Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
21) Radnainé Kriszti és Zoli 
2009-1-29 16:43 Válasz erre Válasz erre

AJÁNDÉK VERS

TUDJA MEG AZ EGÉSZ VILÁG
GERGELY SANYI A VŐFÉLYKIRÁLY!
HA ESKÜVŐ-PANASZ NINCSEN,
A-TÓL Z-IG MINDEN RENDBEN.
ŐT UTUNKBA A JÓISTEN HOZTA, HOGY NAGY NAPUNKAT BEARANYOZZA.
FIGYELT A NÉPRE, AHOGY KELLETT,
OTT VOLT A ZENEKAR S PINCÉREK MELLETT.
MINDEN PERCBEN SEGÍTSÉG VOLT,
-HISZ BÁRMELY LAGZIN LEHET FOLT.
DE Ő REMEKELT AZ ÖSSZES SZINTEN,
NÁLA JOBB VŐFÉLY A FÖLDÖN NINCSEN!

puszi,
Radnainé Kriszti és Zoli
2008.08.30.lassan fél éve...
20) Évi és Tamás 
2009-1-6 14:09 Válasz erre Válasz erre

Kedves Jegyespárok!
Esküvőnk szervezése közben több vőfélyt is megnéztünk (videóról is), de igazából Sanyi volt az, aki megnyerte a tetszésünket. Mellette döntöttünk és nem is bántuk meg. Esküvő előtt min. 2-szer mindent átbeszéltünk, tanácsokat adott. Telefonon azért többször zaklattuk apró-cseprő dolgokkal, de Ő soha sem volt érte mérges (nagyon megértő). Mi is egy felejthetetlen esküvőt szerettünk volna és meg is kaptuk Sanyi jóvoltából. Mindent kézben tartott. Nagyon jól irányította a vendégeket a ceremóniák előtt, után. A lakodalom pedig fergeteges lett. A mi vendégeink életkora inkább középkorúnak mondható. Az étteremben is azt mondták, hogy ők nem gondolták volna, hogy ilyen jó és hosszú lesz a mulatság. Sanyi humoros mondókái nagyon jók és a helyén voltak. Mindenkit megmozgatott, akár úgy, hogy Ő táncolt a vendéggel. A felszolgálókat irányította. Mindig jelen volt, amikor kellett. Mi tényleg élvezhettük a lakodalmat, nem kellett mindenre nekünk és szüleinknek figyelni, ők is felszabadultan mulathattak. Nekünk mindig előre szólt, ha valami olyan következett, ahol szerepelnünk kellett. Egyszóval SANYI egy KIVÁLÓ VŐFÉLY. Rokonainktól, ismerőseinktől csak pozitív visszajelzéseket kaptunk (még azoktól is, akik csak az esküvőn voltak jelen) Sanyival és az esküvővel kapcsolatban is. Szüleink is hálával gondolnak rá, hogy ilyen jó lakodalmat csinált nekünk és levette az ő vállukról is az intézkedés terhét. Mi úgy gondoljuk, hogy egy esküvő, lakodalom hangulata nagymértékben a vőfélytől függ.
MI CSAK AJÁNLANI TUDJUK NEKTEK.
Időben kell megkeresni, mert már vannak, akik 1 évvel az esküvő előtt lefoglalják!!!!!!!!!

Ui.: Az egyik örömanya, Czeglédi Zsuzsa véleményét lentebb olvashatjátok.

Kedves Sanyi!
Mégegyszer köszönjük Neked. Sokszor visszanéztük a dvd-énket és mindig megállapítjuk, hogy nélküled nem sikerül volna ilyen jól az esküvőnk. Köszönjük.

Évi és Tamás
Szeged
19) Ancsi és Ati 
2008-12-9 21:35 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi és Jegyespárok!
Ne tétovázzatok, az igazán jó vőfélyt megtaláltátok!
Nekünk a NAGY NAP már semmi dolgunk,izgulni valónk nem volt,csak egymásra koncentrálhattunk.Felszabadultan élvezhettük,hogy rólunk szól a nap, hiszen Sanyi mindent intézett,mindenhol ott volt,verseivel pedig elkápráztatott minket és a vendégsereget.
A hangulatot sosem hagyta lankadni, áttáncoltuk az éjszakát,sőt még a vendégek is!Ja és mindenkit megénekeltetett:-)
A mai napig az összes családi összejövetelen Te vagy a téma,mindenki örömmel és rendszeresen emleget!!!

Köszönjük Neked,hogy voltál!!!
Ancsi és Ati
18) Orsi és Tamás 
2008-11-24 17:02 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi és Mindenki!

Végre jelentkezünk és itt vagyunk a fórumon!

Jóval az esküvő és a nászút után minden vőfély-kereső párnak csak azt tudjuk mondani: MEGTALÁLTUK A TUTIT!!!!!

Sanyi mindenhol ott volt ahol kellett, ahol meg nem ott is:-) na viccet félre még biztostű is volt nála, amikor a ruhám uszályrésze folyton legombolódott:-)

Fantasztikus köszöntői, rigmusai, poénjai és tánctudása mindenkit felvidított és lenyűgözött. Az esküvőnk egyébként fergetes volt, mindenki táncolt, még olyan is, aki 25 éve a saját esküvőjén sem. Ehhez nagyban Sanyi kellett.

A zenekar nem volt annyira jó, mert kicsit maguknak játszottak, de ő tudta kompenzálni és szerencsére jól csűrte-csavarta a ritmust.

