Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
165) Klaudia & Máté 
(165)
2016-11-6 14:13 Válasz erre Válasz erre

Drága Sanyi!

Neharagudj, hogy augusztus óta csak most jutottunk el idáig, tudod hajózunk es ha volt is pár szabad óránk, azt próbáltuk egymásra forditani, mint friss házasok. Ebből kifolyólag, az esküvő szervezésre is csak pár hónapunk volt (kb 4) mielőtt elkezdődött a szezon. A helyszínt szinte azonnal tudtam, viszont a késői szervezkedés miatt csak péntekre tudtuk tenni az esküvőt, ami rengeteg jót vonzott maga után, például Téged, mivel majdnem az összes szombatod már elkelt addigra! Nekünk sem kellett több, mikor már nehány embertől kaptunk ajánlást, hogy Téged válasszunk. Hamar eljött az első találkozás, ahol máris egy régi "menyasszonyodba" botlottunk aki szintén biztatott minket, hogy helyesen döntöttünk. Kedves és megnyugtató személyiség vagy, és éppen amilyen nagy a szíved, olyan hatalmasra is nőttél! Nagyon sokat segítettél, mivel egyébként sem volt túl sok időnk a sz ervezésre ez nagyon jól is jött. A hosszú beszélgetés minden percét élveztük, kicsit meg is nyugodtunk, hogy minden rendben lesz majd az esküvőn.
164) Klaudia & Máté 
(164)
2016-11-6 14:12 Válasz erre Válasz erre

Szerencsére igy is lett, jó volt az idő, gyönyörű volt a helyszín és a hangulat is fergeteges volt Neked köszönhetően! Előbb odaértel a helyszínre, mint mi! Csodálatos volt a szülő búcsúztató, sosem láttam még édesapám igy meghatódni Nagyon jó a humorod, könnyen kezeled a társaságot, rugalmas vagy és türelmes! Ha bármi probléma is volt az esküvőn, úgy hárítottad el, hogy a mai napig nem is tudok róla! Zökkenőmentesen ment minden, mindent szolidan a fülükbe súgtál, egy percig sem kellett aggódnunk a következő lépésen. Nagyon hálásak vagyunk, hogy szíved-lelked kitetted életünk legszebb napjáért. Tanító példa vagy azon kevés emberek között, akik ezt a nem mindennapi, gyönyörű és megtisztelő hivatást igazán tiszta szívből es szeretetből csinálja. Minden a megfelelő időben történt, tökéletesen irányítottad az eseményeket, rengeteget nevettünk és igy élvezni tudtuk a nap minden pillanatát!
163) Klaudia & Máté 
(163)
2016-11-6 14:11 Válasz erre Válasz erre

Mivel Te voltál a zenészünk is egyben, ez nem volt kis feladat, esküvő, lakodalom és buli egyben, mègis minden gond nélkül megoldottad!

Köszönjük mégegyszer! Készülj, mert sokan jelezték a jelenlévők közül, hogy mindenképpen Téged választanak majd a nagy napjukra!! Jó tudni azt is, ha bármi gondunk akadna, vagy tanácsra lenne szükségünk akármivel kapcsolatban, Téged mindig hívhatunk!

Ahogy mondanád, csók a családnak!

