Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
25) danikalocsai 
2009-4-26 20:05 Válasz erre Válasz erre

Jónapot sándor vőfély azzal a kéréssel fordulok őnhőz mert én piacokon szoktam árulni szerszámokat kapát horollót meg kerti szerszámokat. és ahhoz kéne írnija önnek egy pár tréfás rigmust mert amiket már én mondok azok kicsit unalmasak
itt van egy pár rigmus szép asszonyok szép leányok ide jöjjenek kapát horollót csak tőlem vegyenek látok én sok sok szép menyecskét ásót horollót kapát csak tőlem vegyenek mert aki evsz annak lesz aki nem vesz annak nem lesz.
kút ágasra szált a vewréb a kapából soem elég itt a kapa ott a pénz kedves vevő hova mész
nos ennyi van még egy pár de hogyha lesz olyan kedves és ír egy pár darabot azt meg köszönöm önnek dani
24) Ildi és Tomi 
2009-4-20 22:11 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Köszönjük szépen hogy emelted az esküvőnk színvonalát:-)Maximálisan meg voltunk elégedve és szívből ajánlunk mindenkinek aki házasságra készül.Bár nem volt zökkenőmentes az este te maximálisan teljesítettél és a lehetőségekhez képest megoldást nyújtottál a gondokra.

Köszönjük szépen még egyszer.

Puszi: Ildi és Tomi
23) Joó Balázs 
2009-3-2 17:16 Válasz erre Válasz erre

Mindazoknak ajánljuk, akik házasságra adják a fejüket!

A mi házasságkötésünk elég rendhagyóra sikeredett. Mialatt szervezkedtünk külföldön dolgoztunk és a legfontosabb ’ kellékeket’ mint a Sanyi, az internet segítségével tudtuk kiválasztani. Ebben nagyon sokat jelentettek a párok hozzászólásai, a kisfilmek, ezért írjuk most mi is ezt a pár sort. Az egész olyan volt, mint egy álom…..amit mi megálmodtunk és hála a jó szakértőknek, valóra is vált. Semmin nem kellett idegeskednünk, a lakodalom előtt 3 héttel találkoztunk Sanyival, mindent megbeszéltünk és Ő végig ehhez tartotta magát. Megjelenése tekintélyt parancsoló, így könnyedén kormányozta a násznépet, és a jó szervezőkészségének köszönhetően minden úgy alakult amint abban megegyeztünk. A jó hangulatról folyamatosan gondoskodott, mindenkire odafigyelt, nem állította magát a középpontba, de amikor kellett rögvest ott termett. A mi tapasztalataink alapján mindenkinek ajánljuk Sanyit, nélküle nem élvezhettük volna gondtalanul a Nagy Napot. Mindenképpen megéri, mert mi megérdemeljük!
22) Anita és Laci 
2009-2-3 19:38 Válasz erre Válasz erre

Kedves Jegyespárok, kedves Sanyi!

Mikor nekiálltunk az esküvőnk megszervezésének, még nem voltunk biztosak abban, hogy szeretnénk-e vőfélyt vagy sem. Korábban volt néhány igen rossz tapasztalatunk, úgyhogy arra a döntésre jutottunk, hogy csak akkor szeretnénk vőfélyt, ha igazán jóra bukkanunk. Nagy keresgélés során az interneten ráakadtunk Sanyira, aki már virtuálisan is elsőre szimpatikus volt és a személyes találkozáskor végképp meggyőződtünk róla, hogy ő kell nekünk. Jó választás volt! A nagy napon minden terhet levett a vállunkról, irányította a tömeget, szertartások előtti várakozáskor kitöltötte az üres perceket, lagziban pörgette a lányokat, táncba hívta még a nem épp táncoslábú fiúkat is, a kimerült táncosokat nótázgatással, borversekkel szórakoztatta, egyszóval tökéletesen megszervezte az egész napot, anélkül, hogy az erőltetett, túlszervezett lett volna. Saját tapasztalatainkra alapozva tehát csakis ajánlani tudom őt Nektek, mert gond nélkül irányítja az eseményeket és garantálja a remek hangulatot a lagzira!:)

Kedves Sanyi!

