Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
191) Évi és Endre 
2017-10-12 13:52 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!
Engedd meg, hogy ezúton is kifejezzük örök hálánkat és tiszteletünket az esküvőnkön nyújtott nagyra becsült munkádért és kimagasló színvonalú teljesítményedért.
Azért a sok-sok extráért, amit a munkád során beleteszel mind abba; amit te képviselsz, mint Vőfély Sanyi.
A legjobb döntés Te voltál, hiszen a profizmusod megold minden felmerülő problémát, szerencsétlenkedést és mindazt, ami egy esküvő során előfordulhat és persze rendre elő is fordul.
A Nagy Nap utáni törődésed is rendhagyó.
Úgy gondoljuk, ha egyszer összehoz veled a sors keze; ott örök barátság születik, az égiek rendeltetése szerint.
Sanyi téged is küldtek valakik valahonnan, talán az angyalok!
Vigyázz magadra, kedves családodra és csodálatos lányaidra: Csók a családnak! Évi és Endre 29.07.2017.
190) Ági és Zoli 
(190)
2017-10-10 16:59 Válasz erre Válasz erre

Kedves Házasulandók!
Ne keresgéljetek tovább, jó helyen jártok, sőt a legjobb helyen!
Mi az esküvőnk előtt 2 évvel egy lagziban láttuk Sanyi ténykedését, és bár akkor még nem volt köztünk szó a házasságról, de már akkor tudtuk, h ha lesz lakodalmunk akkor Sanyi lesz a vőfély. Ahogy megvolt a nagy napunk dátuma, Sanyi volt az első akit gyorsan fel is kerestünk, és szerencsénkre szabad volt az időpont. Először egy rövid találkozón egyeztettünk, majd pedig egy hosszabb következett, de folyamatosan emailen, telefonon tartotta velünk a kapcsolatot, segített, tanácsokat adott, és mindezt úgy tette, h az ember egyáltalán nem érezte, h tolakodó lenne. Sanyival nagyon könnyen szót lehet érteni, nagyon jó ember, és tényleg végig a pár érdekeit tartja szem előtt. A hosszú beszélgetés is abszolút baráti volt, hiába vittünk enni, inni, egyszerűen mindannyian elfelejtkeztünk ezekről, és csak beszélgettünk, beszélgettünk, beszélgettünk, pedig reggel 08:00-ra mentünk, aztán 14:00kor meg már mennünk kellett, mert jött a következő pár :)
189) Ági és Zoli 
2017-10-10 12:29 Válasz erre Válasz erre

Esküvőnk hetén, ahogy ígérte fel is hívott minket, és még utoljára átbeszéltünk mindent, hogy frissen meglegyen. Eljött a nagy nap, és ahogy megláttuk, tudtuk, h minden rendben, a kisugárzása elég is volt, pedig szegény nagyon beteg volt, de igazából ezt is csak onnan tudtuk, h elmondta, na meg azért amikor hármasban voltunk, akkor látszódott rajta, de a násznép ebből semmit sem vett észre. Abszolút mindent intézett helyettünk, mert nekünk tényleg semmi dolgunk nem volt, csak h jól érezzük magunkat, átéljük a nagy napot, ami sikerült is!
Ezúton köszönünk Sanyi mindent, mert nagyon jól éreztük magunkat,és a mai napig hatása alatt vagyunk :)
188) Flóra és Tamás 
(188)
2017-10-10 05:54 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!
Szeretnénk másokkal is megosztani a történetünket, hátha valakinek élet- és lakodalommentő tevékenységedről még nincs tapasztalata.
A mi sztorink ugyanúgy kezdődik, mint mindenkié: elkezdtünk vőfélyt keresni. Rengeteget láttunk, de kit ezért kit azért nem igazán éreztünk magunkénak. Az érdem a kedves férjemé, ő bukkant Sanyira, én szkeptikus voltam, mint mindig. Elmentünk hozzá egy röpke néhány órás bemutatkozós megbeszélésre és végül, úgy jöttem el Jászkarajenőről, hogy csak Vőfély Sanyi és senki más. Furcsa, de már ekkor érezni és tudni lehetett, hogy Ő az, akit kerestünk.
Telt az idő, és amint közeledett a nagy nap, egyre idegesebbek lettünk, főleg én. Az egyetlen dolog, amiben mind a ketten biztosak voltunk az Sanyi. Szinte hihetetlen, mert akkor még idegen volt nekem, de mégis jobban meg tudott nyugtatni mint a családom. „meghallod Sanyi hangját és máris ZENbe kapcsolsz”
187) Flóra és Tamás 
2017-10-10 05:52 Válasz erre Válasz erre

