Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
65) Edina és Péter 
2011-4-19 16:31 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi! Nagyon szépen köszönjük az egész napot és az estét. A jó hangulat már a szertartás előtt kialakult. Bár először nem gondoltam, hogy komolyan van házi pálinka a batyudban :-) Sikeresen átvészeltük azt is, hogy a videósunk elfelejtett eljönni. A parkban mindenki nagyon jól szórakozott és a násznép már ekkor jól sejtette, hogy ez az este folyamán sem lesz másképp. Mindenki nagyon dicsért és csupa pozitív visszajelzést kaptunk. Minden vendég maximálisan jól érezte magát. A remek énekhangodat is sokan emlegették :-) Úgy hallottam, hogy nem olyan régen mér egy lakodalmas CD-t is kiadtál. Szóval egy szó, mint száz, mi mindenkinek ajánlani fogunk, aki nem volt ott a lagziban. Aki ott volt, annak pedig nem kell, hiszen mindenkinek nagyon tetszett a program.
Mégegyszer köszönünk mindent! Jó legyél és vigyázz magadra.
Edina és Peti
64) Beszedics Szilvia 
2010-12-3 13:53 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi!
Szeretnénk még egyszer hálásan megköszönni az október 16-i napot/estét Neked, ami a Te közreműködéseddel lett és lesz örökre felejthetetlen számunkra és a visszajelzésekből úgy érezzük mások számára is. Fantasztikusan végigvitted a ceremóniákat és a lagzit is, mindenkinek azóta is csak ajánlani tudom szolgálataid. Még olyan embert is sikerült meggyőznöd a vőfély kötelező jelenlétéről, aki korábban teljesen ez ellen volt. Szóval bátran mondhatom, hogy a hangulat fantasztikus volt, sokan érdeklődtek, honnan kerítettük ezt a remek ceremóniamestert, mert nagyon sok múlott Rajtad és nem okoztál csalódást. Persze a násznép is egy jó csapat volt :)
Korábban már láttunk és hallottunk sok vőfélyt felvételről vagy élőben, de őszintén kijelenthetjük, hogy ugyan voltak köztük átlagosak vagy jók, de egy sem tud a nyomodba érni és azt gondoljuk az átlag is megemelkedett a Te kiemelkedő munkád által. Aki a jövőben tervezi, hogy örökre összeköti életét a párjával ne sokat habozzon, mert a Vőfély Sanyinál nincs megfelelőbb ember. Mellesleg hálás köszönet Ildinek is, aki által megismerhettünk.
További sok sikert és jó egészséget kívánunk Neked és családodnak is!
Ha máskor nem is, de az aranylakodalmunkban biztosan találkozunk :) Köszi mindent még egyszer: Szilvi és Zoli (és a Pocaklakó)
63) Kriszta és Iván 
2010-10-7 11:06 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!Ezúton is szeretnénk Neked megköszönni, hogy levezényelted az esküvőnket és a lagzinkat! Külön köszönjük, hogy habár magas lázad volt, mégis végigcsináltad amit korábban megbeszéltünk, és aki nem tudott a betegségedről, az észre sem vette Rajtad, hogy nem 100%os az egészséged. Nagyon köszönjük Neked ezt a felejthetetlen napot és estét, és ezúton is kívánunk jobbulást, valamint az elkövetkező megbízatásaidhoz erőt és egészséget!Aki esküvőre és lagzira adja a fejét, annak csakis ajánlani fogunk!:) Üdv, Kriszta, Iván (és Regő:))
62) joe999 
2010-10-1 10:07 Válasz erre Válasz erre

Üdv Sanyi! Tulajdonképpen ez egy rendhagyó köszönet lesz. Az unokaöcsémék engem bíztak meg (kértek föl), hogy vezényeljem le a lagzijukat, mivel "jó a beszélőkém". Szóval, amolyan botcsinálta vőfély szerepet bíztak rám. És itt jön amiért tulajdonképpen köszönetet szeretnék mondani, igazából a honlapodon található versekből kiválogathattam magamnak a szükségeseket, a videókból pedig ellestem az előadásmódot, és játékötleteket is meríthettem, így egy nagyon szuper kis buli jellegű lagzit sikerült összehoznunk; ahhoz képest, hogy kb 30 fő alkotta a násznépet, sikerült hajnali fél ötig ott tartani majdnem mindenkit. Csak gratulálni tudok a remek honlap megszerkesztéséhez és tartalmához. Köszönöm, hogy ilyen hatalmas segítséget kaptam ehhez a nem kis felelősséggel járó feladathoz. Üdv Jocó
61) Erika és Balázs 
2010-8-25 00:22 Válasz erre Válasz erre

