Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
235) Tünde és Csaba 
(235)
2019-11-8 07:23 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi, ahogy ígértük szeretnénk megosztani veled hogyan éltük meg eskövőnket 1-2 hét eltelte után visszaemlékezve a 2019.10.19-i esküvőnkre.
Örülünk, hogy a Google a barátunk volt, hisz itt találtunk rá honlapodra és az ott látott, hallott olvasott tartalmak miatt vettük a bátorságot, hogy felhívjunk téged és érdeklődjünk.
Az elő benyomásunk alapján egy határozott elképzeléssel rendelkező munkáját nem csak végző hanem szerető embert hallottunk a vonal másik végén, mely igencsak bíztató volt számunkra. Az első beszélgetésünk után rögtön tudtuk, hogy mi szeretnénk felkérni Téged az esküvőnk lebonyloítására.
A töled kapott tanácsokkal, kis segédletekkel megkönnyítetted a szervezést, melyel értékes időt takarítottunk meg magunknak, így sokkal könnyebben stressz nélkül tudtunk készülni a nagy napra.
A nagymegbeszélés idejére már hallgattunk jó pár zenét töled Youtubon, így kezdett körvonalazódni, hogy bizony nem csak beszélned kell majd a az este folyamán. :) A hosszúmegbeszélést követően már minden kételyünk elillant, tudtuk, hogy te vagy az emberünk, kialakult az a bizonyos bizalom, mely egy ilyen eseménynél nélkülözhetetlen.
Mikor találkoztunk a házasságkötőteremnél abszolut tudtuk, hogy nem kell félni töle bár nem kis ember, ő velünk van, a szülők bizalmat kb 10 perc után bezsebelted miközben a bucsúztatónál szökött könnyeiket törölgették, itt éreztünk párommal azt, hogy ez a nap felejthetetlen lesz.
Minden haladt a megbeszéltek szerint, persze az aprócska teljesen pozitív meglepetéseiddel, mellyel levetted a lábáról a násznépet és egyben megteremtetted az este hangulatát. Mind a zenélésed zeneválasztásaid, mind a beszéded lenyügözte a vendégeket, álmomban sem gondoltam volna, hogy egy ilyen vegyes korosztály délután 6 órakkor már a táncparketten fogja tölteni az idejét, azt meg pláne nem, hogy a parkettról, csak a poharáig távozik, majd folytatja a mulatozást. Hamar kialakult egy beszélő viszony a vendégek és köztetd, annak ellenére, hogy egy kupica pálinkát sem fogadtál el, pedig a barátaim nagyon szerettek volna koccintani veled. Itt megjegyzem a pálinkád amit hoztál és amiből ilyenkor töltöttél bitang finom volt. ( ha van eladő szólj!!! :) )
Amit feltétlenül szeretnénk megköszönni, az az, hogy sikerült beleszőni a tortaszelésnél nagypapám születésnapjának megmelítését, eszméletlen emlék marad számunkra, ahogy nagypapám hullajtja örömkőnnyeit, amíg élünk ezt a képet biztosan nem felejtjük el, mint ahogy ezt a csodálatos napot és a rengeteg jókivánságodat, tanácsodat sem! Köszönjük!!!
Aki tölem megkérdezte, hogy mennyibe is kerültél nekünk, mindenki meglepődött a választ hallva, mivel ennek a napnak az ilyen színtű levezénylése nekünk többet is megért volna!
Ajánlanom téged csak azoknak kell, akik nem voltak jelen ezen eseményen, mert ők bizony biztos, hogy téged kerenek majd fel a saját Nagy Napjukra.

Köszönünk mindent! :)
Tünde és Csaba
234) Dóri és Gábor 
(234)
2019-8-17 11:12 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Így, hogy egy hónapja lecsengett az esküvõ, és átéltük annak minden pillanatát a nagy naptól kezdve, az elsõ házas napokig, lassan visszatértünk a hétköznapokba. Szeretnénk értékelni a munkádat, mert úgy gondoljuk, hogy ezt nem hagyhatjuk szavak nélkül. :)

Az esküvõ szervezéssel kapcsolatban nagy szerencsénk volt, mert a többi szolgáltatót is, ahogy téged is a Google-nak köszönhetünk. :) 1-2 találat átolvasása után akadtunk rá a te honlapodra, és az ott leírtak alapján tudtuk, hogy nekünk találkoznunk kell. Ez után vettük a bátorságot és megnéztünk még 1-2 videót rólad a youtube-on, és a "nekünk találkoznunk kell"” érzés átalakult a "nekünk Õ kell mint võfély" érzéssé, úgyhogy evidens volt, hogy megkeresünk.

