Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
111) Tündi és Balázs 
(111)
2014-9-23 13:03 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi! : )

Szeretnénk köszönetet mondani Neked azért a rengeteg nevetésért, a felhőtlen jókedvért és vidámságért, amivel életünk legszebb napját valóban a legszebbé tetted. Már az első telefonos beszélgetésünkkor biztos voltam benne, hogy Te vagy az, akit keresünk. A szimpátia és a bizalom az első perctől kezdve nem volt kérdés. A megbeszélés minden percét élvezettel hallgattuk, a házi koncertről nem is beszélve. Imádtuk, ahogy egyszemélyes zenekarként nevettettél, táncoltattál és ríkattál meg bennünket már akkor. Az iránymutatásodért és tanácsaidért külön köszönetet szeretnénk mondani, hiszen a teendők végeláthatatlannak tűnő útvesztőjében is hihetetlen segítséget nyújtottak. Aztán jöttek a hosszú, várakozással teli hetek, hónapok, ami alatt megszámlálhatatlanul sokszor kerültél szóba. Mindenki nagyon várta a nagy napot, várta Sanyit és azt a bulit, amit soha nem fogunk elfelejteni. Már az esküvő előtti napot is mindketten csillapíthatatlan izgalomban és izgulásban töltöttük, amiről tudtuk, hogy csak akkor fog szűnni, amikor Te megérkezel.
110) Tündi és Balázs 
(110)
2014-9-23 13:00 Válasz erre Válasz erre

Ahogy megpillantottunk, tudtuk, hogy most már nem lehet baj, most már minden úgy fog alakulni, ahogy annak kell. A búcsúztatód megható és szívhez szóló szavaitól nem tudott senki szeme száraz maradni, de ezeket a könnyeket hamar nevetés váltotta fel. A szertartást és a vacsorát körbeölelő verseid, rímeid és poénjaid mindenkinek az arcára mosolyt és nevetést csaltak, pedig a java még csak azután következett. A mi Vőfély Sanyink Zenész Sanyivá változott és olyan hangulatot és olyan bulit teremtett, amivel még a mi asztal mellé betonozott lábú násznépünket is táncra penderítette. : ) Azt a napot, azt az örömöt hála Neked soha nem fogjuk elfelejteni, ahogy a násznép sem tudja a mai napig sem. Hetekkel az esküvő után is emlegetnek, emlegetünk, amire a legjobb bizonyíték, hogy azon törjük a fejünket, hogy hogyan lehet egy vőfélyt egy nem esküvői eseményre elcsábítani. : )

Büszkék vagyunk rá, hogy Te voltál a vőfélyünk és tiszta szívünkből köszönjük Neked a barátságodat, kedvességedet és mindent, amit értünk tettél.

Tündi és Balázs
109) László-Tóth Katalin és László Roland 
2014-9-8 20:49 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Kicsit megkésve, de annál nagyobb hálával szeretnénk köszönetet mondani mindazért, amit a esküvőnkön tettél azért, hogy mindenki jól érezze magát. Az esküvőnk szervezésekor biztosak voltunk abban, hogy vőfélyre szükség van, így találtunk Rád ezen az oldalon és nagyon jól döntöttünk, amikor az első találkozásunk után nem kerestünk tovább vőfélyt. :)
Kiváló szakmaisággal vezényelted le a szertartást és a programokat, és aztán a teljes vacsorát. A rokonság még mindig emlegeti a közös nótázást és a táncolást. A határozottságod és tapasztalatod sok gondot levett a vállunkról.

Mindenkinek csak ajánlani tudunk és fogunk ahogy lehetőségünk lesz rá!

Jó egészséget kívánunk Neked a további munkádhoz!

Kata és Roli
108) Bokodi Krisztián 
2014-9-8 10:10 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!
Mint tudod Én utálom a vőfélyeket!
DE!
A kivétel erősíti a szabályt!
Te olyan "produkcióval" rukkoltál elő öcsém lakodalmában, amellyel olyannyira elnyerted bizalmamat, bizalmunkat, hogy felkértünk a párommal a mi lakodalmunk levezetésére is!
Ezen túl pedig annyira eggyet értek a gondolataiddal, hogy nem kell művi, mesterséges lélegeztetés, feleslegesen erőltetett játék egy lakodalomba, hogy magam is meglepődtem az összhangon.
Tanulhatnának a vőfélyek Tőled!
Téged Bátran Tudlak Ajánlani Bárkinek! :)
Köszönjük, hogy elvállaltad a miénket! :)
Üdv.: Bokodi Krisztián
107) Anita és Zsolt 
(107)
2014-8-26 09:15 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

I. Már évek óta játszadoztunk az esküvő homályos gondolatával, amikor drága jó barátainknál, Edinánál és Sanyinál, egy szilveszteri éjjeli bulizás alkalmával szólt Sanyi, hogyha nem sietünk az időpont fixálásával, lemaradunk róla. Nem kellett sokat bíztatnia, és az immár derengő gondolat végére egy május 26-i nap kijelölésével tettünk pontot. Tudtuk, hogy Sanyi határozott, kedves, a jó hangulat garantált a jelenlétében, így kétségünk sem volt arról, hogy nagy segítségünkre lesz az akkor már 21 éve várt esküvőnkön, de ami fantasztikus, az az, hogy nemcsak mint vőfély, karmester és rendező, hanem elképesztő zenész, énekes volt Ő, életünk színpadának azon kulcsfontosságú, meghatározó, várva várt, beteljesült, eseményén, ahol újjászülettünk és - huszonsok év után - házaspárként új életet kezdtünk.

