Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
141) Eszter és István 
(141)
2016-5-10 01:15 Válasz erre Válasz erre

Hatalmas segítséget nyújtott az esküvő tervezéséhez, amik bár apróságoknak tűnnek, de annál inkább tették gördülékennyé a nagy nap menetét. Erre egy kitűnő példa a fotóslista. Elképesztő mennyiségű időt nyertünk vele a napon. Azt is hozzá kell tenni, hogy alapból minden rendben és gördülékenyen zajlott, amit nagy részben a „nagy megbeszélésnek” köszönhettünk. (A kisebbik része a többi szervezőtől függött.) Minden kívánságunkat feljegyzett magának, hogy mi után mi következik, és az adott pillanatban mivel kell készülnie, mire kell figyelnie különösen. Én a nagy napon már nem is emlékeztem a forgatókönyvre, mégis nyugodt voltam, mert tudtam, hogy Sanyi vezetni fog minket és mondani fogja, hogy mi következik. Ugyanakkor folyamatos kontakt van közöttünk és a pillanatnyi helyzethez mérten változtatni is tudtunk az eseményeken. Egy egyszerű példa erre, hogy a fotózást előrébb hoztuk egy másik helyszínre : )

Az egyik legkedvesebb esemény a tányértörés ceremónia volt, amit Sanyi javasolt. Ezt nem szabad kihagyni egy párnak sem! Másik rendkívüli dolog, hogy a házasságkötő teremből gyalogosan jutottunk el a templomhoz, amit az Andrássy úton tettünk meg nászmenet formájában. Sanyi ezt a laza 20 perces menetet végig nótázta a sor elején ballagva.
140) Eszter és István 
(140)
2016-5-10 01:14 Válasz erre Válasz erre

Nem csalódtunk a zenei repertoárjában sem az este folyamán, ugyanis ő volt a zenészünk is egyben. Amikor kicsit kezdett leülni a hangulat, ötletesen csalta az embereket a tánctérre. Itt is csak megerősíteni tudom a honlapján feltett anyagok hitelességét, valamint a tényt, hogy csak olyan kategóriájú számokat játszik, amiket megbeszélünk. Hihetetlen és kifogyhatatlan energiával és lelkesedéssel űzi a vőfély és zenész szerepeket.

Kedves Párok! Ha egy olyan személyt szeretnétek, hogy a vőfélyetek legyen, aki udvarias, határozott, kézben tartja az esküvőtöket és Titeket, valamint a hangulata is őszinte, jókedvség sugárzik belőle és frappáns egyedi versikét kreál az egyedi esküvői tortához, akkor csak Vőfély Gergely Sándor jöhet szóba!

Köszönjük szépen Sanyi nagyszerű munkádat!

Eszter és István
139) Tibi 
(139)
2016-5-9 19:16 Válasz erre Válasz erre

Kedves Érdeklődő Házasulandók!

Engedjétek meg, hogy megosszam saját kellemes élményeinket Vőfély Sanyiról a mi kis házasságunkkal kapcsolatban. Ezúton is köszönjük Vőfély Sanyi!!
Amint az a mellékelt képen is látszik mi egy kiskorú maláj törpe meleg házaspár vagyunk Tibi és Béla.... :) Neeem!!! Csak vicceltem. Nehogy komolyan vegyétek!!!
Bocsánat csak a mellékelt kép alapján pont úgy nézünk ki, amint Sanyi szeretetteljesen fölénk magasodik óvó ölelésével. No mit kapok én majd a kedves feleségemtől ezért....:)
Komolyra fordítva a szót. Sanyi pont olyan szeretetteljesen, figyelmesen és odaadóan segítette cseppet sem stresszmentes vállalkozásunkat, mint ahogyan az a képen látszik.
A kezdeti teljes tanácstalanságunkat elképesztő tapasztalatával és rutinjával kompenzálta. Így kissé megnyugodhattunk és levegőhöz jutottunk. Végtelen türelemmel mesélte végig a lehetséges forgatókönyveket az egybekeléshez vezető úttal kapcsolatban. Így gyorsan eldönthettük, hogy kívánjuk e végig csinálni a komplett tortúrát avagy saját elképzeléseink alapján szabjuk testre a projektet. Itt jegyzem meg, hogy nagyon profin és flexibilisen állt hozzánk, pedig mi sem vagyunk egyszerű esetek.
138) Béla 
2016-5-9 19:15 Válasz erre Válasz erre