A bemutatkozó beszélgetés csak megerõsített minket ebben a döntésben, egy percig sem éreztük azt, hogy lenne valami, amiben nem értenénk egyet, vagy amiben elbeszélnénk egymás mellett, sõt! Maga ez a "rövid" találkozó is 2,5 órásra sikerült, és egy olyan élményt nyújtott számunkra, amelyrõl még napokig beszélgettünk. Azt a döntést, hogy téged választunk, az egyik legjobb döntésként tartjuk számon az esküvõvel kapcsolatban, mert a hozzáállásod, az elhivatottságod, a tapasztalatod, és mindaz, ahogyan ezeket felhasználod a jegyespárokkal kapcsolatban olyan képesség, amellyel csak születni lehet, de tanulni nem. :)

A dokumentumcsomag, amelyet a rendelkezésünkre bocsájtottál szintén nagy segítség volt, mert a legtöbb szolgáltatóval ez után egyeztettünk, és már elõre le tudtuk fedni vele a kiskapukat, és a hibázási lehetõségeket. Iránymutatóként nagyon jó egy olyan szituációban, mint ami az esküvõszervezés, hiszen ez is egy olyan dolog, amelyet jó esetben az ember életében egyszer szervez, tapasztalat nélkül és egyszer van lehetõsége jól megcsinálni. Ha nincs a dokucsomag biztos nagyobb teret adunk a hibázási lehetõségnek minden téren.

A hosszú megbeszélésre pedig már készültünk, vártuk, hogy találkozzunk, hiszen tudtuk, hogy élmény lesz. Ezen a beszélgetésen tudatosult elõször igazán bennünk, hogy ez velünk történik, megtörténhet, összeházasodunk, és talán ennek a súlyát is akkor éreztük elõször, azonban szerencsére nem tántorított el minket semmitõl, hiszen tudtuk, hogy rád számíthatunk, bármi történjen is. Egész egyszerûen általad éreztük biztonságban azt amin dolgoztunk, az esküvõt, amit szerveztünk.

Innentõl fogva nem is volt kétséges, hogy a lagziban is alig vártuk, hogy megérkezz, és a korábbi "szolgáltató" szemlélet is elmúlt, inkább úgy tekintettünk rád és a munkádra, mintha vendég lennél, vagy inkább mint ha te magad lennél a felmentõ sereg, aki mindentõl megóv minket. :) Ebben nem is csalódtunk, amint megérkeztél a maradék izgalom is elmúlt, úgyhogy meg kell mondanom te kellettél ahhoz, hogy ne csak ott legyünk az esküvõnkön, hanem szívvel lélekkel jelen is legyünk rajta. Ennek hála teljes mértékben sikerült átélni minden egyes pillanatát! :)

A násznépünk is teljes mértékben elégedett volt, külön kiemelték mennyi olyan esküvõn voltak ahol a võfély felöntött a garatra, és külön értékelendõ volt, hogy te egy korty alkoholt nem ittál. Sok jelenlévõ, házasodni készülõ vendégünk érdeklõdött már afelõl, hogy milyen úton módon tudnál a võfélyük lenni, és mi meg mindenkinek azt tanácsoltuk, hogy ha eljön az ideje keressenek téged bizalommal, és az biztos, hogy a lehetõ legjobb választás leszel!

Nehéz lenne tételesen leírni egyébként, hogy mit tettél a nagy napunkért. Szerintünk mindent! :) Nem lehet a tetteket kiemelni, illetve azt sem, hogy mi volt a legjobb abban, hogy te voltál a võfélyünk, mert minden. Egész egyszerûen nélküled el se tudtuk volna képzelni az esküvõt, mert az attól lett ilyen, hogy te is ott voltál teljes valódban. Tehát a legjobb dolog amit tõled kaptunk az Te magad voltál. :)

Igen kedvezõ áron vállaltad el az esküvõnket, sokkal nagyobb árakat is láttunk az interneten és biztos vagyok benne, hogy nem lett volna ilyen minõségû szolgáltatás. Sõt, ahogy haladtunk a szervezésben és ahogy láttuk a te munkádat is, arra gondoltunk, hogy 1) ezért sokkal többet is kérhetnél :) 2) bármennyit fizettünk volna ezért a szolgáltatásért.

