Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
178) Helga és Zoltán 
2017-8-29 17:35 Válasz erre Válasz erre

Amíg mi lázasan készülődtünk, te nyugtattál, hogy minden rendben lesz, az időjárással sem lesz gond, nincs min aggódni. Ceremóniamesterként kértük a levezénylést, ami nagyon vidámmá és felszabadulttá tette a napot. Könnyedén és viccesen, sok poénnal fűszerezve vezettél minket végig a ceremóniákon, oldva ezzel az esetleges feszültséget. Már az első programnál megkönnyezték a beszéded a vendégek, és többeken láttuk az elégedett mosolyt. Az este folyamán a hangulatfelelősünk is egyértelműen Te voltál, felkértünk, hogy a Zenei előadásban is Te kísérj minket.
177) Helga és Zoli 
2017-8-29 17:34 Válasz erre Válasz erre

Nagyon profin összeállított erősítés és hangszerezés tette még jobbá a hangulatot a táncparketten. Vidám, mulatós nótákkal örvendeztetted meg a násznépet, és észrevetted ha elfáradtak vagy más stílust kívántak. Nem csak hangszeren játszottál, hanem énekeltél is, ezzel megpecsételve az estét. Külön kiemelted azokat, akik sokat tettek az esküvő érdekében, pl a tanúmat aki készítette a tortát, örömanyákat és nagynénémet, aki külföldről intézett egy csomagot, hogy pont az esküvő idejére érkezzen meg, ezzel is örömet okozva nekünk. Ezekkel az apróságokkal is csak még személyesebbé tetted a nagy napunkat.
176) Helga és Zoltán 
2017-8-29 17:32 Válasz erre Válasz erre

A vendégektől csak pozitív visszajelzéseket hallottunk, hogy mennyire multifunkciós vagy, és persze sokan érdeklődtek az elérhetőséged iránt is.
Minden percben segítségünkre voltál, bármi hiányzott, vagy nem a megbeszéltek alapján zajlott, te gyorsan korrigáltál, újraterveztél és még jobbat hoztál ki a helyzetből. Ha megcsúsztunk valami programmal, Te tudtad hol és mivel lehetne behozni azt az időt.
Egyszóval nagyon szépen köszönjük, hogy végigkísértél bennünket ezen az úton, örömmel és elégedettséggel tekintünk vissza a munkádra, és kívánjuk, hogy még nagyon sok párnak segítsd a legszebb napját az életben.

Vargáné Juhász Helga
175) Kocsis-Rozsi Lilian 
2017-8-25 13:36 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Szeretnénk neked megköszönni azt,hogy közös életünk egyik legfontosabb napján velünk voltál és lehetővé tetted számunkra,a szüleink és a vendégeink számára is,hogy ez valóban életünk egyik legszebb és legvidámabb napja legyen,minden idegeskedés nélkül!Hálásak vagyunk a sok tanacsért,amiket az esküvőnk szervezésével kapcsolatban adtál,nagyban megkönnyítetted a dolgunkat! :)
Ami számomra igazán fontos,hogy személyedben egy igazán kedves,jószívű,családcentrikus,tisztességes embert ismerhettünk meg!Méltán lehetsz példakép az összes házasulandó pár számára,ebben a manapság kissé összekuszálódott világban,ahol az emberek kezdik elfelejteni,hogy a szeretet és a család a legfontosabb a világon!!!
Köszönjük mindazt,amit értünk tettél!Örömmel tölt el minket,hogy megismerhettünk téged és a csaladodat! :*
174) Gyöngyösi Istvàn 
(174)
2017-7-2 12:59 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Gyermekem esküvőjét, lakodalmát vezetted le 2017. 06.hó 10. napon, ezt hálásan megköszönöm neked, és családodnak! Nekik azért, mert támogatnak téged eme nemes küldetésedben amit a jövendő pároknak, új asszonynak, új embernek, és ahogyan mondottad, "egy új családnak" nyújtasz közös életük első napján. A menyasszony édesapjaként már jó néhány ceremónián vettem részt, de te vőfélyi vezetéseddel felülmúltad mindet. Az eddigi visszajelzések messzemenően a legpozitívabbak voltak számunkra, a vendégek mind jól érezték magukat. Már kérték az elérhetőségedet, természetesen megadtuk, "Ha kérdezik hogy volt? a vőfély a Sanyi volt" Még egyszer köszönöm a gyerekek nevében Katalin&Tamás. Elkészültek a képek, küldök egy kis csokrot neked belőle. Köszönöm, hogy megismerhettem egy remek vidám, jószívű embert!

Tisztelettel: Gyöngyösi István
173) Áfonya és Tamás 
(173)
2017-6-29 12:08 Válasz erre Válasz erre

Võfély Sanyi!

Köszönjük a lagzink levezénylését, a szuper hangulatot, a menyecske körtáncot, a rendet parancsoló orgánumot, az esti mûsort, a személyre szabott srófákat, és hogy megismerhettünk.

Vannak nagyon jó emberismerõk és most új képességet ismerhettünk meg: nevezhetjük szuper násznépismerõnek? :)

Mindenesetre majdnem többen dicsértek, mint a menyasszonyt...
172) Kelemenék 
(172)
2017-6-2 20:16 Válasz erre Válasz erre

Drága Sanyi!

