Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
145) Balázs és Orsolya 
(145)
2016-5-25 23:13 Válasz erre Válasz erre

Kedves Mindenki!

Sanyival először egy barátunk esküvőjén találkoztam és annyival magával ragadott a személyisége, hogy már akkor eldöntöttem, hogy amikor majd férjhez megyek, őt kérem fel vőfélynek.
Azóta sok esküvőn voltam, de hozzá hasonlóval még csak nem is találkoztam.
Az eljegyzésünk után volt több mint fél évünk megszervezni az esküvőt.Az első teendőnk az étterem, a templom, a polgári szertartás és Sanyi lefoglalása volt:)
Utána jöttek a részletek.Tapasztalatlanul rengeteg buktatóba ütköztünk volna, ha nincs Sanyi összeszedett, támogató tanácsainak listája illetve több, hosszú beszélgetés, amik alatt mindent alaposan megterveztünk.
Sanyi tovább lendített minket tanácsaival, amikor elakadtunk a szervezésben, bármikor segítőkész volt, amikor hívtuk vagy üzentünk neki.
Az ötletei pedig nagyon hasznosak voltak.Olyan dolgokra gondolt, ami nekünk eszünkbe sem jutott volna.
Ez már önmagában aranyat ért és csak ezek után jött a Nagy Napunk!
Sanyi akkor nagyon beteg volt, de ebből mi semmit nem érzékeltünk, mert energikusan, jókedvűen, mindent beleadva szolgált minket vőfélyként.
144) Balázs és Orsolya 
(144)
2016-5-25 23:12 Válasz erre Válasz erre

Ő erre született! Onnantól kezdve, hogy találkoztunk vele a polgári szertartás előtt, kézbe vette a dolgokat és mi megélhettük az esküvőnk minden pillanatát!!!
Ott volt, ha valamit el kellett tenni, ha valamire szükségünk volt, legyen az egy gyűszűnyi pálinka vagy néhány ziherejsztű:)
A 150fős vengégsereget énekelve vezettte a templomból az étterembe, a zenekarunkat folyamatosan (mégis észrevétlenül) jó tanácsokkal látta el, hogy milyen zenét játszanak és nótázott velünk.
Frappáns és ízléses versikékkel színesítette a vacsorát és jópofa programokat dobott be-amik még nekünk is meglepetéssel szolgáltak:)
Sanyi olyan sokat tett hozzá az esküvőnkhöz, hogy nagy szeretettel gondolunk rá és jó szívvel ajánljuk mindenkinek!

Köszönjük Sanyi!
Csók a Családnak!

Dr.Nagy Balázs és felesége Dr.Nagyné Kozma Orsolya
143) Viki és Zsolti 
(143)
2016-5-25 23:05 Válasz erre Válasz erre

Kedves Jegyespár!
Tavaly nyáron voltunk egy barátunk esküvőjén, ahol megismertük Sanyit. Már akkor eldöntöttük, hogy a mi lagzinkra is őt szeretnénk felkérni vőfélynek.
Az esküvőnk március 11-én volt, előtte pár héttel találkoztunk egy megbeszélés erejéig, ahol lépésről-lépésre átvettük az egész napot. Rengeteg hasznos tanáccsal látott el minket, olyan dolgokra hívta fel a figyelmünket, amikre soha nem gondoltunk volna.
Mind a szertartás, mind a lagzi alatt profi módon kezelte és irányította a vendégeket, nekünk semmivel nem kellett foglalkoznunk, mindent intézett helyettünk.
Rímeivel és humorával elbűvölte az egész násznépet, utólag is mindenki dicsérte.
Az este folyamán egy pillanatra sem hagyta a hangulatot leülni, mindenki nagyon jól érezte magát.
Szívből ajánljuk mindenkinek, nekünk feledhetetlenné tette az esküvőnket!
Viki és Zsolti
Mégegyszer köszönünk mindent neked, további sok sikert és sok-sok lagzit kívánunk!
Puszi,
Viki, Zsolti és Bence :)
142) Eszter és István 
(142)
2016-5-10 01:17 Válasz erre Válasz erre

Kedves Leendő Házaspárok!

