Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
61) Erika és Balázs 
2010-8-25 00:22 Válasz erre Válasz erre

Erika és BalázsSzia Sanyííííííí! Már nagyon rég meg kellett volna ezt írnunk, de sajnos csak most jutott időnk köszönetet mondani. Így, két hónappal az esküvőnk után is még ugyanúgy él bennünk az a gondolat, hogy életünk második legjobb döntését hoztuk meg ( az első az esküvő természetesen  ) , amikor Téged választottunk vőfélyünknek. Amikor Erika megtalálta a honlapod, már akkor sejtettük, hogy Te vagy a VŐFÉLY, a nagybetűs VŐFÉLY, hiszen már az interneten is kilógtál a sorból, no persze nem csak a „Sanyi mester, kidolgozott felsőtesttel” , hanem az oldalodon található sok-sok kép, videó, és egyéb információból sugárzó őszinte elhivatottságod ezen szakma iránt. Egyértelműen látszik, hogy nem egy folyamatosan haknizó „megélhetési vőfély” vagy, ez már abból is kiderült, hogy az első találkozónk alkalmával először azt sugalltad, hogy a mi viszonylag kis esküvőnkre szükségtelen lennél Te. Szinte nekünk kellett rábeszélni, hogy vállald el, és milyen jól tettük  . A megérkezésünkkor a vacsorához, a megszólalásod első pillanatában már éreztük, hogy ez az este csak jól alakulhat. Ez az érzés csak fokozódott, a vacsorához készülve már mindenki szakadt a nevetéstől, a sziporkázó humorod mindenkit levett a lábáról. Az este legnehezebb pontját is sikeresen átvészeltük a segítségeddel, amikor Erika rosszul lett a melegtől, és félre kellett vonulnunk egy órára. Aggódtunk,hogy mi lesz mire visszaérünk, de te fantasztikusan helytálltál, sikerült mindenkinek az érdeklődését fenntartanod különböző mondókákkal, énekeltetéssel, egyéb KULTÚRÁLT „foglalkozásokkal”. Azért hangsúlyoztuk ezt ki, mivel amikor a kezdeti megbeszéléseink során elmondtad,hogy te szigorúan alkohol nélkül viszed végig az estét, tudtuk, hogy a mi vacsoránk nem alpári játékokról, éjfél körül kidőlő holtrészeg vőfélyről, hanem igazi szórakozásról fog szólni! És ez így is történt, a visszatérésünk után rendületlenül kitartott a fantasztikus hangulat, amit csakis neked köszönhetünk. Nem véletlen, hogy az összes vendég akivel az estéről beszélgettünk, mind rólad áradozott. Utólag átgondolva az egész este meseszerűen zajlott, tényleg életünk legszebb estéjét köszönhetjük neked, amivel egyetlen egy hiba van: csak egyszer történt meg velünk. Csak annyit tudok javasolni mindenkinek aki vőfélyt keres: Nálad jobb a világon nincs, és persze mondhatná akárki,hogy más vőfély is van olyan jó mint te, de ez képtelenség, a tökéletesnél nincs jobb, így nálad sincs jobb. SANYI, KÖSZÖNJÜK!!!!! Erika és Balázs
60) Mariann és Krisztián 
2010-8-9 00:44 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!
Szeretnénk hálásan megköszönni, hogy levezényelted az esküvőnket!
Minden feladatot levettél a vállunkról, Nekünk csak élveznünk kellett-e fontos nagy napot az életünkben. Minden kis apró promlémát, ha volt, azonnal és tökéletesen megoldottál. A vendégek nagyon megvoltak Veled elégedve, sokan kérték elérhetőséged. Kimagasló teljesítményt nyújtottál számunkra és mindenki számára. A hangulat tökéletes volt, mindig tudtad mit-mikor kell tenni, a megfelelő kommunikációt kiemelnénk, ami fontos ilyen alkalmakkor.
Mindenkinek ajánlani tudjuk, mert Ő a VŐFÉLYEK-VŐFÉLYE ÉS egy jó BARÁT (KIRÁLY SANYI)!
Mégegyszer hálásan köszönjük Neked és reméljük hamarosan találkozunk!
Mariann és Krisztián
59) Kinga és Arnold 
2010-8-3 13:41 Válasz erre Válasz erre

Elkészült az esküvői videónk, és így kívülről sokkal jobban megfigyelhető az egész buli! Vőfély Sanyi egyszerűen szuper vagy, nélküled egy lagzi nem az igazi, szerintünk te vagy a legjobb a szakmában, Vőfélynek születtél! Nagyon tetszett az összes versed, most felvételről is meghallgattuk a szövegeket, egy örök emlék marad számunkra, az előadásmódod pedig felülmúlhatatlan volt!
Kedves házasulandók!
Ha Sanyit választjátok, garantáltan nem fogtok csalódni, az egész rendezvényt tökéletesen levezényelte. Kellően határozott és jó a humorérzéke, nagyon szép hangja van, amit még a terem túlsó végében is meghallanak, jól énekel, van benne egy kis műsorvezető alkat is, minden apró részletre figyel. A vendégek el voltak ájulva!
TE VAGY A LEGJOBB SANYI!
58) Dóri és András 
2010-7-29 22:17 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi!