Nagyon szépen köszönünk mindent, álmunkban sem gondoltuk volna (na jó, azért voltak sejtéseink), hogy egy ilyen nagyszerû võfélyünk lesz a nagy napon!

Emlékszem, mikor felhívtál minket az esküvõ elõtti délutánon, kicsit Charlie angyalai érzés volt (bár Laci és az angyalok...:-D).....az a mély, nyugodt, hang, ami hiába csak egy kis telefonból szólt, de mégis.. nagyon megnyugtató volt hallani, és tudni, hogy hamarosan érkezik a felmentõsereg személyedben...

Tudom, nem voltam egy könnyû ara, de álltad a sarat és sose tudtalak felidegesíteni semmilyen hisztimmel, pedig még a ruha is elszakadt, de a tarisznyád feneketlen mélységében még tûzõ is volt temérdek!

Nagyot mosolyogtunk, mikor Gyula atya már az elsõ percben a kántorok közé fogadott volna :) Nehéz õt lenyûgözni, de azonnal megnyerted magadnak.

Mondanom sem kell, hogy a násznép ámult és bámult, nagyon nagy sikered volt, egyszerûen imádtak. Még olyan is utánad sóvárog, aki nem, hogy a võfélyektõl de még az esküvõktõl is irtózott eddig!

De nem is ragoznám tovább, mert órákig pötyöghetnék még (bár az emlékek nagy része még felszínre sem tört bennem).

Lényeg a lényeg, nagyon szépen köszönjük, hogy része voltál az életünk egy fontos pillanatának és reméljük, hogy még találkozunk!

Puszi,
Reni és Laci
2017.05.06.
171) Eszter és Sándor 
(171)
2017-4-24 17:52 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Amikor esküvőnket elkezdtük szervezni egyet értettünk abban, hogy addig keresünk míg egy jó vőfélyt nem találunk, mert szerintünk egy jó lagzinak a vőfély az egyik alappillére. :) Olyat kerestünk akiről független fórumon is említést tesznek, ki meri írni a szolgáltatási díjait, valamint nem " magolósan" mondja a verset és erőteljes, szép hangja van. Amikor az egyik fórumon említésre került a Vőfély Sanyi név felkerestük a honlapodat. Ezután következett egy személyes találkozó. Úgy indultunk el, hogy tudtuk mik azok a számunkra hibák egy esküvőn, amit mi nem szeretnénk látni a miénken. Nekünk ezeket meg sem kellett említeni, mert azonnal mondtad.
170) Eszter és Sándor 
2017-4-24 17:51 Válasz erre Válasz erre

Innen már biztosak voltunk benne hogy a megtaláltunk akit kerestünk egy tapasztalt, talpraesett, kedves ember személyében.
A hosszú megbeszélés alkalmával mindent pontról pontra átbeszéltünk egyes eseményeknél több tanácsot is kaptunk tőled, de különösen tetszett, hogy még is a döntést ránk bíztad, miután mindennek elmondtad az előnyét és hátrányát.
2017.03.25-én az esküvő napján sem kellett csalódnunk minden úgy történt, ahogy mondtad felkészülten, nyugodtan tudtuk elkezdeni a nagy napunkat!
Ami még számunkra fontos volt és nagyon hálásak vagyunk érte, hogy tényleg tudtuk élvezni és teljességgel megélni az esküvőnket!
Azóta is mindenki kérdezi hol találtuk, ezt a szuper vőfélyt. :)

Még egyszer nagyon köszönünk mindent, amit értünk tettél!

Hálás köszönettel: Baranyainé Dobi Eszter és Baranyai Sándor
169) Szilvi és Attila 
(169)
2017-4-21 08:33 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Mi egy nem hagyományos, kosztümös kalóz esküvőt akartunk 2017 április elsején.
Az első pillanat a vőfély/ceremóniamester kereséssel kezdődött. Sok oldalt megnéztünk, de senki nem meri kitenni az árait a honlapjára, csak nálad voltak láthatóak, és igen korrektek!
Ezért is döntöttünk a mellett, hogy gyorsan elmegyünk hozzád.
Aztán jött a „szimpátia” beszélgetés. A párom igen jó ember ismerő és már az első 5-10 perc után azt mondta nekem, hogy „megtaláltuk”! Mindketten azt éreztük, hogy igen, ezt a jó kedélyű, viccelődős, baráti, bensőséges, pillanatok alatt jó hangulatot teremtő embert kerestük, aki minden kérésünket teljesíti, és benne van minden mókában. Ugyan akkor végtelenül precíz, percre pontos ütemtervet készít, minden részletet pontosan egyeztet minden résztvevővel, hogy az esküvőn már csak a mulatozásra kelljen figyelni.
Mi azt gondoltuk, hogy minden részletet jól kiterveltünk, de bizony hatalmas tapasztalatod igen jól jött, mert rengeteg jó ötletet és tanácsot adtál, amiket meg is fogadtunk! E mögött kemény pszichológia van ám és tudomány, amire a laikusok nem is gondolnak.
És mivel nagyon szerencsések voltunk, megtaláltuk a zenészt is a lagzinkra, mert azon kivételes emberek egyike, aki egy kicsit polihisztor, aki mindenhez ért, amit ezen a területen tudni kell!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25