Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
198) Niki és Zoli 
(198)
2017-11-20 08:59 Válasz erre Válasz erre

A beszélgetés után egyöntetűen úgy gondoltuk párommal, hogy Sanyira van szükségünk így már a beszélgetés végén utaltuk is az előleget. Ekkor nyugodtunk meg először a szervezés alatt, mert a két órás megbeszélésből úgy éreztük, hogy az esküvőn minden úgy lesz, ahogy megbeszéljük majd, erről Sanyi gondoskodik. (Lelövöm a poént - úgy is lett minden, ahogy Sanyival megbeszéltük). Áprilisban került sor a hosszú megbeszélésre, ahol percről percre végig mentünk az esküvő menetrendjén. Sanyi tanácsokat adott,opciókat vázolt fel, olyan ötleteket adott/ olyan lehetőségeket mondott, amik bennünk fel sem merültek - naná mondjuk, neki ez már a sokadik esküvője volt:) Sanyitól megnyugodva búcsúztunk el, úgy éreztük, hogy mindent meg fog oldani ami felmerül a nap folyamán és figyelni fog arra, hogy minden sorra kerüljön.
197) Niki és Zoli 
(197)
2017-11-20 08:57 Válasz erre Válasz erre

Bíztunk Sanyiban (A személyes találkozó és a Róla olvasottak alapján) és nagyszerű volt, hogy a templomi szertartástól Sanyi "végig vezetett" minket az esküvőn. Se nekünk, se az örömszülőknek nem volt semmi dolga, nem kellett semmire se figyelni, Sanyi mindent intézett, úgy, hogy észre se vettük. Pedig utólag visszagondolva eléggé sok helyzet volt, ami gondot okozhatott volna, de mire felfogtuk Sanyi már meg is oldotta. A meleg miatt volt egy erős csúszásunk a vacsoránál és a végén Sanyi egy szolid két órás csúszást oldott meg úgy, hogy talán egy perccel se csúsztunk ki a menetrendből. Ráadásul olyan ötlettel, amit utána mindenki dicsért, hogy mekkora ötlet volt, ilyet még nem láttak sehol, de mennyivel jobb volt így. Az esküvő után akárkivel beszéltünk mindenki áradozott, hogy mennyire jófej volt a vőfélyünk, milyen jót buliztak, mennyire jól érezték magukat, és az a helyzet, hogy mi is ezen az esküvőn éreztük magunkat a legjobban, pedig állítólag ez nem szokás.
196) Niki és Zoli 
(196)
2017-11-20 08:55 Válasz erre Válasz erre

Ha valaki Sanyin kívül idáig elolvasta a véleményt, akkor gondolom azért tette, mert vőfélyt keres. A jó vőfélyre rá lehet bízni az esküvő menetrendjét, leveszi a terhet az ember válláról, képviseli a pár érdekeit és lehetővé teszi, hogy a család megélhesse a pillanatot. Sanyi mindent pontosan úgy csinált/tett/kezelt, ahogy azt az első beszélgetésünk alkalmával elmondta - és ez a mai világban (sajnos) elég ritka. Ha Sanyit választjátok, pontosan azt fogjátok tőle kapni, amit elmond az első beszélgetés alkalmával mielőtt döntötök a foglalásról. Kedves Sanyi! Köszönjük, hogy a vőfélyünk voltál! Kívánunk még nagyon sok esküvőt, ha minket kérdeznek csak Téged fogunk ajánlani - mert a MI nagynapunkat gondtalanná tetted.

„Csók a Családnak!”
Niki és Zoli
195) Regina és Gergő 
2017-11-19 17:21 Válasz erre Válasz erre

Sok videón bele lehet lesni 1-1 Vőfély Sanyis részletbe különböző esküvőkről, mi is ezt tettük és számunkra meggyőző volt, őt választottuk. Nem bántuk meg, a nagy nap után mindenki dicsérte. Néztük például a borköszöntőjét is a neten, az is nagyon tetszett nekünk. Kár, hogy nálunk végül pont kimaradt. Sajnáltam, mert az nagyon szép. Levezényelte a kikérőt, a szülő búcsúztatót, a vacsorát, igazából mindent klasszul. Rendkívül karakán, határozott személyiség. Nagy hangon, érthetően beszél, amit mindenki hall. Akinek az érzékeny lelkét nem zavarja 1-1 erélyesebben megfogalmazott mondat, instrukció, válassza őt, mert nagyon jól kézben tartja a dolgokat. A több órás egyeztetésen mi is mindent megbeszéltünk, a nagy napon végül majdnem minden úgy is volt. Rengeteg verset ölel fel a repertoárja, amiket kívülről fúj, de szerettük volna, ha a mi napunkon az ifjú asszony befogadásakor is elhangzik egy vers, ezért elküldtünk neki egy 10 soros versikét. Ezt is beépítette a napba, bár kicsit fura volt, hogy mobiltelefonról olvasta fel. Összességében szerintünk is profi vőfély, sok jó ötlettel és tanáccsal ellátja az ifjú párt, olyan részletekre, megoldásokra is gondol, amikre az ifjú pár nem feltétlenül. A násznép és mi is nagyon jól szórakoztunk, minden vendégünk dicsérte a vőfélyválasztásunkat.

