Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
218) Szandi és Ricsi 
(218)
2018-6-19 09:51 Válasz erre Válasz erre

Kedves jegyesek!

Ha Sanyit választjátok, az egyenlõ azzal, hogy életetek legszebb napja biztosan csodálatos lesz, hiszen ahogy Sanyi mondaná ,,Sanyi megold mindent, ti ne foglalkozzatok semmivel!", és ha ez még mind nem lenne elég, akkor még beszéljünk a hangulatról is!
Sanyi, amikor nálunk úgy érezte, valamint mi is, hogy leült a hangulat, egybõl tudta, hogy mit kell csinálni, hogyan kell õket úgy táncra hívni, hogy az ne tõnjön erõszaknak, hanem mindez úgy történjen, hogy ebbõl a vendégek, ne vegyenek észre semmit, és hát mit ne mondjak, fantasztikus hangulat kerekedett!
A vendégek a lagzi után megkerestek minket, hogy honnan szereztük ezt a võfélyt, mert nagyon jópofa volt , és nagyon jó a dumája.
Sokan szelfit kértek tõle :D
Na de visszatérve a lagzin felmerülõ problémákra, hiszen mint minden menyasszony és võlegény,ezektõl tartunk a legjobban. Nálunk -mivel falusi lagziról van szó- a helyszínen fõztek volna... a kikérés elõtt 5 perccel közölték a konyhások, hogy kilyukadt az üst és nemtudják mi lesz a vacsorával, nekünk már nem volt idõnk ezzel foglalkozni, természetesen szóltunk Sanyinak, aki amellett, hogy megtartotta a búcsúztatót valamint lánykikérés stb ezt is megoldotta teljesen észrevétlenül, úgy,hogy nekünk csak annyit mondott, hogy ne aggódjatok minden rendben lesz drágáim.
Ha pedig mindez nem lenne elég, gyalog mentünk a polgári esküvõrõl az egyházira, gyönyörõ szép idõ, napsütés minden, de mire kiléptünk a templomból, szakadt az esõ, és részünkrõl pánik, hogy most mi lesz a 120 emberrel aki gyalog jött velünk együtt.
De mire mi kiléptünk, és észbe kaptunk, hogy leszakadt az ég, már Sanyi annyi autós vendéget odarendelt észrevételenül amennyit csak tudott. Mivel õ a szertartás alatt is folyamatosan figyelte az idõjárást a telefonján is, nehogy bármi gond legyen.
De milyen jól tette, hiszen hála neki, senki nem ázott el, és nem kellett addig sem ott ülni míg eláll az esõ, hanem egybõl mindenkit vissza vittek a lagzi helyszínére, és persze arra is figyelt, hogy mivel hamarabb visszaértünk, hideg pezsgõ, és üdítõ, kávé, zene várja a vendégeket, hiába jóval hamarabb érkezett a vendégsereg ,mintahogy azt a pincérek és a zenészek várták.
De hát nagyon sokmindent tudnék még mesélni, hiszen annyi mindent köszönhetünk neki, hogy ehhez egy hét is kevés lenne, ígyhát csak annyit írnék még nektek, hogyha egy fantasztikus võfélyt, és embert kerestek, aki mindent megold, és megbízható, akkor csakis határozottan Sanyit keressétek!
Nála jobb sehol sincs, ezt ti is tapasztalni fogjátok!

Hálás köszönet neked Sanyi! :)

Szandi és Ricsi
2018.06.16.
217) Edina & Laci 
(217)
2018-6-18 14:48 Válasz erre Válasz erre

Kedves Jegyespárok!
Ha még nem találtátok meg a számotokra megfelelő vőfélyt, akkor jó helyen jártok. A legjobb döntést hozzátok azzal, ha rá bízzátok magatokat és életetek legszebb napját.
Már az első beszélgetés megszervezése is kalandosra sikerült Sanyival, ugyanis miután írtunk Neki levelet pár nap elteltével sem kaptunk választ.
Ekkor döntöttünk, úgy, hogy telefonon próbáljuk meg elérni.
Időközben kiderült, hogy már van egy folyamatban lévő „foglalása” és megbeszélése egy másik párral, akik másnap tartották az esküvőjüket, de nem jelentkeztek többszöri egyeztetés után sem. Így adott nekünk egy lehetőséget.
Sanyi felénk irányuló bizalmának azért is örültünk,mert szimpatikusnak találtuk a Youtube csatornán látott videók alapján. Mondtam is a páromnak, hogy szeretném ha ő koordinálná életünk legszebb napját.
Kicsit feszülten vártuk az első beszélgetést, de pár perc után sikerült feloldódnunk és észre sem vettük, de hipp-hopp eltelt másfél óra. Eközben Sanyi és a párom, aki informatikus, szinte azonnal megtalálták a közös témát az informatika világában is.
Miután megegyeztünk a szolgáltatás díjában Sanyi rengeteg hasznos anyaggal látott el minket, amit a nagy napunkig rendszeresen forgattunk.
216) Edina & Laci 
(216)
2018-6-18 14:46 Válasz erre Válasz erre

