Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
225) Viki és Bálint 
(225)
2018-10-5 06:27 Válasz erre Válasz erre

Köszönünk Mindent!

Amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket,az első dolgunk volt Vőfélyt keresni. Sokat keresgéltem az interneten amikor egyszer csak rátaláltam Sanyi oldalára :) Szimpatikus volt a bemutatkozása,a konkrét megfogalmazás a szolgáltatásaival kapcsolatban és a naptára hogy a MI NAGY NAPUNKON még zöld volt :D Ezután gyorsan sort is kerítettünk az első találkozásra ahol eldöntöttük hogy Nekünk Sanyi lesz a vőfélyünk! Ami bőven 1 évvel az esküvőnk előtt eldőlt. Lassan eljutottunk a nagy megbeszélésig, ahol sok tanácsot kaptunk és engem megnyugtatott a tudat,hogy minden részletet leírtunk mi mi után következik stb... Az esküvőn mindent kézben tartott a násznéppel kedves, viszont ha kellett határozott volt, minden vendégünk jó véleménnyel volt Sanyiról, a munkájáról, a hozzáállásáról :) A többi szolgáltatónkkal is megtalálták a közös hangot, könnyű volt együttműködniük. Csak ajánlani tudjuk,ha profi Vőfélyt kerestek! Ne keressétek tovább jó helyen jártok!

Szeretettel gondolunk rád Sanyi!
Viki és Bálint (2018.08.25.)
224) Évi és Attila 
(224)
2018-9-4 07:15 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Először is szeretnénk megköszönni Neked, hogy életünk egyik legfontosabb napját 120%-os odaadással és profizmussal levezényleted.
Ugyebár a Mi esküvőnk szervezése nem az egyszerűbbek közé tartozott, révén, hogy helyszínt kellett változtatni 2 héttel a Nagy Nap előtt.
Ezzel kapcsolatban is szeretnénk kifejezni hálánkat, hogy segítettél amikor jeleztük, hogy nagy a baj.
Ehhez tudni kell, hogy Sanyi a szabadidejében a medencéből kiugorva vette fel a telefont és segített új helyet keresni, konkrétan az év talán legfoglaltabb napjára.

Véleményünk szerint, minden amit csináltál és ahogy csináltad, kezdve a megismerkedésünktől az esküvő napjáig tökéletesen megfelelt számunkra.
Mindent meg tudtunk beszélni és bizalmunkat már az első pár Skypeos mondat után elnyerted. :)
Bármi kérdésünk volt Te ott voltál és válaszoltál készségesen.
Bármi segítségre szükségünk volt Te ott voltál és segítettél.
Mivel Te tapasztalt vagy az esküvők lebonyolításában ezért bátran rád mertük bízni magunkat.

A jövőben házasulandó pároknak pedig azt üzennénk, hogy válasszátok Vőfély Sanyit, amennyiben egy gondmentes és tökéletes esküvőt szeretnétek!

Üdvözlettel:
Évi és Attila
2018.08.18.
223) Egy valódi örömanya 
(223)
2018-8-24 10:25 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi

Amit a gyerekekért tettél, azért határtalan köszönettel tartozom Neked!

Olyan profizmussal, mûveltséggel, empátiával karoltad fel õket, hogy azóta is rólad áradoznak.

SANYI!
Istenadta tehetség vagy, egy olyan ember, aki nemcsak a munkáját végzi, hanem mély empatikus képességgel is rendelkezik.
Hálás vagyok, hogy erõt, adtál nekik, szavaiddal lelkesítetted õket, még a bajban is. (Halászkert). Egyedül kevés lettem volna hozzá, bár mindenem a gyermekeim.

A ZÉ klubb zenekarral együtt határtalan boldogságot teljesítettetek ki a Nádasban aug. 18-án.
Hálás tiszteletem nektek!

Kívánom, hogy két gyönyörû kislányoddal éljétek át ezt a mély örömöt, nem is olyan sokára!

KÖSZÖNÖK mindent!
Enikõ
(Ati édesanyukája)
222) Gábor László 
2018-7-25 17:34 Válasz erre Válasz erre

Kedves jegyes párok!