Köszönjük, köszönjük, köszönjük....
Hihetetlenül szuper lagzit szerveztél nekünk! Minden úgy zajlott, ahogy előre megbeszéltük, és a meglepetéseid is hatalmasak voltak! :-)
Azóta is, ha beszélgetünk a barátainkkal, ismerőseinkkel, mindig felmerül a neved, hogy ennyire profi vőfélyt még soha nem láttak. Köszönjük, hogy gondtalanul, csak magunkkal és a vendégeinkkel foglalkozhattunk, minden gondot levettél a vállunkról (még azokat is, amelyekre nem is gondoltunk):-D
Amit ígértél, maradéktalanul betartottad, ezért külön hálásak vagyunk Neked! És azt a kicsi gesztenyét sem felejtjük el.... :-) Biztosan találkozunk még egy-egy barátunk esküvőjén, mert aki egyszer is látott téged dolgozni, az soha nem fog töprengeni azon, hogy az ő lagziján ki is legyen a vőfély....
A házasulandóknak maradéktalanul és tiszta szívből csak ajánlani tudunk Téged!

Csók:

Dóri és András (2010.06.19. Tapolca)
57) Gabi & Miki 
2010-7-20 23:03 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyíííí,

Ezúton szeretnénk mi is még egyszer megköszönni a 2010. július 10-ei esküvőnkön való közreműködésedet, irányításodat, szervezésedet, stb.
Először is nagyon jó volt lánykikéréskor a búcsúztató, köszi még egyszer, hogy nem volt sírós :-)
Szuper volt, hogy semmire nem kellett "annyira" odafigyelnünk (mert én azért kicsit mindig figyeltem :-)) és hogy minden flottul ment.
Külön köszönet, hogy az anyakönyvvezetőnek bekapcsoltad a mikrofont, különben a násznép nem hallotta volna a szertartást :-)
Baromi jó lett a csoportkép a templomnál, ami szintén Neked köszönhető, mivel fotózás közben tettél róla, hogy mindenki szénné nevesse magát, így faarcot nem látni a csoportképen :-)
Köszönet azért is, hogy figyeltél arra, hogy amikor a hangulat kicsit lankadt, bedobtál valamit és újra táncra perdült a násznép, persze az 5-ös asztal üzeni, hogy részesdést kér, mert ebben ők is segítettek :-)
Nagyon köszönjük, hogy ahogy ígérted és mondtad, Te tényleg nem ittál az esküvőn, és így minden mozzanatra figyeltél!
Summa summarum: mindenki el volt ájulva Tőled, (volt, aki már helyben elkérte a névjegyedet) a habitusodtól, a megjelenésedtől és mindattól, ahogyan az egész esküvőnket levezényelted. Biztos lehetsz benne, hogy ajánlani fogunk minden házasulandó párnak!!
Egy élmény volt, köszönjük

csók

Csőri (az extrém menyasszony) & Nyunyó
56) Andrea és Tibor 
2010-7-6 20:12 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Hálásan köszönjük az odaadó munkádat, amit esküvőnkön nyújtottál! Mindenkinek nagyon tetszettél, azóta is emlegetnek!
Minden feladatot levettél a vállunkról, így semmi más dolgunk nem volt, mint hogy élvezzük a nap meghittségét. Egy boldogság-szerelem-buborékban lebegtünk egész nap, de közben Neked köszönhetően a vendégeink is maximális odafigyelést kaptak.
Nagyon örülünk, hogy megismertünk, és részt vettél életünk egyik legszebb napjának levezénylésében!
További sok sikeres, jó hangulatú esküvőt kívánunk!

