy nagy napra. Ha a lagzibai először találta meg, hatalmas nyugalom fogott el minket. Tudtuk, hogy bármi gond lesz, Ő mindent megold. Teljes körűen megbízható magunkat, semmin sem kellett agyalni aznap, csak élvezni kellett és megélni minden pillanatot. A legnagyobb ajándék Tőle, nekünk az volt, hogy kevés kézben tartott. Egy német lézengő barátok, egy harcos nagymamákat, és egy menyasszonyiruha problémát. Mindig a beállításiünkre állt, e-mail-eztünk, telefonon beszéltünk azoknak a messenger konferenciáinknak, amelyek voltak. Mindig türelmes volt, nyugodt és sok mindent reálisabban látott, menta Mi. A „Igaza van Sanyinak.”
Hozzájárult, így az esküvőnk napközben, úgy gondolva, hogy az életképét legcsodáltabbá kell tenni, ha nem akarja, amikor foglalkoztatják, mikor a mikor elfogadja a vacsorát, hol a második unokatesó, aki lemarad a csoportképről, vagy pedig egy előtérbe kerül, az összkép.
Olyasmit adott nekünk, aznap amit nem vártunk egy „szolgáltatótól”.
A szeretetét, egy darabot magából.

Köszjük Sanyi!

Üdvözlettel, a 2019.06.01-i ifjú pár: Edit és Arnold
240) Szandra és Attila 
(240)
2019-11-28 18:17 Válasz erre Válasz erre

Kedves Jegyespár!

Szeretnénk egy-két személyes tapasztalattal segíteni Nektek, hogy a nagy nap számotokra is olyan csodálatos legyen, mint számunkra.
A mi sorsunk úgy hozta, hogy a saját esküvőnk előtt nem vettünk részt olyan lagziban, ahol volt vőfély. Tulajdonképpen eleinte fogalmunk sem volt róla, hogy mi a feladata a vőfélynek egy esküvőn. Hogy miért is kerestünk végülis vőfélyt? Hallgattunk azokra a rokonokra, akik már részesei voltak olyan esküvőnek, ahol volt vőfély.
Esküvőnk előtt 5 hónappal kezdtünk el keresgélni vőfélyt. Sanyira az interneten találtunk. Egy decemberi reggelen találtunk rá a honlapjára. Végignéztük, és nagyon szimpatikusnak találtuk. A honlapján láthattunk képeket, videókat korábbi esküvőkről. A feltöltött anyagok mind azt mutatták, hogy egy életvidám, felkészült vőfélyre leltünk. Ami még nagyon szimpatikus volt, hogy a naptár funkcióban meg tudtuk nézni, hogy az általunk kitűzött napon Sanyi szabad-e.
A szimpátia ellenére azonban nem kerestük meg rögtön. Megnéztünk más vőfélyeket is az interneten, de Sanyi annyira megfogott minket, hogy mindig visszatértünk az ő oldalára. Végülis úgy döntöttönk, hogy felvesszük vele a kapcsolatot. Nem bántuk meg :)

Kicsit talán régi módi hozzáállással rendelkezünk, de mi szerettünk volna személyesen találkozni Sanyival az esküvő elött. Mivel nagy volt a távolság, ezért Sanyi mondta, hogy ő videó chaten szokott a párokkal egyeztetni az esküvőről. Ez nekünk eleinte furcsa volt, de végülis chaten egyeztettünk.

Sanyi olyan volt, mint ahogyan elképzeltük a feltett videók és képek alapján. Jó humorú, kedves, segítőkész ember benyomását keltette. Nekünk nagyon szimpatikus volt. Az első beszélgetés alkalmával Sanyi nagyon sok kérdést tett fel nekünk arról, hogy hogyan is képzeljük el a nagy napunkat. Ezen kérdések tisztázása közben elmondtuk, hogy zenészeink még nincsenek. Sanyi felhívta rá a figyelmünket, hogy ő zenész is. A honlapján meg tudtuk nézni, hogy milyen típusú zenéket játszik. Ezek után megbeszéltük, hogy zenész és vőfély szerepre is szeretnénk felkérni.
Esküvőnkön kb. 75 ember vett részt. Kicsit félve vártam, hogy hogyan is fog elsülni, hogy Sanyi lesz a vőfély és a zenész is egyben. Mivel az első beszélgetés alkalmával bizalmat szavaztunk Sanyinak, ezért nem tettünk mást, csak bíztunk benne, hogy jó embert találtunk esküvőnk két legfontosabb szerepének elvállalására.

