Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
168) Szilvi és Attila 
(168)
2017-4-21 08:21 Válasz erre Válasz erre

Majd jött még pár megbeszélés, ami során a szimpátia folyamatosan csak növekedett. Végül eljött az a bizonyos nagy nap!
És ahogy azt megálmodtuk, úgy zajlott le minden! Hihetetlen jó kedvű, fergeteges mulatozás, amikor semmiért nem kell aggódnod, hogy vajon akkor fogja majd mondani…. akkor tálalják majd… akkor fogja őket szólítani…. azt a zenét fogja játszani….
Igen, Te voltál a mi kalóz kapitányunk, aki összeadott minket, a vőfélyünk, aki végig magasan szinten tartotta a jókedvet, terelgette a társaságot, irányította a résztvevőket és mind e mellett hajnalig játszotta a változatos zenéket!
Olyan emberek mulattak hajnalig velünk, akik koruk és fájós lábuk miatt már nem táncolnak és korán fekszenek, de ezen az estén mindenki bulizott!
167) Szilvi és Attila 
(167)
2017-4-21 08:19 Válasz erre Válasz erre

A buli után számos visszajelzést kaptunk a barátainktól, hogy milyen jó volt a vőfélyünk, milyen szövegeket mondott…, és milyen jól zenélt… és milyen jó, hogy ő is beöltözött kalóznak és …….
Szóval nem csak mi, hanem a társaság is nagyon azt érezte, hogy ez igen!!
A tökéletes választás volt és soha egy percig sem bántuk meg!
Nagyon magas színvonalon műveled a tudományod, és mi azóta is bátran ajánlunk mindenkinek!
És a legfontosabb, amit mondani szeretnénk:
Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk és, nagyon köszönjük, hogy felejthetetlenné tetted számunkra ezt az estét!!!

Szilvi és Attila
166) Molnárné Halassy Gyöngyi 
2016-12-31 18:36 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Szokták mondani a szkeptikus szülők, vagy barátok, hogy a lakodalmat mindenki élvezi csak az ifjú pár nem. Legtöbb esetben még a gyűrűhúzás előtt összeveszik a pár, mert a virág nem napfénysárga, hanem kanári sárga; a torta nem lime-os hanem citromos, és a főpróbán elrontott koreográfiákról már nem is beszélve. Így indul el az a bizonyos lavina, és mire a nap véget ér, már az újdonsült fakanál forgató feleség és csizmája szárát csapkodó férj is inkább különszobában aludna, semhogy egymást ölelve térjenek nyugovóra.
Sajnos az említett párok ott rontják el, hogy nem Téged választanak vőfélyüknek!
De mi jól döntöttünk! És ez volt életünk legjobb esküvője :P
Ezért Rád hálás szívvel emlékszünk vissza, ha fotóinkat nézegetjük.

Minden kedves leendő házaspárnak!
Válasszátok Sanyit, mert Ő megtesz mindent azért, hogy az elképzeléseitek szerint történjen a Nagy nap! Türelmével, tanácsaival és humorával csak is szuper esküvőtök lehet!

KÖSZÖNJÜK!
Ádám és Gyöngyi
(2016.okt.22.)
165) Klaudia & Máté 
(165)
2016-11-6 14:13 Válasz erre Válasz erre

Drága Sanyi!

Neharagudj, hogy augusztus óta csak most jutottunk el idáig, tudod hajózunk es ha volt is pár szabad óránk, azt próbáltuk egymásra forditani, mint friss házasok. Ebből kifolyólag, az esküvő szervezésre is csak pár hónapunk volt (kb 4) mielőtt elkezdődött a szezon. A helyszínt szinte azonnal tudtam, viszont a késői szervezkedés miatt csak péntekre tudtuk tenni az esküvőt, ami rengeteg jót vonzott maga után, például Téged, mivel majdnem az összes szombatod már elkelt addigra! Nekünk sem kellett több, mikor már nehány embertől kaptunk ajánlást, hogy Téged válasszunk. Hamar eljött az első találkozás, ahol máris egy régi "menyasszonyodba" botlottunk aki szintén biztatott minket, hogy helyesen döntöttünk. Kedves és megnyugtató személyiség vagy, és éppen amilyen nagy a szíved, olyan hatalmasra is nőttél! Nagyon sokat segítettél, mivel egyébként sem volt túl sok időnk a sz ervezésre ez nagyon jól is jött. A hosszú beszélgetés minden percét élveztük, kicsit meg is nyugodtunk, hogy minden rendben lesz majd az esküvőn.
164) Klaudia & Máté 
(164)
2016-11-6 14:12 Válasz erre Válasz erre

Szerencsére igy is lett, jó volt az idő, gyönyörű volt a helyszín és a hangulat is fergeteges volt Neked köszönhetően! Előbb odaértel a helyszínre, mint mi! Csodálatos volt a szülő búcsúztató, sosem láttam még édesapám igy meghatódni Nagyon jó a humorod, könnyen kezeled a társaságot, rugalmas vagy és türelmes! Ha bármi probléma is volt az esküvőn, úgy hárítottad el, hogy a mai napig nem is tudok róla! Zökkenőmentesen ment minden, mindent szolidan a fülükbe súgtál, egy percig sem kellett aggódnunk a következő lépésen. Nagyon hálásak vagyunk, hogy szíved-lelked kitetted életünk legszebb napjáért. Tanító példa vagy azon kevés emberek között, akik ezt a nem mindennapi, gyönyörű és megtisztelő hivatást igazán tiszta szívből es szeretetből csinálja. Minden a megfelelő időben történt, tökéletesen irányítottad az eseményeket, rengeteget nevettünk és igy élvezni tudtuk a nap minden pillanatát!
163) Klaudia & Máté 
(163)
2016-11-6 14:11 Válasz erre Válasz erre

Mivel Te voltál a zenészünk is egyben, ez nem volt kis feladat, esküvő, lakodalom és buli egyben, mègis minden gond nélkül megoldottad!