Andrea és Tibor
55) Kinga és Arnold 
2010-6-29 18:11 Válasz erre Válasz erre

Az esküvőnk zűrösen indult, a várakozásokkal ellentétben már reggel elkezdett zuhogni az eső, és el sem állt hajnalig. Sanyi Vőféllyel nagyon elégedettek voltunk, már az érkezésünkkor kihívta a templomból a násznépet, és egy nagyon gyönyörű monológgal megnyitotta az esküvőt a templomnál, abban a pillanatban pont nem esett, és az egész násznép megilletődve állt a bejárat előtt. A templomi szertartás alatt jöttek az igazi nehézségek, egy kb. 150 fős násznép akart a szertartás 10. percében a közben eleredő, majd egyre jobban szakadó eső elől bemenekülni a templomba, ami tönkretette volna az egész ceremóniát. A szertartás utolsó felében egy másik násznép is megérkezett, de Vőfély Sanyi töretlenül védte a csapatunkat, ha kellett, ajtónállót játszott, és visszaverte a betolakodókat, mindebből mi semmit nem vettünk észre. Miközben a polgári szertartásra sétált a násznéppel, az eső ellenére lakodalmas nótákkal próbálta feldobni a csapatot. Az egész esete folyamán kiváló versekkel és nótákkal szórakoztatta a násznépet mindig a megfelelő pillanatban. Egy diavetítést is készítettünk a gyerekkori, majd néhány közös fotónkból, és ezt is Sanyi humoros, eszes meséje tette felejthetetlenné, mindenki nevetett! A menyasszonytáncot is ügyesen lezavarta, nem fáradt el a menyasszony, vigyázott és figyelt mindenre, a végén viccessé tette az egészet a pénz szoknyába borításával! Ahogy visszajöttünk, észrevétlenül indította el a vonatozást és körkörös menyecsketáncot! Vőfély Sanyinak köszönhetjük az akadályok problémamentes legyőzését, a nehézségek áthidalását (jegyezzétek meg, váratlan nehézségek mindig adódhatnak, mi tényleg őrült részletességgel felkészültünk, és mégis!). Amikor a zenekar vacsorázott, akkor is volt műsor és jó hangulat, és lehetővé tette Sanyi, hogy senki nem tudott hazamenni hajnal kettőig, míg ő is ott volt, mert nem volt üresjárat, mindig történt valami. Sok vendég kérte el tőlem a telefonszámát, elérhetőségét, ha a gyermekének lagzija lesz, csak őt szeretné választani, de a zsúfolt naptárja a honlapon szerintem mindent elárul!
Köszönjük Sanyi, hogy velünk tartottál életünk legfontosabb napján és a legkockázatosabb pillanatokban is számíthattunk Rád!
54) Viki és Józsi 
2010-6-26 18:22 Válasz erre Válasz erre

Kedves leendő ifjú pár!

Ha még nem döntötték el, hogy ki legyen a vőfélyetek, akkor ne késlekedjetek: Vőfély Sanyi a tuti nyerő. Ő arra is gondol, amire Ti nem, és azt is látja, amit Ti nem. És a hangulat az egyszerúen remek lesz. Sok nevetés, kacagás, tánc. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
53) Beáta és Péter 
2010-6-26 15:40 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Szeretnénk megkoszonni Neked, hogy felejthetetlen széppé tetted a lakodalmunkat 2010.május 29-én.
Meg kell, hogy mondjuk ilyen jó lakodalmi hangulatban még nem volt soha részunk és jóleso érzés ugyanezt viszonthallani a vendégseregtol is akik sorra kérik a számodat és a címedet tolunk. Mivel hogy most eloszor jártál itt mi nálunk Slovákiában a mi kis magyar falvainkban Szirénfalván és Kaponyában, nagy elismerésre tettél szert és a két kis falucskával egyutt itt ezen a magyar vidéken mindenki orommel gondol vissza rád és biztosak vagyunk benne, hogy sokan szeretnének majd viszontlátni itt Téged. Koszonjuk Neked, hogy elfogadtad a felkérésunket, hogy nem okozott gondot Neked a távolság ami kozottunk van, hogy barátságos hozzáállással és maximum segitokészséggel minden igyekezeteddel azon voltál, hogy a legfontosabb nap az életunkben ilyen felejthetetlenul szép legyen. A jó hangulat, a mókás kis versek a vendégsereg megnevettetése és megtáncoltatása mind mind a te érdemed és ezért csak koszonettel tartozunk Neked. Mindannyian orulunk, hogy Te mint nagyvofély elhoztad ide nekunk a régi magyar népi kultúrát és beloptad mindannyiunk szívébe - ez nekunk határontúli magyaroknak kulonosen jó érzés.
Kívánunk Neked további jó munkát, sok felejthetetlen lakodalmi mulatozást, hogy ezer meg ezer pár emlegesse még meg a nevedet.
Egy nagy udvozlettel zárjuk sorainkat innen Kelet Szlovákia csucskébol ahol Te mindig szivesen látott vendég vagy és leszel.

Koszonettel,

Beáta és Péter Szlovákiából
52) Kiss Alexandra 
2010-6-9 09:46 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nagyon, de nagyon köszönjük, hogy ennyire széppé és felejthetetlenné tetted életünk "nagy napját", nélküled nem mentek volna a dolgok ilyen gördülékenyen. Mindenkinek a szívébe beloptad magad:)). Remélem, még sok esküvőn találkozunk.

Köszönettel:

dr. Kádárné Kiss Alexandra, dr. Kádár Balázs
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23