Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
49) klaudia 
2010-3-30 14:46 Válasz erre Válasz erre

Sanyi igazán jó esküvőt vezényeltél nekünk,le a kalappal!!!Azt gondolom nincs nálad jobb vőfély!!Nem csak szerintünk,hanem a násznép és az étterem dolgozói szerint is nagyon jó volt a buli ami nélküled más lett volna!Ajánlani foglak ha sor kerül rá és remélem találkozunk még!:)Mégegyszer nagyon köszönünk mindent!
Ősi család
48) Sanyi 
2010-1-25 19:12 Válasz erre Válasz erre

Pető Sándor!
Remélem, hogy ezt a hagyományunkat, még sokáig meg tudjuk őrizni!
47) Pető Sándor 
2010-1-25 09:41 Válasz erre Válasz erre

Jo az oldalad , és ami a legjobb hogy van még aki hagyományosan házasodik nősül .
sanyi
46) Zsanett és Gábor 
2009-10-23 20:14 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Keresve se találtunk nálad jobb vőfélyt. Mindenhez értő, mindenben segítőkész és persze mindenben profi. Semmivel sem kellett foglalkozunk. Nem hiába van a főoldalon szinte minden hétvégéd lefoglalva:) Mi csak ajánlani tudjuk minden esküvőre készülő párnak a Te munkásságod!!!! Felejthetetlenné varázsoltad az esküvőnket templomtól a menyecsketáncig.
U.I: nem csak az eskövő napján lehet rá számítani, hanem minden egyes apró kérdéssel lehet hozzá fordulni, késséggel segít. És ami nagyon fontos, amit Sanyi mond az úgy is történik...pl.:még azt is meg tudja valóban táncoltatni, akiről azt gondolnánk soha...saját tapasztalatunk:D
45) Imolka és Dani 
2009-10-18 20:31 Válasz erre Válasz erre

Sanyi a Világ Legjobb Vőfélye! Az Ő segítsége nélkül nem tudtuk volna megtartani az esküvőnket.Mikor az utolsó pillanatban visszamondták a helyszínt,teljesen elkenődtünk,de Sanyinak volt egy jó ötlete, és megoldotta ezt.Ő olyan dolgokra is gondolt helyettünk,amik eszünkbe nem jutottak volna. Mindenkinek azt kívánjuk az eskövőjén legyen Sanyi a vőfélyük,és tuti,hogy feledhetetlen lesz minden. Ahogy nálunk is az volt...A mai napig mindenki Róla áradozik és biztos,hogy a vendégeink eskövőjén is Ő fog "Vőfélykedni"! Köszönünk minden segítséget!!!Mást nem is választhattunk volna... Sok puszi: Imolka és Dani
44) Kriszti és Roli 
2009-10-7 12:45 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nagyon örülünk, hogy Téged választottunk, nagyon profin vezényelted le az esküvőnket, mindenben segítséget tudtál nyújtani és ezért nagyon hálásak vagyunk!
Mindenki jól érezte magát és ezt Neked köszönhetjük!

Kedves jegyespárok!
Ha megbízható, profi Vőfélyt szeretnétek, hívjátok Vőfély Sanyit!!! Mindenben tud segíteni, csak a legjobbakat ajánlja és ami a legfontosabb, hogy az esküvőtök olyan könnyedén és simán zajlik le, hogy egy pillanatra sem fogtok aggódni!

Mégegyszer nagyon köszönjük Sanyi!!!
43) Piri és Norbi 
2009-9-25 19:55 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nagyjából most kezdünk visszarázódni a hétköznapokba a fantasztikus esküvőnk után. Nagyon nagyon jó volt, köszönet mindenért, remekül levezényelted a lagzit!!
Mindenre fel voltál készülve, számodra nincs váratlan helyzet. Például amikor a ruhában eltört az abroncs, egyből hoztad a túlélő-elsősegély csomagodat és egy perc alatt megmentetted a ruhát és az esküvőt is. Úgyhogy köszönjük!!

Tényleg nagyon emlékezetes volt, nem bántuk meg, hogy téged választottunk. Mindenkinek csak ajánlani fogunk téged!!

KÖSZÖNJÜK!!!
42) Betti-Jumbó 
2009-9-14 08:52 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nem tudjuk szavakba foglalni azt, amit tőled kaptunk Szeptember 12.-én,így inkább a pincéreket,/akik azért több vőféllyel találkoztak mint mi/ idézném.

"Nagyon profi a Sanyi"
"Ilyen jó vőfély talán ha 2 van az országban"

Mindenki nagyon jól érezte magát, még mi is!!! :-)))
Szuperjó volt a hangulat!!!

Köszönünk mindent Sanyi!!!!

41) Peti-Judit 
2009-9-9 14:01 Válasz erre Válasz erre

Kedves Jegyepárok!

Ha valóban meg akrajátok koronázni eme szent napot, akkor válasszátok Sanyi vőfélyt!!!
Higgyétek el, minden lagziba kell egy olyan "vezető",aki mindenhol ott van ahol kell. Mindenkire és mindenre odafigyel. Leveszi szüleitek válláról a terhet.
Bízzatok Benne.

Sok Boldogságot Nektek!!

Judit és Peti
40) Peti-Judit 
2009-9-9 13:53 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Mindent köszönünk!!! Nem azt kaptuk, amit vártunk...! Sokkal többet! Nagyon jól éreztük magunkat, és persze mindenki. Elképedve nézték, hogy létezik olyan hivatástudó ember, aki, ily tisztelettel és odaadással űzi eme hivatást. Köszönjük a jóságodat! Mindamellett, hogy megmutattad, milyennek kell lennie egy igazi ceremónia mesternek, megismertünk benned, egy tisztaszívű, őszinte és határozott emert.
Mégegyszer, mindent köszi!!

Judit és Peti
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23