Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
58) Dóri és András 
2010-7-29 22:17 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi!

Köszönjük, köszönjük, köszönjük....
Hihetetlenül szuper lagzit szerveztél nekünk! Minden úgy zajlott, ahogy előre megbeszéltük, és a meglepetéseid is hatalmasak voltak! :-)
Azóta is, ha beszélgetünk a barátainkkal, ismerőseinkkel, mindig felmerül a neved, hogy ennyire profi vőfélyt még soha nem láttak. Köszönjük, hogy gondtalanul, csak magunkkal és a vendégeinkkel foglalkozhattunk, minden gondot levettél a vállunkról (még azokat is, amelyekre nem is gondoltunk):-D
Amit ígértél, maradéktalanul betartottad, ezért külön hálásak vagyunk Neked! És azt a kicsi gesztenyét sem felejtjük el.... :-) Biztosan találkozunk még egy-egy barátunk esküvőjén, mert aki egyszer is látott téged dolgozni, az soha nem fog töprengeni azon, hogy az ő lagziján ki is legyen a vőfély....
A házasulandóknak maradéktalanul és tiszta szívből csak ajánlani tudunk Téged!

Csók:

Dóri és András (2010.06.19. Tapolca)
57) Gabi & Miki 
2010-7-20 23:03 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyíííí,

Ezúton szeretnénk mi is még egyszer megköszönni a 2010. július 10-ei esküvőnkön való közreműködésedet, irányításodat, szervezésedet, stb.
Először is nagyon jó volt lánykikéréskor a búcsúztató, köszi még egyszer, hogy nem volt sírós :-)
Szuper volt, hogy semmire nem kellett "annyira" odafigyelnünk (mert én azért kicsit mindig figyeltem :-)) és hogy minden flottul ment.
Külön köszönet, hogy az anyakönyvvezetőnek bekapcsoltad a mikrofont, különben a násznép nem hallotta volna a szertartást :-)
Baromi jó lett a csoportkép a templomnál, ami szintén Neked köszönhető, mivel fotózás közben tettél róla, hogy mindenki szénné nevesse magát, így faarcot nem látni a csoportképen :-)
Köszönet azért is, hogy figyeltél arra, hogy amikor a hangulat kicsit lankadt, bedobtál valamit és újra táncra perdült a násznép, persze az 5-ös asztal üzeni, hogy részesdést kér, mert ebben ők is segítettek :-)
Nagyon köszönjük, hogy ahogy ígérted és mondtad, Te tényleg nem ittál az esküvőn, és így minden mozzanatra figyeltél!
Summa summarum: mindenki el volt ájulva Tőled, (volt, aki már helyben elkérte a névjegyedet) a habitusodtól, a megjelenésedtől és mindattól, ahogyan az egész esküvőnket levezényelted. Biztos lehetsz benne, hogy ajánlani fogunk minden házasulandó párnak!!
Egy élmény volt, köszönjük

csók

Csőri (az extrém menyasszony) & Nyunyó
56) Andrea és Tibor 
2010-7-6 20:12 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Hálásan köszönjük az odaadó munkádat, amit esküvőnkön nyújtottál! Mindenkinek nagyon tetszettél, azóta is emlegetnek!
Minden feladatot levettél a vállunkról, így semmi más dolgunk nem volt, mint hogy élvezzük a nap meghittségét. Egy boldogság-szerelem-buborékban lebegtünk egész nap, de közben Neked köszönhetően a vendégeink is maximális odafigyelést kaptak.
Nagyon örülünk, hogy megismertünk, és részt vettél életünk egyik legszebb napjának levezénylésében!
További sok sikeres, jó hangulatú esküvőt kívánunk!

