Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
174) Gyöngyösi Istvàn 
(174)
2017-7-2 12:59 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Gyermekem esküvőjét, lakodalmát vezetted le 2017. 06.hó 10. napon, ezt hálásan megköszönöm neked, és családodnak! Nekik azért, mert támogatnak téged eme nemes küldetésedben amit a jövendő pároknak, új asszonynak, új embernek, és ahogyan mondottad, "egy új családnak" nyújtasz közös életük első napján. A menyasszony édesapjaként már jó néhány ceremónián vettem részt, de te vőfélyi vezetéseddel felülmúltad mindet. Az eddigi visszajelzések messzemenően a legpozitívabbak voltak számunkra, a vendégek mind jól érezték magukat. Már kérték az elérhetőségedet, természetesen megadtuk, "Ha kérdezik hogy volt? a vőfély a Sanyi volt" Még egyszer köszönöm a gyerekek nevében Katalin&Tamás. Elkészültek a képek, küldök egy kis csokrot neked belőle. Köszönöm, hogy megismerhettem egy remek vidám, jószívű embert!

Tisztelettel: Gyöngyösi István
173) Áfonya és Tamás 
(173)
2017-6-29 12:08 Válasz erre Válasz erre

Võfély Sanyi!

Köszönjük a lagzink levezénylését, a szuper hangulatot, a menyecske körtáncot, a rendet parancsoló orgánumot, az esti mûsort, a személyre szabott srófákat, és hogy megismerhettünk.

Vannak nagyon jó emberismerõk és most új képességet ismerhettünk meg: nevezhetjük szuper násznépismerõnek? :)

Mindenesetre majdnem többen dicsértek, mint a menyasszonyt...
172) Kelemenék 
(172)
2017-6-2 20:16 Válasz erre Válasz erre

Drága Sanyi!

Nagyon szépen köszönünk mindent, álmunkban sem gondoltuk volna (na jó, azért voltak sejtéseink), hogy egy ilyen nagyszerû võfélyünk lesz a nagy napon!

Emlékszem, mikor felhívtál minket az esküvõ elõtti délutánon, kicsit Charlie angyalai érzés volt (bár Laci és az angyalok...:-D).....az a mély, nyugodt, hang, ami hiába csak egy kis telefonból szólt, de mégis.. nagyon megnyugtató volt hallani, és tudni, hogy hamarosan érkezik a felmentõsereg személyedben...

Tudom, nem voltam egy könnyû ara, de álltad a sarat és sose tudtalak felidegesíteni semmilyen hisztimmel, pedig még a ruha is elszakadt, de a tarisznyád feneketlen mélységében még tûzõ is volt temérdek!

Nagyot mosolyogtunk, mikor Gyula atya már az elsõ percben a kántorok közé fogadott volna :) Nehéz õt lenyûgözni, de azonnal megnyerted magadnak.

Mondanom sem kell, hogy a násznép ámult és bámult, nagyon nagy sikered volt, egyszerûen imádtak. Még olyan is utánad sóvárog, aki nem, hogy a võfélyektõl de még az esküvõktõl is irtózott eddig!

De nem is ragoznám tovább, mert órákig pötyöghetnék még (bár az emlékek nagy része még felszínre sem tört bennem).

Lényeg a lényeg, nagyon szépen köszönjük, hogy része voltál az életünk egy fontos pillanatának és reméljük, hogy még találkozunk!

