Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
88) Andi&Laci 
2013-10-7 19:05 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi,

Csatlakoznánk az előttünk szólókhoz! Azt már tudtuk, mire számíthatunk a szolgáltatásod színvonalát tekintve (hiszen voltunk már esküvőn, amin Te voltál a vőfély), így félelmeink nem voltak Veled kapcsolatban. A leveses jelenetet szerintem sosem felejtjük el ;-)
De ami a legnagyobb elismerés, hogy a násznép eleinte eléggé kétkedve fogadta, hogy lesz vőfélyünk, de a végén mindenki agyon dicsért, hogy mennyire jó döntés volt! Összefogtad az estét, nem úsztunk el semmivel, ezzel meghosszabbítottad a bulit is, hiszen észre sem vettük, és már hajnali egy óra volt, amikor a gyerekeken kívül senki nem ment még el aludni :-)
Még egyszer köszönjük!
Szeretettel,
Andi&Laci

Vőfély Sanyi 2013-10-26 19:59
Sziasztok!

Nagyon szívesen tettem amit tettem, hiszen Ti megbíztatok bennem és megbíztatok engem!
A fotóitokból már néhányat büszkén fel is töltöttem!

Csók a Családnak!

Sanyííí
87) Herczeg Henriette 
2013-8-26 13:28 Válasz erre Válasz erre

Drága Sanyi!
Még egyszer szeretnénk neked megköszönni, hogy életünk legszebb napjához te is hozzájárultál. Nagyon örülünk, hogy el tudtál jönni, mert mi már az első perctől kezdve tudtuk, hogy vagy te leszel a vőfélyünk, vagy senki. :) Nagyon sok mindenre hívtad fel a figyelmünket, amire mi nem is gondoltunk. Így lett az a nap tökéletes, hogy egymáson kívül nekünk semmi másra nem kellett figyelni, mert te mindent intéztél. A násznéptől is csak pozitív visszajelzéseket kaptunk, mindenki azt mondta, amit mi is gondolunk, hogy "na, így kell egy vőfélynek kinézni! "
Millió puszit küldünk:
Zoli&Heni

Vőfély Sanyi 2013-10-26 19:49
Köszönöm szépen!
Várom a fotókat és az esteleg készült videókat is!
Csók a Családnak, Sanyi
86) Sanyi 
2013-8-22 07:10 Válasz erre Válasz erre

Kedves Margit és Jani!

Köszönöm szépen a megtisztelő bizalmatokat és a lenti kedves sorokat is. Ami történt és ahogy történt, azt leginkább magatoknak köszönhetitek. Mivel az utólsó pillanatban úgy döntöttetek, hogy a lagzitokban nem a véletre bízzátok a dolgokat, hanem rám... :)
Remélem, hogy a közös életetek is olyan lesz, mint a lagzitok volt: A felmerülő problémák és akadályok ellenére gördülékenyen, színesen és vidáman fog telni.
Sokasodjatok és szaporodjatok, mint a csicsóka!

Csók a Családnak, Sanyi
85) Margit&Jani 
2013-8-19 13:37 Válasz erre Válasz erre

Kedves leendő Házasulandók!
Mi Sanyinál nem azt kaptunk amire számítottunk, HANEM SOKKAL JOBBAT!!Ugyan előre letisztáztunk mindent részletesen, de nagyon sok kellemes meglepetésben volt így is részünk. Vele hozzáértő szakemberre találtok, aki korrekt,megbízható és ráncba szedi a társaságot, illetve Titeket is :D De nem kell megijedni ettől, ezt a jó szándék vezérli és hasznotokra válik. Nem ijed meg a felmerült problémáktól pl.: a menyasszonyi ruha szétszakad, és a menyasszony hosszú időre eltűnik a javítás idejére :) Van nála tartalék biztosítótű is :). De további részleteket nem akarunk elárulni, forduljatok hozzá bizalommal és hagyjátok magatokat meglepni.

Kedves Sanyi!
Köszönjük Neked, hogy a mi esküvőnket gazdagabbá és színesebbé tetted, nélküled nem sikerült volna ilyen jól. Reméljük a pálinka ízlik, ha már ott a helyszínen nem fogyasztottál :)
Reméljük, hogy sok párnak teszed még felejthetetlenné a lagziját.
Még egyszer nagyon köszönjük!

