Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
28) Roland és Andi 
2009-5-20 22:52 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Sokat gondolkoztunk azon, hogy hogyan is fogalmazzuk meg mindazt, amit az esküvőnk sikeressége érdekében megtettél.
Már az esküvő szervezésekor is sokat segítettél: bennünk felmerülő kétségeinket, olykor "félelmeinket" szavaiddal elkergetted.
A vendégváráson elhangzott búcsúztató, a szavak melyeket elmondtál, tényleg a mi szívünkből jöttek és szálltak azok felé kiknek szóltak.
A nászmenet alatt,ahogy a videósunkkal "száguldoztál", hogy minden fontos pillanat felvételre kerüljön, hát az fantasztikus volt: szembe a forgalommal, beelőzve, lelassítva, megkerülve...
A polgári szertartást követő menet a templomba!na az volt a következő fénypont! Az az ének,amivel kísértél minket...: a főtéren lévő emberek mind ránk figyeltek, tapsoltak nekünk, mindenki sok boldogságot kívánt, szinte velünk örültek!
A lagzin olyan hangulatot teremtettél - mely nélküled biztosan nem valósult volna meg - amelyre vágytunk. Mindenkit táncba vittél, megmosolyogtattad a vendégsereget, velünk mulattál - odafigyeltél hogy a lehető legboldogabban tölthessük ezt a jeles estét.
Mi és a vendégsereg is erre a napra, az estére 10pontot ad!!! :)
Egyszerűen köszönjük, hogy életünk egyik legfontosabb napját varázslatossá tetted!

RolAndi

Kedves Jegyespárok!

Hallgassatok Sanyira! Sanyi nem három kívánságot teljesít, hanem mindet! Így ezáltal minden MUKODNI fog!!! :)
Sanyinál jobb vőfélyt szerintünk nem fogtok találni!
A mi éttermünk igaz Sanyi fekete listájára került (ami a tények ismeretében teljesen jogos),DE mi ebből az este folyamán szinte semmit nem vettünk észre, mert Sanyi megtett minden tőle tehetőt, hogy kihozza a legjobbat a kellemetlen helyzetekből!
Egyszóval Sanyira fel!!!

Kiss Roland és Kiss Rolandé
27) Alexandra és Tibi 
2009-5-12 11:28 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Szeretnénk mégegyszer megköszönni, hogy emelted május 2-dikai esküvőnk hangulatát! Mi és a vendégeink is elégedettek voltak a munkáddal! Köszönünk mindent!!!!

Kedves Jegyespárok!
Bátran keressétek Sanyit, mert megéri, nem fogtok csalódni! Garantált a humor, jókedv, nevetés, megbízhatóság....
26) Orsi és Feri 
2009-4-30 22:14 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Már eltelt 4 nap az esküvő óta, de még mindig a hatása alatt vagyunk az eseményeknek.
Sosem gondoltuk volna, hogy a saját esküvőnk ilyen jól fog sikerülni! Ehhez pedig Te kellettél. A kiállásod, hangod, szervezőképességed, jókedved és humorod olyan hatást ért el, hogy a legpasszívabb vendégek is aktív résztvevőkké váltak. Ami a legjobb, hogy a vendégek mind dicsérnek és érdeklődnek, hogy honnan „szereztünk” Téged, mert már sok lagziban voltak, de ilyen jó vőfélyt nem pipáltak! Még egyszer köszönjük a segítségedet!

Orsi és Feri

Kedves Jegyespárok!

1 éve, amikor elkezdtük szervezni az esküvőt nem volt vőfélyismerősünk. Sokan ajánlottak ismerőst, rokont a feladatra, de úgy gondoltuk, hogy egy 140 fős lagzihoz ennél többre van szükségünk. Egy megbízható, nagyhangú, tömeget összefogó emberre gondoltunk, de honnan szerezzünk ilyet? Röhejesnek tűnt, de leültem a gép elé és interneten kezdtem el keresgélni. Azóta is áldjuk az eget, hogy rákattintottunk Sanyira! :-)
Bátran keressétek őt, mindenben segít nektek. Ha az esküvő előtt izgultok a fényképész, a zenész, a vacsora, stb… miatt, akkor gondoljatok arra, hogy Sanyi ott lesz, és mindent helyre tesz!

Sok boldogságot kívánunk Nektek!

