Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
71) Szuki 
2011-6-28 18:44 Válasz erre Válasz erre

Életünk legcsodálatosabb napját tette még boldogabbá számunkra,nagyon örülünk,hogy Sanyi volt a vőfélyünk!Az összes barátunk,aki még csak tervezgeti az esküvőt,mind Őt akarja majd a saját lagziján!:)
Nagyon sokat köszönhetünk neki és csak annyi volt a dolgunk,hogy kiélvezzük a ceremónia és a buli minden pillanatát!

Örülünk,hogy megismerhettünk és csupa jót kívánunk Neked és kedves Családodnak!
Puszi: Katica&Tibi
70) Gréti és Gábor 
2011-6-23 12:40 Válasz erre Válasz erre

Köszönet Vőfély Sanyinak!

Azt mondják valamennyien, hogy a Menyasszony és a Vőlegény a saját esküvőjén és lagziján jól nem érzi magát!

"E szájhagyomány útján terjedő pletyka valóban megalapozott", gondoltuk, "de nem a Mi Napunkon". "Mi márpedig remekül szeretnénk, és fogjuk is érezni magunkat a saját esküvőnkön", ebben megegyezett a véleményünk férjemmel.
Azonban, a szervezésbe belefektetett rengeteg energia ellenére sem valósulhatott volna meg nagy népszerűségnek örvendő saját lakodalmunk a Vőfélyünk közéműködése nélkül. Igen, Vőfély Sanyit kértük fel lagzink lebonyolításában való főszerepre, és megdöbbentő sikert arattunk. Bevallom, a kezdeti izgalmunk gyorsan elpárolgott, hiszen már a polgári szertartás előtt Sanyinak csupán a jelenléte, na meg a kis "ajándék" lecsillapította -a hírek szerint nem túl jól leplezett- izgatottságunkat. A násznép tagjai is jelezték megelégedettségüket Vőfélyünkkel: ki kacsintással, ki szóban kimondva, ki csak a hüvelyk ujját használva segítségül… Megnyugodtunk mimagunk is. Az este fergeteges mulatozással folytatódott , és meg sem álltunk reggel hatig. A jó hangulat megteremtése a kulcsa a kialakult nagy bulinak, melyet most Vőfély Sanyinak köszönhetünk, és köszönünk is.

Nos, a bevezető sorban leírt kezdő mondat mára már csak közhelynek tekinthető, hiszen Vőfély Sanyit választottuk!

Sanyi! Őszintén kívánunk Neked sok sikert és kitartást a továbbiakban!

Gréti és Gábor
69) Helga és Robi 
2011-6-21 23:33 Válasz erre Válasz erre

Drága Sanyi!

