Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
194) Eszti és Tomi 
(194)
2017-11-17 16:10 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi,

engedd meg, hogy ezúton is megköszönjük azt a sok-sok jót amit értünk tettét a Mi Nagy Napunkon. :) A kezdeti szervezéskor nem sok mindenben voltunk biztosak, de Benned igen! :) Azonnali szimpátia alakult ki bennünk veled kapcsolatban, és egy percig sem csalódtunk Benned. Te már a szervezés 1 éve alatt is rengeteget tettél azért, hogy gördülékeny legyen az esküvőnk napja. Nálad időközben az általunk választott zenekar leszerepelt, az egyik esküvőn, amin te voltál a vőfély és Te mind ezt megfelelő profizmussal kezelve segítettél nekünk, hogy az esküvő előtt nem sokkal ne pánikoljunk be, és találjunk egy megfelelő szolgáltatót. Ezért és minden másért nagyon hálásak vagyunk neked. Ha szeretnétek egy olyan embert az esküvőtökön tudni, aki mindvégig biztos támaszként és megoldásként szolgál a legabszurdabb váratlan helyzetekre is, NE KERESSETEK TOVÁBB, megtaláltatok a megfelelő embert! :) Az esküvőn természetesen minden gördülékenyen zajlott hála Neked. :) Mindenkinek tiszta szívvel ajánlunk téged, és már most tudjuk, hogy lesz olyan a násznépünkből aki Téged fog választani. Köszönjük szépen. :)

Eszti és Tomi
2017.09.30.
193) Adrienn & Gábor 
(193)
2017-10-14 07:02 Válasz erre Válasz erre

Sziasztok Jegyespárok !
Most olyan helyre sikerült érnetek ahonnét setovább. Páromnak és nekem intenzív munkabeosztás végett pár hónap adatott egy olyan fontos személy megtalálására ami az egyik fénypont egy lakodalomban. Kapásból azzal a problémával szembesültünk, hogy fogalmunk sem volt, hogy egyáltalán mit illetve kit szeretnénk, majd követte az, hogy amit mi elképzeltünk az a műfaj hogyan nevezendő, remélve azt, hogy nem három szakág adja össze. Ezzel párosul a férj kimondottan nagy hisztije és precizitása, hogy ebben semmilyen kis hiba nem lehet, itt minden csak flottul mehet egy olyan személlyel akit nem ismervén rábízzuk a lakodalmunkat. Kisebb kutatást végezve megtudtuk, hogy a Ceremóniamester és a Vőfély közül az utóbbira van szükség. Ismeretségi körben ilyen szakág nincsen még ajánlott formában sem, így maradt az idegenben való kutatás. Próbálja az ember az érzésére bízni, de már nem is a hatodikra hanem a hetedikre. Második és egyben bízva, hogy utolsó lehetőségként találtunk egy honlapot, leírásokkal, videókkal. Két videóig jutottunk el és nem érdekelt a többi. Na nem azért mert bármi probléma lett volna vele, hanem fontosabb lett, hogy a művésszel mielőbbi kontaktusban legyünk így április derekán a júliusi esküvőnkhöz.
192) Adrienn & Gábor 
(192)
2017-10-14 07:00 Válasz erre Válasz erre

