Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
158) Anikó és Balázs 
2016-9-17 19:42 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nagyon szépen köszönjük a munkádat, mellyel 09.10-én varázslatossá tetted a Mi nagy napunkat!
Ilyen jó hangulatú lakodalomban még nem igen volt részünk. Volt sírás ( persze csak öröm könnyek) és kacagás bőven!
Az egész családunk nagyon hálás neked, hogy mindent a kezedben tartva terelted őket, és gondoskodtál róla, hogy mindenki igazán jól érezze magát.

Kedves Ide látogató!

Ha ezt a honlapot nézegeted valószínűleg te is egy fontos nap előtt állsz és elhatároztad, hogy egy igazán emlékezetes napon összekötöd életed egy másik emberrel(jobbik esetben életed szerelmével) :D ,mivel mi már túl vagyunk ezen a napon így bizton állíthatjuk, hogy ha Vőfély Sanyit választod tökéletes napod lesz.
Sanyi mindent a kezében tart, és igazodik az igényekhez.
Közvetlen, megbízható, szeretetteljes és nagyon határozott személyiség.
Amint belépett hozzánk nyugalmat árasztott és egyből gördülékenyebben folytak az események.
Nem is ragoznánk tovább az érdemeit, a munkája önmagáért beszél.
A legjobb választás!


Még egyszer köszönjük és reméljük, hogy még sok esküvőn találkozunk!

"Csók a családnak!"
Üdv: Zsombok család!
157) Pintérné dr. Gombai Edina 
2016-9-10 22:21 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!

Ezúton szeretnénk megköszönni Neked mindazt, amit az esküvőnk, lakodalmunk során tettél. Igazán fergetes hangulatot varázsoltál nekünk és az egész násznépnek, na és persze nem utolsó sorban az összes szervezésbeli nehézséget levetted a vállunkról, így teljes mértékben átadhattuk magunkat életünk legszebb napjának. :)
Még egyszer sok köszönet a munkádért!!!

Üdvözlettel: Pintérék :)
156) Rokszinné Márta Kitti és Rokszin Richárd 
(156)
2016-9-3 14:29 Válasz erre Válasz erre

1/4
Bevezetésként két mondat:
A világ LEGJOBB VŐFÉLYE, csupa nagy betűvel.
Egy varázslatos ember, aki legalább annyira érző szívű, mint amilyen "hatalmas".
Vőfély Sanyival 5 évvel ezelőtt ismerkedtem meg - addig azt sem tudtam, hogy van. Drága Barátom és Felesége esküvőjén láttam meg először: bevallom eleinte nem voltam érte odáig. Viszont ahogy folyt a mulatság, tapasztaltam azt a profizmust, amivel levezényelte az egész lakodalmat és a személye magával ragadott, elbűvölt. Eldöntöttem, ha megtalálom azt az embert, akivel le akarom élni az életemet, akkor én is Sanyit szeretném vőfélynek.
Sok víz lefolyt azóta a Tiszán... 2015 május elseje óta szívem már a mostani feleségemé. Amikor szóba jött az esküvő és lakodalom, mindig kérdezgette: mondd, drágám, hogy Te mit szeretnél. Erre a válaszom egyszerű volt: 3 dologhoz ragaszkodok: Vőfély Sanyi, Ferrari, és profi fotós-videós, kerül amibe kerül.
Több videót, fotót mutattam Kittinek Sanyiról, neki is nagyon megtetszett.
Azonnal felkerestük e-mailben, mert tudtam, hogy nem lesz egyszerű "megkaparintani", hiszen nagyon elfoglalt, 1-2 évvel előbb kell időpontot foglalni nála.
155) Rokszinné Márta Kitti és Rokszin Richárd 
(155)
2016-9-3 14:28 Válasz erre Válasz erre

2/4
Beszéltünk - még mindig nagyon laza volt :) - és sort is kerítettünk az első találkozásunkra. Ekkor nagy vonalakban elmondta, hogy mire számíthatunk, milyenek a piszkos anyagiak, és utána hagyott minket gondolkodni: akarjuk-e?!
Körülbelül 5 másodperc "keserves vívódás" :) után azonnal le is foglaltuk.
Rögvest ellátott minket e-mailben mindenféle tanáccsal, nagyon sok jó információt kaptunk már aznap a keszülődésről, olyan dolgokról is, amiről addig fogalmunk sem volt.
A lakodalom előtt 2-3 hónappal sort kerítettünk a "hosszú megbeszélésre", ami túlzás nélkül kb. 6-7 órán át tartott.
MINDENT ÁTBESZÉLTÜNK, SZINTE PERCRŐL PERCRE!!! Nagyon durva, profi, aprólékos, már-már szőrszálhasogató, de egy pillantra sem kételkedtünk benne, hiszen jó ideje gyakorolja a szakmát. Többször mondta, hogy nekünk a mulatság alatt semmivel nem kell foglalkoznunk, Ő átveszi az irányítást - beszél mindenkivel, kezeli a problémákat, intézkedik - mindezt úgy, hogy még mi sem vesszük észre, hát még a vendégek!!!
A nagy napon időben érkezett, és olyan nyugalmat árasztott, hogy minden izgalom elszállt belőlünk - mindig súgta, hogy mit tegyünk, hova menjünk, mi fog következni - egy szóval PROFI volt.
154) Rokszinné Márta Kitti és Rokszin Richárd 
(154)
2016-9-3 14:27 Válasz erre Válasz erre

