Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
31) Anna és Tamás 
2009-5-29 23:04 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Köszönjük a jótanácsokat, az ötleteket, a közreműködésedet, szuper volt a hangulat! Mindenki nagyon-nagyon jól érezte magát! Sokan mondták, hogy már sok vőfélyt láttak, de TE egészen fantasztikus voltál. Még a legkritikusabbaknak is tetszettél! El voltak tőled ragadtatva! Humoros voltál, kedves, mindenkire és mindenre odafigyeltél, mindenkit megnevettettél. A szíveden viselted sorsunkat, de nem csak a miénket, hanem az egész násznépét!!!. :D Tényleg minden gondot levettél a vállunkról, nem is tudjuk mi lett volna nélküled! Még a forgalmat is feltartottad miattunk! Nagyon szervezett, pörgős volt az egész esküvő, az elejétől a végéig. A hangod, az meg aztán tényleg szuper és mindenki veled énekelt! Amikor pedig felkértél egy tánc erejéig, a násznép azt hitte, hogy előre begyakorolt formulát mutatunk, nagyon-nagyon tetszett mindenkinek!
Sokan kérdezték, hogy melyik családhoz tartozol!  Reméljük, hogy az aranylakodalmunkon is számíthatunk majd Rád!
Mégegyszer nagyon köszönjük!


Kedves Házasulandók!

A felszabadult, jó hangulat garantált, ha Sanyi ott van! Nélküle egyszerűen elképzelhetetlen lett volna életünk nagy eseménye! Erre főleg az esküvőnk alatt jöttünk rá. Mi sem gondoltuk volna, hogy mennyi gond merülhet fel ilyenkor. Sanyi gondoskodik róla, hogy felhőtlenül ünnepelhessetek és jól érezzétek magatokat! Minél előbb kérjétek föl, mert nagyon „kapós”! 

Anna és Tamás
30) Zsófi és Krisztián 
2009-5-27 11:47 Válasz erre Válasz erre

Kedves leendő házasulandók!Hogy miért a Sanyi?? Mert kedves, humoros, határozott, végtelenül türelmes, az egész násznépet kordában tartja és amit ígér AZ ÚGY VAN!!!Sok vőfélyt megnéztünk, de valahogy mindig hiányzott valami. Amikor a Sanyit megtaláltuk az interneten, rögtön mondtam a páromnak, hogy Ő lesz az. A személyes találkozás csak megerősített benne, az esküvőnk pedig egyszerűen beigazolta, hogy nincs nála jobb!!Úgyhogy ne hezitáljatok, megtaláltátok a legalkalmasabb embert!!

Kedves Sanyi!
Köszönünk szépen mindent!A násznép nagyon odavolt az általad vezényelt műsortól.Másnap nagyon feldobva indultunk a nászútra és amint tudod hárman jöttünk vissza:-)Kisfiúnk 6 hét múlva érkezik!!!
Mégegyszer mindent köszönünk!!!!

Zsófi és Krisztián
Göd


29) Eszter és István 
2009-5-23 17:04 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi!
Köszi,köszi és köszi!
Az esküvőnkről kizárólag pozitív visszajelzést kaptunk, mindenki el volt ájulva a vőfélyünktől! Hihetetlen jól bonyolítottad le a lagzinkat, a vendégek egy percig se unatkoztak, mert mindig történt valami. Válasszátok Sanyit, tuti nem bánjátok meg! Fantasztikusan jól összedolgozik a DJ-vel, fotóssal, pincérekkel, és még az amatőr videóssal is.
Üdv: Varga István és Vargáné :-)
Ui: Tipp a kék rózsához: Baba szappan! Nekem kijött a folt a menyasszonyi ruhámból!
28) Roland és Andi 
2009-5-20 22:52 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Sokat gondolkoztunk azon, hogy hogyan is fogalmazzuk meg mindazt, amit az esküvőnk sikeressége érdekében megtettél.
Már az esküvő szervezésekor is sokat segítettél: bennünk felmerülő kétségeinket, olykor "félelmeinket" szavaiddal elkergetted.
A vendégváráson elhangzott búcsúztató, a szavak melyeket elmondtál, tényleg a mi szívünkből jöttek és szálltak azok felé kiknek szóltak.
A nászmenet alatt,ahogy a videósunkkal "száguldoztál", hogy minden fontos pillanat felvételre kerüljön, hát az fantasztikus volt: szembe a forgalommal, beelőzve, lelassítva, megkerülve...
A polgári szertartást követő menet a templomba!na az volt a következő fénypont! Az az ének,amivel kísértél minket...: a főtéren lévő emberek mind ránk figyeltek, tapsoltak nekünk, mindenki sok boldogságot kívánt, szinte velünk örültek!
A lagzin olyan hangulatot teremtettél - mely nélküled biztosan nem valósult volna meg - amelyre vágytunk. Mindenkit táncba vittél, megmosolyogtattad a vendégsereget, velünk mulattál - odafigyeltél hogy a lehető legboldogabban tölthessük ezt a jeles estét.
Mi és a vendégsereg is erre a napra, az estére 10pontot ad!!! :)
Egyszerűen köszönjük, hogy életünk egyik legfontosabb napját varázslatossá tetted!