Az első beszélgetés során Sanyi nagyon sok mindenre felhívta a figyelmünket egy általa összeállított dokumentum csomaggal. Ebben a csomagban valóban hasznos információk voltak. Gondolok itt például arra, hogy a torta és a sütemény kiszállítattásakor is valakinek észnél kell lennie, aztán a korábbi tapasztalatok a vendéglátóhelyekkel kapcsolatban. Mire figyelj egy fotós kiválasztásánal vagy a virágok rendelésénél. Az esküvő részleteinek szervezése során hatalmas mankó volt.

Amikor végig olvastuk ezeket a dokumentumokat már sejtettük, hogy Sanyinak a vőfélykedés nem puszta munka, hanem igen is hivatás amit szívvel-lélekkel csinál.

A nagy nap előtt tartottunk egy több órás hosszú megbeszélést szintén interneten keresztül. Ezen a megbeszélésen szinte percről percre végigvettük, hogyan fog lezajlani az esküvő. Aprólékosan minden pontot kiveséztünk, így a menetrenddel teljesen tisztában voltunk. Mi ezen a megbeszélésen már nagyon izgultunk a nagy napunk miatt, sokat segített Sanyi higaddt és mindenre kiterjedő figyelmes hozzáállása.

Személyesen a lagziban találkoztunk először. Sanyi olyan volt, mint a képeken. :)
Igényesen, az alkalomnak megfelelően jelent meg. Jó kedvű, magabiztos, határozott ember benyomását keltette. Teljesen olyan volt élőben, mint amilyennek a képeken láttuk. Amikor találkoztunk vele, már biztosak voltunk benne, hogy a lehető legjobb embert találtuk meg.

Röviddel az érkezésünk után elkezdődött a nagy nap forgatókönyve. Sanyi mindent kézben tartott, nekünk csak rá kellett figyelni, hogy mikor mi következik. Elmondhatatlanul jó érzés volt, hogy nem kellett az idővel és semmi mással foglalkozni. Sanyi profi módon kezelte a vendégsereget, elmondott nekik minden fontos és hasznos információt. Minden úgy történt, ahogyan megbeszéltük az esküvő elött.

Mivel nálunk Sanyi zenész is volt, ezért szeretném elmondani, hogy fergeteges lagzit csinált. :) Változatos zenéket játszott, a vendégsereg minden korosztálya számára megtalálta a legjobb zenéket. Nagyon örülünk, hogy Sanyit választottuk zenészünknek is.

És ami a legfontosabb: egy korty alkoholt sem fogyasztott a lagzi alatt! Mindenre teljes mértékben oda tudott figyelni. Gondolok itt a zenélésre és a vendégek szórakoztatására is. :)

Az esküvőnk remek hangulatban telt el. Sanyi iszonyat jó humorát még az esküvő után is rengeteg vendégünk emlegette. Mindenkinek nagyon tetszett, ahogyan Sanyi rímekben beszélt, poénnal kezelte az embereket. Sokszor potyogott a könnyünk a viccektől :)

Összességében a nagynapunk egy álom volt :) Nem tudom elmondani, hogy mennyire jó érzés volt, hogy tényleg nem kellettt semmivel sem foglalkozni. Nem kellett nézni, hogy odaérünk-e a házasságkötő terembe, vagy akár a templomba. Sanyi mindent kézben tartott. Nekünk csak jelen kellett lenni és megélni a pillanatot. A többi sokmindent Sanyi intézte.
Áldom a sorsunkat, hogy Sanyira találtunk :) Minden úgy történt, ahogyan megbeszéltük. Még az anyagiak elszámolása is. Nem talált ki plusz költségeket, sőt az esküvő végén megkérdezte, hogy elégedettek vagyunk-e vele, mert csak akkor veszi el fizetségét. Azt gondolom, hogy Sanyinál jobb vőfélyt és zenészt nem is találhattunk volna :)

A nagy nap előtt biztosan minden pár izgul, ahogyan mi is izgultunk. A legtöbb családban előfordul olyan rokon, aki azt gondolja, hogy ő tud mindent a legjobban. Nekünk Sanyi segített a dokumentumokkal, hogy milyen apró részletekre kell figyelni. Tanácsot adott,hogy mit hogyan szoktak pl.: legénybúcsuztató és lánykikérés.. Segített kezelni azokat a kényes helyzeteket, amiket az okoskodó családtagok tudtak létrehozni. Tehát ezzel csak annyit szeretnék mondani, hogy ezen monentumok alapján is látható, hogy ha Sanyit bízzátok meg, akkor nem pusztán egy zenészt vagy egy vőfélyt kaptok, hanem egy olyan értékes ember segítségét kapjátok a nagy naphoz aminek nagyon fogtok örülni!

