Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
228) Timi és Roli 
2018-10-14 17:25 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Megkésve bár, de annál nagyobb szeretettel és örömmel köszönetet szeretnénk neked mondani és írni, hogy közös életünk eddigi legszebb napját feledhetetlenné varázsoltad! Köszönjük a sok tanácsot, segítséget, szeretetet, hozzáértést, amit kaptunk tőled. Nagyon jól sikerült az esküvőnk és ez nagyban neked köszönhetjük.Reméljük még sokszor találkozunk veled az életben. Csók a családnak Timi és Roli. 2018.09.08.
227) Baráth Tibor 
2018-10-14 10:31 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!

Köszönjük szépen, hogy 2018.augusztus 11.-én a mi nagy napunkon velünk voltál. Levezényelted ezt az eseményt, amely nem volt zökkenő mentes, de te ígéretedhez hűen áthidaltad, megoldottad helyettünk az elénk gördülő akadályokat! A násznép is pozitív véleménnyel volt rólad, mindenkinek tetszett az előadásmód és a megjelenésed. Jelenléted a számunkra megnyugtató volt.
Az elsődleges megbeszélésen a tőled kapott instrukcióknak, tanácsoknak nagy hasznát vettük az esküvő szervezésében.
Mindenkinek csak ajánlani tudunk, mi úgy gondoljuk, hogy aki az elkövetkezendőkben a lagzijába vőfélyt keres, az csakis a Vőfély Sanyit keresse!

Ismételten köszönjük a profizmussal végrehajtott munkádat!

Üdv.:
Alexandra és Tibor
226) Kitti és Tamás 
(226)
2018-10-5 06:54 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Mérhetetlenül hálásak vagyunk amiért ilyen profi módon levezényelted az esküvőnket. Nálad jobb vőfélyt nem is találhattunk volna. A nagy napon semmi dolgunk nem volt és semmivel nem kellett foglalkozunk mert Te ott voltál és mindent megoldottál. Amikor elkezdtük szervezni az esküvőt nagyon sokat segítettél a jótanácsaiddal, tapasztalatoddal.
Egy szó mint száz: a legjobb vőfély vagy.

Köszönünk mindent!

Földvárszki Kitti&Földvárszki Tamás
2018.06.30.
225) Viki és Bálint 
(225)
2018-10-5 06:27 Válasz erre Válasz erre

Köszönünk Mindent!

Amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket,az első dolgunk volt Vőfélyt keresni. Sokat keresgéltem az interneten amikor egyszer csak rátaláltam Sanyi oldalára :) Szimpatikus volt a bemutatkozása,a konkrét megfogalmazás a szolgáltatásaival kapcsolatban és a naptára hogy a MI NAGY NAPUNKON még zöld volt :D Ezután gyorsan sort is kerítettünk az első találkozásra ahol eldöntöttük hogy Nekünk Sanyi lesz a vőfélyünk! Ami bőven 1 évvel az esküvőnk előtt eldőlt. Lassan eljutottunk a nagy megbeszélésig, ahol sok tanácsot kaptunk és engem megnyugtatott a tudat,hogy minden részletet leírtunk mi mi után következik stb... Az esküvőn mindent kézben tartott a násznéppel kedves, viszont ha kellett határozott volt, minden vendégünk jó véleménnyel volt Sanyiról, a munkájáról, a hozzáállásáról :) A többi szolgáltatónkkal is megtalálták a közös hangot, könnyű volt együttműködniük. Csak ajánlani tudjuk,ha profi Vőfélyt kerestek! Ne keressétek tovább jó helyen jártok!

Szeretettel gondolunk rád Sanyi!
Viki és Bálint (2018.08.25.)
224) Évi és Attila 
(224)
2018-9-4 07:15 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Először is szeretnénk megköszönni Neked, hogy életünk egyik legfontosabb napját 120%-os odaadással és profizmussal levezényleted.
Ugyebár a Mi esküvőnk szervezése nem az egyszerűbbek közé tartozott, révén, hogy helyszínt kellett változtatni 2 héttel a Nagy Nap előtt.
Ezzel kapcsolatban is szeretnénk kifejezni hálánkat, hogy segítettél amikor jeleztük, hogy nagy a baj.
Ehhez tudni kell, hogy Sanyi a szabadidejében a medencéből kiugorva vette fel a telefont és segített új helyet keresni, konkrétan az év talán legfoglaltabb napjára.

Véleményünk szerint, minden amit csináltál és ahogy csináltad, kezdve a megismerkedésünktől az esküvő napjáig tökéletesen megfelelt számunkra.
Mindent meg tudtunk beszélni és bizalmunkat már az első pár Skypeos mondat után elnyerted. :)
Bármi kérdésünk volt Te ott voltál és válaszoltál készségesen.
Bármi segítségre szükségünk volt Te ott voltál és segítettél.
Mivel Te tapasztalt vagy az esküvők lebonyolításában ezért bátran rád mertük bízni magunkat.

A jövőben házasulandó pároknak pedig azt üzennénk, hogy válasszátok Vőfély Sanyit, amennyiben egy gondmentes és tökéletes esküvőt szeretnétek!

Üdvözlettel:
Évi és Attila
2018.08.18.
223) Egy valódi örömanya 
(223)
2018-8-24 10:25 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi

Amit a gyerekekért tettél, azért határtalan köszönettel tartozom Neked!

Olyan profizmussal, mûveltséggel, empátiával karoltad fel õket, hogy azóta is rólad áradoznak.

SANYI!
Istenadta tehetség vagy, egy olyan ember, aki nemcsak a munkáját végzi, hanem mély empatikus képességgel is rendelkezik.
Hálás vagyok, hogy erõt, adtál nekik, szavaiddal lelkesítetted õket, még a bajban is. (Halászkert). Egyedül kevés lettem volna hozzá, bár mindenem a gyermekeim.