Klaudia & Máté (2016.08.12)
162) Ági és Gábor 
2016-10-11 06:03 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi,
először is szeretnénk megköszönni mind a magunk, mind a násznép nevében áldozatos munkádat lakodalmunk alkalmából, mely 2016. Június 10-én tartottunk Budapesten.
Hamar eldöntöttük, hogy Téged szeretnénk felkérni vőfélynek, nagyon szimpatikusnak tűntél, és erre hála Istennek nem is cáfoltál rá J
Az előzetes szervezés során sokat segítettek az ötleteid és logisztikai tanácsaid, látszik a sok éves tapasztalatod.
Nálunk a zenét is Te biztosítottad, fergeteges volt a hangulat és a násznép nagyon jól érzete magát és hamar el is fáradtak a sok táncolás és a jó buli miatt. Kis észrevétel, hogy hogy a vőfély is Te vagy és a zenét is Te biztosítod, akkor a párra is hárulnak feladatok, hiszen egy ember nem lehet két helyen.
Rigmusaid és verseid is nagyon jópofák és vidámak voltak, utólag is sokan dicsérték nekünk is, mesterien koordináltad a konyhát, személyzetet, ételek érkezését stb.
Mindenkinek ajánlani tudjuk, mert nagyon lelkes és segítőkész!
Még egyszer hálásan köszönjük Neked és csók a családnak!
Ági és Gábor
161) Edina & Laci 
2016-9-19 23:43 Válasz erre Válasz erre

Kedves Olvasó!

Szeretnék megosztani Veled néhány momentumot Sanyiról.

1. A kiválasztás
Kezdtem kétségbe esni, mikor sorra zártam be a vőfélyek honlapjait, mert pár perc elég volt, hogy a következő találatra akarjak navigálni. Sanyi videóiba azonban úgy belefeledkeztem, hogy másfél óra (!) után vettem észre, hogy még mindig ugyanazt a vőfélyt nézem.

2. Első találkozás
Sanyi már az első percben olyan közvetlen volt, mintha már régóta ismerne minket. De nyomban kiderült a határozottsága is, ugyanis nagyon hamar kellett döntenünk, hogy a naptárjában a mi nevünk szerepeljen az esküvőnk dátumánál. Minden szimpátiánk ellenére kicsit vonakodva mondtunk igent, mert Ő volt az első (és utolsó) vőfély, akivel találkoztunk.

3. Második találkozás
Nagyon izgultam, mivel egy költözés közepén nem dolgoztuk ki az esküvőnk menetrendjét a találkozóra. Azonban Sanyi csak a helyszínek pontos címeit, az időpontokat és a résztvevők számát kérdezte, majd mire elfogyott a fagyi, amire Ő hívott meg névnapom alkalmából, már kész is volt a fejében percre pontosan a nagy napunk. Mindezt ilyen részletességgel meg is osztotta velünk.
160) Edina & Laci 
2016-9-19 23:42 Válasz erre Válasz erre

4. Az utolsó hónapok
Csak a ruhák kiválasztásával, kellékek beszerzésével, dekorációval kellett foglalkoznunk, afelől teljesen nyugodtak voltunk, hogy a program teljesen rendben van, mindenki jól fogja magát érezni. Hihetetlen nyugalom volt!

5. Az esküvő
A nagy nap délelőttjén még picit feszült voltam, de mikor Sanyi megérkezett (nem csak a vendégek, de még a koszorúslányok előtt is!), teljesen megnyugodtam, egyáltalán nem izgultam – senki nem akarta elhinni, pedig tényleg így volt. A világ egyetlen menyasszonyának éreztem magam, aki nem izgul az esküvőjén :)

Tökéletes nap volt, számunkra is tele meglepetéssel úgy, hogy percről percre tudtuk, hogy mi fog következni.

Remélem, a többi hozzászólással együtt sikerült megerősíteni, hogy megtaláltad a Tökéletes Vőfélyt!
159) Edina & Laci 
2016-9-19 23:39 Válasz erre Válasz erre

Végül, de nem utolsó sorban:

Drága Sanyi!

Még egyszer köszönjük a támogatásod, és hogy megvalósítottad a tökéletes esküvőnket! Vendégeink Észak- és Dél-Dunántúlról is egytől egyig csak méltattak: az eddigi legjobb esküvő volt a miénk – még a sajátjuknál is jobb; ilyen esküvő már nagyon rég volt Tatán, ahol énekszóval kísérve vonult a násznép; valamint Szüleink is rendkívül hálásak profi munkádért.