Szeretnénk neked megköszönni mindazt a felejthetetlen élményt, amit az esküvőnkön nyújtottál nekünk. Szavakkal igazából nem is lehet leírni mekkora örömet okoztál az egész lagzi alatt számunkra! Vérprofi vagy az már biztos, s ezt az egész násznépünk is alátámasztotta, úgyhogy ne lepődj meg ha újabb felkérések érkeznek majd a jövőben hozzád. :) Köszönjük hogy nyugtattál minket amikor kellett, s hálás köszönet a pálinkáért is! ;) Kívánunk neked még sok-sok boldog párt, sikert, örömöt, s persze egészségben, szeretetben gazdag életet! Helga és Robi 2011. 06. 18.
68) Noémi és Zsolt 
2011-6-13 22:52 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!
Szeretnénk megköszönni az esküvő előtti megnyugtató szavaidat és jótanácsaidat, amivel sokkal nyugodtabban vágtunk neki a nagy napnak. Jól esett, hogy mindenre fel voltál készülve és a ceremónia előtt oldottad az idegességünket. Az esküvőt és a lakodalmat profi módon végig kísérted, tényleg minden úgy történt, ahogy előre megmondtad, nem kellett aggódnunk semmi miatt. A hangulat remek volt, azóta is mindenki azt emlegeti, hogy ilyen jó esküvőn még sose volt! Ha úgy döntesz, hogy belevágsz a nagy kalandba sok sikert kívánunk hozzá Neked és családodnak.
Noémi és Zsolt
67) Nóra és Dénes 
2011-5-16 22:35 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi! Nagyon jól döntöttünk, amikor "kezedbe helyeztük" életünk legfontosabb napjának az irányítását! A Te profizmusod miatt nekünk semmi mással nem kellett foglalkoznunk, csak egymással és azzal, hogy valóban jól érezzük magunkat, és megéljük ennek a szép napnak minden pillanatát. Ehhez hozzájárult az is, hogy észrevétlenül, de egyik pillanatról a másikra a vendégeinkből valódi násznépet formáltál! Nagyon jól érezték magukat ők is, és sokszor visszaemlegetnek. Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni a munkádat, és a támogatásodat (akár a lelkit, akár a folyékonyat :-) ), további sok sikert kívánunk az életedhez, éld azt bárhol... :-)
"Csók a családnak": Nóra és Dénes
66) Bea és Jocó 
2011-5-12 13:20 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi!Szeretnénk itt is megköszönni a munkádat,amit a lehető legjobb módon végzel,h az embernek egy örök élmény maradjon.A vendégeink folyamatosan azt mondták illetve mai napig mondják :),h Te nagyon jó döntés voltál.Sok terhet levettél a vállunkról,h mi élvezni tudjuk a nagy napunkat,ha Te nem lettél volna............. :)
Szeretnénk további sok sikert kívánni a munkádhoz,sok sok megelégedett boldog párt,és nem utolsó sorban Neked és a szeretteidnek nagyon boldog életet.
Puszi:Szőcze család
65) Edina és Péter 
2011-4-19 16:31 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi! Nagyon szépen köszönjük az egész napot és az estét. A jó hangulat már a szertartás előtt kialakult. Bár először nem gondoltam, hogy komolyan van házi pálinka a batyudban :-) Sikeresen átvészeltük azt is, hogy a videósunk elfelejtett eljönni. A parkban mindenki nagyon jól szórakozott és a násznép már ekkor jól sejtette, hogy ez az este folyamán sem lesz másképp. Mindenki nagyon dicsért és csupa pozitív visszajelzést kaptunk. Minden vendég maximálisan jól érezte magát. A remek énekhangodat is sokan emlegették :-) Úgy hallottam, hogy nem olyan régen mér egy lakodalmas CD-t is kiadtál. Szóval egy szó, mint száz, mi mindenkinek ajánlani fogunk, aki nem volt ott a lagziban. Aki ott volt, annak pedig nem kell, hiszen mindenkinek nagyon tetszett a program.
Mégegyszer köszönünk mindent! Jó legyél és vigyázz magadra.
Edina és Peti
64) Beszedics Szilvia 
2010-12-3 13:53 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi!
Szeretnénk még egyszer hálásan megköszönni az október 16-i napot/estét Neked, ami a Te közreműködéseddel lett és lesz örökre felejthetetlen számunkra és a visszajelzésekből úgy érezzük mások számára is. Fantasztikusan végigvitted a ceremóniákat és a lagzit is, mindenkinek azóta is csak ajánlani tudom szolgálataid. Még olyan embert is sikerült meggyőznöd a vőfély kötelező jelenlétéről, aki korábban teljesen ez ellen volt. Szóval bátran mondhatom, hogy a hangulat fantasztikus volt, sokan érdeklődtek, honnan kerítettük ezt a remek ceremóniamestert, mert nagyon sok múlott Rajtad és nem okoztál csalódást. Persze a násznép is egy jó csapat volt :)
Korábban már láttunk és hallottunk sok vőfélyt felvételről vagy élőben, de őszintén kijelenthetjük, hogy ugyan voltak köztük átlagosak vagy jók, de egy sem tud a nyomodba érni és azt gondoljuk az átlag is megemelkedett a Te kiemelkedő munkád által. Aki a jövőben tervezi, hogy örökre összeköti életét a párjával ne sokat habozzon, mert a Vőfély Sanyinál nincs megfelelőbb ember. Mellesleg hálás köszönet Ildinek is, aki által megismerhettünk.
További sok sikert és jó egészséget kívánunk Neked és családodnak is!
Ha máskor nem is, de az aranylakodalmunkban biztosan találkozunk :) Köszi mindent még egyszer: Szilvi és Zoli (és a Pocaklakó)
63) Kriszta és Iván 
2010-10-7 11:06 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!Ezúton is szeretnénk Neked megköszönni, hogy levezényelted az esküvőnket és a lagzinkat! Külön köszönjük, hogy habár magas lázad volt, mégis végigcsináltad amit korábban megbeszéltünk, és aki nem tudott a betegségedről, az észre sem vette Rajtad, hogy nem 100%os az egészséged. Nagyon köszönjük Neked ezt a felejthetetlen napot és estét, és ezúton is kívánunk jobbulást, valamint az elkövetkező megbízatásaidhoz erőt és egészséget!Aki esküvőre és lagzira adja a fejét, annak csakis ajánlani fogunk!:) Üdv, Kriszta, Iván (és Regő:))
62) joe999 
2010-10-1 10:07 Válasz erre Válasz erre

Üdv Sanyi! Tulajdonképpen ez egy rendhagyó köszönet lesz. Az unokaöcsémék engem bíztak meg (kértek föl), hogy vezényeljem le a lagzijukat, mivel "jó a beszélőkém". Szóval, amolyan botcsinálta vőfély szerepet bíztak rám. És itt jön amiért tulajdonképpen köszönetet szeretnék mondani, igazából a honlapodon található versekből kiválogathattam magamnak a szükségeseket, a videókból pedig ellestem az előadásmódot, és játékötleteket is meríthettem, így egy nagyon szuper kis buli jellegű lagzit sikerült összehoznunk; ahhoz képest, hogy kb 30 fő alkotta a násznépet, sikerült hajnali fél ötig ott tartani majdnem mindenkit. Csak gratulálni tudok a remek honlap megszerkesztéséhez és tartalmához. Köszönöm, hogy ilyen hatalmas segítséget kaptam ehhez a nem kis felelősséggel járó feladathoz. Üdv Jocó
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23