RolAndi

Kedves Jegyespárok!

Hallgassatok Sanyira! Sanyi nem három kívánságot teljesít, hanem mindet! Így ezáltal minden MUKODNI fog!!! :)
Sanyinál jobb vőfélyt szerintünk nem fogtok találni!
A mi éttermünk igaz Sanyi fekete listájára került (ami a tények ismeretében teljesen jogos),DE mi ebből az este folyamán szinte semmit nem vettünk észre, mert Sanyi megtett minden tőle tehetőt, hogy kihozza a legjobbat a kellemetlen helyzetekből!
Egyszóval Sanyira fel!!!

Kiss Roland és Kiss Rolandé
27) Alexandra és Tibi 
2009-5-12 11:28 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Szeretnénk mégegyszer megköszönni, hogy emelted május 2-dikai esküvőnk hangulatát! Mi és a vendégeink is elégedettek voltak a munkáddal! Köszönünk mindent!!!!

Kedves Jegyespárok!
Bátran keressétek Sanyit, mert megéri, nem fogtok csalódni! Garantált a humor, jókedv, nevetés, megbízhatóság....
26) Orsi és Feri 
2009-4-30 22:14 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Már eltelt 4 nap az esküvő óta, de még mindig a hatása alatt vagyunk az eseményeknek.
Sosem gondoltuk volna, hogy a saját esküvőnk ilyen jól fog sikerülni! Ehhez pedig Te kellettél. A kiállásod, hangod, szervezőképességed, jókedved és humorod olyan hatást ért el, hogy a legpasszívabb vendégek is aktív résztvevőkké váltak. Ami a legjobb, hogy a vendégek mind dicsérnek és érdeklődnek, hogy honnan „szereztünk” Téged, mert már sok lagziban voltak, de ilyen jó vőfélyt nem pipáltak! Még egyszer köszönjük a segítségedet!

Orsi és Feri

Kedves Jegyespárok!

1 éve, amikor elkezdtük szervezni az esküvőt nem volt vőfélyismerősünk. Sokan ajánlottak ismerőst, rokont a feladatra, de úgy gondoltuk, hogy egy 140 fős lagzihoz ennél többre van szükségünk. Egy megbízható, nagyhangú, tömeget összefogó emberre gondoltunk, de honnan szerezzünk ilyet? Röhejesnek tűnt, de leültem a gép elé és interneten kezdtem el keresgélni. Azóta is áldjuk az eget, hogy rákattintottunk Sanyira! :-)
Bátran keressétek őt, mindenben segít nektek. Ha az esküvő előtt izgultok a fényképész, a zenész, a vacsora, stb… miatt, akkor gondoljatok arra, hogy Sanyi ott lesz, és mindent helyre tesz!

Sok boldogságot kívánunk Nektek!