Ajánljuk minden olyan pár számára Sanyit, akinek igenis fontos, hogy az őket körülvevő emberek valóban emberséges és megbízható emberek legyenek, akik szívből cselekszenek.

Puszi, Szandra és Attila
2019.04.09.
239) Gábor és Kriszti 
(239)
2019-11-28 18:00 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Mi az interneten találtunk Rád és nagyon megörültünk annak, hogy a honlapodon már konkrét információkat, videókat találtunk arról, hogy hogyan dolgozol. Így már ismeretlenül is lett egy elképzelésünk Rólad és amit láttunk az tetszett nekünk.
Szimpatikusnak találtunk a bemutatkozásod alapján és arra gondoltunk, hogy nekünk most pont egy olyan vőfélyre van szükségünk, aki jól szervezett, nagy tapasztalattal rendelkezik és személyiségével kitűnik a többi vőfély közül.
Az első bemutatkozó beszélgetés során ezek az első benyomások megerősödtek bennünk. Mivel mi külföldről szerveztük az esküvőnket, ezért meghatározó érv volt melletted, hogy tapasztaltan, összeszedetten és korrekten vázoltad az együttműködés keretét és az első beszélgetéstől fogva sok kis apró átgondolást, problmát levettél a vállunkról.
Rugalmas voltál az időpotokat és a skypos megbeszéléseket illetően, ami nekün ideális volt.
A küldött dokucsomagot pedig nagyon hasznosnak találtuk. Elolvastuk őket és felkészültebbek voltunk a szolgáltatókkal szemben. A hosszú megbeszélés profi volt. Félévvel a lagzink időpontja előtt, már volt egy időtervünk gyakorlatilag percekre lebontva és esőtervvel együtt. Ez nekünk nagy megnyugvást jelentett, mert már volt egy kerete az egész szervezésnek. Itt már meg voltunk győződve róla, hogy jól döntöttünk Veled és hagyatkozhatunk a munkádra.
A lagziban az első találkozásunk picit kapkodósra sikeredett, de rögtön feltűnt, hogy megérkezett a Vőfélyünk:-))
A lagziban maximálisan odatetted magad, úgy csináltad a dolgokat, ahogy kértük és közben is rugalmasan alkalmazkodtál hozzánk. Jól menedzselted az időt és kézben tratottad az eseményeket. Néhány meglepetéssel is készültél nekünk.
Az este alatt nem kellett attól tartanunk, hogy lerészegedik a vőfélyünk, mert nem iszol alkoholt. A násznépünk is megszeretett Téged, és többen vissza is jelezték, hogy milyen profi munkát végzett a vőfélyünk. Szüleink különösen nagyon elégedettek voltak Veled és hálásak Neked az este levezényléséért.
Mi nagyon jól éreztük magunkat. Nem is gondoltuk volna, hogy mi is ennyire el tudjuk engedni magunkat és a stressz ellenére tényleg élvezni is tudjuk majd. Nagyon gyorsan eltelt ez a nap, de mi maximálisan elégedettek vagyunk és örömmel gondolunk vissza az eskővénkre már így házaspárként:-)
Számunkra a gyertyafénykeringő volt a legszebb és legkülönlegesebb, amit nagyon meghatóan vezényeltél le. A tortavágós kommentelésed is nagyon megnevetetett bennünket. Ami szintén nagyon nagy élmény volt, amikor a menyasszonytánc végén felvezetted, hogy akkor most a vőlegény is táncolhat a menyasszonnyal, nade nem megy az olyan egyszerűen.:-))
Nekünk a munkád mind előtte mind pedig a lakodalam alatt azt jelentette, hogy támaszkodhatunk egy tapasztalt és nagyon lelkiismeretes vőfélyre és nem kell minden problmt egyedül megoldanunk. A kért fizettség is teljesen korrekt volt. Szívesen ajánlunk Téged más leendő házaspároknak is tovább.