Megpróbálunk segíteni nektek ha esetleg keresgéltek mert nem ismertek vőfélyt!
Ha azt szeretnétek, hogy az esküvőtök profi szervezés, vezetés alatt legyen, és jó hangulatban teljen, akkor mindenképpen Sanyit válasszátok!!!

Mivel nem ismertünk vőfélyt, mi is csak az interneten keresgéltünk először.Szerencsére nem hagyott nyugodni minket senki amíg rá nem találtunk Sanyira.
Felvettük a kapcsolatot, találkoztunk egy hosszú megbeszélésre, ahonnan kérdések nélkül távoztunk.
Rengeteg tanáccsal halmozott el bennünket a szolgáltatókkal és az egész tervezéssel kapcsolatban, amit megkaptunk e-mailben is, hogy később is el tudjuk olvasni, így azt javasoljuk mielőtt bármit is elkezdenétek, először vele beszéljetek!

Amikor eljött az esküvőnk napja és találkoztunk, egyből megnyugodtunk, mikor Sanyit megláttuk.
Először minket, aztán az örömszülőket nyugtatta meg mikor megérkezett és átvette az esküvő irányítását!

Hagyományokat tiszteletben tartva, minket és a násznépet egyaránt megnevettetett.
Figyelt a hőségre ezért kicsit később dobtunk combfodrot és csokrot, ami szerintünk profi húzás volt!
Az esküvőnket jó hangulatban, problémamentesen levezényelte, ügyelve minden kis részletre egyaránt!
Imádtuk amikor énekelt is!

Szimpatikus, őszinte, tiszta szívű ember akit megismerhettünk és ezúton is szeretnénk megköszönni a fantasztikus munkádat Sanyi!
Fantasztikusan éreztük magunkat mi is és a násznép egyaránt!
Reméljük vendégként újból átélhetjük veled az esküvő megható és szórakoztató pillanatait egyaránt!

Nagyon szépen köszönjük Neked!

Mara& Laci
221) Ivett és Ati 
(221)
2018-6-21 21:45 Válasz erre Válasz erre

Kedves Võfély Sanyi!

Megszeretnénk köszönni neked azt a sok jót, amit értünk tettél!
Tavaly õsszel, amikor elkezdtük keresgélni a számunkra megfelelõ võfélyt, rengeteg oldalt és embert megnéztünk, de valamiért egyiknél se érkeztük, hogy õ lenne számunkra a megfelelõ...Viszont!!!, amikor megláttuk a te kisvideóidat, a bemutatkozó szövegedet, és a honapodon szereplõ információkat azonnal tudtuk te más vagy mint a többi! Ez be is bizonyosodott, mikor az elsõ nagy megbeszélést tartottuk skypen. :)
Nehéz dolgunk volt, mert a legtöbb dolgot interneten keresztül inteztük el, mivel külföldön élünk, de te így is olyan magabiztosan, precízen és részletesen felvilágositottál minket mindenrõl, hogy rögtön megnyugodtunk:) A võfelyünk mellett lettél a barátunk, a rendezvényszervezõnk, a hangulatfelelõsünk, a “lelkitanácsadónk”, az ötletgazdánk, és valamilyen szinten a zenészünk is.
220) Ivett és Ati 
2018-6-21 21:40 Válasz erre Válasz erre

Szeretném, ha tudná mindenki, hogy amikor vártam a szerelmemet és azokat az embereket akik értünk és velünk ünnepeltek azon a csodálatos napon, annyira izgultam, mint még szerintem soha életembe... de ahogy te beléptél az ajtón hozzám, mintha ezer éve ismertelek volna,...rögtön megnyugodtam... a kedvességed és a magabiztossagod miatt volt ez, biztos vagyok benne :) Az esküvõnkön profi munkát vegeztél, és ezt nem csak mi gondoljuk így, a násznep 99,9%-a is!! :) Bárkivel beszeltünk eddig mindneki csak dicsért téged :)) Sose felejtem el, mikor azt mondtad: „a te násznéped még soha nem ázott el...“ és velünk is tényleg így volt!!! Pedig úgy indult a nap, hogy semmi remény nem volt erre, mert egész éjjel és egész délelõtt szakadt az esõ, de ahogy eljött a kikérés idõpontja kisütött a nap és ragyogó idõ lett!!!
219) Ivett és Ati 
2018-6-21 21:35 Válasz erre Válasz erre