Kontaktust felvéve egy olyan Úriember körvonala kezdett látszódni akire lehet adni, a mai világban lehet bízni és aki BARÁT, szervező és lebonyolító egy személyben. Folyamatos és összetett valamint részletes kommunikáció teljesen azt adta, hogy én aki nem akar semmit kiengedni a kezéből mert nem bízok és nem adok esélyt, még is engedni kezdtem. Félni már nem féltem, de csak azért mert a rettegés kifejezést feltalálták, mi lesz ha, de amit már telefonon és virtuálisan kaptunk, lakodalmunk előtt egy hónappal már tudtam, hogy bármi is lehet nálunk, bárhogyan is lesz, abból sem baj sem gond nem adódhat. Mint a messiást úgy vártuk azt az EMBERT, aki mikor megérkezett, olyan nyugalmat árasztott az első mondatával, hogy minden feszültség helyből szűnt meg. A lánykikérőtől kezdve a családi fotózáson át a lakodalmi hangulatig maga volt a profizmus és a tökéletesség. A mai napig ha a családban szó kerül az esküvőnkről, nem tud kimaradni, hogy a SANYI. Mi olyan szinten voltunk megelégedve, hogy úgy gondoljuk, többet kaptunk a vártnál. Köszönjük, hogy a Vőfélyünk voltál és mindenkinek csak ajánlani tudunk. Köszönjük, hogy csodálatossá tetted a lakodalmunkat, tiszta szívből kívánunk minden szépet s jót, és teljesüljön mind az amire vágysz !!!
Adrienn & Gábor 2017 07 21
191) Évi és Endre 
2017-10-12 13:52 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!
Engedd meg, hogy ezúton is kifejezzük örök hálánkat és tiszteletünket az esküvőnkön nyújtott nagyra becsült munkádért és kimagasló színvonalú teljesítményedért.
Azért a sok-sok extráért, amit a munkád során beleteszel mind abba; amit te képviselsz, mint Vőfély Sanyi.
A legjobb döntés Te voltál, hiszen a profizmusod megold minden felmerülő problémát, szerencsétlenkedést és mindazt, ami egy esküvő során előfordulhat és persze rendre elő is fordul.
A Nagy Nap utáni törődésed is rendhagyó.
Úgy gondoljuk, ha egyszer összehoz veled a sors keze; ott örök barátság születik, az égiek rendeltetése szerint.
Sanyi téged is küldtek valakik valahonnan, talán az angyalok!
Vigyázz magadra, kedves családodra és csodálatos lányaidra: Csók a családnak! Évi és Endre 29.07.2017.
190) Ági és Zoli 
(190)
2017-10-10 16:59 Válasz erre Válasz erre

Kedves Házasulandók!
Ne keresgéljetek tovább, jó helyen jártok, sőt a legjobb helyen!
Mi az esküvőnk előtt 2 évvel egy lagziban láttuk Sanyi ténykedését, és bár akkor még nem volt köztünk szó a házasságról, de már akkor tudtuk, h ha lesz lakodalmunk akkor Sanyi lesz a vőfély. Ahogy megvolt a nagy napunk dátuma, Sanyi volt az első akit gyorsan fel is kerestünk, és szerencsénkre szabad volt az időpont. Először egy rövid találkozón egyeztettünk, majd pedig egy hosszabb következett, de folyamatosan emailen, telefonon tartotta velünk a kapcsolatot, segített, tanácsokat adott, és mindezt úgy tette, h az ember egyáltalán nem érezte, h tolakodó lenne. Sanyival nagyon könnyen szót lehet érteni, nagyon jó ember, és tényleg végig a pár érdekeit tartja szem előtt. A hosszú beszélgetés is abszolút baráti volt, hiába vittünk enni, inni, egyszerűen mindannyian elfelejtkeztünk ezekről, és csak beszélgettünk, beszélgettünk, beszélgettünk, pedig reggel 08:00-ra mentünk, aztán 14:00kor meg már mennünk kellett, mert jött a következő pár :)
189) Ági és Zoli 
2017-10-10 12:29 Válasz erre Válasz erre

Esküvőnk hetén, ahogy ígérte fel is hívott minket, és még utoljára átbeszéltünk mindent, hogy frissen meglegyen. Eljött a nagy nap, és ahogy megláttuk, tudtuk, h minden rendben, a kisugárzása elég is volt, pedig szegény nagyon beteg volt, de igazából ezt is csak onnan tudtuk, h elmondta, na meg azért amikor hármasban voltunk, akkor látszódott rajta, de a násznép ebből semmit sem vett észre. Abszolút mindent intézett helyettünk, mert nekünk tényleg semmi dolgunk nem volt, csak h jól érezzük magunkat, átéljük a nagy napot, ami sikerült is!
Ezúton köszönünk Sanyi mindent, mert nagyon jól éreztük magunkat,és a mai napig hatása alatt vagyunk :)
188) Flóra és Tamás 
(188)
2017-10-10 05:54 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!
Szeretnénk másokkal is megosztani a történetünket, hátha valakinek élet- és lakodalommentő tevékenységedről még nincs tapasztalata.
A mi sztorink ugyanúgy kezdődik, mint mindenkié: elkezdtünk vőfélyt keresni. Rengeteget láttunk, de kit ezért kit azért nem igazán éreztünk magunkénak. Az érdem a kedves férjemé, ő bukkant Sanyira, én szkeptikus voltam, mint mindig. Elmentünk hozzá egy röpke néhány órás bemutatkozós megbeszélésre és végül, úgy jöttem el Jászkarajenőről, hogy csak Vőfély Sanyi és senki más. Furcsa, de már ekkor érezni és tudni lehetett, hogy Ő az, akit kerestünk.
Telt az idő, és amint közeledett a nagy nap, egyre idegesebbek lettünk, főleg én. Az egyetlen dolog, amiben mind a ketten biztosak voltunk az Sanyi. Szinte hihetetlen, mert akkor még idegen volt nekem, de mégis jobban meg tudott nyugtatni mint a családom. „meghallod Sanyi hangját és máris ZENbe kapcsolsz”
187) Flóra és Tamás 
2017-10-10 05:52 Válasz erre Válasz erre

