Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
161) Edina & Laci 
2016-9-19 23:43 Válasz erre Válasz erre

Kedves Olvasó!

Szeretnék megosztani Veled néhány momentumot Sanyiról.

1. A kiválasztás
Kezdtem kétségbe esni, mikor sorra zártam be a vőfélyek honlapjait, mert pár perc elég volt, hogy a következő találatra akarjak navigálni. Sanyi videóiba azonban úgy belefeledkeztem, hogy másfél óra (!) után vettem észre, hogy még mindig ugyanazt a vőfélyt nézem.

2. Első találkozás
Sanyi már az első percben olyan közvetlen volt, mintha már régóta ismerne minket. De nyomban kiderült a határozottsága is, ugyanis nagyon hamar kellett döntenünk, hogy a naptárjában a mi nevünk szerepeljen az esküvőnk dátumánál. Minden szimpátiánk ellenére kicsit vonakodva mondtunk igent, mert Ő volt az első (és utolsó) vőfély, akivel találkoztunk.

3. Második találkozás
Nagyon izgultam, mivel egy költözés közepén nem dolgoztuk ki az esküvőnk menetrendjét a találkozóra. Azonban Sanyi csak a helyszínek pontos címeit, az időpontokat és a résztvevők számát kérdezte, majd mire elfogyott a fagyi, amire Ő hívott meg névnapom alkalmából, már kész is volt a fejében percre pontosan a nagy napunk. Mindezt ilyen részletességgel meg is osztotta velünk.
160) Edina & Laci 
2016-9-19 23:42 Válasz erre Válasz erre

4. Az utolsó hónapok
Csak a ruhák kiválasztásával, kellékek beszerzésével, dekorációval kellett foglalkoznunk, afelől teljesen nyugodtak voltunk, hogy a program teljesen rendben van, mindenki jól fogja magát érezni. Hihetetlen nyugalom volt!

5. Az esküvő
A nagy nap délelőttjén még picit feszült voltam, de mikor Sanyi megérkezett (nem csak a vendégek, de még a koszorúslányok előtt is!), teljesen megnyugodtam, egyáltalán nem izgultam – senki nem akarta elhinni, pedig tényleg így volt. A világ egyetlen menyasszonyának éreztem magam, aki nem izgul az esküvőjén :)

Tökéletes nap volt, számunkra is tele meglepetéssel úgy, hogy percről percre tudtuk, hogy mi fog következni.

Remélem, a többi hozzászólással együtt sikerült megerősíteni, hogy megtaláltad a Tökéletes Vőfélyt!
159) Edina & Laci 
2016-9-19 23:39 Válasz erre Válasz erre

Végül, de nem utolsó sorban:

Drága Sanyi!

Még egyszer köszönjük a támogatásod, és hogy megvalósítottad a tökéletes esküvőnket! Vendégeink Észak- és Dél-Dunántúlról is egytől egyig csak méltattak: az eddigi legjobb esküvő volt a miénk – még a sajátjuknál is jobb; ilyen esküvő már nagyon rég volt Tatán, ahol énekszóval kísérve vonult a násznép; valamint Szüleink is rendkívül hálásak profi munkádért.

Örülünk, hogy részese voltál az esküvőnknek! A további álom-esküvők megvalósításához sok erőt és jó egészséget kívánunk!

Szeretettel gondolunk Rád,
Illésné Darázsi Edina & Illés Laci
158) Anikó és Balázs 
2016-9-17 19:42 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nagyon szépen köszönjük a munkádat, mellyel 09.10-én varázslatossá tetted a Mi nagy napunkat!
Ilyen jó hangulatú lakodalomban még nem igen volt részünk. Volt sírás ( persze csak öröm könnyek) és kacagás bőven!
Az egész családunk nagyon hálás neked, hogy mindent a kezedben tartva terelted őket, és gondoskodtál róla, hogy mindenki igazán jól érezze magát.

Kedves Ide látogató!

Ha ezt a honlapot nézegeted valószínűleg te is egy fontos nap előtt állsz és elhatároztad, hogy egy igazán emlékezetes napon összekötöd életed egy másik emberrel(jobbik esetben életed szerelmével) :D ,mivel mi már túl vagyunk ezen a napon így bizton állíthatjuk, hogy ha Vőfély Sanyit választod tökéletes napod lesz.
Sanyi mindent a kezében tart, és igazodik az igényekhez.
Közvetlen, megbízható, szeretetteljes és nagyon határozott személyiség.
Amint belépett hozzánk nyugalmat árasztott és egyből gördülékenyebben folytak az események.
Nem is ragoznánk tovább az érdemeit, a munkája önmagáért beszél.
A legjobb választás!


Még egyszer köszönjük és reméljük, hogy még sok esküvőn találkozunk!

"Csók a családnak!"
Üdv: Zsombok család!
157) Pintérné dr. Gombai Edina 
2016-9-10 22:21 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!

Ezúton szeretnénk megköszönni Neked mindazt, amit az esküvőnk, lakodalmunk során tettél. Igazán fergetes hangulatot varázsoltál nekünk és az egész násznépnek, na és persze nem utolsó sorban az összes szervezésbeli nehézséget levetted a vállunkról, így teljes mértékben átadhattuk magunkat életünk legszebb napjának. :)
Még egyszer sok köszönet a munkádért!!!