Andrea és Tibor
55) Kinga és Arnold 
2010-6-29 18:11 Válasz erre Válasz erre

Az esküvőnk zűrösen indult, a várakozásokkal ellentétben már reggel elkezdett zuhogni az eső, és el sem állt hajnalig. Sanyi Vőféllyel nagyon elégedettek voltunk, már az érkezésünkkor kihívta a templomból a násznépet, és egy nagyon gyönyörű monológgal megnyitotta az esküvőt a templomnál, abban a pillanatban pont nem esett, és az egész násznép megilletődve állt a bejárat előtt. A templomi szertartás alatt jöttek az igazi nehézségek, egy kb. 150 fős násznép akart a szertartás 10. percében a közben eleredő, majd egyre jobban szakadó eső elől bemenekülni a templomba, ami tönkretette volna az egész ceremóniát. A szertartás utolsó felében egy másik násznép is megérkezett, de Vőfély Sanyi töretlenül védte a csapatunkat, ha kellett, ajtónállót játszott, és visszaverte a betolakodókat, mindebből mi semmit nem vettünk észre. Miközben a polgári szertartásra sétált a násznéppel, az eső ellenére lakodalmas nótákkal próbálta feldobni a csapatot. Az egész esete folyamán kiváló versekkel és nótákkal szórakoztatta a násznépet mindig a megfelelő pillanatban. Egy diavetítést is készítettünk a gyerekkori, majd néhány közös fotónkból, és ezt is Sanyi humoros, eszes meséje tette felejthetetlenné, mindenki nevetett! A menyasszonytáncot is ügyesen lezavarta, nem fáradt el a menyasszony, vigyázott és figyelt mindenre, a végén viccessé tette az egészet a pénz szoknyába borításával! Ahogy visszajöttünk, észrevétlenül indította el a vonatozást és körkörös menyecsketáncot! Vőfély Sanyinak köszönhetjük az akadályok problémamentes legyőzését, a nehézségek áthidalását (jegyezzétek meg, váratlan nehézségek mindig adódhatnak, mi tényleg őrült részletességgel felkészültünk, és mégis!). Amikor a zenekar vacsorázott, akkor is volt műsor és jó hangulat, és lehetővé tette Sanyi, hogy senki nem tudott hazamenni hajnal kettőig, míg ő is ott volt, mert nem volt üresjárat, mindig történt valami. Sok vendég kérte el tőlem a telefonszámát, elérhetőségét, ha a gyermekének lagzija lesz, csak őt szeretné választani, de a zsúfolt naptárja a honlapon szerintem mindent elárul!
Köszönjük Sanyi, hogy velünk tartottál életünk legfontosabb napján és a legkockázatosabb pillanatokban is számíthattunk Rád!
54) Viki és Józsi 
2010-6-26 18:22 Válasz erre Válasz erre

Kedves leendő ifjú pár!

Ha még nem döntötték el, hogy ki legyen a vőfélyetek, akkor ne késlekedjetek: Vőfély Sanyi a tuti nyerő. Ő arra is gondol, amire Ti nem, és azt is látja, amit Ti nem. És a hangulat az egyszerúen remek lesz. Sok nevetés, kacagás, tánc. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
53) Beáta és Péter 
2010-6-26 15:40 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Szeretnénk megkoszonni Neked, hogy felejthetetlen széppé tetted a lakodalmunkat 2010.május 29-én.
Meg kell, hogy mondjuk ilyen jó lakodalmi hangulatban még nem volt soha részunk és jóleso érzés ugyanezt viszonthallani a vendégseregtol is akik sorra kérik a számodat és a címedet tolunk. Mivel hogy most eloszor jártál itt mi nálunk Slovákiában a mi kis magyar falvainkban Szirénfalván és Kaponyában, nagy elismerésre tettél szert és a két kis falucskával egyutt itt ezen a magyar vidéken mindenki orommel gondol vissza rád és biztosak vagyunk benne, hogy sokan szeretnének majd viszontlátni itt Téged. Koszonjuk Neked, hogy elfogadtad a felkérésunket, hogy nem okozott gondot Neked a távolság ami kozottunk van, hogy barátságos hozzáállással és maximum segitokészséggel minden igyekezeteddel azon voltál, hogy a legfontosabb nap az életunkben ilyen felejthetetlenul szép legyen. A jó hangulat, a mókás kis versek a vendégsereg megnevettetése és megtáncoltatása mind mind a te érdemed és ezért csak koszonettel tartozunk Neked. Mindannyian orulunk, hogy Te mint nagyvofély elhoztad ide nekunk a régi magyar népi kultúrát és beloptad mindannyiunk szívébe - ez nekunk határontúli magyaroknak kulonosen jó érzés.
Kívánunk Neked további jó munkát, sok felejthetetlen lakodalmi mulatozást, hogy ezer meg ezer pár emlegesse még meg a nevedet.
Egy nagy udvozlettel zárjuk sorainkat innen Kelet Szlovákia csucskébol ahol Te mindig szivesen látott vendég vagy és leszel.

