Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
179) Helga és Zoltán 
(179)
2017-8-29 17:38 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!
2017.06.16-án tartottad az esküvőnket Budaörsön. Már az első megbeszélésnél körvonalaztad a nagy napunkat. Egészen addig nem láttuk összeszedettnek az eseményt, amíg fel nem világosítottál a menetrendről. Nagyon részletes volt a tájékoztatásod. Konkrét forgatókönyvet kaptunk tőled, mindent időrendben átbeszéltünk a legapróbb koccintástól kezdve a búcsúzásig. Tanácsokat adtál, mire figyeljünk oda a vendégekkel és a programokkal kapcsolatosan.
178) Helga és Zoltán 
2017-8-29 17:35 Válasz erre Válasz erre

Amíg mi lázasan készülődtünk, te nyugtattál, hogy minden rendben lesz, az időjárással sem lesz gond, nincs min aggódni. Ceremóniamesterként kértük a levezénylést, ami nagyon vidámmá és felszabadulttá tette a napot. Könnyedén és viccesen, sok poénnal fűszerezve vezettél minket végig a ceremóniákon, oldva ezzel az esetleges feszültséget. Már az első programnál megkönnyezték a beszéded a vendégek, és többeken láttuk az elégedett mosolyt. Az este folyamán a hangulatfelelősünk is egyértelműen Te voltál, felkértünk, hogy a Zenei előadásban is Te kísérj minket.
177) Helga és Zoli 
2017-8-29 17:34 Válasz erre Válasz erre

Nagyon profin összeállított erősítés és hangszerezés tette még jobbá a hangulatot a táncparketten. Vidám, mulatós nótákkal örvendeztetted meg a násznépet, és észrevetted ha elfáradtak vagy más stílust kívántak. Nem csak hangszeren játszottál, hanem énekeltél is, ezzel megpecsételve az estét. Külön kiemelted azokat, akik sokat tettek az esküvő érdekében, pl a tanúmat aki készítette a tortát, örömanyákat és nagynénémet, aki külföldről intézett egy csomagot, hogy pont az esküvő idejére érkezzen meg, ezzel is örömet okozva nekünk. Ezekkel az apróságokkal is csak még személyesebbé tetted a nagy napunkat.
176) Helga és Zoltán 
2017-8-29 17:32 Válasz erre Válasz erre

A vendégektől csak pozitív visszajelzéseket hallottunk, hogy mennyire multifunkciós vagy, és persze sokan érdeklődtek az elérhetőséged iránt is.
Minden percben segítségünkre voltál, bármi hiányzott, vagy nem a megbeszéltek alapján zajlott, te gyorsan korrigáltál, újraterveztél és még jobbat hoztál ki a helyzetből. Ha megcsúsztunk valami programmal, Te tudtad hol és mivel lehetne behozni azt az időt.
Egyszóval nagyon szépen köszönjük, hogy végigkísértél bennünket ezen az úton, örömmel és elégedettséggel tekintünk vissza a munkádra, és kívánjuk, hogy még nagyon sok párnak segítsd a legszebb napját az életben.

Vargáné Juhász Helga
175) Kocsis-Rozsi Lilian 
2017-8-25 13:36 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Szeretnénk neked megköszönni azt,hogy közös életünk egyik legfontosabb napján velünk voltál és lehetővé tetted számunkra,a szüleink és a vendégeink számára is,hogy ez valóban életünk egyik legszebb és legvidámabb napja legyen,minden idegeskedés nélkül!Hálásak vagyunk a sok tanacsért,amiket az esküvőnk szervezésével kapcsolatban adtál,nagyban megkönnyítetted a dolgunkat! :)
Ami számomra igazán fontos,hogy személyedben egy igazán kedves,jószívű,családcentrikus,tisztességes embert ismerhettünk meg!Méltán lehetsz példakép az összes házasulandó pár számára,ebben a manapság kissé összekuszálódott világban,ahol az emberek kezdik elfelejteni,hogy a szeretet és a család a legfontosabb a világon!!!
Köszönjük mindazt,amit értünk tettél!Örömmel tölt el minket,hogy megismerhettünk téged és a csaladodat! :*
174) Gyöngyösi Istvàn 
(174)
2017-7-2 12:59 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Gyermekem esküvőjét, lakodalmát vezetted le 2017. 06.hó 10. napon, ezt hálásan megköszönöm neked, és családodnak! Nekik azért, mert támogatnak téged eme nemes küldetésedben amit a jövendő pároknak, új asszonynak, új embernek, és ahogyan mondottad, "egy új családnak" nyújtasz közös életük első napján. A menyasszony édesapjaként már jó néhány ceremónián vettem részt, de te vőfélyi vezetéseddel felülmúltad mindet. Az eddigi visszajelzések messzemenően a legpozitívabbak voltak számunkra, a vendégek mind jól érezték magukat. Már kérték az elérhetőségedet, természetesen megadtuk, "Ha kérdezik hogy volt? a vőfély a Sanyi volt" Még egyszer köszönöm a gyerekek nevében Katalin&Tamás. Elkészültek a képek, küldök egy kis csokrot neked belőle. Köszönöm, hogy megismerhettem egy remek vidám, jószívű embert!