Telt az idő, és amint közeledett a nagy nap, egyre idegesebbek lettünk, főleg én. Az egyetlen dolog, amiben mind a ketten biztosak voltunk az Sanyi. Szinte hihetetlen, mert akkor még idegen volt nekem, de mégis jobban meg tudott nyugtatni mint a családom. „meghallod Sanyi hangját és máris ZENbe kapcsolsz”
Így volt ez a nagy napon is. Nyugis voltam, egészen addig a pontig, amíg a legeslegelső pillanatban az én egyedi és csodaszép menyasszonyi ruhám zipzárja szét nem pattant. Azt a pillanatot nem kívánom senkinek, a szívem is megszűnt dobogni egy pillanatra. Totál pánik, SANYIIII és Sanyi jött és mit ad Isten mindenre felkészült vőfélyünknél nem csak hogy tű és cérna is volt, de elkezdte megvarrni a ruhám. Majd átadta a nemes feladatot az egyik koszorúslányomnak és miközben rámvarrták a ruhát lefoglalta a násznépet. Sokadjára mesélem ezt a történetet, de még most sem hiszem el, hogy létezik ilyen vőfély, ilyen ember. Ezek után a lagzi édes eseménytelenségben telt (legalább is ehhez képest). Sanyi hatalmas bulit csinált és én, míg élek hálás leszek a világ legjobb menyasszonymentő vőfélyének.
Szeretünk Sanyi!
Csók a családnak: Flóra és Tomi
186) Darányi István-Darányi Tímea 
(186)
2017-9-14 06:43 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi!
2017.augusztus 19. Póstelek, Mókus Csárda.
Az esküvőnk tervezgetésének hajnalán, még az eljegyzés előtt interneten rengeteg vőfély "produkcióját" végignéztük,hogy mégis mit kellene elvárni-egy az életünk nagy napját levezénylő és meghatározó személyétől.Az igazat megvalva nem voltunk elragadtatva egyiktől sem, jöttek-mentek a Youtube videók. Kivéve egy Vőfély Sanyi nevezetű, markáns, határozott személyiségű embert, akinek előadásmódja lekötötte figyelmünket .Egymás között beszéltük: "Ez igen, ez nem egy hum-buk vőfély, érti a dolgát!" - és annyiba is maradt.
185) Darányi István-Darányi Tímea 
2017-9-14 06:40 Válasz erre Válasz erre

Telt múlt az idő, megtörtént az eljegyzés. Az idő, mintha felgyorsult volna, mire észbe kaptunk ősz lett.Az esküvő szervezését el kellene kezdeni- gondoltuk, ha jövő tavasszal vagy nyár elején szeretnénk valamit. Hamar rádöbbentünk, hogy majdnem késésben vagyunk.Életünk egyik legstersszesebb 2 hete következett, hogy a három fő dolgot összehozzuk: vőfély, helyszín, zenekar. Nagy nehezen a helyszín és zenekar kérdést tisztába tettük több időpontra talonba tarva, de egy épkézláb vőfélyt a környéken nem nagyon találtunk, akinek az időpont is jó lett volna. És ekkor eszembe jutott Sanyi! Felkerestük a honlapját, és csak néztünk mint hal a szatyorban. Már a bemutatkozó szöveg elragadott minket, a fórumban pedig a rengeteg pozitív élmény leírása csak erősítette bennünk az érzést. A naptárban az augusztus 19.-e zölden tündökölt.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23