Addig nem is tudtuk elképzelni, hogy a hosszú megbeszélés alkalmával miről is fogunk beszélni, de ezek az anyagok adták meg a beszélgetésünk alapját.
Emlékszem, hétfő reggel nyolc órakor érkeztünk Jászkarajenőre és kora délutánig voltunk Sanyiéknál. Ez idő alatt, percre pontosan megterveztük a nagy napunk programját, majd Sanyi elmondta, hogy az egyes eseményeknél mire kell odafigyelni, amit mi mint a szorgalmas kisdiákok le is jegyzeteltünk.
A további szervezés során végig figyelembe vettük ezeket az intelmeket és nem bántuk meg.
A szervezés alatt többször merültek fel bennünk kérdések, ekkor mindig Sanyihoz fordultunk és Ő mindig készségesen útbaigazított minket.
Mikor elérkezett az esküvőnk napja, Sanyi a megbeszéltek szerint érkezett és szemrevételezett, majd elkezdte a nap koordinálását.
Minden úgy történt, ahogy mi szerettük volna és ahogy korábban megegyeztünk. Nem tűrt meg semmilyen slendriánságot, mindennek óramű pontossággal történt. Eközben, folyamatosan figyelt ránk, hogy mire van szükségünk és támogatott minket.
Emlékszem, vacsora közben kérdeztem, hogy kaphatok-e egy szalvétát, hogy ne egyem le a mennyasszonyi ruhámat. Ő már hozta is nekem az előkét.
Mindenkinek tiszta szívből ajánljuk Vőfély Sanyit, mert az Ő irányítása alatt úgy fog történni minden, amiben korábban megegyeztetek, ha még változtatni kell valamin, akkor is a pár érdekeit tartja szem előtt és azonnal segít a megoldásban.
Az esküvő napján tudtuk, hogy jó kezekben vagyunk, mert Sanyi koordinálta a napunkat és intézett mindent . Nekünk csak élvezni és megélni kellett az eseményeket.

Sanyi,
köszönünk mindent!

Csók a családnak,
Edina és Laci - 2018.06.08.
215) Mészáros Nóra és Mészáros Balázs 
(215)
2018-6-5 20:16 Válasz erre Válasz erre

Kedveseim! :) (Ahogy Sanyi mondja :) )
Egy nagyon szuper talpraesett és intelligens ember :) segített a szervezésben elõtte, a helyszínen mindent megoldott, nem csak bemondja, hogy jön a vacsora, hanem tényleg levett mindent rólunk. Nekünk annyi dolgunk volt, hogy élvezzük a bulit :) Ha lehet mondani kissé rendhagyó (nem a tervezettekhez hû) esküvõnk lett, rengeteg dolgot kellett ad hoc jellegüen átszervezni, de erre sem volt gondunk, néha odajött, hogy gyerekek na most ez és ez történik, vagy ez fog, így beszéltük, de így lesz, teljesen megbíztunk benne, és nem bántuk meg. Nem volt játékunk, de nem is hiányzott, a jó kedv és a jól koordinált vendégsereg ennek hiányérzete nélkül mulatott egész hajnalig. Bármi történt, mindig tudta zenekar, fotós, videós, hol a helye mit kell nézzen, mi fog jönni, mire figyeljen, mit játsszon. Ha egy nagyon jó hangulatú lagzit szeretnétek, ajánlom nektek. Korrekt, hisz már onnantól kezdve, ahogy megbízzátok rengeteg idõt szán rátok már az elõkészületeknél, annyit legalább, mint amennyit az esküvõn dolgozott.
Nem is ragozom tovább, bátran hívjátok, és már az elsõ beszélgetés alkalmával ti is látni fogjátok, hogy ez az Ember nem egyszerûen dolgozni jár, hanem élvezi a hivatását, és szívbõl csinálja, lelkiismeretesen odateszi magát, és mindig megõrzi a hidegvérét, legyen az gyerekzsivongás beszéd közben, avagy egy kicsit többet ivott rokon, megoldás mindig van. Humora egyszerûen szuper, nem erõltetett, és mindenre tud reagálni.