Telt az idő, és amint közeledett a nagy nap, egyre idegesebbek lettünk, főleg én. Az egyetlen dolog, amiben mind a ketten biztosak voltunk az Sanyi. Szinte hihetetlen, mert akkor még idegen volt nekem, de mégis jobban meg tudott nyugtatni mint a családom. „meghallod Sanyi hangját és máris ZENbe kapcsolsz”
Így volt ez a nagy napon is. Nyugis voltam, egészen addig a pontig, amíg a legeslegelső pillanatban az én egyedi és csodaszép menyasszonyi ruhám zipzárja szét nem pattant. Azt a pillanatot nem kívánom senkinek, a szívem is megszűnt dobogni egy pillanatra. Totál pánik, SANYIIII és Sanyi jött és mit ad Isten mindenre felkészült vőfélyünknél nem csak hogy tű és cérna is volt, de elkezdte megvarrni a ruhám. Majd átadta a nemes feladatot az egyik koszorúslányomnak és miközben rámvarrták a ruhát lefoglalta a násznépet. Sokadjára mesélem ezt a történetet, de még most sem hiszem el, hogy létezik ilyen vőfély, ilyen ember. Ezek után a lagzi édes eseménytelenségben telt (legalább is ehhez képest). Sanyi hatalmas bulit csinált és én, míg élek hálás leszek a világ legjobb menyasszonymentő vőfélyének.
Szeretünk Sanyi!
Csók a családnak: Flóra és Tomi
186) Darányi István-Darányi Tímea 
(186)
2017-9-14 06:43 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi!
2017.augusztus 19. Póstelek, Mókus Csárda.
Az esküvőnk tervezgetésének hajnalán, még az eljegyzés előtt interneten rengeteg vőfély "produkcióját" végignéztük,hogy mégis mit kellene elvárni-egy az életünk nagy napját levezénylő és meghatározó személyétől.Az igazat megvalva nem voltunk elragadtatva egyiktől sem, jöttek-mentek a Youtube videók. Kivéve egy Vőfély Sanyi nevezetű, markáns, határozott személyiségű embert, akinek előadásmódja lekötötte figyelmünket .Egymás között beszéltük: "Ez igen, ez nem egy hum-buk vőfély, érti a dolgát!" - és annyiba is maradt.
185) Darányi István-Darányi Tímea 
2017-9-14 06:40 Válasz erre Válasz erre

Telt múlt az idő, megtörtént az eljegyzés. Az idő, mintha felgyorsult volna, mire észbe kaptunk ősz lett.Az esküvő szervezését el kellene kezdeni- gondoltuk, ha jövő tavasszal vagy nyár elején szeretnénk valamit. Hamar rádöbbentünk, hogy majdnem késésben vagyunk.Életünk egyik legstersszesebb 2 hete következett, hogy a három fő dolgot összehozzuk: vőfély, helyszín, zenekar. Nagy nehezen a helyszín és zenekar kérdést tisztába tettük több időpontra talonba tarva, de egy épkézláb vőfélyt a környéken nem nagyon találtunk, akinek az időpont is jó lett volna. És ekkor eszembe jutott Sanyi! Felkerestük a honlapját, és csak néztünk mint hal a szatyorban. Már a bemutatkozó szöveg elragadott minket, a fórumban pedig a rengeteg pozitív élmény leírása csak erősítette bennünk az érzést. A naptárban az augusztus 19.-e zölden tündökölt.
184) Darányi István-Darányi Tímea 
2017-9-14 06:38 Válasz erre Válasz erre