Mi a "Nagyokos Mindent Tudja" kitaláltuk, hogy egyszerű problémamentes ceremónia lesz semmi lagzival.
Sanyinak ez sem jelentett problémát. A megfelelő helyen volt a megfelelő időben. Kívánságainknak megfelelően kezelte a rokonságot, figyelme mindenre és mindenkire kiterjedt. Ha esküvőt terveztek, csak a Vőfély Sanyit ajánlom mindenkinek. Köszönettel Tibi és Béla :)

https://youtu.be/5lE7Ms30rwo
137) Zsuzsi és Lajos 
(137)
2016-1-14 07:23 Válasz erre Válasz erre

Lassan 8 év tàvlatàból pótoljuk véleményünket.(Ne haragudj Sanyi...de még mindig jobb később, mint soha. ☺)
2008.szeptember 20.án volt az esküvőnk. A nagy szervezkedés közepette, egyik ismerősünk kérdezte, ki lesz a vőfély?
Vőfély???- kérdeztük. Az kicsoda, micsoda? A válasz után eldöntöttük,hogy nekünk is kell vőfély. Nézelődtünk a neten és rátaláltunk Sanyira. Azt gondolom, hogy Sanyi nélkül nem esküvő az esküvő! Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon jókat nevettünk és buliztunk, egy percig sem unatkoztunk...☺
Egy szó,mint száz..ha valaki jó esküvőt szeretne, ne hagyja ki Vőfély Sanyi!!!
136) Zsuzsi és Gábor 
(136)
2015-10-29 18:49 Válasz erre Válasz erre

Kedves Mindenki!
Hát mit is írjunk a lent olvasható, rengeteg pozitív bejegyzés után. Nálunk azzal kezdődött a dolog, hogy nem igazán foglalkoztunk az esküvőnkkel csak az utolsó utáni időszakban (bár gondolom ezzel nem Vagyunk egyedül :) ). De szerencsénk volt.Természetesen mindent megbeszéltünk előre és az úgy is lett. A Családnak és a Barátoknak is tetszett, hogy Vőfélyt hívtunk, mert összefogta a társaságot és a menetrend ismerete nélkül is tudta mindenki, hogy mi fog következni. Bizton megfogalmazhatom, hogy elégedettek voltunk a nyújtott szolgáltatással, sőt mivel Sanyi a zenét is szolgáltatta így komplexen megoldott mindent. Fontos szempont volt ez számunkra, mert véleményünk szerint ez a két szolgáltató, akinek egy esküvőn jól kell tudni együtt dolgozni és nyilván egy emberként itt nem adódhatott probléma. És itt jegyezném meg, hogy ne nagyon biztassátok Sanyit a jó hangja miatt bármely tehetségkutatóba, mert gyorsan elveszíthet a szakma egy remek Vőfélyt :)
135) Nagy Elek, Nagyné Váradi Krisztina 
(135)
2015-10-10 17:21 Válasz erre Válasz erre

Kedves Leendő Házasok!Egy baráti ajánlat után léptünk kapcsolatba Sanyival.Az első beszélgetés alkalmával világossá vált,h nem kell tovább vőfélyt keresnünk.Határozottsága,nyitottsága és eddigi tapasztalata elég volt ahhoz,hogy az esküvőn konkrétan nem is izgultam,mert tudtam,hogy mindent kézben tart.Jó ötleteivel segített pl a fotózásnál,ami a hűvös délután miatt eléggé gyorsra sikerült és így is mindenkiről készült kép.A vendégeink is szerették,nem hagyta lankadni a hangulatot.Nagyon-nagyon örülök,hogy őt választottuk.Aki ugyanígy dönt,biztos kezekbe adja élete legszebb napját. Mégegyszer köszönjük Sanyi!!!Csók, Elek, Kriszti
134) Kati & Gergő 
(134)
2015-10-6 12:32 Válasz erre Válasz erre