Margit&Jani
84) Évi&Dani 
2013-4-8 23:09 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!
Már nem sok újat tudunk hozzászólni az előttünk szólókhoz, de az tény, hogy nekünk másra nem kellett figyelnünk, csak arra, hogy jól érezzük magunkat! Az esküvő napján aggódtunk, hogy minden jól fog-e menni, addig a percig, amíg meg nem láttunk, mert utána már tudtuk, hogy minden OK lesz! Profiságod az is bizonyítja, hogy szerintünk még a húgom szülését is levezetted volna, ha nem indul el időben a kórházba!!! :)
Sajnálhatják, akiknek nem Te vezényled az esküvőjét!
Nagyon köszönjük!!!
Minden jót Nektek, "Csók a Családnak" :)
Évi&Dani
83) KicsiBond és KicsiBondné 
2013-3-31 19:02 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!
Neked köszönhetően mi is és a vendégeink is nagyon jól érezték magukat az esküvőn! Mi is felhőtlenül szórakoztunk, mert te levetted az intéznivalókat a nyakunkból és remekül szórakoztattad a násznépet! Mindenki azóta is emlegeti az "orgánumod" :)
Ritka az olyan vőfély aki nem is túl sok és nem is túl kevés, persze rajtad kívül!
Nagyon köszönjük és minden jó kívánunk Neked és az egész családodnak!
Üdv
Kriszti & Imi
82) Niki És Misi 
2012-9-30 22:16 Válasz erre Válasz erre

Kedves és Egyelten Vőfély Sanyink!

Felejthetetlenné tetted az esküvőnk napját, azóta is mindenkitől csak jót hallunk rólad! Sokat emlegetünk és emlegetnek a rokonok, barátok.

Ahogy Misi fogalmaz: a 21. századi modern techinkát (lsd. Iphone) ötvözöd tradícókkal.

Köszönjük!!!

Sok sikert az ismeretlen újhoz!

Üdv.,
Niki & Misi

U.I.: Fényképek és a videó miatt kereslek majd! :)
81) Ági és Gergő :) 
2012-8-13 10:57 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nincsennek szavak, hogy mennyire hálásak vagyunk Neked, nagyon jó hangulatot csináltál, Nekünk és minden rokonunknak is emlékezetessé tetted a Nagy Napunkat, amit sose felejtünk el Neked!
Köszönjük szépen mégegyszer és büszkék vagyunk, hogy Te voltál a vőfélyünk!

Üdv: Ági és Gergő :)
80) Brigi és Zsolti :) 
2012-8-11 18:41 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi és Mindenki aki ezt olvassa!!!:)

Egy éves előkészület előzte meg a mi esküvőnket is és ahogy mások, természetesen mi is szerettük volna ha minden olajozottan megy .Ezért mentünk biztosra a szolgáltatókkal csak egy valami hiányzott-egy Vőfély!!!És ha hiszitek ha nem, nem találtunk olyat,akire azt mondtuk volna,hogy igen Ő az!!!
Egy napon aztán a TV-ben egy már házas"Celeb" pár (Újra):)esüvőjén láttuk meg Sanyit-persze nem mutattak belőle sokat,csak pár pillanatot-de elég volt ahhoz,hogy megkeressük neten és persze elolvassuk a Fórumot!!!Elolvastuk a hozzászólásokat és megnéztük a videókat... felhívtuk és megkerestük(kicsit messze lakunk-Veszprém megye-Noszlop- de) gondoltuk-próba szerencse!!! Pár perc beszélgetés elég volt ahhoz,hogy biztosan tudjuk "Öt" akarjuk ésss nem bántuk meg! Minden percben figyelt ránk a Nagy Napon mindenben segített nekünk és olyan hangulatot csinált és tartotta is azt a színvonalat,hogy a mai napig emlegetik rokonaik, barátaink Sanyi Vőfélyt!!!Mégegyszer Köszönünk Neked Mindent és nagyon Sok Szerencsét és Kitartást Kívánunk a továbbiakhoz, Neked és a Családodnak!!!
Brigi és Zsolti
79) Kriszti és Joci 
2012-8-1 11:29 Válasz erre Válasz erre

Kedves Drága Sanyink!

Mikor tavaly elkezdtünk készülni az esküvőnkre és megtaláltunk Téged azt mondtuk, ha nincs akkora időpontod amikorra mi kitűztük a lagzit, akkor áttesszük akkorra amikor Neked jó, csak Te legyél a Vőfélyünk.
Ez életünk legjobb döntése volt.
Mikor kitetted a fényképünket azt írtad, hogy teljesült az álmunk. Ez Neked is köszönhető.
Az esküvőn mindenki oda meg vissza volt Tőled, minden úgy zajlott ahogy azt tényleg megálmodtuk!
A tökéletes munkádat mi sem bizonyítja jobban mint hogy az esküvőn már 2 pár is lefoglalt volna azonnal jövőre a saját esküvőjükre.
Nagyon hálásak vagyunk mindenért. A szívünkbe zártunk Téged!
Ahogy meglesznek a képek és videók azonnal visszük Neked.
A hálánk feléd örök!
Csók Kriszti és Joci
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25