Tehát egészen biztosan ajánlani fogunk Téged mindenkinek aki egy ilyen választás elõtt áll, mert 1) szeretnénk még veled találkozni 1-2 esküvõn :) 2) jobbat úgysem találnak 3) kedvezõ áron dolgozol 4) Võfély Sanyi nem egy szolgáltatás, nem egy termék, hanem egy életérzés, minden esküvõ sava-borsa, és amit nyújtani tudsz azt mindenkinek át kell élnie! :)

Köszönünk szépen mégegyszer mindent, amit értünk és az esküvõnkért tettél, nem gyõzünk elég hálásak lenni!

És mi is csak annyit tudunk hozzátenni, hogy VISSZA! VISSZA! VISSZA! :D

Csók a családnak!

A Leskó család!
2019.06.22.
233) Brigi és Gergo 
2019-7-8 04:17 Válasz erre Válasz erre

Emlékek, élmények,

Már lassan 1 év telt el az esküvõm óta. Ma újból megnyitottam az esküvõi videót és a képeket,és most is ugyanazt éreztem mint az esküvõ utáni napon. Ha lehetne, az lenne a legjobb ha mindenki tarthatna egy próbaesküvõt és rá pár hónapra történhetne minden élesben. Hónapok után az ember máshogy lát dolgokat, meggondolja magát, rájön, hogy nem ez a legalkalmasabb zenekar vagy helyszín... Nekem is eszembe jutott hasonló dolog, de NEM Sanyinál. Próbálok minden egyes pillanatot felidézni abból amit csinált, és egyszerûen nem találok se hibát , de még kérdõjel sincs bennem vagy a tipikus mi lett volna ha... Az egy dolog hogy szórakoztatta a násznépet, hangulatot csinált, gyönyörûen beszélt, de tényleg minden- minden úgy történt ahogy mi akartuk és szerettük volna és ahogy megbeszéltük. Nekem nem kellett azon gondolkodnom vagy aggódnom mi van ha késik az étel, mi van ha összedõl a torta, mi van ha elszakad a ruhám, vagy nem lesz valakinek hely a kocsiba az étteremig... Sanyi mindent megoldott ezek közül . Ha valakit szívbõl tudok ajánlani a szolgáltatók közül, az Sanyi. Nem is hívnám szolgálatónak hanem inkább a jobb és a bal kezünknek és agyunknak :D aki tökéletessé tette a nagy napunkat! Köszönjük Szépen mégegyszer!
232) Deni & Tomi 
(232)
2019-5-28 21:29 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nagyon köszönjük azt a sok munkát amit az esküvönkbe fektettél és ezzel vazázsolva azt a világ legszebb napjává számunkra, profi módon levezényelve az egész esküvőt, álmodni sem tudtunk volna szebbet és hibátlanabbat!
Örömmel ajánlunk minden házasodni vágyó ismerősünken!

Köszönjük szépen!
Üdv!
Deni és tomi
231) Tibi es Emese 
2019-3-23 14:29 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!
Eloszor is koszonjuk hogy megtiszteltel minket a jelenleteddel az eskuvon. Orulunk hogy reszese voltal a Nagy Napnak, profi Vőfély es Zenész szemelyeben. Az idot nem sajnalva, elore ismertetted velunk a "menetrendet" hogy mikor mi fog tortenni illetve mi hogy szeretnénk. Szantal idot arra is hogy valaszolj nekunk, ha esetleg keresunk illetve kerdesunk akadt elotte valo napokban.Habar nem talalkoztunk elotte, megis olyan volt mintha ismertel volna minket,kozvetlen es empatikus voltal, tudtad hogy mikor mi van a fejünkben. A naszneppel elveztuk az egesz napot az elejetol a vegeig. Latszott hogy elvezettel es tapasztalattal csinalod amit remelunk hogy meg sokaig igy is marad.:) nagyon koszonjuk Neked, csodalatos volt minden pillanata a Nagy Napnak Te vagy a legjobb !!
230) Dinkáné Rocska Viktória 
2018-11-15 20:24 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nagyon szépen köszönjük,hogy a nagy napon 2018.10.27én mellettünk voltál és levezényelted az esküvőnket.
Már az első találkozásunknál biztosak voltunk benne,hogy te vagy az az ember akit a Nagy Napunk egyik legfontosabb személyének szeretnénk! Ez a döntés csak erősödött,amint elkezdődött a "Nap"!Nagyon jól éreztük magunkat,mi is és a vendégek is.
Köszönjük a részvételt.

