Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
74) Szilvi&Gábor 
2011-9-8 13:37 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Először is elnézésedért esedezünk, hogy július 16 óta csak most írunk. :) Te tudod az okát. ;)
Csak köszönettel tartozhatunk neked. Az egész lagzinkat profin, gördülékenyen vezényelted le, a fellépő apró problémákat pedig diszkréten, észrevétlenül oldottad meg.
Mindenki remekül érezte magát, még mi is (neked köszönhetően). Hatalmas hangulatot csináltál, azóta is mindenki dicséri a Vőfélyünket. Máig nem tudjuk, hogy csináltad, de semmit nem vettünk észre a tüdőgyulladásodból sem, csak tőled tudtuk meg a lagzi végén. Betegen is 200%-os teljesítményt nyújtottál.
Azért pedig külön hálásak vagyunk, hogy amikor tudomást szereztél a balesetünkről, rögtön felhívtál. Jó volt veled beszélgetni. :)

Baráti üdvözlettel:
Szilvi és Gábor (2011.07.16.)
73) Mónika és Norbert 
2011-8-29 15:20 Válasz erre Válasz erre

Sanyi a legjobb vőfély az egész földkerekségen. Vérprofin levezényelte az egész lagzit, az előkészületektől az utánkövetésig :D Amit ő előre megmondott, az úgy is lett.
Nem tudom mi lett volna velünk nélküle.

Köszönjük, hogy életünk nagy napját ilyen tökéletessé tetted!

Mónika és Norbert (2011. August 6. :D)
72) Mónika és Zoltán 
2011-8-24 12:58 Válasz erre Válasz erre

Teljesen elégedettek voltunk Sanyi munkájával, és valóban azt kaptuk amit ígért!Előre megtervezett profi munkát!
Mindenki nagyon jól érezte magát, és maradandó élmény volt mindenkinek.
Sanyi megoldott mindent, még azt is amit a pincéreknek kellett volna.
Azóta megszületett Bence kisfiúnk, és Sanyi tapasztalt apuka révén még baba tanácsadást is tartott, ingyenesen.
Köszönjük!!!!
71) Szuki 
2011-6-28 18:44 Válasz erre Válasz erre

Életünk legcsodálatosabb napját tette még boldogabbá számunkra,nagyon örülünk,hogy Sanyi volt a vőfélyünk!Az összes barátunk,aki még csak tervezgeti az esküvőt,mind Őt akarja majd a saját lagziján!:)
Nagyon sokat köszönhetünk neki és csak annyi volt a dolgunk,hogy kiélvezzük a ceremónia és a buli minden pillanatát!

Örülünk,hogy megismerhettünk és csupa jót kívánunk Neked és kedves Családodnak!
Puszi: Katica&Tibi
70) Gréti és Gábor 
2011-6-23 12:40 Válasz erre Válasz erre

Köszönet Vőfély Sanyinak!

Azt mondják valamennyien, hogy a Menyasszony és a Vőlegény a saját esküvőjén és lagziján jól nem érzi magát!

"E szájhagyomány útján terjedő pletyka valóban megalapozott", gondoltuk, "de nem a Mi Napunkon". "Mi márpedig remekül szeretnénk, és fogjuk is érezni magunkat a saját esküvőnkön", ebben megegyezett a véleményünk férjemmel.
Azonban, a szervezésbe belefektetett rengeteg energia ellenére sem valósulhatott volna meg nagy népszerűségnek örvendő saját lakodalmunk a Vőfélyünk közéműködése nélkül. Igen, Vőfély Sanyit kértük fel lagzink lebonyolításában való főszerepre, és megdöbbentő sikert arattunk. Bevallom, a kezdeti izgalmunk gyorsan elpárolgott, hiszen már a polgári szertartás előtt Sanyinak csupán a jelenléte, na meg a kis "ajándék" lecsillapította -a hírek szerint nem túl jól leplezett- izgatottságunkat. A násznép tagjai is jelezték megelégedettségüket Vőfélyünkkel: ki kacsintással, ki szóban kimondva, ki csak a hüvelyk ujját használva segítségül… Megnyugodtunk mimagunk is. Az este fergeteges mulatozással folytatódott , és meg sem álltunk reggel hatig. A jó hangulat megteremtése a kulcsa a kialakult nagy bulinak, melyet most Vőfély Sanyinak köszönhetünk, és köszönünk is.