Ekkor mondtam Timinek: "Felhívom!!" Másnap-azt hiszem pénteki nap volt, hívtam is azt a bizonyos számot. Egy mély hang szólalt meg, ami iszonyú nyugodtságot árasztott, de túl sokat nem tudtunk beszélni, mert mondta: "Kérlek egy későbbi időpontban egyeztessünk, mert jelenleg a holnapi esküvőre készülök!".Na, gondoltam: "Ez tényleg nem ma kezdte, hogy Ő akkor csak is arra az egy napra és párra koncentrál." Aznap, munkából hazaérve elmeséltem a páromnak a Sanyival folytatott, néhány mondatos telefonbeszélgetésünkből szerzett élményemet, és mondtam: "Szerintem Ő lesz a mi Vőfélyünk!"
Telefonos egyeztetésünk után,esküvőnket megelőzőleg közel egy évvel találkoztunk Veled és kedves családoddal, amikor is egy rokonszenves, szeretetteljes embereket ismerhettünk meg.Nem volt kényelmetlen egy percig sem ott lenni, olyan volt mintha több éve ismertük volna egymást . Már akkor körvonalaztad a főbb eseményeket, hogy mitől jó egy lakodalom. Aznap este tudtuk, hogy a 2017. augusztus 19. napja miattunk lesz piros a naptáradban!
183) Darányi István-Darányi Tímea 
2017-9-14 00:35 Válasz erre Válasz erre

Eljött a nagy megbeszélés (5 órás!), ahol iszonyatos részletességgel pontosítottuk a dolgokat, aggodalom ettől kezdve már biztosan nem volt bennünk.
Elérkezett a nap, amire mindenki várt. Nem szinezem a dolgokat, minden úgy történt, ahogy meg volt beszélve! Az esküvő helyszínén egy pillanatra csak rám telepedett az a fránya stressz, de ezt hamar lesöpörted a vállamról. És ezek után hatalmas bulit csaptunk!
Nem is ragoznám tovább, szeretnénk a násznép nevében is megköszönni , hogy lenyűgöző profizmusoddal vezényelted le a mi lagzinkat is! Nagyon jól éreztük magunkat, még ha nehéz időszak előzte meg az esküvőnket, részünkről és részedről is...
A további szolgáltatók (zenekar, fotós-videós, étterem) nevében is köszönünk mindent, akik csak dicsértek, hogy ilyen jól még senki nem szedte össze a társaságot!

Őszintén szólva már hiányzol, reméljük még találkozunk!

Csók a Családnak!
Timi és Pisti
182) Edina&Tamás:) 
2017-9-3 20:33 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sándor!
Facebookon már megköszöntük, de hogy minél több emberrel megosszuk azt a pozitív élményt, amit nekünk nyújtottál, remélve, hogy minél több esküdni kívánó pár a nagy napra Téged választ, ide is leírjuk a fantasztikus együttműködést. Neked köszönhetjük, hogy az esküvőnk minden percét élvezhettük, nem kellett azon idegeskedjünk, hogy időben érkezzünk az egyházi szertartásra, onnan a polgárira , miközben gratulációkat fogadtunk és fotókat készítettünk. A vacsora és a fergeteges lakodalom is nagyszerűre sikerült a sok humorral telitűzdelt pillanattal, amelyért teljes mértékben Te voltál a felelős.:) Egy esküvő attól lesz igazán szép emlék az ifjú pár és násznép számára egyaránt, hogy ha visszatekintenek az eseményekre vagy megnézik a képeket, akarva akaratlanul mosolyognak a sok szép élményre gondolva. Nekünk a nagy nap óta csak felfelé görbül a szájunk, ha a sok szép eseményre gondolunk. Köszönet ezért és a sok biztatásért is! Ha teheti, mindenki Vőfély Sanyit kérje fel esküvője levezénylésére és garantált a siker és az önfeledt, vidám buliiii!:)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23