Gábor és Kriszti 2019-06-29
238) Csabi és Brigi 
(238)
2019-11-8 09:12 Válasz erre Válasz erre

A testvérem volt egy esküvőn pár éve ahol te voltál a vőfély,és mikor mi is kerestük azt mondta hívjunk fel nem fogjuk megbánni. Így is lett.Tökéletes volt az esküvőnk,és ez nagyrészt neked köszönhető. Maximálisan tudtunk egymásra és a vendégeinkre figyelni mert semmi más dolgunk nem volt,mindent te tartottál a kezedben. A vendégek visszajelzése is pozitív volt mindenki imádott. A sors úgy hozta,hogy a december óta már kétszer találkoztunk barátaink esküvőjén és mondhatom te vagy a legjobb. Profizmus,humor,és sok szeretet.❤❤❤❤❤
237) Réka és Csaba 
(237)
2019-11-8 07:51 Válasz erre Válasz erre

Sziasztok!

Vőfély Sanyira egy ismerős ajánlása alapján találtunk rá. Nagy tapasztalata egyikünknek sem volt az esküvők terén, hiszen meglepő módon nekem ( menyasszony) a sajátom volt az első igazi lagzi amin részt vettem, és ilyen téren a vőlegénynek sem volt nagy tapasztalata :) Az első megbeszélés alkalmával már tudtuk, hogy csak jól dönthetünk, ha Sanyit válasszuk. Egyből láttuk, hogy valóban sok sok éves tapasztalattal rendelkezik, így maximálisan számíthatunk rá az esküvő előtt, alatt és után. A lagzi helyszinén találkoztunk először személyesen, előtte csak skypon beszéltünk. Sanyi élőben is pont ugyan olyan volt, mint amire számítottunk. Profin koordinálta a dolgokat, terelgette a násznépet, ha arra volt szükség. A násznéptől már a lagzi elején dicsérő szavakat kaptunk, hogy szuper vőfélyt találtunk. ( ez a dicséret persze nem minket illet :) ) Sanyi az igért színvonalat végig tudta tartani, alkoholt nem fogyasztott. Nem is szaporítjuk tovább a szót, ha szeretnétek nyugodt esküvőt, ahol nincs más dolgotok, mint élvezni a nap minden egyes percét, akkor válasszátok Sanyit. Garantáljuk, hogy egy percig sem fogjátok megbánni :)

Hasonló lagzit mindenkinek!
Réka és Csaba 2019.08.30.
236) Maris és Béla 
(236)
2019-11-8 07:31 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Az interneten bukkantunk rád, keresgélés közben. Elsőre szimpatikus vicces profinak tűntél, és
tudtuk, hogy pont ilyen embert keresünk. Az első beszélgetés alapján nagyon szimpatikus és korrekt
voltál. A csomag, amit összeállítottál egy nagy terhet vett le a vállunkról és segített, mert olyan
dolgokra is felhívtad a figyelmünket, amik nekünk eszünkbe se jutott volna. A hosszú
megbeszélésben akadtak internet problémák, de könnyedén, viccesen áthidaltad, és minden
kérdésünket, aggályunkat hamar meg tudtad válaszolni, sokkal felkészültebbnek éreztük magunkat,
biztosabban vágtunk bele az egész napba, mert tudtuk, hogy ott leszel. Nagyon szép volt a
családbúcsúztató és minden nagyobb eseménynél jó hangosan előre elmondtad mi fog történni, a
vacsoránál a leveses résznél elállt a szavunk is. Mi nem láttuk, hogy ittál volna alkoholosat. Nagyon
sokan dicsértek téged, hogy milyen vicces voltál, vagy amikor a helyzet úgy kívánta, szép verseket
mondtál, de az erős hangod is nagyon sokan szóvá tették, hogy pont az kellett oda. A lakodalmunk
visszatekintve nagyon szép volt, és köszönjük, hogy segítettél egyben tartani amennyire tudtad. A
torta fölvágásnál, mi nem tudtuk, hogy az első szavak miket „takarnak”, így mi nagyon élveztük
azokat a vicces megszólalásaidat. Nagyon sok hasznos tanáccsal láttál el minket, hogy minél jobban
fel tudjunk készülni az esküvőre és teljesen meg tudjuk élni, ne izguljunk mindenen. Teljesen korrekt,
barátias áron dolgozol. Szívesen ajánllak másoknak, mert tartod magad ahhoz amit megbeszéltünk,
és segítesz a felbukkanó problémák kezelésében.

Köszönünk mindent!
Csókol a Pálenik család
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26