Nos, a bevezető sorban leírt kezdő mondat mára már csak közhelynek tekinthető, hiszen Vőfély Sanyit választottuk!

Sanyi! Őszintén kívánunk Neked sok sikert és kitartást a továbbiakban!

Gréti és Gábor
69) Helga és Robi 
2011-6-21 23:33 Válasz erre Válasz erre

Drága Sanyi!

Szeretnénk neked megköszönni mindazt a felejthetetlen élményt, amit az esküvőnkön nyújtottál nekünk. Szavakkal igazából nem is lehet leírni mekkora örömet okoztál az egész lagzi alatt számunkra! Vérprofi vagy az már biztos, s ezt az egész násznépünk is alátámasztotta, úgyhogy ne lepődj meg ha újabb felkérések érkeznek majd a jövőben hozzád. :) Köszönjük hogy nyugtattál minket amikor kellett, s hálás köszönet a pálinkáért is! ;) Kívánunk neked még sok-sok boldog párt, sikert, örömöt, s persze egészségben, szeretetben gazdag életet! Helga és Robi 2011. 06. 18.
68) Noémi és Zsolt 
2011-6-13 22:52 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!
Szeretnénk megköszönni az esküvő előtti megnyugtató szavaidat és jótanácsaidat, amivel sokkal nyugodtabban vágtunk neki a nagy napnak. Jól esett, hogy mindenre fel voltál készülve és a ceremónia előtt oldottad az idegességünket. Az esküvőt és a lakodalmat profi módon végig kísérted, tényleg minden úgy történt, ahogy előre megmondtad, nem kellett aggódnunk semmi miatt. A hangulat remek volt, azóta is mindenki azt emlegeti, hogy ilyen jó esküvőn még sose volt! Ha úgy döntesz, hogy belevágsz a nagy kalandba sok sikert kívánunk hozzá Neked és családodnak.
Noémi és Zsolt
67) Nóra és Dénes 
2011-5-16 22:35 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi! Nagyon jól döntöttünk, amikor "kezedbe helyeztük" életünk legfontosabb napjának az irányítását! A Te profizmusod miatt nekünk semmi mással nem kellett foglalkoznunk, csak egymással és azzal, hogy valóban jól érezzük magunkat, és megéljük ennek a szép napnak minden pillanatát. Ehhez hozzájárult az is, hogy észrevétlenül, de egyik pillanatról a másikra a vendégeinkből valódi násznépet formáltál! Nagyon jól érezték magukat ők is, és sokszor visszaemlegetnek. Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni a munkádat, és a támogatásodat (akár a lelkit, akár a folyékonyat :-) ), további sok sikert kívánunk az életedhez, éld azt bárhol... :-)
"Csók a családnak": Nóra és Dénes
66) Bea és Jocó 
2011-5-12 13:20 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi!Szeretnénk itt is megköszönni a munkádat,amit a lehető legjobb módon végzel,h az embernek egy örök élmény maradjon.A vendégeink folyamatosan azt mondták illetve mai napig mondják :),h Te nagyon jó döntés voltál.Sok terhet levettél a vállunkról,h mi élvezni tudjuk a nagy napunkat,ha Te nem lettél volna............. :)
Szeretnénk további sok sikert kívánni a munkádhoz,sok sok megelégedett boldog párt,és nem utolsó sorban Neked és a szeretteidnek nagyon boldog életet.
Puszi:Szőcze család
65) Edina és Péter 
2011-4-19 16:31 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi! Nagyon szépen köszönjük az egész napot és az estét. A jó hangulat már a szertartás előtt kialakult. Bár először nem gondoltam, hogy komolyan van házi pálinka a batyudban :-) Sikeresen átvészeltük azt is, hogy a videósunk elfelejtett eljönni. A parkban mindenki nagyon jól szórakozott és a násznép már ekkor jól sejtette, hogy ez az este folyamán sem lesz másképp. Mindenki nagyon dicsért és csupa pozitív visszajelzést kaptunk. Minden vendég maximálisan jól érezte magát. A remek énekhangodat is sokan emlegették :-) Úgy hallottam, hogy nem olyan régen mér egy lakodalmas CD-t is kiadtál. Szóval egy szó, mint száz, mi mindenkinek ajánlani fogunk, aki nem volt ott a lagziban. Aki ott volt, annak pedig nem kell, hiszen mindenkinek nagyon tetszett a program.
Mégegyszer köszönünk mindent! Jó legyél és vigyázz magadra.
Edina és Peti
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23