Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
151) Lilla és Fecó 
(151)
2016-8-10 21:55 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!

Szeretnénk még egyszer megköszönni a munkádat. Nagyon örülünk, hogy Téged választottunk, bár nem is vacilláltunk egy percig sem, miután egy ismerősöm ajánlott, és miután elolvastuk a weboldalad illetve a fórumot. A találkozón pedig egyértelmű volt, Te vagy az igazi! (mármint ami a vőfélységet illeti) :) . Minden úgy zajlott, ahogy azt előre megbeszéltük, miután megérkeztél, nekünk semmire nem volt gondunk. A hangulat, amit teremtettél a jelenléteddel, zenéddel és a szövegeddel, felejthetetlen! Minden vendég külön kiemelte, hogy „ …és a Vőfély Sanyi fantasztikus volt! „ „…Pedig én nem szeretem a vőfélyeket, de ez a Sanyi…” és ehhez hasonlók. El sem tudjuk képzelni, hogy Nélküled hogy zajlott volna le az esküvőnk. Az a szervezettség, ahogyan az egészet levezényelted, a lánykikéréstől, a buli végéig tökéletes volt. Minden apró részletre figyeltél, például arra is hogy a szülőbúcsúztatónál hátrébb lépj két lépést, hogy a fotókba ne lógj bele! (ezt már itthon a videók visszanézésénél vettük észre) nem vagy semmi, hogy ilyen apró de nagy dolgokra is odafigyelsz! Szóval le a kalappal mindenért, nagyon-nagyon profi vagy! Főleg, hogy egy komoly tüdőgyulladással tetted mindezt! Nagyon hálásak vagyunk Neked! Szeptemberben találkozunk a nagynénémék esküvőjén! ;)

Csókolunk!
Lilla és Fecó
150) Renáta és Zoltán (2016.07.30.) 
(150)
2016-8-5 20:34 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vôfèly Sanyi!
Minden hàlànk ès köszönetünk a Tied!
A nàsznèp imàdott, a hangulatot fergetegesre emelted .
Neked köszönhetôen a vendègeink semmit nem vettek èszre a zenekar hihetetlen hozzànemèrtèsèbôl. Mikor elôsszôr talàlkoztunk veled egy kedves baràtunk esküvôjèn 7 èvvel ezelôtt , màr akkor tudtuk, hogy nekünk ràd van szüksègünk, ha egyszer hàzassàgra adjuk a fejünket. Nem tèvedtünk!!Tökèletesen oldottad a hangulatot, intèzted a dolgokat, vigyàztàl rànk!! Köszönjük neked közös èletünk egyik legszebb napjàt!!!❤️❤️❤️
Reni és Zoli
149) Borbola Anna és Borbola Zoltán Kadosa 
(149)
2016-7-31 21:47 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Szeretnénk megköszönni a munkádat a ,,nagy napunkon". Minden tökéletesen alakult, még az időjárás is kegyes volt, bár felhívtad a figyelmem, hogy nálad a násznép nem ázik el :) Az esküvőnkön tanultuk meg igazán, hogy milyen fontos egy jó vőfély, hiszen nem lehet egyszerre mindenre odafigyelni. Te akkor is minket képviseltél, amikor nem voltunk jelen. A násznép és mi is nagyon jól szórakoztunk, minden vendégünk dicsérte a vőfélyválasztásunkat :)

Köszönjük szépen!
148) Tímea és István 
(148)
2016-7-17 10:57 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!
Mégegyszer köszönjük hogy levezényelted
a lakodalmunkat.
Gondolom nincs két egyforma lagzi,és a
miénk is egy kicsit eltért a többitől.
Mindent össze vetve úgy érezzük azért jól
sikerült.
A vendégek nagy többségének tetszett a
műsorod. Mi is elégedettek vagyunk az
általad nyújtott szolgáltatással, tehát
megéred a pénzedet! :-)
Minden jót kívánunk neked és családodnak!
Tímea és István
147) Krisztina és Máté 
(147)
2016-7-17 10:05 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!

Szeretnénk meg egyszer megköszöni Neked, hogy levezényelted nekünk a Nagy napunkat!
Nagyon jól csinálod a dolgodat. Mindent úgy csináltál ahogy azt megbeszéltük / elterveztük.
Köszönjük a jó ötletek és a jó hangulatot !!!

Üdvözlettel :
Gazdag Krisztina és Máté (2016.04.30)
146) Anita és Zsolt 
(146)
2016-5-25 23:19 Válasz erre Válasz erre

Kedves Idelátogatók!
A mi esküvőnk 2016. május 21- én volt. Én rég eldöntöttem, ha egyszer esküvőm lesz akkor Sanyi lesz a vőfélyünk. Senki nem ajánlotta csak valahol rátaláltam anno, már akkor tudtam ha törik, ha szakad, nekem ő kell vőfélynek. Őrzi a hagyományokat, nagyon szépen levézényelte az egész esküvőt. Mikor volt a nagy megbeszélés, akkor számunkra nem állt össze a kép, hogy lehet ezt így pontosan percről-percre elmondani hisz ez nem létezik. De az esküvőn látszott a legjobban, tényleg úgy lesz ahogy ő mondta, ő gondoskodott róla, hogy mindenki jól érezze magát. A vendégeink is csak dícsérni tudták hisz senki nem látott még ilyen vőfélyt. Én amondó vagyok, megtanulhatja a vőfélykedést bárki, de erre születni kell, és Ő erre született. Mi csak ajánlani tudjuk mindenkinek! Ha bonyodalom mentes esküvőt szeretnétek hívjátok bátran! Egy szónak is száz a vége, nézzétek meg a naptárját és ha még nincs foglalása akkor foglaljátok le!!!
Az ő szavaival élve:
Csók a családnak!
Anita és Zsolt
145) Balázs és Orsolya 
(145)
2016-5-25 23:13 Válasz erre Válasz erre

Kedves Mindenki!