Orsi és Feri
25) danikalocsai 
2009-4-26 20:05 Válasz erre Válasz erre

Jónapot sándor vőfély azzal a kéréssel fordulok őnhőz mert én piacokon szoktam árulni szerszámokat kapát horollót meg kerti szerszámokat. és ahhoz kéne írnija önnek egy pár tréfás rigmust mert amiket már én mondok azok kicsit unalmasak
itt van egy pár rigmus szép asszonyok szép leányok ide jöjjenek kapát horollót csak tőlem vegyenek látok én sok sok szép menyecskét ásót horollót kapát csak tőlem vegyenek mert aki evsz annak lesz aki nem vesz annak nem lesz.
kút ágasra szált a vewréb a kapából soem elég itt a kapa ott a pénz kedves vevő hova mész
nos ennyi van még egy pár de hogyha lesz olyan kedves és ír egy pár darabot azt meg köszönöm önnek dani
24) Ildi és Tomi 
2009-4-20 22:11 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Köszönjük szépen hogy emelted az esküvőnk színvonalát:-)Maximálisan meg voltunk elégedve és szívből ajánlunk mindenkinek aki házasságra készül.Bár nem volt zökkenőmentes az este te maximálisan teljesítettél és a lehetőségekhez képest megoldást nyújtottál a gondokra.

Köszönjük szépen még egyszer.

Puszi: Ildi és Tomi
23) Joó Balázs 
2009-3-2 17:16 Válasz erre Válasz erre

Mindazoknak ajánljuk, akik házasságra adják a fejüket!

A mi házasságkötésünk elég rendhagyóra sikeredett. Mialatt szervezkedtünk külföldön dolgoztunk és a legfontosabb ’ kellékeket’ mint a Sanyi, az internet segítségével tudtuk kiválasztani. Ebben nagyon sokat jelentettek a párok hozzászólásai, a kisfilmek, ezért írjuk most mi is ezt a pár sort. Az egész olyan volt, mint egy álom…..amit mi megálmodtunk és hála a jó szakértőknek, valóra is vált. Semmin nem kellett idegeskednünk, a lakodalom előtt 3 héttel találkoztunk Sanyival, mindent megbeszéltünk és Ő végig ehhez tartotta magát. Megjelenése tekintélyt parancsoló, így könnyedén kormányozta a násznépet, és a jó szervezőkészségének köszönhetően minden úgy alakult amint abban megegyeztünk. A jó hangulatról folyamatosan gondoskodott, mindenkire odafigyelt, nem állította magát a középpontba, de amikor kellett rögvest ott termett. A mi tapasztalataink alapján mindenkinek ajánljuk Sanyit, nélküle nem élvezhettük volna gondtalanul a Nagy Napot. Mindenképpen megéri, mert mi megérdemeljük!
22) Anita és Laci 
2009-2-3 19:38 Válasz erre Válasz erre

Kedves Jegyespárok, kedves Sanyi!

Mikor nekiálltunk az esküvőnk megszervezésének, még nem voltunk biztosak abban, hogy szeretnénk-e vőfélyt vagy sem. Korábban volt néhány igen rossz tapasztalatunk, úgyhogy arra a döntésre jutottunk, hogy csak akkor szeretnénk vőfélyt, ha igazán jóra bukkanunk. Nagy keresgélés során az interneten ráakadtunk Sanyira, aki már virtuálisan is elsőre szimpatikus volt és a személyes találkozáskor végképp meggyőződtünk róla, hogy ő kell nekünk. Jó választás volt! A nagy napon minden terhet levett a vállunkról, irányította a tömeget, szertartások előtti várakozáskor kitöltötte az üres perceket, lagziban pörgette a lányokat, táncba hívta még a nem épp táncoslábú fiúkat is, a kimerült táncosokat nótázgatással, borversekkel szórakoztatta, egyszóval tökéletesen megszervezte az egész napot, anélkül, hogy az erőltetett, túlszervezett lett volna. Saját tapasztalatainkra alapozva tehát csakis ajánlani tudom őt Nektek, mert gond nélkül irányítja az eseményeket és garantálja a remek hangulatot a lagzira!:)

Kedves Sanyi!

Nagyon köszönjük a közreműködésed, mert bár már a lagzin is látszott, mennyire jól érzi magát mindenki, hetekkel később a visszhangja ha lehet, még jobb volt! Mi biztos, hogy ajánlani fogunk házasulandó ismerőseinknek!

Üdv,

Anita és Laci
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24