2015.07.25-én tartottuk meg az esküvőnket, de mi már több mint egy évvel korábban tudtuk: nekünk a Vőfély Sanyi "kell"! :) Már az előkészületek során rengeteget segített nekünk, de igazán a nagy napunk tökéletességénél szembesültünk ezzel. Hiba, fennakadás nélkül lezajlott a nap (vagy lehet volt gikszer, de azt Sanyi megoldotta?! :D)
Ezúton is köszönjük még egyszer Sanyinak az odaadó munkáját, amivel hozzájárult ahhoz, hogy felejthetetlen hangulatú esküvőnk legyen. Már eltelt több, mint 2 hónap, de a pozitív visszajelzéseket azóta is folyamatosan kapjuk a násznéptől, étteremtől, többi szolgáltatótól. :)
Kívánunk még Neked Sanyi sokszáz hasonló hangulatú lagzit, és ha valaki vőfélyt keres, nem kérdés, hogy kit fogunk ajánlani. :)
Csók a családnak! :)
133) Germán Ádám 
2015-10-4 11:46 Válasz erre Válasz erre

Sziasztok,

A mi lagzinkon 140 főt kellett koordinálni. Rögtön az első találkozáskor nyilvánvalóvá vált, hogy Sanyinál alkalmasabb vőfélyt nem is találhattunk volna. Csupaszív, határozott úriember, aki teljes odaadással és alázattal végzi a dolgát.
Egy-két "Sanyis mozzanat":
- a templomi szertartásunk alatt drasztikusan lehűlt a levegő, így rögtön változtatni kellett a programon. A fotózás elmaradt, de Sanyi irányításával pillanatok alatt sikerült a 140 főről legalább egy csoportképet készíttetni
- mire az étterembe értünk, Sanyi már leszervezte előre, hogy állítsanak fel ruhatárat (a hirtelen szükségessé vált kabátok miatt), ill. az előre megbeszélt vendégvárást is átszervezte, hogy ne a hidegben kelljen ácsorognia a vendégseregnek
- a vacsora kezdési időpontja körül voltak zűrök, mert mást akartunk mi, az örömszülők és az étterem is. Sanyi azonban kiválóan improvizált, és mint utólag kiderült, senkinek sem tűnt fel, hogy bár már fél órája ennünk kellene, még mindig nem hozták ki a levest
- improvizációival megakadályozta, hogy megtörjön a lakodalom íve.

Nem utolsó sorban pedig vírusos megbetegedése ellenére is ott volt velünk egész nap. Az egészből nem is vettünk észre semmit, amíg másnap el nem árulta.

Aki a tökéletes vőfélyt keresi, annak felesleges folytatnia. Vőfély Sanyi az!!!
Verus & Ádám
132) Mónika és Krisztián 
(132)
2015-9-6 12:45 Válasz erre Válasz erre

2015.08.21-én "Lakodalom volt a mi utcánkban" is.
Bár mi nem szeretjük a vőfélyeket, de Sanyival olyan összhangba kerültünk, hogy rá bíztuk életünk egyik legszebb napját, és nem bántuk meg.
Nagyon köszönjük, hogy a váratlan események ellenére tökéletesen helyt állt mint vőfély, és mint zenész is.
Fantasztikus volt, és a meglepetés szám, amit miattunk tanult meg, egyszerűen csodás!
Hálásak vagyunk érte!
Köszönjük!
És hogy a szavaival éljünk:
"Csók a családnak"!
Mónika és Krisztián
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23