2016. április 23-án volt az esküvőnk Budapesten. Számunkra nem volt kérdés, hogy lesz vőfélyünk, csak az, hogy kicsoda. Nem ismertünk senkit sem, ajánlani sem ajánlottak senkit. Így neten kezdtünk el keresni és igazából a 3. találatra kattintva érkeztünk Vőfély Sanyi lapjára.

Minket már a bemutatkozása a főoldalon meggyőzött, hogy Ő lesz a mi vőfélyünk. Rendkívül szimpatikus, hogy a saját szavaival közhelymentesen írja le, hogy miket és hogyan vállal, mi a felkérésének a rendje. Követtük is az instrukciókat és az első találkozónk egy népszerű gyorsfalatozóban volt, ami az átlagos alapzajtól még gyerekvisongással és rohangálással majd azok fegyelmezésével is tele volt. Ez azért fontos részlet, mert mikor megérkezett Sanyi és elkezdtünk beszélgetni, olyan nyugodt természetes hangon szólalt meg, hogy minden egyes szavát kristály tisztán lehetett érteni, ami egy vőfély számára nélkülözhetetlen.
141) Eszter és István 
(141)
2016-5-10 01:15 Válasz erre Válasz erre

Hatalmas segítséget nyújtott az esküvő tervezéséhez, amik bár apróságoknak tűnnek, de annál inkább tették gördülékennyé a nagy nap menetét. Erre egy kitűnő példa a fotóslista. Elképesztő mennyiségű időt nyertünk vele a napon. Azt is hozzá kell tenni, hogy alapból minden rendben és gördülékenyen zajlott, amit nagy részben a „nagy megbeszélésnek” köszönhettünk. (A kisebbik része a többi szervezőtől függött.) Minden kívánságunkat feljegyzett magának, hogy mi után mi következik, és az adott pillanatban mivel kell készülnie, mire kell figyelnie különösen. Én a nagy napon már nem is emlékeztem a forgatókönyvre, mégis nyugodt voltam, mert tudtam, hogy Sanyi vezetni fog minket és mondani fogja, hogy mi következik. Ugyanakkor folyamatos kontakt van közöttünk és a pillanatnyi helyzethez mérten változtatni is tudtunk az eseményeken. Egy egyszerű példa erre, hogy a fotózást előrébb hoztuk egy másik helyszínre : )

Az egyik legkedvesebb esemény a tányértörés ceremónia volt, amit Sanyi javasolt. Ezt nem szabad kihagyni egy párnak sem! Másik rendkívüli dolog, hogy a házasságkötő teremből gyalogosan jutottunk el a templomhoz, amit az Andrássy úton tettünk meg nászmenet formájában. Sanyi ezt a laza 20 perces menetet végig nótázta a sor elején ballagva.
140) Eszter és István 
(140)
2016-5-10 01:14 Válasz erre Válasz erre

Nem csalódtunk a zenei repertoárjában sem az este folyamán, ugyanis ő volt a zenészünk is egyben. Amikor kicsit kezdett leülni a hangulat, ötletesen csalta az embereket a tánctérre. Itt is csak megerősíteni tudom a honlapján feltett anyagok hitelességét, valamint a tényt, hogy csak olyan kategóriájú számokat játszik, amiket megbeszélünk. Hihetetlen és kifogyhatatlan energiával és lelkesedéssel űzi a vőfély és zenész szerepeket.

Kedves Párok! Ha egy olyan személyt szeretnétek, hogy a vőfélyetek legyen, aki udvarias, határozott, kézben tartja az esküvőtöket és Titeket, valamint a hangulata is őszinte, jókedvség sugárzik belőle és frappáns egyedi versikét kreál az egyedi esküvői tortához, akkor csak Vőfély Gergely Sándor jöhet szóba!

Köszönjük szépen Sanyi nagyszerű munkádat!

Eszter és István
139) Tibi 
(139)
2016-5-9 19:16 Válasz erre Válasz erre

Kedves Érdeklődő Házasulandók!