Örülünk, hogy részese voltál az esküvőnknek! A további álom-esküvők megvalósításához sok erőt és jó egészséget kívánunk!

Szeretettel gondolunk Rád,
Illésné Darázsi Edina & Illés Laci
158) Anikó és Balázs 
2016-9-17 19:42 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nagyon szépen köszönjük a munkádat, mellyel 09.10-én varázslatossá tetted a Mi nagy napunkat!
Ilyen jó hangulatú lakodalomban még nem igen volt részünk. Volt sírás ( persze csak öröm könnyek) és kacagás bőven!
Az egész családunk nagyon hálás neked, hogy mindent a kezedben tartva terelted őket, és gondoskodtál róla, hogy mindenki igazán jól érezze magát.

Kedves Ide látogató!

Ha ezt a honlapot nézegeted valószínűleg te is egy fontos nap előtt állsz és elhatároztad, hogy egy igazán emlékezetes napon összekötöd életed egy másik emberrel(jobbik esetben életed szerelmével) :D ,mivel mi már túl vagyunk ezen a napon így bizton állíthatjuk, hogy ha Vőfély Sanyit választod tökéletes napod lesz.
Sanyi mindent a kezében tart, és igazodik az igényekhez.
Közvetlen, megbízható, szeretetteljes és nagyon határozott személyiség.
Amint belépett hozzánk nyugalmat árasztott és egyből gördülékenyebben folytak az események.
Nem is ragoznánk tovább az érdemeit, a munkája önmagáért beszél.
A legjobb választás!


Még egyszer köszönjük és reméljük, hogy még sok esküvőn találkozunk!

"Csók a családnak!"
Üdv: Zsombok család!
157) Pintérné dr. Gombai Edina 
2016-9-10 22:21 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!

Ezúton szeretnénk megköszönni Neked mindazt, amit az esküvőnk, lakodalmunk során tettél. Igazán fergetes hangulatot varázsoltál nekünk és az egész násznépnek, na és persze nem utolsó sorban az összes szervezésbeli nehézséget levetted a vállunkról, így teljes mértékben átadhattuk magunkat életünk legszebb napjának. :)
Még egyszer sok köszönet a munkádért!!!

Üdvözlettel: Pintérék :)
156) Rokszinné Márta Kitti és Rokszin Richárd 
(156)
2016-9-3 14:29 Válasz erre Válasz erre

1/4
Bevezetésként két mondat:
A világ LEGJOBB VŐFÉLYE, csupa nagy betűvel.
Egy varázslatos ember, aki legalább annyira érző szívű, mint amilyen "hatalmas".
Vőfély Sanyival 5 évvel ezelőtt ismerkedtem meg - addig azt sem tudtam, hogy van. Drága Barátom és Felesége esküvőjén láttam meg először: bevallom eleinte nem voltam érte odáig. Viszont ahogy folyt a mulatság, tapasztaltam azt a profizmust, amivel levezényelte az egész lakodalmat és a személye magával ragadott, elbűvölt. Eldöntöttem, ha megtalálom azt az embert, akivel le akarom élni az életemet, akkor én is Sanyit szeretném vőfélynek.
Sok víz lefolyt azóta a Tiszán... 2015 május elseje óta szívem már a mostani feleségemé. Amikor szóba jött az esküvő és lakodalom, mindig kérdezgette: mondd, drágám, hogy Te mit szeretnél. Erre a válaszom egyszerű volt: 3 dologhoz ragaszkodok: Vőfély Sanyi, Ferrari, és profi fotós-videós, kerül amibe kerül.
Több videót, fotót mutattam Kittinek Sanyiról, neki is nagyon megtetszett.
Azonnal felkerestük e-mailben, mert tudtam, hogy nem lesz egyszerű "megkaparintani", hiszen nagyon elfoglalt, 1-2 évvel előbb kell időpontot foglalni nála.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26