Bátran ajánljuk, ha jót akartok magatoknak és igazán élvezni szeretnétek a Nagy Napot. De ahogy õ mondaná: "Én mindent elmondtam amit tudtam, ha rám hallgattok, azt csináltok, amit akartok." ;)

Sanyi! Köszönjük, hogy részese voltál életünk egyik legszebb napjának, ha tehetném, minden évben szerveznék egy esküvõt, és mindig te lennél a võfélyünk! :D

Puszi
Nóri és Balázs
2018.05.26
214) Velki Gábor 
(214)
2018-6-4 21:54 Válasz erre Válasz erre

Bárki aki võfélyt/ceremóniamestert keres Sanyi a megoldás!

Elõször amikor az elsõ találkozóra mentünk már akkor kilóra megvett minket azok alapján amiket tõle hallottunk az esküvõztetéssel kapcsolatban. Nagyon professzionális módon segített nekünk mindvégig az esküvõ alatt. Nem egyszer kellett változtatni az elõre eltervezett programon, de végeredményképp az õ zsenialitásának köszönhetõen mindent sikerült megvalósítani amit elképzeltünk, sõt még felül is múltuk. Az esküvõ végén a fotósok azt mondták, hogy nagyon oda tették magukat, mert megpróbálták utolérni a Sanyi által keltett színvonalat. Az esküvõ után 2 nappal még mindig azt beszéljük a családban hogy milyen jó võfélyünk voltál Sanyi! Már alig várjuk hogy ismerettségi körünkbõl valaki házasodjon, mert biztos hogy Sanyinak ott a helye!! Köszönünk mindent!
Lakodalom volt a mi utcánkban!

Betti és Gábor - 2018.06.01.
213) Szombati-Fülöp klán 
(213)
2018-5-22 11:42 Válasz erre Válasz erre

Sanyival nem lehet mellé fogni. Hidd el nekünk. Jöhet a semmibõl zivatar, keménykedõ rokon, késõ võlegény, Sanyi akkor is profin kezében tartja a gyeplõt, épp a kellõ lazasággal (a jó idõben, nagyon okosan kicsi felesekkel oldja a gyomorgörcsöt) vezeti le azt a napot, amit legalább fél éve terveztetek. Egy percet sem csúsztunk a programmal, pedig még a zenész és a hangosító is õ volt! Végig úgy vezetett minket, hogy élvezni tudtuk és mégis mindenre elég idõt szántunk.

Mi nagyon hálásak vagyunk és bár megegyeztünk, hogy most egy darabig nem lesz egyikünknek sem esküvõje, de ha igen akkor csak Võfély Sanyinak szólunk, hogy:
Lakodalom van a mi utcánkban!

Anita és Gábor 2018.05.19.
212) Timi és Krisztián 
(212)
2018-5-15 07:31 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Kezdjük a végével :) Köszönjük, hogy segítettél feledhetetlenné tenni ezt a csodálatos napot nekünk és a vendégseregnek !

Nem gondoltuk volna, hogy lehet egy esküvõrõl 6-7 órás részletes megbeszélést folytatni, de pedig lehet. És mennyire jó hogy volt az a 6 órás megbeszélés, mennyire megérte le autóznunk Jászkarajenõre (a gps angol navigátora szerint Tiszikiksz (értsd: Tiszakécske) mellett), Debrecenbõl és nem a táj miatt :)

Csak ajánlani tudunk téged, többek közt ezért:

Sokévnyi tapasztalat, koordináció, szervezés, hangulat. Aki téged választ nem fog csalódni. A helyszínen ténylegesen levetted a terhet a vállunkról. Minden szolgáltatót koordináltál, illetve a kérdéseikkel hozzád fordulhattak és az elõzõekben megbeszéltek alapján segítetted a munkájukat, így nekünk ezzel sem kellett foglalkoznunk és a kisebb problémák nélkülünk is tökéletesen megoldódtak. Az este alatt 2 alkalommal volt csupán kérdésed felénk, akkor is eldöntendõ, tehát már megvolt a kidolgozott forgatókönyv a helyzetekre, csak választanunk kellett.