Sanyival először egy barátunk esküvőjén találkoztam és annyival magával ragadott a személyisége, hogy már akkor eldöntöttem, hogy amikor majd férjhez megyek, őt kérem fel vőfélynek.
Azóta sok esküvőn voltam, de hozzá hasonlóval még csak nem is találkoztam.
Az eljegyzésünk után volt több mint fél évünk megszervezni az esküvőt.Az első teendőnk az étterem, a templom, a polgári szertartás és Sanyi lefoglalása volt:)
Utána jöttek a részletek.Tapasztalatlanul rengeteg buktatóba ütköztünk volna, ha nincs Sanyi összeszedett, támogató tanácsainak listája illetve több, hosszú beszélgetés, amik alatt mindent alaposan megterveztünk.
Sanyi tovább lendített minket tanácsaival, amikor elakadtunk a szervezésben, bármikor segítőkész volt, amikor hívtuk vagy üzentünk neki.
Az ötletei pedig nagyon hasznosak voltak.Olyan dolgokra gondolt, ami nekünk eszünkbe sem jutott volna.
Ez már önmagában aranyat ért és csak ezek után jött a Nagy Napunk!
Sanyi akkor nagyon beteg volt, de ebből mi semmit nem érzékeltünk, mert energikusan, jókedvűen, mindent beleadva szolgált minket vőfélyként.
144) Balázs és Orsolya 
(144)
2016-5-25 23:12 Válasz erre Válasz erre

Ő erre született! Onnantól kezdve, hogy találkoztunk vele a polgári szertartás előtt, kézbe vette a dolgokat és mi megélhettük az esküvőnk minden pillanatát!!!
Ott volt, ha valamit el kellett tenni, ha valamire szükségünk volt, legyen az egy gyűszűnyi pálinka vagy néhány ziherejsztű:)
A 150fős vengégsereget énekelve vezettte a templomból az étterembe, a zenekarunkat folyamatosan (mégis észrevétlenül) jó tanácsokkal látta el, hogy milyen zenét játszanak és nótázott velünk.
Frappáns és ízléses versikékkel színesítette a vacsorát és jópofa programokat dobott be-amik még nekünk is meglepetéssel szolgáltak:)
Sanyi olyan sokat tett hozzá az esküvőnkhöz, hogy nagy szeretettel gondolunk rá és jó szívvel ajánljuk mindenkinek!

Köszönjük Sanyi!
Csók a Családnak!

Dr.Nagy Balázs és felesége Dr.Nagyné Kozma Orsolya
143) Viki és Zsolti 
(143)
2016-5-25 23:05 Válasz erre Válasz erre

Kedves Jegyespár!
Tavaly nyáron voltunk egy barátunk esküvőjén, ahol megismertük Sanyit. Már akkor eldöntöttük, hogy a mi lagzinkra is őt szeretnénk felkérni vőfélynek.
Az esküvőnk március 11-én volt, előtte pár héttel találkoztunk egy megbeszélés erejéig, ahol lépésről-lépésre átvettük az egész napot. Rengeteg hasznos tanáccsal látott el minket, olyan dolgokra hívta fel a figyelmünket, amikre soha nem gondoltunk volna.
Mind a szertartás, mind a lagzi alatt profi módon kezelte és irányította a vendégeket, nekünk semmivel nem kellett foglalkoznunk, mindent intézett helyettünk.
Rímeivel és humorával elbűvölte az egész násznépet, utólag is mindenki dicsérte.
Az este folyamán egy pillanatra sem hagyta a hangulatot leülni, mindenki nagyon jól érezte magát.
Szívből ajánljuk mindenkinek, nekünk feledhetetlenné tette az esküvőnket!
Viki és Zsolti
Mégegyszer köszönünk mindent neked, további sok sikert és sok-sok lagzit kívánunk!
Puszi,
Viki, Zsolti és Bence :)
142) Eszter és István 
(142)
2016-5-10 01:17 Válasz erre Válasz erre

Kedves Leendő Házaspárok!

2016. április 23-án volt az esküvőnk Budapesten. Számunkra nem volt kérdés, hogy lesz vőfélyünk, csak az, hogy kicsoda. Nem ismertünk senkit sem, ajánlani sem ajánlottak senkit. Így neten kezdtünk el keresni és igazából a 3. találatra kattintva érkeztünk Vőfély Sanyi lapjára.

Minket már a bemutatkozása a főoldalon meggyőzött, hogy Ő lesz a mi vőfélyünk. Rendkívül szimpatikus, hogy a saját szavaival közhelymentesen írja le, hogy miket és hogyan vállal, mi a felkérésének a rendje. Követtük is az instrukciókat és az első találkozónk egy népszerű gyorsfalatozóban volt, ami az átlagos alapzajtól még gyerekvisongással és rohangálással majd azok fegyelmezésével is tele volt. Ez azért fontos részlet, mert mikor megérkezett Sanyi és elkezdtünk beszélgetni, olyan nyugodt természetes hangon szólalt meg, hogy minden egyes szavát kristály tisztán lehetett érteni, ami egy vőfély számára nélkülözhetetlen.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23