Vőfély Sanyi 2017-11-20 08:45
Kedves Regina és Gergő!

Nagyon szépen köszönöm a kedves, dícsérő szavaitokat!

Miért nem volt bor köszöntő:
Nem véletlenül a leghosszabbik, a borköszöntő versem. NEKEM IS A SZÍVEM CSÜCSKE!
Szerintem nekem nagyobb szívfájdalmam, mint Nektek, hogy nem mondhattam el a zenekar alkalmatlansága miatt.
Ugyanis ennek szerves része a vers utáni közös nótázás a násznéppel a zenekar közreműködésével...

Miért olvastam a 10 soros versikét:
A vers gyűjteményem (vőfély könyvem) 77 oldalból áll.
A Tőletek kapott verssel még ebben a formában nem találkoztam, ezért úgy gondoltam,
hogy annak elkerülése érdekében, hogy ne keveredjenek a sorok és a rímek,
jobban teszem, ha pontosság kedvéért inkább felovasom.
(Pedig ekkor még nem tudtam, hogy a szertartás vezetőnek még ez sem fog menni,
és az mekkora problémát fog okozni...)

Örülök, hogy Ti is őszintén leírtátok a véleményeteket,
mert ezzel a segítséggel tudok javítani azokon a hibáimon, amik esetleg elkerülték az én figyelmemet.

Köszönettel,
Csók a Családnak! Sanyi
194) Eszti és Tomi 
(194)
2017-11-17 16:10 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi,

engedd meg, hogy ezúton is megköszönjük azt a sok-sok jót amit értünk tettét a Mi Nagy Napunkon. :) A kezdeti szervezéskor nem sok mindenben voltunk biztosak, de Benned igen! :) Azonnali szimpátia alakult ki bennünk veled kapcsolatban, és egy percig sem csalódtunk Benned. Te már a szervezés 1 éve alatt is rengeteget tettél azért, hogy gördülékeny legyen az esküvőnk napja. Nálad időközben az általunk választott zenekar leszerepelt, az egyik esküvőn, amin te voltál a vőfély és Te mind ezt megfelelő profizmussal kezelve segítettél nekünk, hogy az esküvő előtt nem sokkal ne pánikoljunk be, és találjunk egy megfelelő szolgáltatót. Ezért és minden másért nagyon hálásak vagyunk neked. Ha szeretnétek egy olyan embert az esküvőtökön tudni, aki mindvégig biztos támaszként és megoldásként szolgál a legabszurdabb váratlan helyzetekre is, NE KERESSETEK TOVÁBB, megtaláltatok a megfelelő embert! :) Az esküvőn természetesen minden gördülékenyen zajlott hála Neked. :) Mindenkinek tiszta szívvel ajánlunk téged, és már most tudjuk, hogy lesz olyan a násznépünkből aki Téged fog választani. Köszönjük szépen. :)

Eszti és Tomi
2017.09.30.
193) Adrienn & Gábor 
(193)
2017-10-14 07:02 Válasz erre Válasz erre

Sziasztok Jegyespárok !
Most olyan helyre sikerült érnetek ahonnét setovább. Páromnak és nekem intenzív munkabeosztás végett pár hónap adatott egy olyan fontos személy megtalálására ami az egyik fénypont egy lakodalomban. Kapásból azzal a problémával szembesültünk, hogy fogalmunk sem volt, hogy egyáltalán mit illetve kit szeretnénk, majd követte az, hogy amit mi elképzeltünk az a műfaj hogyan nevezendő, remélve azt, hogy nem három szakág adja össze. Ezzel párosul a férj kimondottan nagy hisztije és precizitása, hogy ebben semmilyen kis hiba nem lehet, itt minden csak flottul mehet egy olyan személlyel akit nem ismervén rábízzuk a lakodalmunkat. Kisebb kutatást végezve megtudtuk, hogy a Ceremóniamester és a Vőfély közül az utóbbira van szükség. Ismeretségi körben ilyen szakág nincsen még ajánlott formában sem, így maradt az idegenben való kutatás. Próbálja az ember az érzésére bízni, de már nem is a hatodikra hanem a hetedikre. Második és egyben bízva, hogy utolsó lehetőségként találtunk egy honlapot, leírásokkal, videókkal. Két videóig jutottunk el és nem érdekelt a többi. Na nem azért mert bármi probléma lett volna vele, hanem fontosabb lett, hogy a művésszel mielőbbi kontaktusban legyünk így április derekán a júliusi esküvőnkhöz.
192) Adrienn & Gábor 
(192)
2017-10-14 07:00 Válasz erre Válasz erre