Órákon keresztül tudnám írni a dicsérõ mondatokat, de egy szónak is száz a vége! Életünk egyik legjobb döntése volt, hogy téged fogadtunk meg võfelyünknek, és életünk végéig szeretettel fogunk rád gondolni.
Köszönünk mindent neked Võfély Sanyi! :)
Köszönjük, hogy életünk legmeghittebb, legszebb napján velünk és mellettünk voltál, és Köszönjük, hogy így törõdtél velünk és gondoskodtál rólunk és a lagzink hangulatáról! :)

Remeljük, hogy még fogunk veled talalkozni, mert egy ilyen jó emberrel, mint amilyen te vagy mindig öröm talalkozni! :)

Csók a családnak,

Puszil téged Ivett és Ati (2018.06.09)
218) Szandi és Ricsi 
(218)
2018-6-19 09:51 Válasz erre Válasz erre

Kedves jegyesek!

Ha Sanyit választjátok, az egyenlõ azzal, hogy életetek legszebb napja biztosan csodálatos lesz, hiszen ahogy Sanyi mondaná ,,Sanyi megold mindent, ti ne foglalkozzatok semmivel!", és ha ez még mind nem lenne elég, akkor még beszéljünk a hangulatról is!
Sanyi, amikor nálunk úgy érezte, valamint mi is, hogy leült a hangulat, egybõl tudta, hogy mit kell csinálni, hogyan kell õket úgy táncra hívni, hogy az ne tõnjön erõszaknak, hanem mindez úgy történjen, hogy ebbõl a vendégek, ne vegyenek észre semmit, és hát mit ne mondjak, fantasztikus hangulat kerekedett!
A vendégek a lagzi után megkerestek minket, hogy honnan szereztük ezt a võfélyt, mert nagyon jópofa volt , és nagyon jó a dumája.
Sokan szelfit kértek tõle :D
Na de visszatérve a lagzin felmerülõ problémákra, hiszen mint minden menyasszony és võlegény,ezektõl tartunk a legjobban. Nálunk -mivel falusi lagziról van szó- a helyszínen fõztek volna... a kikérés elõtt 5 perccel közölték a konyhások, hogy kilyukadt az üst és nemtudják mi lesz a vacsorával, nekünk már nem volt idõnk ezzel foglalkozni, természetesen szóltunk Sanyinak, aki amellett, hogy megtartotta a búcsúztatót valamint lánykikérés stb ezt is megoldotta teljesen észrevétlenül, úgy,hogy nekünk csak annyit mondott, hogy ne aggódjatok minden rendben lesz drágáim.
Ha pedig mindez nem lenne elég, gyalog mentünk a polgári esküvõrõl az egyházira, gyönyörõ szép idõ, napsütés minden, de mire kiléptünk a templomból, szakadt az esõ, és részünkrõl pánik, hogy most mi lesz a 120 emberrel aki gyalog jött velünk együtt.
De mire mi kiléptünk, és észbe kaptunk, hogy leszakadt az ég, már Sanyi annyi autós vendéget odarendelt észrevételenül amennyit csak tudott. Mivel õ a szertartás alatt is folyamatosan figyelte az idõjárást a telefonján is, nehogy bármi gond legyen.
De milyen jól tette, hiszen hála neki, senki nem ázott el, és nem kellett addig sem ott ülni míg eláll az esõ, hanem egybõl mindenkit vissza vittek a lagzi helyszínére, és persze arra is figyelt, hogy mivel hamarabb visszaértünk, hideg pezsgõ, és üdítõ, kávé, zene várja a vendégeket, hiába jóval hamarabb érkezett a vendégsereg ,mintahogy azt a pincérek és a zenészek várták.
De hát nagyon sokmindent tudnék még mesélni, hiszen annyi mindent köszönhetünk neki, hogy ehhez egy hét is kevés lenne, ígyhát csak annyit írnék még nektek, hogyha egy fantasztikus võfélyt, és embert kerestek, aki mindent megold, és megbízható, akkor csakis határozottan Sanyit keressétek!
Nála jobb sehol sincs, ezt ti is tapasztalni fogjátok!

