Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
205) Dóri és Szabolcs 
(205)
2017-12-3 20:20 Válasz erre Válasz erre

Kedves Jegyespárok!

Hogy hogyan is kerültünk Vőfély Sanyi "kezei közé", arról hosszasan lehetne beszélni. A lényeg az, hogy Feleségem a lánykérésből hazafele tartva már az autóban megtalálta a tökéletes Vőfélyt! Én még kicsit (2 hónapot) keresgéltem tovább és egyszer csak felkiáltottam hogy: Megvan! Vőfély Sanyi lesz a vőfélyünk :-)
Az esküvőnk előtt már kiderült, hogy tényleg tökéletes választás volt!Ez így volt egészen a NAGY napunk zárásáig és mai napig nem bántuk meg hogy Vőfély Sanyi volt mellettünk!
Milyen érvek szólnak mellette?! Például az alábbiak : MEGBÍZHATÓSÁG (ami manapság egy igen fontos szempont, minden úgy történt ahogy megbeszéltük); PROFIZMUS ; PONTOSSÁG; RUGALMASSÁG; és sok még sorolhatnánk tovább !!!
Mi szól ellene : nem jut eszünkbe semmi :-)
Csak ajánlani tudjuk!!!
204) Hajni & Gyula 
(204)
2017-11-22 08:58 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi!

Ahogy ígértem, küldjük a fórumodhoz a hozzászólásunk, ami nem pár sorosra sikeredett! :) Szeretnénk, ha fel töltenéd, és pluszban csatolok 4 jól sikerült képet rólad és rólunk! Tényleg köszönünk mindent, a fényképeket alaposan átnézve, ismét visszagondoltunk a nagy napra! Minden tökéletes volt, csak egyetlen egy dolgot sajnálok, hogy picit túlizgultam az elejét, és –hibába kérted- nem csináltam fotóslistát....így a húgommal nem készült kép az imaház udvarán, meg egy-két közeli ismerõssel sem. Pedig te errõl is szóltál elõre! Ezt ha gondolod, pluszban felrakhatod, de mi nem fogalmaztuk bele a lenti szövegbe! A jövõ évi viszont látásra Kitti és Tamás lagzijában! :) Hajni & Gyula (2017.07.15.)

Tehát következzék a mi võfély sztorink!!!
203) Hajni & Gyula 
(203)
2017-11-22 08:54 Válasz erre Válasz erre

Kedves házasulandó párok!

Mint minden leendő házas, mi is igazi pánik hangulattal kezdtük az esküvővel kapcsolatos teendők intézését. Nem igazán tudtuk milyen irányban induljunk el, hol legyen a helyszín, ki legyen a vőfély, ki legyen a zenekar.... Totális pánik:) Na akkor a mi vőfélysztorink:
Kezdődött azzal, hogy lövésünk sem volt arról, hogy ki legyen a vőfélyünk. Először is próbálkoztunk azzal, hogy ismerősi ajánlás által megtaláljuk a célszemélyt. A menyasszony oldaláról a potenciális vőfélyek száma nulla volt, a vőlegény is rádöbbent arra, hogy nála is hasonló a felállás. Mint minden menyasszonyt engem is a sírás kerülgetett,. a leendő férjem állt elő az ötlettel, hogy keressünk az interneten egy vőfélyt. Az első személy, akit kidobott, az maga Vőfély Sanyi volt! :)
202) Hajni & Gyula 
(202)
2017-11-22 08:52 Válasz erre Válasz erre