Erika és BalázsSzia Sanyííííííí! Már nagyon rég meg kellett volna ezt írnunk, de sajnos csak most jutott időnk köszönetet mondani. Így, két hónappal az esküvőnk után is még ugyanúgy él bennünk az a gondolat, hogy életünk második legjobb döntését hoztuk meg ( az első az esküvő természetesen  ) , amikor Téged választottunk vőfélyünknek. Amikor Erika megtalálta a honlapod, már akkor sejtettük, hogy Te vagy a VŐFÉLY, a nagybetűs VŐFÉLY, hiszen már az interneten is kilógtál a sorból, no persze nem csak a „Sanyi mester, kidolgozott felsőtesttel” , hanem az oldalodon található sok-sok kép, videó, és egyéb információból sugárzó őszinte elhivatottságod ezen szakma iránt. Egyértelműen látszik, hogy nem egy folyamatosan haknizó „megélhetési vőfély” vagy, ez már abból is kiderült, hogy az első találkozónk alkalmával először azt sugalltad, hogy a mi viszonylag kis esküvőnkre szükségtelen lennél Te. Szinte nekünk kellett rábeszélni, hogy vállald el, és milyen jól tettük  . A megérkezésünkkor a vacsorához, a megszólalásod első pillanatában már éreztük, hogy ez az este csak jól alakulhat. Ez az érzés csak fokozódott, a vacsorához készülve már mindenki szakadt a nevetéstől, a sziporkázó humorod mindenkit levett a lábáról. Az este legnehezebb pontját is sikeresen átvészeltük a segítségeddel, amikor Erika rosszul lett a melegtől, és félre kellett vonulnunk egy órára. Aggódtunk,hogy mi lesz mire visszaérünk, de te fantasztikusan helytálltál, sikerült mindenkinek az érdeklődését fenntartanod különböző mondókákkal, énekeltetéssel, egyéb KULTÚRÁLT „foglalkozásokkal”. Azért hangsúlyoztuk ezt ki, mivel amikor a kezdeti megbeszéléseink során elmondtad,hogy te szigorúan alkohol nélkül viszed végig az estét, tudtuk, hogy a mi vacsoránk nem alpári játékokról, éjfél körül kidőlő holtrészeg vőfélyről, hanem igazi szórakozásról fog szólni! És ez így is történt, a visszatérésünk után rendületlenül kitartott a fantasztikus hangulat, amit csakis neked köszönhetünk. Nem véletlen, hogy az összes vendég akivel az estéről beszélgettünk, mind rólad áradozott. Utólag átgondolva az egész este meseszerűen zajlott, tényleg életünk legszebb estéjét köszönhetjük neked, amivel egyetlen egy hiba van: csak egyszer történt meg velünk. Csak annyit tudok javasolni mindenkinek aki vőfélyt keres: Nálad jobb a világon nincs, és persze mondhatná akárki,hogy más vőfély is van olyan jó mint te, de ez képtelenség, a tökéletesnél nincs jobb, így nálad sincs jobb. SANYI, KÖSZÖNJÜK!!!!! Erika és Balázs
60) Mariann és Krisztián 
2010-8-9 00:44 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!
Szeretnénk hálásan megköszönni, hogy levezényelted az esküvőnket!
Minden feladatot levettél a vállunkról, Nekünk csak élveznünk kellett-e fontos nagy napot az életünkben. Minden kis apró promlémát, ha volt, azonnal és tökéletesen megoldottál. A vendégek nagyon megvoltak Veled elégedve, sokan kérték elérhetőséged. Kimagasló teljesítményt nyújtottál számunkra és mindenki számára. A hangulat tökéletes volt, mindig tudtad mit-mikor kell tenni, a megfelelő kommunikációt kiemelnénk, ami fontos ilyen alkalmakkor.
Mindenkinek ajánlani tudjuk, mert Ő a VŐFÉLYEK-VŐFÉLYE ÉS egy jó BARÁT (KIRÁLY SANYI)!
Mégegyszer hálásan köszönjük Neked és reméljük hamarosan találkozunk!
Mariann és Krisztián
59) Kinga és Arnold 
2010-8-3 13:41 Válasz erre Válasz erre