Engedjétek meg, hogy megosszam saját kellemes élményeinket Vőfély Sanyiról a mi kis házasságunkkal kapcsolatban. Ezúton is köszönjük Vőfély Sanyi!!
Amint az a mellékelt képen is látszik mi egy kiskorú maláj törpe meleg házaspár vagyunk Tibi és Béla.... :) Neeem!!! Csak vicceltem. Nehogy komolyan vegyétek!!!
Bocsánat csak a mellékelt kép alapján pont úgy nézünk ki, amint Sanyi szeretetteljesen fölénk magasodik óvó ölelésével. No mit kapok én majd a kedves feleségemtől ezért....:)
Komolyra fordítva a szót. Sanyi pont olyan szeretetteljesen, figyelmesen és odaadóan segítette cseppet sem stresszmentes vállalkozásunkat, mint ahogyan az a képen látszik.
A kezdeti teljes tanácstalanságunkat elképesztő tapasztalatával és rutinjával kompenzálta. Így kissé megnyugodhattunk és levegőhöz jutottunk. Végtelen türelemmel mesélte végig a lehetséges forgatókönyveket az egybekeléshez vezető úttal kapcsolatban. Így gyorsan eldönthettük, hogy kívánjuk e végig csinálni a komplett tortúrát avagy saját elképzeléseink alapján szabjuk testre a projektet. Itt jegyzem meg, hogy nagyon profin és flexibilisen állt hozzánk, pedig mi sem vagyunk egyszerű esetek.
138) Béla 
2016-5-9 19:15 Válasz erre Válasz erre

Mi a "Nagyokos Mindent Tudja" kitaláltuk, hogy egyszerű problémamentes ceremónia lesz semmi lagzival.
Sanyinak ez sem jelentett problémát. A megfelelő helyen volt a megfelelő időben. Kívánságainknak megfelelően kezelte a rokonságot, figyelme mindenre és mindenkire kiterjedt. Ha esküvőt terveztek, csak a Vőfély Sanyit ajánlom mindenkinek. Köszönettel Tibi és Béla :)

https://youtu.be/5lE7Ms30rwo
137) Zsuzsi és Lajos 
(137)
2016-1-14 07:23 Válasz erre Válasz erre

Lassan 8 év tàvlatàból pótoljuk véleményünket.(Ne haragudj Sanyi...de még mindig jobb később, mint soha. ☺)
2008.szeptember 20.án volt az esküvőnk. A nagy szervezkedés közepette, egyik ismerősünk kérdezte, ki lesz a vőfély?
Vőfély???- kérdeztük. Az kicsoda, micsoda? A válasz után eldöntöttük,hogy nekünk is kell vőfély. Nézelődtünk a neten és rátaláltunk Sanyira. Azt gondolom, hogy Sanyi nélkül nem esküvő az esküvő! Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon jókat nevettünk és buliztunk, egy percig sem unatkoztunk...☺
Egy szó,mint száz..ha valaki jó esküvőt szeretne, ne hagyja ki Vőfély Sanyi!!!
136) Zsuzsi és Gábor 
(136)
2015-10-29 18:49 Válasz erre Válasz erre

Kedves Mindenki!
Hát mit is írjunk a lent olvasható, rengeteg pozitív bejegyzés után. Nálunk azzal kezdődött a dolog, hogy nem igazán foglalkoztunk az esküvőnkkel csak az utolsó utáni időszakban (bár gondolom ezzel nem Vagyunk egyedül :) ). De szerencsénk volt.Természetesen mindent megbeszéltünk előre és az úgy is lett. A Családnak és a Barátoknak is tetszett, hogy Vőfélyt hívtunk, mert összefogta a társaságot és a menetrend ismerete nélkül is tudta mindenki, hogy mi fog következni. Bizton megfogalmazhatom, hogy elégedettek voltunk a nyújtott szolgáltatással, sőt mivel Sanyi a zenét is szolgáltatta így komplexen megoldott mindent. Fontos szempont volt ez számunkra, mert véleményünk szerint ez a két szolgáltató, akinek egy esküvőn jól kell tudni együtt dolgozni és nyilván egy emberként itt nem adódhatott probléma. És itt jegyezném meg, hogy ne nagyon biztassátok Sanyit a jó hangja miatt bármely tehetségkutatóba, mert gyorsan elveszíthet a szakma egy remek Vőfélyt :)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26