A ZÉ klubb zenekarral együtt határtalan boldogságot teljesítettetek ki a Nádasban aug. 18-án.
Hálás tiszteletem nektek!

Kívánom, hogy két gyönyörû kislányoddal éljétek át ezt a mély örömöt, nem is olyan sokára!

KÖSZÖNÖK mindent!
Enikõ
(Ati édesanyukája)
222) Gábor László 
2018-7-25 17:34 Válasz erre Válasz erre

Kedves jegyes párok!

Megpróbálunk segíteni nektek ha esetleg keresgéltek mert nem ismertek vőfélyt!
Ha azt szeretnétek, hogy az esküvőtök profi szervezés, vezetés alatt legyen, és jó hangulatban teljen, akkor mindenképpen Sanyit válasszátok!!!

Mivel nem ismertünk vőfélyt, mi is csak az interneten keresgéltünk először.Szerencsére nem hagyott nyugodni minket senki amíg rá nem találtunk Sanyira.
Felvettük a kapcsolatot, találkoztunk egy hosszú megbeszélésre, ahonnan kérdések nélkül távoztunk.
Rengeteg tanáccsal halmozott el bennünket a szolgáltatókkal és az egész tervezéssel kapcsolatban, amit megkaptunk e-mailben is, hogy később is el tudjuk olvasni, így azt javasoljuk mielőtt bármit is elkezdenétek, először vele beszéljetek!

Amikor eljött az esküvőnk napja és találkoztunk, egyből megnyugodtunk, mikor Sanyit megláttuk.
Először minket, aztán az örömszülőket nyugtatta meg mikor megérkezett és átvette az esküvő irányítását!

Hagyományokat tiszteletben tartva, minket és a násznépet egyaránt megnevettetett.
Figyelt a hőségre ezért kicsit később dobtunk combfodrot és csokrot, ami szerintünk profi húzás volt!
Az esküvőnket jó hangulatban, problémamentesen levezényelte, ügyelve minden kis részletre egyaránt!
Imádtuk amikor énekelt is!

Szimpatikus, őszinte, tiszta szívű ember akit megismerhettünk és ezúton is szeretnénk megköszönni a fantasztikus munkádat Sanyi!
Fantasztikusan éreztük magunkat mi is és a násznép egyaránt!
Reméljük vendégként újból átélhetjük veled az esküvő megható és szórakoztató pillanatait egyaránt!

Nagyon szépen köszönjük Neked!

Mara& Laci
221) Ivett és Ati 
(221)
2018-6-21 21:45 Válasz erre Válasz erre

Kedves Võfély Sanyi!

Megszeretnénk köszönni neked azt a sok jót, amit értünk tettél!
Tavaly õsszel, amikor elkezdtük keresgélni a számunkra megfelelõ võfélyt, rengeteg oldalt és embert megnéztünk, de valamiért egyiknél se érkeztük, hogy õ lenne számunkra a megfelelõ...Viszont!!!, amikor megláttuk a te kisvideóidat, a bemutatkozó szövegedet, és a honapodon szereplõ információkat azonnal tudtuk te más vagy mint a többi! Ez be is bizonyosodott, mikor az elsõ nagy megbeszélést tartottuk skypen. :)
Nehéz dolgunk volt, mert a legtöbb dolgot interneten keresztül inteztük el, mivel külföldön élünk, de te így is olyan magabiztosan, precízen és részletesen felvilágositottál minket mindenrõl, hogy rögtön megnyugodtunk:) A võfelyünk mellett lettél a barátunk, a rendezvényszervezõnk, a hangulatfelelõsünk, a “lelkitanácsadónk”, az ötletgazdánk, és valamilyen szinten a zenészünk is.
220) Ivett és Ati 
2018-6-21 21:40 Válasz erre Válasz erre

Szeretném, ha tudná mindenki, hogy amikor vártam a szerelmemet és azokat az embereket akik értünk és velünk ünnepeltek azon a csodálatos napon, annyira izgultam, mint még szerintem soha életembe... de ahogy te beléptél az ajtón hozzám, mintha ezer éve ismertelek volna,...rögtön megnyugodtam... a kedvességed és a magabiztossagod miatt volt ez, biztos vagyok benne :) Az esküvõnkön profi munkát vegeztél, és ezt nem csak mi gondoljuk így, a násznep 99,9%-a is!! :) Bárkivel beszeltünk eddig mindneki csak dicsért téged :)) Sose felejtem el, mikor azt mondtad: „a te násznéped még soha nem ázott el...“ és velünk is tényleg így volt!!! Pedig úgy indult a nap, hogy semmi remény nem volt erre, mert egész éjjel és egész délelõtt szakadt az esõ, de ahogy eljött a kikérés idõpontja kisütött a nap és ragyogó idõ lett!!!
219) Ivett és Ati 
2018-6-21 21:35 Válasz erre Válasz erre

Órákon keresztül tudnám írni a dicsérõ mondatokat, de egy szónak is száz a vége! Életünk egyik legjobb döntése volt, hogy téged fogadtunk meg võfelyünknek, és életünk végéig szeretettel fogunk rád gondolni.
Köszönünk mindent neked Võfély Sanyi! :)
Köszönjük, hogy életünk legmeghittebb, legszebb napján velünk és mellettünk voltál, és Köszönjük, hogy így törõdtél velünk és gondoskodtál rólunk és a lagzink hangulatáról! :)

Remeljük, hogy még fogunk veled talalkozni, mert egy ilyen jó emberrel, mint amilyen te vagy mindig öröm talalkozni! :)

Csók a családnak,

Puszil téged Ivett és Ati (2018.06.09)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25