Köszönjük mégegyszer! Készülj, mert sokan jelezték a jelenlévők közül, hogy mindenképpen Téged választanak majd a nagy napjukra!! Jó tudni azt is, ha bármi gondunk akadna, vagy tanácsra lenne szükségünk akármivel kapcsolatban, Téged mindig hívhatunk!

Ahogy mondanád, csók a családnak!

Klaudia & Máté (2016.08.12)
162) Ági és Gábor 
2016-10-11 06:03 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi,
először is szeretnénk megköszönni mind a magunk, mind a násznép nevében áldozatos munkádat lakodalmunk alkalmából, mely 2016. Június 10-én tartottunk Budapesten.
Hamar eldöntöttük, hogy Téged szeretnénk felkérni vőfélynek, nagyon szimpatikusnak tűntél, és erre hála Istennek nem is cáfoltál rá J
Az előzetes szervezés során sokat segítettek az ötleteid és logisztikai tanácsaid, látszik a sok éves tapasztalatod.
Nálunk a zenét is Te biztosítottad, fergeteges volt a hangulat és a násznép nagyon jól érzete magát és hamar el is fáradtak a sok táncolás és a jó buli miatt. Kis észrevétel, hogy hogy a vőfély is Te vagy és a zenét is Te biztosítod, akkor a párra is hárulnak feladatok, hiszen egy ember nem lehet két helyen.
Rigmusaid és verseid is nagyon jópofák és vidámak voltak, utólag is sokan dicsérték nekünk is, mesterien koordináltad a konyhát, személyzetet, ételek érkezését stb.
Mindenkinek ajánlani tudjuk, mert nagyon lelkes és segítőkész!
Még egyszer hálásan köszönjük Neked és csók a családnak!
Ági és Gábor
161) Edina & Laci 
2016-9-19 23:43 Válasz erre Válasz erre

Kedves Olvasó!

Szeretnék megosztani Veled néhány momentumot Sanyiról.

1. A kiválasztás
Kezdtem kétségbe esni, mikor sorra zártam be a vőfélyek honlapjait, mert pár perc elég volt, hogy a következő találatra akarjak navigálni. Sanyi videóiba azonban úgy belefeledkeztem, hogy másfél óra (!) után vettem észre, hogy még mindig ugyanazt a vőfélyt nézem.

2. Első találkozás
Sanyi már az első percben olyan közvetlen volt, mintha már régóta ismerne minket. De nyomban kiderült a határozottsága is, ugyanis nagyon hamar kellett döntenünk, hogy a naptárjában a mi nevünk szerepeljen az esküvőnk dátumánál. Minden szimpátiánk ellenére kicsit vonakodva mondtunk igent, mert Ő volt az első (és utolsó) vőfély, akivel találkoztunk.

3. Második találkozás
Nagyon izgultam, mivel egy költözés közepén nem dolgoztuk ki az esküvőnk menetrendjét a találkozóra. Azonban Sanyi csak a helyszínek pontos címeit, az időpontokat és a résztvevők számát kérdezte, majd mire elfogyott a fagyi, amire Ő hívott meg névnapom alkalmából, már kész is volt a fejében percre pontosan a nagy napunk. Mindezt ilyen részletességgel meg is osztotta velünk.
160) Edina & Laci 
2016-9-19 23:42 Válasz erre Válasz erre

4. Az utolsó hónapok
Csak a ruhák kiválasztásával, kellékek beszerzésével, dekorációval kellett foglalkoznunk, afelől teljesen nyugodtak voltunk, hogy a program teljesen rendben van, mindenki jól fogja magát érezni. Hihetetlen nyugalom volt!

5. Az esküvő
A nagy nap délelőttjén még picit feszült voltam, de mikor Sanyi megérkezett (nem csak a vendégek, de még a koszorúslányok előtt is!), teljesen megnyugodtam, egyáltalán nem izgultam – senki nem akarta elhinni, pedig tényleg így volt. A világ egyetlen menyasszonyának éreztem magam, aki nem izgul az esküvőjén :)

Tökéletes nap volt, számunkra is tele meglepetéssel úgy, hogy percről percre tudtuk, hogy mi fog következni.

Remélem, a többi hozzászólással együtt sikerült megerősíteni, hogy megtaláltad a Tökéletes Vőfélyt!
159) Edina & Laci 
2016-9-19 23:39 Válasz erre Válasz erre

Végül, de nem utolsó sorban:

Drága Sanyi!

Még egyszer köszönjük a támogatásod, és hogy megvalósítottad a tökéletes esküvőnket! Vendégeink Észak- és Dél-Dunántúlról is egytől egyig csak méltattak: az eddigi legjobb esküvő volt a miénk – még a sajátjuknál is jobb; ilyen esküvő már nagyon rég volt Tatán, ahol énekszóval kísérve vonult a násznép; valamint Szüleink is rendkívül hálásak profi munkádért.

Örülünk, hogy részese voltál az esküvőnknek! A további álom-esküvők megvalósításához sok erőt és jó egészséget kívánunk!

Szeretettel gondolunk Rád,
Illésné Darázsi Edina & Illés Laci
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25