Nagyon köszönjük a közreműködésed, mert bár már a lagzin is látszott, mennyire jól érzi magát mindenki, hetekkel később a visszhangja ha lehet, még jobb volt! Mi biztos, hogy ajánlani fogunk házasulandó ismerőseinknek!

Üdv,

Anita és Laci
21) Radnainé Kriszti és Zoli 
2009-1-29 16:43 Válasz erre Válasz erre

AJÁNDÉK VERS

TUDJA MEG AZ EGÉSZ VILÁG
GERGELY SANYI A VŐFÉLYKIRÁLY!
HA ESKÜVŐ-PANASZ NINCSEN,
A-TÓL Z-IG MINDEN RENDBEN.
ŐT UTUNKBA A JÓISTEN HOZTA, HOGY NAGY NAPUNKAT BEARANYOZZA.
FIGYELT A NÉPRE, AHOGY KELLETT,
OTT VOLT A ZENEKAR S PINCÉREK MELLETT.
MINDEN PERCBEN SEGÍTSÉG VOLT,
-HISZ BÁRMELY LAGZIN LEHET FOLT.
DE Ő REMEKELT AZ ÖSSZES SZINTEN,
NÁLA JOBB VŐFÉLY A FÖLDÖN NINCSEN!

puszi,
Radnainé Kriszti és Zoli
2008.08.30.lassan fél éve...
20) Évi és Tamás 
2009-1-6 14:09 Válasz erre Válasz erre

Kedves Jegyespárok!
Esküvőnk szervezése közben több vőfélyt is megnéztünk (videóról is), de igazából Sanyi volt az, aki megnyerte a tetszésünket. Mellette döntöttünk és nem is bántuk meg. Esküvő előtt min. 2-szer mindent átbeszéltünk, tanácsokat adott. Telefonon azért többször zaklattuk apró-cseprő dolgokkal, de Ő soha sem volt érte mérges (nagyon megértő). Mi is egy felejthetetlen esküvőt szerettünk volna és meg is kaptuk Sanyi jóvoltából. Mindent kézben tartott. Nagyon jól irányította a vendégeket a ceremóniák előtt, után. A lakodalom pedig fergeteges lett. A mi vendégeink életkora inkább középkorúnak mondható. Az étteremben is azt mondták, hogy ők nem gondolták volna, hogy ilyen jó és hosszú lesz a mulatság. Sanyi humoros mondókái nagyon jók és a helyén voltak. Mindenkit megmozgatott, akár úgy, hogy Ő táncolt a vendéggel. A felszolgálókat irányította. Mindig jelen volt, amikor kellett. Mi tényleg élvezhettük a lakodalmat, nem kellett mindenre nekünk és szüleinknek figyelni, ők is felszabadultan mulathattak. Nekünk mindig előre szólt, ha valami olyan következett, ahol szerepelnünk kellett. Egyszóval SANYI egy KIVÁLÓ VŐFÉLY. Rokonainktól, ismerőseinktől csak pozitív visszajelzéseket kaptunk (még azoktól is, akik csak az esküvőn voltak jelen) Sanyival és az esküvővel kapcsolatban is. Szüleink is hálával gondolnak rá, hogy ilyen jó lakodalmat csinált nekünk és levette az ő vállukról is az intézkedés terhét. Mi úgy gondoljuk, hogy egy esküvő, lakodalom hangulata nagymértékben a vőfélytől függ.
MI CSAK AJÁNLANI TUDJUK NEKTEK.
Időben kell megkeresni, mert már vannak, akik 1 évvel az esküvő előtt lefoglalják!!!!!!!!!

Ui.: Az egyik örömanya, Czeglédi Zsuzsa véleményét lentebb olvashatjátok.