Elkészült az esküvői videónk, és így kívülről sokkal jobban megfigyelhető az egész buli! Vőfély Sanyi egyszerűen szuper vagy, nélküled egy lagzi nem az igazi, szerintünk te vagy a legjobb a szakmában, Vőfélynek születtél! Nagyon tetszett az összes versed, most felvételről is meghallgattuk a szövegeket, egy örök emlék marad számunkra, az előadásmódod pedig felülmúlhatatlan volt!
Kedves házasulandók!
Ha Sanyit választjátok, garantáltan nem fogtok csalódni, az egész rendezvényt tökéletesen levezényelte. Kellően határozott és jó a humorérzéke, nagyon szép hangja van, amit még a terem túlsó végében is meghallanak, jól énekel, van benne egy kis műsorvezető alkat is, minden apró részletre figyel. A vendégek el voltak ájulva!
TE VAGY A LEGJOBB SANYI!
58) Dóri és András 
2010-7-29 22:17 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi!

Köszönjük, köszönjük, köszönjük....
Hihetetlenül szuper lagzit szerveztél nekünk! Minden úgy zajlott, ahogy előre megbeszéltük, és a meglepetéseid is hatalmasak voltak! :-)
Azóta is, ha beszélgetünk a barátainkkal, ismerőseinkkel, mindig felmerül a neved, hogy ennyire profi vőfélyt még soha nem láttak. Köszönjük, hogy gondtalanul, csak magunkkal és a vendégeinkkel foglalkozhattunk, minden gondot levettél a vállunkról (még azokat is, amelyekre nem is gondoltunk):-D
Amit ígértél, maradéktalanul betartottad, ezért külön hálásak vagyunk Neked! És azt a kicsi gesztenyét sem felejtjük el.... :-) Biztosan találkozunk még egy-egy barátunk esküvőjén, mert aki egyszer is látott téged dolgozni, az soha nem fog töprengeni azon, hogy az ő lagziján ki is legyen a vőfély....
A házasulandóknak maradéktalanul és tiszta szívből csak ajánlani tudunk Téged!

Csók:

Dóri és András (2010.06.19. Tapolca)
57) Gabi & Miki 
2010-7-20 23:03 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyíííí,

Ezúton szeretnénk mi is még egyszer megköszönni a 2010. július 10-ei esküvőnkön való közreműködésedet, irányításodat, szervezésedet, stb.
Először is nagyon jó volt lánykikéréskor a búcsúztató, köszi még egyszer, hogy nem volt sírós :-)
Szuper volt, hogy semmire nem kellett "annyira" odafigyelnünk (mert én azért kicsit mindig figyeltem :-)) és hogy minden flottul ment.
Külön köszönet, hogy az anyakönyvvezetőnek bekapcsoltad a mikrofont, különben a násznép nem hallotta volna a szertartást :-)
Baromi jó lett a csoportkép a templomnál, ami szintén Neked köszönhető, mivel fotózás közben tettél róla, hogy mindenki szénné nevesse magát, így faarcot nem látni a csoportképen :-)
Köszönet azért is, hogy figyeltél arra, hogy amikor a hangulat kicsit lankadt, bedobtál valamit és újra táncra perdült a násznép, persze az 5-ös asztal üzeni, hogy részesdést kér, mert ebben ők is segítettek :-)
Nagyon köszönjük, hogy ahogy ígérted és mondtad, Te tényleg nem ittál az esküvőn, és így minden mozzanatra figyeltél!
Summa summarum: mindenki el volt ájulva Tőled, (volt, aki már helyben elkérte a névjegyedet) a habitusodtól, a megjelenésedtől és mindattól, ahogyan az egész esküvőnket levezényelted. Biztos lehetsz benne, hogy ajánlani fogunk minden házasulandó párnak!!
Egy élmény volt, köszönjük

csók

Csőri (az extrém menyasszony) & Nyunyó
56) Andrea és Tibor 
2010-7-6 20:12 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Hálásan köszönjük az odaadó munkádat, amit esküvőnkön nyújtottál! Mindenkinek nagyon tetszettél, azóta is emlegetnek!
Minden feladatot levettél a vállunkról, így semmi más dolgunk nem volt, mint hogy élvezzük a nap meghittségét. Egy boldogság-szerelem-buborékban lebegtünk egész nap, de közben Neked köszönhetően a vendégeink is maximális odafigyelést kaptak.
Nagyon örülünk, hogy megismertünk, és részt vettél életünk egyik legszebb napjának levezénylésében!
További sok sikeres, jó hangulatú esküvőt kívánunk!

Andrea és Tibor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26