Orsi és Feri
25) danikalocsai 
2009-4-26 20:05 Válasz erre Válasz erre

Jónapot sándor vőfély azzal a kéréssel fordulok őnhőz mert én piacokon szoktam árulni szerszámokat kapát horollót meg kerti szerszámokat. és ahhoz kéne írnija önnek egy pár tréfás rigmust mert amiket már én mondok azok kicsit unalmasak
itt van egy pár rigmus szép asszonyok szép leányok ide jöjjenek kapát horollót csak tőlem vegyenek látok én sok sok szép menyecskét ásót horollót kapát csak tőlem vegyenek mert aki evsz annak lesz aki nem vesz annak nem lesz.
kút ágasra szált a vewréb a kapából soem elég itt a kapa ott a pénz kedves vevő hova mész
nos ennyi van még egy pár de hogyha lesz olyan kedves és ír egy pár darabot azt meg köszönöm önnek dani
24) Ildi és Tomi 
2009-4-20 22:11 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Köszönjük szépen hogy emelted az esküvőnk színvonalát:-)Maximálisan meg voltunk elégedve és szívből ajánlunk mindenkinek aki házasságra készül.Bár nem volt zökkenőmentes az este te maximálisan teljesítettél és a lehetőségekhez képest megoldást nyújtottál a gondokra.

Köszönjük szépen még egyszer.

Puszi: Ildi és Tomi
23) Joó Balázs 
2009-3-2 17:16 Válasz erre Válasz erre

Mindazoknak ajánljuk, akik házasságra adják a fejüket!

A mi házasságkötésünk elég rendhagyóra sikeredett. Mialatt szervezkedtünk külföldön dolgoztunk és a legfontosabb ’ kellékeket’ mint a Sanyi, az internet segítségével tudtuk kiválasztani. Ebben nagyon sokat jelentettek a párok hozzászólásai, a kisfilmek, ezért írjuk most mi is ezt a pár sort. Az egész olyan volt, mint egy álom…..amit mi megálmodtunk és hála a jó szakértőknek, valóra is vált. Semmin nem kellett idegeskednünk, a lakodalom előtt 3 héttel találkoztunk Sanyival, mindent megbeszéltünk és Ő végig ehhez tartotta magát. Megjelenése tekintélyt parancsoló, így könnyedén kormányozta a násznépet, és a jó szervezőkészségének köszönhetően minden úgy alakult amint abban megegyeztünk. A jó hangulatról folyamatosan gondoskodott, mindenkire odafigyelt, nem állította magát a középpontba, de amikor kellett rögvest ott termett. A mi tapasztalataink alapján mindenkinek ajánljuk Sanyit, nélküle nem élvezhettük volna gondtalanul a Nagy Napot. Mindenképpen megéri, mert mi megérdemeljük!
22) Anita és Laci 
2009-2-3 19:38 Válasz erre Válasz erre

Kedves Jegyespárok, kedves Sanyi!

Mikor nekiálltunk az esküvőnk megszervezésének, még nem voltunk biztosak abban, hogy szeretnénk-e vőfélyt vagy sem. Korábban volt néhány igen rossz tapasztalatunk, úgyhogy arra a döntésre jutottunk, hogy csak akkor szeretnénk vőfélyt, ha igazán jóra bukkanunk. Nagy keresgélés során az interneten ráakadtunk Sanyira, aki már virtuálisan is elsőre szimpatikus volt és a személyes találkozáskor végképp meggyőződtünk róla, hogy ő kell nekünk. Jó választás volt! A nagy napon minden terhet levett a vállunkról, irányította a tömeget, szertartások előtti várakozáskor kitöltötte az üres perceket, lagziban pörgette a lányokat, táncba hívta még a nem épp táncoslábú fiúkat is, a kimerült táncosokat nótázgatással, borversekkel szórakoztatta, egyszóval tökéletesen megszervezte az egész napot, anélkül, hogy az erőltetett, túlszervezett lett volna. Saját tapasztalatainkra alapozva tehát csakis ajánlani tudom őt Nektek, mert gond nélkül irányítja az eseményeket és garantálja a remek hangulatot a lagzira!:)

Kedves Sanyi!

Nagyon köszönjük a közreműködésed, mert bár már a lagzin is látszott, mennyire jól érzi magát mindenki, hetekkel később a visszhangja ha lehet, még jobb volt! Mi biztos, hogy ajánlani fogunk házasulandó ismerőseinknek!