3/4
Gyönyörű imával köszöntötte a násznépet, a szülők búcsúztatója alkalmával megható, szívhez szóló beszédet mondott - szem nem maradt szárazon. És amiért még jobban megkedveltem - sokszor rajta is látszott, hogy meghatódik. Nem a hangján, hanem a szeme sarkában volt észrevehető, hogy egy érző ember, egy kedves nagymackó.
Nagyon kevés ember van manapság, aki ennyire figyelmes, és látszik rajta, hogy amit mond, komolyan is gondolja...
Már az első találkozáskor elmondta, hogy éjfél után 1-2 óra felé - amikor már szerinte nincs rá szükség - haza indul, hiszen aznap is lagzija van, Magyarország másik felén.
Előtte azonban egy fergeteges műsort nyomott le majd egy órán át - énekelt, táncolt, szórakoztatott - na ezt nevezem én MC-nek!!!!!!!
Fájó szívvel búcsúztunk, de nagyon boldogok voltunk 2 dolog miatt is: az egész lakodalom stresszmentesen zajlott le, nekünk tényleg "csak" szórakozni kellett.
A másik dolog, hogy egy örök barátot ismertünk meg Sanyiban, és remélem még nagyon sok alkalommal fogunk találkozni, hiszen egy ilyen arany embernek a családját is szeretnénk megismerni.
153) Rokszinné Márta Kitti és Rokszin Richárd 
(153)
2016-9-3 14:27 Válasz erre Válasz erre

4/4
Sanyi az összes pejoratív értelemben vett "vőfély" legendáját szertefoszlatta bennünk.
Mindenki volt olyan lakodalomban, ahol a "vőfély" iszik, mint a gödény, erőltetett poénokkal próbálkozik, miközben a buli kicsúszik az irányítása alól.
Sanyi vicces, egy korty alkoholt nem iszik, és végig a csúcson van.
Utólag mondta, hogy tüdőgyulladással küszködött a mi lagzink alatt is - ezzel munkája méginkább felértékelődik.
SZÓVAL: MINDENKINEK AJÁNLJUK EZT A HATALMAS SZÍVŰ, TESTŰ ÉS HANGÚ CSODA-VŐFÉLYT!
KÖSZÖNJÜK SANYIKÁM, CSÓK A CSALÁDNAK ;)
Kittike és Ricsi
152) István és Szilvi 
2016-8-27 18:40 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!
Nagyon szépen köszönjük a rengeteg segítséget az előkészületben és az esküvőnk napján is, a sok jó tanácsod és a precízitásod nélkül nem ment volna, mégegyszer köszönjük!
151) Lilla és Fecó 
(151)
2016-8-10 21:55 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!

Szeretnénk még egyszer megköszönni a munkádat. Nagyon örülünk, hogy Téged választottunk, bár nem is vacilláltunk egy percig sem, miután egy ismerősöm ajánlott, és miután elolvastuk a weboldalad illetve a fórumot. A találkozón pedig egyértelmű volt, Te vagy az igazi! (mármint ami a vőfélységet illeti) :) . Minden úgy zajlott, ahogy azt előre megbeszéltük, miután megérkeztél, nekünk semmire nem volt gondunk. A hangulat, amit teremtettél a jelenléteddel, zenéddel és a szövegeddel, felejthetetlen! Minden vendég külön kiemelte, hogy „ …és a Vőfély Sanyi fantasztikus volt! „ „…Pedig én nem szeretem a vőfélyeket, de ez a Sanyi…” és ehhez hasonlók. El sem tudjuk képzelni, hogy Nélküled hogy zajlott volna le az esküvőnk. Az a szervezettség, ahogyan az egészet levezényelted, a lánykikéréstől, a buli végéig tökéletes volt. Minden apró részletre figyeltél, például arra is hogy a szülőbúcsúztatónál hátrébb lépj két lépést, hogy a fotókba ne lógj bele! (ezt már itthon a videók visszanézésénél vettük észre) nem vagy semmi, hogy ilyen apró de nagy dolgokra is odafigyelsz! Szóval le a kalappal mindenért, nagyon-nagyon profi vagy! Főleg, hogy egy komoly tüdőgyulladással tetted mindezt! Nagyon hálásak vagyunk Neked! Szeptemberben találkozunk a nagynénémék esküvőjén! ;)

Csókolunk!
Lilla és Fecó
150) Renáta és Zoltán (2016.07.30.) 
(150)
2016-8-5 20:34 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vôfèly Sanyi!
Minden hàlànk ès köszönetünk a Tied!
A nàsznèp imàdott, a hangulatot fergetegesre emelted .
Neked köszönhetôen a vendègeink semmit nem vettek èszre a zenekar hihetetlen hozzànemèrtèsèbôl. Mikor elôsszôr talàlkoztunk veled egy kedves baràtunk esküvôjèn 7 èvvel ezelôtt , màr akkor tudtuk, hogy nekünk ràd van szüksègünk, ha egyszer hàzassàgra adjuk a fejünket. Nem tèvedtünk!!Tökèletesen oldottad a hangulatot, intèzted a dolgokat, vigyàztàl rànk!! Köszönjük neked közös èletünk egyik legszebb napjàt!!!❤️❤️❤️
Reni és Zoli
149) Borbola Anna és Borbola Zoltán Kadosa 
(149)
2016-7-31 21:47 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Szeretnénk megköszönni a munkádat a ,,nagy napunkon". Minden tökéletesen alakult, még az időjárás is kegyes volt, bár felhívtad a figyelmem, hogy nálad a násznép nem ázik el :) Az esküvőnkön tanultuk meg igazán, hogy milyen fontos egy jó vőfély, hiszen nem lehet egyszerre mindenre odafigyelni. Te akkor is minket képviseltél, amikor nem voltunk jelen. A násznép és mi is nagyon jól szórakoztunk, minden vendégünk dicsérte a vőfélyválasztásunkat :)

Köszönjük szépen!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25