Hálás köszönet neked Sanyi! :)

Szandi és Ricsi
2018.06.16.
217) Edina & Laci 
(217)
2018-6-18 14:48 Válasz erre Válasz erre

Kedves Jegyespárok!
Ha még nem találtátok meg a számotokra megfelelő vőfélyt, akkor jó helyen jártok. A legjobb döntést hozzátok azzal, ha rá bízzátok magatokat és életetek legszebb napját.
Már az első beszélgetés megszervezése is kalandosra sikerült Sanyival, ugyanis miután írtunk Neki levelet pár nap elteltével sem kaptunk választ.
Ekkor döntöttünk, úgy, hogy telefonon próbáljuk meg elérni.
Időközben kiderült, hogy már van egy folyamatban lévő „foglalása” és megbeszélése egy másik párral, akik másnap tartották az esküvőjüket, de nem jelentkeztek többszöri egyeztetés után sem. Így adott nekünk egy lehetőséget.
Sanyi felénk irányuló bizalmának azért is örültünk,mert szimpatikusnak találtuk a Youtube csatornán látott videók alapján. Mondtam is a páromnak, hogy szeretném ha ő koordinálná életünk legszebb napját.
Kicsit feszülten vártuk az első beszélgetést, de pár perc után sikerült feloldódnunk és észre sem vettük, de hipp-hopp eltelt másfél óra. Eközben Sanyi és a párom, aki informatikus, szinte azonnal megtalálták a közös témát az informatika világában is.
Miután megegyeztünk a szolgáltatás díjában Sanyi rengeteg hasznos anyaggal látott el minket, amit a nagy napunkig rendszeresen forgattunk.
216) Edina & Laci 
(216)
2018-6-18 14:46 Válasz erre Válasz erre

Addig nem is tudtuk elképzelni, hogy a hosszú megbeszélés alkalmával miről is fogunk beszélni, de ezek az anyagok adták meg a beszélgetésünk alapját.
Emlékszem, hétfő reggel nyolc órakor érkeztünk Jászkarajenőre és kora délutánig voltunk Sanyiéknál. Ez idő alatt, percre pontosan megterveztük a nagy napunk programját, majd Sanyi elmondta, hogy az egyes eseményeknél mire kell odafigyelni, amit mi mint a szorgalmas kisdiákok le is jegyzeteltünk.
A további szervezés során végig figyelembe vettük ezeket az intelmeket és nem bántuk meg.
A szervezés alatt többször merültek fel bennünk kérdések, ekkor mindig Sanyihoz fordultunk és Ő mindig készségesen útbaigazított minket.
Mikor elérkezett az esküvőnk napja, Sanyi a megbeszéltek szerint érkezett és szemrevételezett, majd elkezdte a nap koordinálását.
Minden úgy történt, ahogy mi szerettük volna és ahogy korábban megegyeztünk. Nem tűrt meg semmilyen slendriánságot, mindennek óramű pontossággal történt. Eközben, folyamatosan figyelt ránk, hogy mire van szükségünk és támogatott minket.
Emlékszem, vacsora közben kérdeztem, hogy kaphatok-e egy szalvétát, hogy ne egyem le a mennyasszonyi ruhámat. Ő már hozta is nekem az előkét.
Mindenkinek tiszta szívből ajánljuk Vőfély Sanyit, mert az Ő irányítása alatt úgy fog történni minden, amiben korábban megegyeztetek, ha még változtatni kell valamin, akkor is a pár érdekeit tartja szem előtt és azonnal segít a megoldásban.
Az esküvő napján tudtuk, hogy jó kezekben vagyunk, mert Sanyi koordinálta a napunkat és intézett mindent . Nekünk csak élvezni és megélni kellett az eseményeket.

Sanyi,
köszönünk mindent!

Csók a családnak,
Edina és Laci - 2018.06.08.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26