Puszi,
Reni és Laci
2017.05.06.
171) Eszter és Sándor 
(171)
2017-4-24 17:52 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Amikor esküvőnket elkezdtük szervezni egyet értettünk abban, hogy addig keresünk míg egy jó vőfélyt nem találunk, mert szerintünk egy jó lagzinak a vőfély az egyik alappillére. :) Olyat kerestünk akiről független fórumon is említést tesznek, ki meri írni a szolgáltatási díjait, valamint nem " magolósan" mondja a verset és erőteljes, szép hangja van. Amikor az egyik fórumon említésre került a Vőfély Sanyi név felkerestük a honlapodat. Ezután következett egy személyes találkozó. Úgy indultunk el, hogy tudtuk mik azok a számunkra hibák egy esküvőn, amit mi nem szeretnénk látni a miénken. Nekünk ezeket meg sem kellett említeni, mert azonnal mondtad.
170) Eszter és Sándor 
2017-4-24 17:51 Válasz erre Válasz erre

Innen már biztosak voltunk benne hogy a megtaláltunk akit kerestünk egy tapasztalt, talpraesett, kedves ember személyében.
A hosszú megbeszélés alkalmával mindent pontról pontra átbeszéltünk egyes eseményeknél több tanácsot is kaptunk tőled, de különösen tetszett, hogy még is a döntést ránk bíztad, miután mindennek elmondtad az előnyét és hátrányát.
2017.03.25-én az esküvő napján sem kellett csalódnunk minden úgy történt, ahogy mondtad felkészülten, nyugodtan tudtuk elkezdeni a nagy napunkat!
Ami még számunkra fontos volt és nagyon hálásak vagyunk érte, hogy tényleg tudtuk élvezni és teljességgel megélni az esküvőnket!
Azóta is mindenki kérdezi hol találtuk, ezt a szuper vőfélyt. :)

Még egyszer nagyon köszönünk mindent, amit értünk tettél!

Hálás köszönettel: Baranyainé Dobi Eszter és Baranyai Sándor
169) Szilvi és Attila 
(169)
2017-4-21 08:33 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Mi egy nem hagyományos, kosztümös kalóz esküvőt akartunk 2017 április elsején.
Az első pillanat a vőfély/ceremóniamester kereséssel kezdődött. Sok oldalt megnéztünk, de senki nem meri kitenni az árait a honlapjára, csak nálad voltak láthatóak, és igen korrektek!
Ezért is döntöttünk a mellett, hogy gyorsan elmegyünk hozzád.
Aztán jött a „szimpátia” beszélgetés. A párom igen jó ember ismerő és már az első 5-10 perc után azt mondta nekem, hogy „megtaláltuk”! Mindketten azt éreztük, hogy igen, ezt a jó kedélyű, viccelődős, baráti, bensőséges, pillanatok alatt jó hangulatot teremtő embert kerestük, aki minden kérésünket teljesíti, és benne van minden mókában. Ugyan akkor végtelenül precíz, percre pontos ütemtervet készít, minden részletet pontosan egyeztet minden résztvevővel, hogy az esküvőn már csak a mulatozásra kelljen figyelni.
Mi azt gondoltuk, hogy minden részletet jól kiterveltünk, de bizony hatalmas tapasztalatod igen jól jött, mert rengeteg jó ötletet és tanácsot adtál, amiket meg is fogadtunk! E mögött kemény pszichológia van ám és tudomány, amire a laikusok nem is gondolnak.
És mivel nagyon szerencsések voltunk, megtaláltuk a zenészt is a lagzinkra, mert azon kivételes emberek egyike, aki egy kicsit polihisztor, aki mindenhez ért, amit ezen a területen tudni kell!
168) Szilvi és Attila 
(168)
2017-4-21 08:21 Válasz erre Válasz erre

Majd jött még pár megbeszélés, ami során a szimpátia folyamatosan csak növekedett. Végül eljött az a bizonyos nagy nap!
És ahogy azt megálmodtuk, úgy zajlott le minden! Hihetetlen jó kedvű, fergeteges mulatozás, amikor semmiért nem kell aggódnod, hogy vajon akkor fogja majd mondani…. akkor tálalják majd… akkor fogja őket szólítani…. azt a zenét fogja játszani….
Igen, Te voltál a mi kalóz kapitányunk, aki összeadott minket, a vőfélyünk, aki végig magasan szinten tartotta a jókedvet, terelgette a társaságot, irányította a résztvevőket és mind e mellett hajnalig játszotta a változatos zenéket!
Olyan emberek mulattak hajnalig velünk, akik koruk és fájós lábuk miatt már nem táncolnak és korán fekszenek, de ezen az estén mindenki bulizott!
167) Szilvi és Attila 
(167)
2017-4-21 08:19 Válasz erre Válasz erre