Kedves Sanyi!
Mégegyszer köszönjük Neked. Sokszor visszanéztük a dvd-énket és mindig megállapítjuk, hogy nélküled nem sikerül volna ilyen jól az esküvőnk. Köszönjük.

Évi és Tamás
Szeged
19) Ancsi és Ati 
2008-12-9 21:35 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi és Jegyespárok!
Ne tétovázzatok, az igazán jó vőfélyt megtaláltátok!
Nekünk a NAGY NAP már semmi dolgunk,izgulni valónk nem volt,csak egymásra koncentrálhattunk.Felszabadultan élvezhettük,hogy rólunk szól a nap, hiszen Sanyi mindent intézett,mindenhol ott volt,verseivel pedig elkápráztatott minket és a vendégsereget.
A hangulatot sosem hagyta lankadni, áttáncoltuk az éjszakát,sőt még a vendégek is!Ja és mindenkit megénekeltetett:-)
A mai napig az összes családi összejövetelen Te vagy a téma,mindenki örömmel és rendszeresen emleget!!!

Köszönjük Neked,hogy voltál!!!
Ancsi és Ati
18) Orsi és Tamás 
2008-11-24 17:02 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi és Mindenki!

Végre jelentkezünk és itt vagyunk a fórumon!

Jóval az esküvő és a nászút után minden vőfély-kereső párnak csak azt tudjuk mondani: MEGTALÁLTUK A TUTIT!!!!!

Sanyi mindenhol ott volt ahol kellett, ahol meg nem ott is:-) na viccet félre még biztostű is volt nála, amikor a ruhám uszályrésze folyton legombolódott:-)

Fantasztikus köszöntői, rigmusai, poénjai és tánctudása mindenkit felvidított és lenyűgözött. Az esküvőnk egyébként fergetes volt, mindenki táncolt, még olyan is, aki 25 éve a saját esküvőjén sem. Ehhez nagyban Sanyi kellett.

A zenekar nem volt annyira jó, mert kicsit maguknak játszottak, de ő tudta kompenzálni és szerencsére jól csűrte-csavarta a ritmust.

Azóta egy karaoke estet is tartott, ahol együtt énekelt a most már ifjú feleséggel!

Sok oldalú, energikus és igazi mókamester, aki viszont a viccben és munkában nem ismer tréfát!

Ja és még valami, ami szerintünk nagyon fontos: NEM ISZIK ALKOHOLT! Így nem kell egy tök ciki berúgott vőféllyel foglalkozni az esküvő alatt.. mi már megéltünk egy ilyet, szerencsére vendégként:-))))

Szóval ne sokat gondolkodjatok, őt keressétek és hívjátok! Nagyon elfoglalt, úgyhogy időben!

Mindenkinek üdv

Orsi&Tamás
17) Zsuzsi és Lala 
2008-11-24 17:01 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi!

Nagyon szeretnénk megköszönni Neked, így a nászutunk után, hogy fergeteges hangulatot varázsoltál az esküvőnkre!!!Nagyon jól érezte magát mindenki, és agyba-főbe dicsértek Téged nekünk :)
Bárkinek lesz esküvője a jövőben az ismerőseink közül, biztosan Téged fogunk ajánlani nekik!
16) Eszti és Norbi 
2008-10-27 17:10 Válasz erre Válasz erreSziasztok!

A mi esküvőnk 2008.07.19-én volt. Amikor még vőfélyt kerestünk év elején, és elmentünk Sanyihoz megbeszélni, hogy mik az elképzeléseink, és ő mit tud ebben segíteni, rögtön tudtuk a férjemmel, hogy ő lesz a mi emberünk! Nem csalódtunk benne, minden úgy volt, ahogy ígérte, a vendégeknek is nagyon tetszett. Különösen a motorja nyerte el a csajok tetszését, mindenki beült Sanyi mellé egy fotó erejéig.

Köszönjük!

Eszti és Norbi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26