Alaposan megnéztük az oldalát, videóit, blogot, fórumot és ez szerelem volt első látásra!! Felhívtuk, és már az első telefonbeszélgetés alatt magával ragadott a személyisége. Igazán lényegre törő volt, mert közölte, hogy telefonban nem, de személyesen annál több információt ad leendő esküvőnk szervezésével, valamint az Ő feladataival kapcsolatban. Megbeszéltük a személyes találkozót. Elutaztunk hozzá, megtörtént a beszélgetés, felvázolta a ránk váró feladatokat, buktatókat, leendő teendők sorait. Mi már akkor tudtuk, hogy nekünk tovább nem kell keresgélni. Jó kedélyével, humorával, karizmatikus hangjával roppant magával ragadó személyiség. A hazafelé vezető úton megbeszéltük, hogy nem akarunk senki mást, mint a Vőfély Sanyit! :D A megbeszélések alkalmával, mindig felkészült, naprakész volt, folyamatosan információkkal látott el azokról a buktatókról, amik tönkre tehetik a nagy napot. Más részt, nagyon sok hasznos pénzkímélő tanáccsal látott el minket, amit nagyon-nagyon köszönünk neki! Ami miatt még bátran merjük csak Őt ajánlani bárkinek, hogy tökéletes ütemterv szerint képes levezényelni életetek nagy napját, ha az általa megadott tanácsokat megfogadjátok és betartjátok!
201) Hajni & Gyula 
(201)
2017-11-22 08:46 Válasz erre Válasz erre

A mi nagy megbeszélésünk 6 óra hosszára nyúlt el, mert mint sok menyasszony, én is hajlamos voltam túlbonyolítani dolgokat. De Sanyi mindenhez rendkívül nagy türelemmel áll hozzá! Miután megtörtént a nagy megbeszélés, hihetetlennek tûnt, hogy ez valóban így fog megtörténni. És valóban, az esküvõ végén döbbentünk rá, hogy minden akkor és abban az idõpontban történt, ahogy Sanyival megbeszéltük!!!!

Kedves házasulandó párok! Hogy miért is válasszátok Sanyit??
Ha nem szeretnétek veszõdni az esküvõ szervezés fáradalmaival, akkor számotokra Võfély Sanyi a tökéletes választás! Az elsõ perctõl az utolsóig minden terhet levesz a vállatokról, és csak élveznetek kell életetek legszebb napjának csodálatos pillanatait!!!

Nagyon szeretünk Sanyi!!!

Csók a családnak: Gyula & Hajni ;)
200) Niki és Zoli 
(200)
2017-11-20 09:01 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Köszönöm, hogy a vőfélyünk voltál! Egy esküvő - ideális esetbe - jó döntések sorozatának végeredménye és legalább ennyi jó döntés szükséges egy jó esküvő szervezéséhez is. Nálunk az egyik ilyen jó döntés az volt, hogy Sanyi mellett döntöttünk.
Na de had fejtsem ki, hogy jutottunk el Sándorunkhoz.
Nálunk családban szokás az esküvőkre vőfélyt hívni, általában olyan típusút, aki mérsékleten vicces, néha kínos, de terelgeti az embereket. Az esküvőnk előtti évben voltunk egy esküvőn, ahol egy olyan vőfélyt láttunk aki olyat csinált, amit eddig még sehol sem láttunk; nézte az óráját és intézkedett. Intézett mindent, szólt a párnak ,hogy mikor kell hol lenniük... Eldöntöttük, hogy nekünk is egy ilyen vőfélyre van szükségünk, és mivel az érintett vőfély már foglalt volt a mi dátumunkra, így kezdetét vette a keresgélés. Nem nagyon sikerült vőfélyt találnunk, már-már kezdtük elengedni a dolgot, majd lesz valami.
199) Niki és Zoli 
(199)
2017-11-20 09:00 Válasz erre Válasz erre

Általában hazafelé mindig a MorningShow (Reggeli show - Balázsék) műsorát hallgatom, pótolva a reggel kimaradt részeket. Mikor a rakparton autóztam hazafelé, este 7-8 körül egy szimpatikus hangú manus telefonált be és különböző történeteket mesélt, és még Balázsék se tudták félbeszakítani, vagy megakasztani / zavarba hozni. Azon gondolkodtam, hogy basszus, ilyen temperamentumú vőfély kéne nekünk, mint ez a manus...miért nem találunk egy ilyet? Majd az utolsó áramkommandós történet végén Balázsék megkérdezték, hogy amúgy mivel foglalkozik a kedves betelefonáló, mire Ő közölte, hogy vőfélykedik, Ő a Vőfély Sanyi! Úristen, gondoltam, hogy megvan, Ő kell nekünk. Hazaérve megmutattam menyasszonyomnak a hangfelvételt, majd irány a net. Az oldalra könnyen rátaláltunk, és az ott látottak alapján úgy gondoltuk, hogy beszélnünk kell Sanyival. Egyeztettünk egy Skype beszélgetést, ami alatt Sanyi elmondott mindent, hogy milyen módszer mentén dolgozik, hogy old meg helyzeteket és megnyugtatott, hogy amennyiben Őt választjuk akkor minden úgy fog zajlani, ahogy azt a hosszú megbeszélésen megbeszéljük. Ez a beszélgetés két órás volt és a két óra alatt nagyjából egy kérdést sem volt szükséges feltenni, mert mindent, ami felmerült bennünk megválaszolta magától.
198) Niki és Zoli 
(198)
2017-11-20 08:59 Válasz erre Válasz erre