Tisztelettel: Gyöngyösi István
173) Áfonya és Tamás 
(173)
2017-6-29 12:08 Válasz erre Válasz erre

Võfély Sanyi!

Köszönjük a lagzink levezénylését, a szuper hangulatot, a menyecske körtáncot, a rendet parancsoló orgánumot, az esti mûsort, a személyre szabott srófákat, és hogy megismerhettünk.

Vannak nagyon jó emberismerõk és most új képességet ismerhettünk meg: nevezhetjük szuper násznépismerõnek? :)

Mindenesetre majdnem többen dicsértek, mint a menyasszonyt...
172) Kelemenék 
(172)
2017-6-2 20:16 Válasz erre Válasz erre

Drága Sanyi!

Nagyon szépen köszönünk mindent, álmunkban sem gondoltuk volna (na jó, azért voltak sejtéseink), hogy egy ilyen nagyszerû võfélyünk lesz a nagy napon!

Emlékszem, mikor felhívtál minket az esküvõ elõtti délutánon, kicsit Charlie angyalai érzés volt (bár Laci és az angyalok...:-D).....az a mély, nyugodt, hang, ami hiába csak egy kis telefonból szólt, de mégis.. nagyon megnyugtató volt hallani, és tudni, hogy hamarosan érkezik a felmentõsereg személyedben...

Tudom, nem voltam egy könnyû ara, de álltad a sarat és sose tudtalak felidegesíteni semmilyen hisztimmel, pedig még a ruha is elszakadt, de a tarisznyád feneketlen mélységében még tûzõ is volt temérdek!

Nagyot mosolyogtunk, mikor Gyula atya már az elsõ percben a kántorok közé fogadott volna :) Nehéz õt lenyûgözni, de azonnal megnyerted magadnak.

Mondanom sem kell, hogy a násznép ámult és bámult, nagyon nagy sikered volt, egyszerûen imádtak. Még olyan is utánad sóvárog, aki nem, hogy a võfélyektõl de még az esküvõktõl is irtózott eddig!

De nem is ragoznám tovább, mert órákig pötyöghetnék még (bár az emlékek nagy része még felszínre sem tört bennem).

Lényeg a lényeg, nagyon szépen köszönjük, hogy része voltál az életünk egy fontos pillanatának és reméljük, hogy még találkozunk!

Puszi,
Reni és Laci
2017.05.06.
171) Eszter és Sándor 
(171)
2017-4-24 17:52 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Amikor esküvőnket elkezdtük szervezni egyet értettünk abban, hogy addig keresünk míg egy jó vőfélyt nem találunk, mert szerintünk egy jó lagzinak a vőfély az egyik alappillére. :) Olyat kerestünk akiről független fórumon is említést tesznek, ki meri írni a szolgáltatási díjait, valamint nem " magolósan" mondja a verset és erőteljes, szép hangja van. Amikor az egyik fórumon említésre került a Vőfély Sanyi név felkerestük a honlapodat. Ezután következett egy személyes találkozó. Úgy indultunk el, hogy tudtuk mik azok a számunkra hibák egy esküvőn, amit mi nem szeretnénk látni a miénken. Nekünk ezeket meg sem kellett említeni, mert azonnal mondtad.
170) Eszter és Sándor 
2017-4-24 17:51 Válasz erre Válasz erre

Innen már biztosak voltunk benne hogy a megtaláltunk akit kerestünk egy tapasztalt, talpraesett, kedves ember személyében.
A hosszú megbeszélés alkalmával mindent pontról pontra átbeszéltünk egyes eseményeknél több tanácsot is kaptunk tőled, de különösen tetszett, hogy még is a döntést ránk bíztad, miután mindennek elmondtad az előnyét és hátrányát.
2017.03.25-én az esküvő napján sem kellett csalódnunk minden úgy történt, ahogy mondtad felkészülten, nyugodtan tudtuk elkezdeni a nagy napunkat!
Ami még számunkra fontos volt és nagyon hálásak vagyunk érte, hogy tényleg tudtuk élvezni és teljességgel megélni az esküvőnket!
Azóta is mindenki kérdezi hol találtuk, ezt a szuper vőfélyt. :)

Még egyszer nagyon köszönünk mindent, amit értünk tettél!

Hálás köszönettel: Baranyainé Dobi Eszter és Baranyai Sándor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23