Azóta egy karaoke estet is tartott, ahol együtt énekelt a most már ifjú feleséggel!

Sok oldalú, energikus és igazi mókamester, aki viszont a viccben és munkában nem ismer tréfát!

Ja és még valami, ami szerintünk nagyon fontos: NEM ISZIK ALKOHOLT! Így nem kell egy tök ciki berúgott vőféllyel foglalkozni az esküvő alatt.. mi már megéltünk egy ilyet, szerencsére vendégként:-))))

Szóval ne sokat gondolkodjatok, őt keressétek és hívjátok! Nagyon elfoglalt, úgyhogy időben!

Mindenkinek üdv

Orsi&Tamás
17) Zsuzsi és Lala 
2008-11-24 17:01 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi!

Nagyon szeretnénk megköszönni Neked, így a nászutunk után, hogy fergeteges hangulatot varázsoltál az esküvőnkre!!!Nagyon jól érezte magát mindenki, és agyba-főbe dicsértek Téged nekünk :)
Bárkinek lesz esküvője a jövőben az ismerőseink közül, biztosan Téged fogunk ajánlani nekik!
16) Eszti és Norbi 
2008-10-27 17:10 Válasz erre Válasz erreSziasztok!

A mi esküvőnk 2008.07.19-én volt. Amikor még vőfélyt kerestünk év elején, és elmentünk Sanyihoz megbeszélni, hogy mik az elképzeléseink, és ő mit tud ebben segíteni, rögtön tudtuk a férjemmel, hogy ő lesz a mi emberünk! Nem csalódtunk benne, minden úgy volt, ahogy ígérte, a vendégeknek is nagyon tetszett. Különösen a motorja nyerte el a csajok tetszését, mindenki beült Sanyi mellé egy fotó erejéig.

Köszönjük!

Eszti és Norbi
15) Melinda és Péter 
2008-10-27 17:09 Válasz erre Válasz erre

Kedves vőfélykereső Jegyespár!

Ahogy valószínűleg Ti is, mi is emlékezetes esküvőt szerettünk volna, és ehhez igyekeztünk mindent minél jobban megszervezni. Így több vőféllyel is találkoztunk, mert úgy véltük, hogy 120 fő terelgetéséhez szükségünk lesz hathatós segítségre. Sanyi előtt két találkozón is voltunk, de egyikről sem távoztunk úgy, hogy "MEGTALÁLTUK az igazit" (pedig közismert vőfélyek voltak). Mikor Sanyival találkoztunk mindkettőnkben megfogalmazódott, hogy ő lehet az, aki valóban képes lesz ezt a feladatot ellátni, és nem is kerestünk tovább.
Leegyeztettünk mindent vele, és bíztunk benne, hogy flottul fog majd menni.

Nos, az esküvőről annyit mondhatunk, hogy valóban fergeteges volt. Sanyi mindent betartott, amit megígért. Mindenkivel foglalkozott, és mindig ott volt ahol kellett. Egyszerre volt öltöztetőnő (fátyoligazítás), pincér, énekes, táncos, mókamester na és persze vőfély. És még zsebkendő is mindig volt nála ha valakinek épp sírhatnékja támadt (persze az örömtől :)). Az esküvői videót visszanézve egyikünk édesapja azt mondta: "Felvetődött bennem a kérdés, hogy egyáltalán meg lehet-e egy esküvőt e nélkül az ember nélkül szervezni?" - Nos, bizonyára meg lehet, de az messze nem fog ilyen jól sikerülni, abban biztosak vagyunk.

Mi valóban élveztük a saját esküvőnket, részt tudtunk igazán venni benne, ettünk-ittunk, és együtt mulattunk a vendégsereggel, mert minden terhet és idegeskedést levett a vállunkról Vőfély Sanyi.

Mindenkinek őt ajánljuk.

Köszönjük: Melinda & Péter (Budapest)
14) Zsuzsi és Lala 
2008-10-27 17:08 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi!

Nagyon szeretnénk megköszönni Neked, így a nászutunk után, hogy fergeteges hangulatot varázsoltál az esküvőnkre!!!Nagyon jól érezte magát mindenki, és agyba-főbe dicsértek Téged nekünk :)
Bárkinek lesz esküvője a jövőben az ismerőseink közül, biztosan Téged fogunk ajánlani nekik!

Zsuzsi & Lala
13) Pető Sándor 
2008-10-27 17:08 Válasz erre Válasz erreKedves Sanyi

Gratulálok a honlapodhoz

Peto Sanyi
12) Czeglédi Zsuzsa 
2008-10-27 17:07 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!Nagyon szépen köszönöm, amit a Győrki Tamás és Gábor Éva esküvőjén „celebrált”! Fantasztikus hangulat uralta az egész napot, estét és éjszakát. Minden elismerésem az Öné! A gondtalan örömanya lehettem, s csak gyönyörködhettem a gyerekeimben, s az unokámban.Kedves Honlap Látogatók!

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Sándort, aki csak gondtalan esküvőt, lakodalmat szeretne Önmagának, a családjának, a gyermekeinek.

Sándor ha kell, még a forgalmat is leállítja. Oda figyel mindenre, kedves, vidám. Gyönyörűen énekel és énekeltet is.
Sándor! További sok sikert kívánok a munkájához, és csak annyit mondhatok: CSAK ÍGY TOVÁBB !!! A nagyon boldog örömanya.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23