Üdvözlettel: Pintérék :)
156) Rokszinné Márta Kitti és Rokszin Richárd 
(156)
2016-9-3 14:29 Válasz erre Válasz erre

1/4
Bevezetésként két mondat:
A világ LEGJOBB VŐFÉLYE, csupa nagy betűvel.
Egy varázslatos ember, aki legalább annyira érző szívű, mint amilyen "hatalmas".
Vőfély Sanyival 5 évvel ezelőtt ismerkedtem meg - addig azt sem tudtam, hogy van. Drága Barátom és Felesége esküvőjén láttam meg először: bevallom eleinte nem voltam érte odáig. Viszont ahogy folyt a mulatság, tapasztaltam azt a profizmust, amivel levezényelte az egész lakodalmat és a személye magával ragadott, elbűvölt. Eldöntöttem, ha megtalálom azt az embert, akivel le akarom élni az életemet, akkor én is Sanyit szeretném vőfélynek.
Sok víz lefolyt azóta a Tiszán... 2015 május elseje óta szívem már a mostani feleségemé. Amikor szóba jött az esküvő és lakodalom, mindig kérdezgette: mondd, drágám, hogy Te mit szeretnél. Erre a válaszom egyszerű volt: 3 dologhoz ragaszkodok: Vőfély Sanyi, Ferrari, és profi fotós-videós, kerül amibe kerül.
Több videót, fotót mutattam Kittinek Sanyiról, neki is nagyon megtetszett.
Azonnal felkerestük e-mailben, mert tudtam, hogy nem lesz egyszerű "megkaparintani", hiszen nagyon elfoglalt, 1-2 évvel előbb kell időpontot foglalni nála.
155) Rokszinné Márta Kitti és Rokszin Richárd 
(155)
2016-9-3 14:28 Válasz erre Válasz erre

2/4
Beszéltünk - még mindig nagyon laza volt :) - és sort is kerítettünk az első találkozásunkra. Ekkor nagy vonalakban elmondta, hogy mire számíthatunk, milyenek a piszkos anyagiak, és utána hagyott minket gondolkodni: akarjuk-e?!
Körülbelül 5 másodperc "keserves vívódás" :) után azonnal le is foglaltuk.
Rögvest ellátott minket e-mailben mindenféle tanáccsal, nagyon sok jó információt kaptunk már aznap a keszülődésről, olyan dolgokról is, amiről addig fogalmunk sem volt.
A lakodalom előtt 2-3 hónappal sort kerítettünk a "hosszú megbeszélésre", ami túlzás nélkül kb. 6-7 órán át tartott.
MINDENT ÁTBESZÉLTÜNK, SZINTE PERCRŐL PERCRE!!! Nagyon durva, profi, aprólékos, már-már szőrszálhasogató, de egy pillantra sem kételkedtünk benne, hiszen jó ideje gyakorolja a szakmát. Többször mondta, hogy nekünk a mulatság alatt semmivel nem kell foglalkoznunk, Ő átveszi az irányítást - beszél mindenkivel, kezeli a problémákat, intézkedik - mindezt úgy, hogy még mi sem vesszük észre, hát még a vendégek!!!
A nagy napon időben érkezett, és olyan nyugalmat árasztott, hogy minden izgalom elszállt belőlünk - mindig súgta, hogy mit tegyünk, hova menjünk, mi fog következni - egy szóval PROFI volt.
154) Rokszinné Márta Kitti és Rokszin Richárd 
(154)
2016-9-3 14:27 Válasz erre Válasz erre

3/4
Gyönyörű imával köszöntötte a násznépet, a szülők búcsúztatója alkalmával megható, szívhez szóló beszédet mondott - szem nem maradt szárazon. És amiért még jobban megkedveltem - sokszor rajta is látszott, hogy meghatódik. Nem a hangján, hanem a szeme sarkában volt észrevehető, hogy egy érző ember, egy kedves nagymackó.
Nagyon kevés ember van manapság, aki ennyire figyelmes, és látszik rajta, hogy amit mond, komolyan is gondolja...
Már az első találkozáskor elmondta, hogy éjfél után 1-2 óra felé - amikor már szerinte nincs rá szükség - haza indul, hiszen aznap is lagzija van, Magyarország másik felén.
Előtte azonban egy fergeteges műsort nyomott le majd egy órán át - énekelt, táncolt, szórakoztatott - na ezt nevezem én MC-nek!!!!!!!
Fájó szívvel búcsúztunk, de nagyon boldogok voltunk 2 dolog miatt is: az egész lakodalom stresszmentesen zajlott le, nekünk tényleg "csak" szórakozni kellett.
A másik dolog, hogy egy örök barátot ismertünk meg Sanyiban, és remélem még nagyon sok alkalommal fogunk találkozni, hiszen egy ilyen arany embernek a családját is szeretnénk megismerni.
153) Rokszinné Márta Kitti és Rokszin Richárd 
(153)
2016-9-3 14:27 Válasz erre Válasz erre

4/4
Sanyi az összes pejoratív értelemben vett "vőfély" legendáját szertefoszlatta bennünk.
Mindenki volt olyan lakodalomban, ahol a "vőfély" iszik, mint a gödény, erőltetett poénokkal próbálkozik, miközben a buli kicsúszik az irányítása alól.
Sanyi vicces, egy korty alkoholt nem iszik, és végig a csúcson van.
Utólag mondta, hogy tüdőgyulladással küszködött a mi lagzink alatt is - ezzel munkája méginkább felértékelődik.
SZÓVAL: MINDENKINEK AJÁNLJUK EZT A HATALMAS SZÍVŰ, TESTŰ ÉS HANGÚ CSODA-VŐFÉLYT!
KÖSZÖNJÜK SANYIKÁM, CSÓK A CSALÁDNAK ;)
Kittike és Ricsi
152) István és Szilvi 
2016-8-27 18:40 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!
Nagyon szépen köszönjük a rengeteg segítséget az előkészületben és az esküvőnk napján is, a sok jó tanácsod és a precízitásod nélkül nem ment volna, mégegyszer köszönjük!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23