Kontaktust felvéve egy olyan Úriember körvonala kezdett látszódni akire lehet adni, a mai világban lehet bízni és aki BARÁT, szervező és lebonyolító egy személyben. Folyamatos és összetett valamint részletes kommunikáció teljesen azt adta, hogy én aki nem akar semmit kiengedni a kezéből mert nem bízok és nem adok esélyt, még is engedni kezdtem. Félni már nem féltem, de csak azért mert a rettegés kifejezést feltalálták, mi lesz ha, de amit már telefonon és virtuálisan kaptunk, lakodalmunk előtt egy hónappal már tudtam, hogy bármi is lehet nálunk, bárhogyan is lesz, abból sem baj sem gond nem adódhat. Mint a messiást úgy vártuk azt az EMBERT, aki mikor megérkezett, olyan nyugalmat árasztott az első mondatával, hogy minden feszültség helyből szűnt meg. A lánykikérőtől kezdve a családi fotózáson át a lakodalmi hangulatig maga volt a profizmus és a tökéletesség. A mai napig ha a családban szó kerül az esküvőnkről, nem tud kimaradni, hogy a SANYI. Mi olyan szinten voltunk megelégedve, hogy úgy gondoljuk, többet kaptunk a vártnál. Köszönjük, hogy a Vőfélyünk voltál és mindenkinek csak ajánlani tudunk. Köszönjük, hogy csodálatossá tetted a lakodalmunkat, tiszta szívből kívánunk minden szépet s jót, és teljesüljön mind az amire vágysz !!!
Adrienn & Gábor 2017 07 21
191) Évi és Endre 
2017-10-12 13:52 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!
Engedd meg, hogy ezúton is kifejezzük örök hálánkat és tiszteletünket az esküvőnkön nyújtott nagyra becsült munkádért és kimagasló színvonalú teljesítményedért.
Azért a sok-sok extráért, amit a munkád során beleteszel mind abba; amit te képviselsz, mint Vőfély Sanyi.
A legjobb döntés Te voltál, hiszen a profizmusod megold minden felmerülő problémát, szerencsétlenkedést és mindazt, ami egy esküvő során előfordulhat és persze rendre elő is fordul.
A Nagy Nap utáni törődésed is rendhagyó.
Úgy gondoljuk, ha egyszer összehoz veled a sors keze; ott örök barátság születik, az égiek rendeltetése szerint.
Sanyi téged is küldtek valakik valahonnan, talán az angyalok!
Vigyázz magadra, kedves családodra és csodálatos lányaidra: Csók a családnak! Évi és Endre 29.07.2017.
190) Ági és Zoli 
(190)
2017-10-10 16:59 Válasz erre Válasz erre

Kedves Házasulandók!
Ne keresgéljetek tovább, jó helyen jártok, sőt a legjobb helyen!
Mi az esküvőnk előtt 2 évvel egy lagziban láttuk Sanyi ténykedését, és bár akkor még nem volt köztünk szó a házasságról, de már akkor tudtuk, h ha lesz lakodalmunk akkor Sanyi lesz a vőfély. Ahogy megvolt a nagy napunk dátuma, Sanyi volt az első akit gyorsan fel is kerestünk, és szerencsénkre szabad volt az időpont. Először egy rövid találkozón egyeztettünk, majd pedig egy hosszabb következett, de folyamatosan emailen, telefonon tartotta velünk a kapcsolatot, segített, tanácsokat adott, és mindezt úgy tette, h az ember egyáltalán nem érezte, h tolakodó lenne. Sanyival nagyon könnyen szót lehet érteni, nagyon jó ember, és tényleg végig a pár érdekeit tartja szem előtt. A hosszú beszélgetés is abszolút baráti volt, hiába vittünk enni, inni, egyszerűen mindannyian elfelejtkeztünk ezekről, és csak beszélgettünk, beszélgettünk, beszélgettünk, pedig reggel 08:00-ra mentünk, aztán 14:00kor meg már mennünk kellett, mert jött a következő pár :)
189) Ági és Zoli 
2017-10-10 12:29 Válasz erre Válasz erre

Esküvőnk hetén, ahogy ígérte fel is hívott minket, és még utoljára átbeszéltünk mindent, hogy frissen meglegyen. Eljött a nagy nap, és ahogy megláttuk, tudtuk, h minden rendben, a kisugárzása elég is volt, pedig szegény nagyon beteg volt, de igazából ezt is csak onnan tudtuk, h elmondta, na meg azért amikor hármasban voltunk, akkor látszódott rajta, de a násznép ebből semmit sem vett észre. Abszolút mindent intézett helyettünk, mert nekünk tényleg semmi dolgunk nem volt, csak h jól érezzük magunkat, átéljük a nagy napot, ami sikerült is!
Ezúton köszönünk Sanyi mindent, mert nagyon jól éreztük magunkat,és a mai napig hatása alatt vagyunk :)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25