Koszonettel,

Beáta és Péter Szlovákiából
52) Kiss Alexandra 
2010-6-9 09:46 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nagyon, de nagyon köszönjük, hogy ennyire széppé és felejthetetlenné tetted életünk "nagy napját", nélküled nem mentek volna a dolgok ilyen gördülékenyen. Mindenkinek a szívébe beloptad magad:)). Remélem, még sok esküvőn találkozunk.

Köszönettel:

dr. Kádárné Kiss Alexandra, dr. Kádár Balázs
51) Kriszti 
2010-6-8 20:46 Válasz erre Válasz erre

Sanyiról csak annyit tudunk röviden mondani ha ő nincs hangulat sincs. Nagyon köszönünk neked mindent. Köszönjük hogy felejthetetlené tetted a nagy napot számunkra és a vendégek számára. Köszönjük Attila és Kriszti
50) baluka 
2010-5-27 11:05 Válasz erre Válasz erre

Sziasztok!

Amikor az esküvőnket kezdtük el szervezni, akkor eszem ágában sem állt vőfélyt fogadni. Úgy gondoltam, hogy ez egy teljesen felesleges dolog, nem óhajtok hülye játékokban részt venni sem stb. Aztán egy ismerősöm esküvőjén megláttuk Sanyit dolgozni és elállt a szavunk. Akkor azt mondtam, hogy ha lesz vőfély akkor én Ő hozzá ragaszkodom! Szerencsére ezzel a párom is egyetértett. A legelső dolgunk az volt, hogy felkeressük Őt és megbeszéljünk vele egy időpontot, hogy mindent átbeszélhessünk. Ez így is történt. Sajnos az elsőre kiszemelt időpontban Ő már foglalt volt így találtunk közösen egy másik időpontot és ezután foglaltuk csak le a lagzi helyszínét is. Abszolút nem bántunk meg semmit sem Vele kapcsolatban, sőt nagyon pozitív a benyomás. A násznép is (aki pedig nagyon vegyes összetételű volt) maximálisan megvolt vele elégedve. Egy percig nem érezte senki sem azt, hogy leülne a buli, pörögtek az események az egész lagzi nagyon jó hangulatban telt el. Az egész lagzi ideje alatt minden tennivalót Ő intézett, legyen szó a vacsorával, fotóssal, bármivel kapcsolatban. Gondunk nekünk nem volt semmire. Nagyon köszönünk neki mindent, nála jobb vőfélyt szerintem keresve sem találni!! Aki Őt választja, annak nem lesz semmire sem gondja az este folyamán azt garantálom!! További sok lagzit Neked Sanyi!
49) klaudia 
2010-3-30 14:46 Válasz erre Válasz erre

Sanyi igazán jó esküvőt vezényeltél nekünk,le a kalappal!!!Azt gondolom nincs nálad jobb vőfély!!Nem csak szerintünk,hanem a násznép és az étterem dolgozói szerint is nagyon jó volt a buli ami nélküled más lett volna!Ajánlani foglak ha sor kerül rá és remélem találkozunk még!:)Mégegyszer nagyon köszönünk mindent!
Ősi család
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25