A beszélgetés után egyöntetűen úgy gondoltuk párommal, hogy Sanyira van szükségünk így már a beszélgetés végén utaltuk is az előleget. Ekkor nyugodtunk meg először a szervezés alatt, mert a két órás megbeszélésből úgy éreztük, hogy az esküvőn minden úgy lesz, ahogy megbeszéljük majd, erről Sanyi gondoskodik. (Lelövöm a poént - úgy is lett minden, ahogy Sanyival megbeszéltük). Áprilisban került sor a hosszú megbeszélésre, ahol percről percre végig mentünk az esküvő menetrendjén. Sanyi tanácsokat adott,opciókat vázolt fel, olyan ötleteket adott/ olyan lehetőségeket mondott, amik bennünk fel sem merültek - naná mondjuk, neki ez már a sokadik esküvője volt:) Sanyitól megnyugodva búcsúztunk el, úgy éreztük, hogy mindent meg fog oldani ami felmerül a nap folyamán és figyelni fog arra, hogy minden sorra kerüljön.
197) Niki és Zoli 
(197)
2017-11-20 08:57 Válasz erre Válasz erre

Bíztunk Sanyiban (A személyes találkozó és a Róla olvasottak alapján) és nagyszerű volt, hogy a templomi szertartástól Sanyi "végig vezetett" minket az esküvőn. Se nekünk, se az örömszülőknek nem volt semmi dolga, nem kellett semmire se figyelni, Sanyi mindent intézett, úgy, hogy észre se vettük. Pedig utólag visszagondolva eléggé sok helyzet volt, ami gondot okozhatott volna, de mire felfogtuk Sanyi már meg is oldotta. A meleg miatt volt egy erős csúszásunk a vacsoránál és a végén Sanyi egy szolid két órás csúszást oldott meg úgy, hogy talán egy perccel se csúsztunk ki a menetrendből. Ráadásul olyan ötlettel, amit utána mindenki dicsért, hogy mekkora ötlet volt, ilyet még nem láttak sehol, de mennyivel jobb volt így. Az esküvő után akárkivel beszéltünk mindenki áradozott, hogy mennyire jófej volt a vőfélyünk, milyen jót buliztak, mennyire jól érezték magukat, és az a helyzet, hogy mi is ezen az esküvőn éreztük magunkat a legjobban, pedig állítólag ez nem szokás.
196) Niki és Zoli 
(196)
2017-11-20 08:55 Válasz erre Válasz erre

Ha valaki Sanyin kívül idáig elolvasta a véleményt, akkor gondolom azért tette, mert vőfélyt keres. A jó vőfélyre rá lehet bízni az esküvő menetrendjét, leveszi a terhet az ember válláról, képviseli a pár érdekeit és lehetővé teszi, hogy a család megélhesse a pillanatot. Sanyi mindent pontosan úgy csinált/tett/kezelt, ahogy azt az első beszélgetésünk alkalmával elmondta - és ez a mai világban (sajnos) elég ritka. Ha Sanyit választjátok, pontosan azt fogjátok tőle kapni, amit elmond az első beszélgetés alkalmával mielőtt döntötök a foglalásról. Kedves Sanyi! Köszönjük, hogy a vőfélyünk voltál! Kívánunk még nagyon sok esküvőt, ha minket kérdeznek csak Téged fogunk ajánlani - mert a MI nagynapunkat gondtalanná tetted.

„Csók a Családnak!”
Niki és Zoli
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26