Nagyon alapos és nagyon szeretetreméltó ember vagy. Köszönjük neked !

Stílusosan: Csók a családnak !
Timi és Krisztián
2018.04.07.
211) Marica &Attila 
2018-5-14 07:34 Válasz erre Válasz erre

Kedves Jegyespárok!

Mielőtt még megtörtént volna a lánykérés, mi már akkor tudtuk, hogy Sanyit fogjuk választani és nem bántuk meg!!! Sőt! Ő volt a tökéletes ember a Nagy napon!!!!! Hogy miért? Megprobalom röviden leírni... :)
Minden kislány életében álom csupán, milyen esküvőt és ruhát szeretne, meg persze milyen férjet... :) Amikor azonban beteljesülni látszik, jönnek az ötletek, hogy hanyományos, modern vagy “extrém”lakodalom lesz. Ehhez azonban mindenképpen kell EGY SANYI, aki az utolsó apró részletekig mindenre odafigyel, ahogy történt ez a mi esetünkben is.
Megoldotta a hirtelen felmerülő problémákat, és a legjobb pszihológus volt azon a napon!
Ahogy mi fogalmaztunk a készülődéskor: az évszázad lakodalmát szeretnénk! SANYI megcsinálta nekünk, értünk velünk!
Köszönjük szépen!
Csak ajánlani tudom mindenkinek! :)
210) Linda és Balu 
(210)
2018-5-14 05:15 Válasz erre Válasz erre

Kedves Jegyespárok!

Amikor elkezdtünk vőfélyt keresni, elképzelésünk sem volt mi számít jónak, csak böngésztünk az interneten. Ahogy ráleltünk Sanyi oldalára és végignéztük a videókat, már tudtuk, ő lesz a megfelelő személy a lakodalmunk levezénylésére. December elején el is látogattunk hozzá, egy hosszú megbeszélésre, ahol a 6 óra csak úgy elrepült. Sanyival mindent alaposan átbeszéltünk, minden kérdésre választ kaptunk, megnyugodtunk.

2018. május 5-én eljött a nagy napunk, pár bakival fűszerezve ugyan, de életünk legszebb napja volt!

A reggeli készülődéssel megcsúsztunk Pomázon, így a fotózásunk elmaradt, hogy odaérjünk Esztergomba, a szertartásra. Amikor indultunk volna a Bazilikához, baleset volt Dobogókőn, így kerülnünk kellett.. „Houston, baj van!” Mire odaértünk, Sanyi mindent elintézett. Beszélt a plébánossal, az őrökkel, mindenkivel. Itt már minden rendben zajlott, de a csúszásunk miatt sajnos, (vagy inkább pont ellenkezőleg :D) kinyitották a főkaput, mert a következő pár már várt a sorára az oldalsó bejáratnál.
209) Linda és Balu 
(209)
2018-5-14 05:13 Válasz erre Válasz erre

Elindultunk vissza Pomázra, ahol az első dolgunk az volt, hogy a ruhámat újraadják, mert sajnos (utólag elmondták a szalonban) rosszul lett rám szabva, így folyamatosan csúszott lefelé. Sanyi bátorítására, hogy jobban érezzem magam, 20:30-kor már menyecskében folytattam a vacsorát és a mulatozást.

Oldalakat tudnék írni Sanyiról és a munkájáról, de szerintem, aki végignézi az oldalát és megnézi a videókat, ugyanúgy fog érezni, mint mi éreztünk tavaly, amikor rátaláltunk a tökéletes vőfélyre!

Sanyi mindenre gondol, ott segít, ahol csak tud, rengeteg tanáccsal lát el és ő is azt szeretné, hogy életetek egyik legfontosabb napja TÖKÉLETES legyen!

Szeretnénk megköszönni, hogy jogászunk, pszichológusunk és nem utolsó sorban vőfélyünk voltál ezen a napon! A bakik ellenére is úgy érezzük, mindent ugyanúgy csinálnánk, mert számunkra így volt tökéletes és ezt neked köszönhetjük!


Sok boldogságot! Csók a Családnak!

Linda és Balu

Ui.: Ne essetek abba a hibába, hogy Vőfély Sanyit hagyjátok a legvégére, mert rengeteget olyan dolgot fog mondani/tanácsolni, amire soha nem gondolnátok.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25