Üdv,

Anita és Laci
21) Radnainé Kriszti és Zoli 
2009-1-29 16:43 Válasz erre Válasz erre

AJÁNDÉK VERS

TUDJA MEG AZ EGÉSZ VILÁG
GERGELY SANYI A VŐFÉLYKIRÁLY!
HA ESKÜVŐ-PANASZ NINCSEN,
A-TÓL Z-IG MINDEN RENDBEN.
ŐT UTUNKBA A JÓISTEN HOZTA, HOGY NAGY NAPUNKAT BEARANYOZZA.
FIGYELT A NÉPRE, AHOGY KELLETT,
OTT VOLT A ZENEKAR S PINCÉREK MELLETT.
MINDEN PERCBEN SEGÍTSÉG VOLT,
-HISZ BÁRMELY LAGZIN LEHET FOLT.
DE Ő REMEKELT AZ ÖSSZES SZINTEN,
NÁLA JOBB VŐFÉLY A FÖLDÖN NINCSEN!

puszi,
Radnainé Kriszti és Zoli
2008.08.30.lassan fél éve...
20) Évi és Tamás 
2009-1-6 14:09 Válasz erre Válasz erre

Kedves Jegyespárok!
Esküvőnk szervezése közben több vőfélyt is megnéztünk (videóról is), de igazából Sanyi volt az, aki megnyerte a tetszésünket. Mellette döntöttünk és nem is bántuk meg. Esküvő előtt min. 2-szer mindent átbeszéltünk, tanácsokat adott. Telefonon azért többször zaklattuk apró-cseprő dolgokkal, de Ő soha sem volt érte mérges (nagyon megértő). Mi is egy felejthetetlen esküvőt szerettünk volna és meg is kaptuk Sanyi jóvoltából. Mindent kézben tartott. Nagyon jól irányította a vendégeket a ceremóniák előtt, után. A lakodalom pedig fergeteges lett. A mi vendégeink életkora inkább középkorúnak mondható. Az étteremben is azt mondták, hogy ők nem gondolták volna, hogy ilyen jó és hosszú lesz a mulatság. Sanyi humoros mondókái nagyon jók és a helyén voltak. Mindenkit megmozgatott, akár úgy, hogy Ő táncolt a vendéggel. A felszolgálókat irányította. Mindig jelen volt, amikor kellett. Mi tényleg élvezhettük a lakodalmat, nem kellett mindenre nekünk és szüleinknek figyelni, ők is felszabadultan mulathattak. Nekünk mindig előre szólt, ha valami olyan következett, ahol szerepelnünk kellett. Egyszóval SANYI egy KIVÁLÓ VŐFÉLY. Rokonainktól, ismerőseinktől csak pozitív visszajelzéseket kaptunk (még azoktól is, akik csak az esküvőn voltak jelen) Sanyival és az esküvővel kapcsolatban is. Szüleink is hálával gondolnak rá, hogy ilyen jó lakodalmat csinált nekünk és levette az ő vállukról is az intézkedés terhét. Mi úgy gondoljuk, hogy egy esküvő, lakodalom hangulata nagymértékben a vőfélytől függ.
MI CSAK AJÁNLANI TUDJUK NEKTEK.
Időben kell megkeresni, mert már vannak, akik 1 évvel az esküvő előtt lefoglalják!!!!!!!!!

Ui.: Az egyik örömanya, Czeglédi Zsuzsa véleményét lentebb olvashatjátok.

Kedves Sanyi!
Mégegyszer köszönjük Neked. Sokszor visszanéztük a dvd-énket és mindig megállapítjuk, hogy nélküled nem sikerül volna ilyen jól az esküvőnk. Köszönjük.

Évi és Tamás
Szeged
19) Ancsi és Ati 
2008-12-9 21:35 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi és Jegyespárok!
Ne tétovázzatok, az igazán jó vőfélyt megtaláltátok!
Nekünk a NAGY NAP már semmi dolgunk,izgulni valónk nem volt,csak egymásra koncentrálhattunk.Felszabadultan élvezhettük,hogy rólunk szól a nap, hiszen Sanyi mindent intézett,mindenhol ott volt,verseivel pedig elkápráztatott minket és a vendégsereget.
A hangulatot sosem hagyta lankadni, áttáncoltuk az éjszakát,sőt még a vendégek is!Ja és mindenkit megénekeltetett:-)
A mai napig az összes családi összejövetelen Te vagy a téma,mindenki örömmel és rendszeresen emleget!!!

Köszönjük Neked,hogy voltál!!!
Ancsi és Ati
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25