Köszönjük Neked Sanyi, mi voltunk ugyan eme szép napon a főszereplők, de a Tiéd volt a FŐ szerep ! :)
106) Anita és Zsolt 
(106)
2014-8-26 09:12 Válasz erre Válasz erre

II. A násznép és mi is azóta emlegetik, milyen fergeteges hangulat, zene volt, és hogy ez a Sanyi igazán nagyszerű ember!

Sanyi és Edina, reméljük, hamarosan újra együtt mulathatunk, mint ahogy azt előtte és azóta is tettük, de már a remélhetőleg hamarosan úton levő Trónörökös/ök egészségére ;)

Lassan befejezzük sorainkat, mert 6 oldalt így is ki kellett húzni a köszönetnyilvánító szavak hadából, hadd jusson hely a jövőben egybekelőknek, Vőfély Sanyink társaságában, munkáját köszönők áradatának!

Kívánjuk, hogy vőfélyként, zenészként, és énekesként nagyon jó egészségben, hosszú ideig nyújthasd eme nagy, rendelkezésedre álló kincset a házasulandóknak!

Sok Köszönettel és szeretettel!

Zsolt és Anita
105) Bartus Nikolett, Bartus Attila 
2014-8-18 14:46 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!
Szeretnénk megköszönni neked azt a színvonalas helytállást amit a mi NAGY NAPUNKON produkáltál!
Nagyon örülünk neki hogy te voltál a vőfélyünk!!!
Megríkatál minket a szívből szóló bucsuztatódal és megnevetettél minket hatalmas szövegeddel. Az egész násznép nevében mondhatom hogy fergeteges hangulatott csináltál.
Minden gondot levettél a vállunkról és semmi miatt nem kellett aggodnunk ezért is ezer köszönet.
Megint csak köszönet a sok meglepetésért a jó zene választásért amin oly sokat röhögtünk...
Persze nem szeretnénk kihagyni a köszönet nyílvánításunkat kedves családod felé sem! A gyönyörű kislányaidnak akik vállalták a koszorús lány szerepét és a tökéletes szirom szórásukat is megkell említeni ;D
No a lényeg a lényeg hogy sikerült a LEGJOBB vőfélyt választanunk!!!!
Reméljük még sok ezer pár esküvjét fogod felejthetetlené tenni úgy mint a miénken tetted!
Köszi ÖREGHARCOS!!!!!
A legfiatalabb Bartus család! Niki és Ati
104) Kozma Gergely és Kozmáné Goron Vivien 
2014-8-14 19:10 Válasz erre Válasz erre

2. felvonás:

Nehéz szavakba önteni, azt a sok jót amit Értünk és a Násznépért tettél. Valahogy a köszönjük kevésnek tűnik, de mégsem tudunk egyebet mondani mint, hogy 1000 x köszönjük a sok fáradozásodat és odafigyelésedet!
Örülünk, hogy megismerhettünk úgy érezzük egy értékesebb emberrel lettünk gazdagabbak! Szívből reméljük, hogy ismeretségünk nem zárult le a daloddal "csak mert sáros lett az új cipőd..." :)

Leendő házasulandók!
Bátran ajánljuk, hisz már egy jó néhány friss házaspár megírta előttünk, és mi is szeretnénk hozzájuk csatlakozni: SANYINÁL JOBBAT NEM TALÁLTOK!!!!!
Hívjátok, Foglaljatok és gondtalan lesz a nagy napotok!!

Csók a családnak :)
Vivien és Gergő
103) Kozma Gergely és Kozmáné Goron Vivien 
2014-8-14 19:09 Válasz erre Válasz erre

1. felvonás
Drága Sanyi!

Kicsit megkésve igaz, de szeretnénk neked, KÖSZÖNETET mondani amiért még csodálatosabbá és még felejthetetlenebbé varázsoltad számunkra a "mi nagy napunkat"!
Éreztük, mikor melletted tettük le a voksunkat, hogy jól választunk, de mégis mikor a NÁSZNÉP EGYBEHANGZÓAN KÁNTÁLTA EGYÜTT hogy "SZÉP VOLT SANYI" "VISSZA" tudatosult bennünk: IGEN JÓL DÖNTÖTTÜNK!
Az azóta kapott telefonhívások alkalmával, mindenki felemlegeti a neved, hogy milyen jó hangulatot csináltál, és hogy minden milyen gördülékenyen zajlott!
Külön köszönet amit a menyecske ruhámmal tettél, ott helyben mentetted meg az életem :) (a biztosító tűiddel, igen még az is volt nála...hihetetlen!!)
Vivien és Gergő
102) Virág és Zsolti 
(102)
2014-8-12 10:44 Válasz erre Válasz erre

Drága Sanyi!

Először is hatalmas köszönet Neked!!!! Nagyon-nagyon örülünk, hogy Te voltál a Vőfélyünk, segítettél csodálatossá varázsolni a Nagy Napunkat. Kitűnő szakember, csodálatos barát és egy példamutató apát ismerhettünk meg Benned!
Nagyon bízunk benne, hogy még nagyon sokáig tarthatjuk a kapcsolatot Veled, és megismerhetjük a szép családodat is! :-)

Büszkék vagyunk, hogy a Vőfélyünk voltál, és, hogy barátként tekinthetünk rád!!!! Még egyszer nagyon-nagyon köszönjük!!!

Millió puszi, és nagy ölelés, Fazekas Család
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23