Viktória és Csaba
229) Zita és Bence 
2018-11-3 07:00 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Szeretnénk megköszönni, hogy életünk legszebb napján velünk voltál és elfogadtad a felkérést, hogy te legyél a vőfélyünk!
Már tavaly volt szerencsénk megismerni téged a testvérem esküvőjén, így már nem voltál ismeretlen számunkra, tudtuk, hogy a megfelelő vőfélyt választjuk az esküvőnkre! Az előzetes megbeszéléseken minden információt elmondtál, ami rengeteget segítettek nekünk, hogy a szervezés gördülékenyen menjen. Bármilyen kérdés, kétely merült fel bennünk a szervezés közben, te mindig készségesen segítettél nekünk és eloszlattad az aggodalmunkat. A legnagyobb segítség az esküvő előtti napokban az volt, hogy felhívtál minket és közölted hogy ne foglalkozzunk semmivel minden rendben lesz :D
Egy életre szóló élmény volt amit sosem felejtünk el! Köszönjük, hogy a problémák megoldásában is segítettél, minden tökéletes volt! A zenekarral és a fotóssal teljes összhangban voltál, mindig minden szolgáltató tudta, hogy mit kell csinálnia és az úgy is volt. Kiemelném a leánykikérést és a búcsúztatót ami nagyon kedves emlék marad számunkra. Mindenki számára csak ajánlani tudunk, reméljük még találkozunk!

Köszönjük: Zita és Bence 2018. október 6.
228) Timi és Roli 
2018-10-14 17:25 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Megkésve bár, de annál nagyobb szeretettel és örömmel köszönetet szeretnénk neked mondani és írni, hogy közös életünk eddigi legszebb napját feledhetetlenné varázsoltad! Köszönjük a sok tanácsot, segítséget, szeretetet, hozzáértést, amit kaptunk tőled. Nagyon jól sikerült az esküvőnk és ez nagyban neked köszönhetjük.Reméljük még sokszor találkozunk veled az életben. Csók a családnak Timi és Roli. 2018.09.08.
227) Baráth Tibor 
2018-10-14 10:31 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!

Köszönjük szépen, hogy 2018.augusztus 11.-én a mi nagy napunkon velünk voltál. Levezényelted ezt az eseményt, amely nem volt zökkenő mentes, de te ígéretedhez hűen áthidaltad, megoldottad helyettünk az elénk gördülő akadályokat! A násznép is pozitív véleménnyel volt rólad, mindenkinek tetszett az előadásmód és a megjelenésed. Jelenléted a számunkra megnyugtató volt.
Az elsődleges megbeszélésen a tőled kapott instrukcióknak, tanácsoknak nagy hasznát vettük az esküvő szervezésében.
Mindenkinek csak ajánlani tudunk, mi úgy gondoljuk, hogy aki az elkövetkezendőkben a lagzijába vőfélyt keres, az csakis a Vőfély Sanyit keresse!

Ismételten köszönjük a profizmussal végrehajtott munkádat!

Üdv.:
Alexandra és Tibor
226) Kitti és Tamás 
(226)
2018-10-5 06:54 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Mérhetetlenül hálásak vagyunk amiért ilyen profi módon levezényelted az esküvőnket. Nálad jobb vőfélyt nem is találhattunk volna. A nagy napon semmi dolgunk nem volt és semmivel nem kellett foglalkozunk mert Te ott voltál és mindent megoldottál. Amikor elkezdtük szervezni az esküvőt nagyon sokat segítettél a jótanácsaiddal, tapasztalatoddal.
Egy szó mint száz: a legjobb vőfély vagy.

Köszönünk mindent!

Földvárszki Kitti&Földvárszki Tamás
2018.06.30.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26