A buli után számos visszajelzést kaptunk a barátainktól, hogy milyen jó volt a vőfélyünk, milyen szövegeket mondott…, és milyen jól zenélt… és milyen jó, hogy ő is beöltözött kalóznak és …….
Szóval nem csak mi, hanem a társaság is nagyon azt érezte, hogy ez igen!!
A tökéletes választás volt és soha egy percig sem bántuk meg!
Nagyon magas színvonalon műveled a tudományod, és mi azóta is bátran ajánlunk mindenkinek!
És a legfontosabb, amit mondani szeretnénk:
Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk és, nagyon köszönjük, hogy felejthetetlenné tetted számunkra ezt az estét!!!

Szilvi és Attila
166) Molnárné Halassy Gyöngyi 
2016-12-31 18:36 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Szokták mondani a szkeptikus szülők, vagy barátok, hogy a lakodalmat mindenki élvezi csak az ifjú pár nem. Legtöbb esetben még a gyűrűhúzás előtt összeveszik a pár, mert a virág nem napfénysárga, hanem kanári sárga; a torta nem lime-os hanem citromos, és a főpróbán elrontott koreográfiákról már nem is beszélve. Így indul el az a bizonyos lavina, és mire a nap véget ér, már az újdonsült fakanál forgató feleség és csizmája szárát csapkodó férj is inkább különszobában aludna, semhogy egymást ölelve térjenek nyugovóra.
Sajnos az említett párok ott rontják el, hogy nem Téged választanak vőfélyüknek!
De mi jól döntöttünk! És ez volt életünk legjobb esküvője :P
Ezért Rád hálás szívvel emlékszünk vissza, ha fotóinkat nézegetjük.

Minden kedves leendő házaspárnak!
Válasszátok Sanyit, mert Ő megtesz mindent azért, hogy az elképzeléseitek szerint történjen a Nagy nap! Türelmével, tanácsaival és humorával csak is szuper esküvőtök lehet!

KÖSZÖNJÜK!
Ádám és Gyöngyi
(2016.okt.22.)
165) Klaudia & Máté 
(165)
2016-11-6 14:13 Válasz erre Válasz erre

Drága Sanyi!

Neharagudj, hogy augusztus óta csak most jutottunk el idáig, tudod hajózunk es ha volt is pár szabad óránk, azt próbáltuk egymásra forditani, mint friss házasok. Ebből kifolyólag, az esküvő szervezésre is csak pár hónapunk volt (kb 4) mielőtt elkezdődött a szezon. A helyszínt szinte azonnal tudtam, viszont a késői szervezkedés miatt csak péntekre tudtuk tenni az esküvőt, ami rengeteg jót vonzott maga után, például Téged, mivel majdnem az összes szombatod már elkelt addigra! Nekünk sem kellett több, mikor már nehány embertől kaptunk ajánlást, hogy Téged válasszunk. Hamar eljött az első találkozás, ahol máris egy régi "menyasszonyodba" botlottunk aki szintén biztatott minket, hogy helyesen döntöttünk. Kedves és megnyugtató személyiség vagy, és éppen amilyen nagy a szíved, olyan hatalmasra is nőttél! Nagyon sokat segítettél, mivel egyébként sem volt túl sok időnk a sz ervezésre ez nagyon jól is jött. A hosszú beszélgetés minden percét élveztük, kicsit meg is nyugodtunk, hogy minden rendben lesz majd az esküvőn.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23