Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
128) Zsófi & M!ki 
2015-7-20 10:27 Válasz erre Válasz erre

Nagyon élveztük a saját lagzinkat, ugyanígy csinálnánk mindent. Sok visszajelzést kaptunk a vendégektől, hogy mennyire felszabadultak voltunk az egész esemény alatt. Az biztos, hogy ebben Sanyinak is nagy szerepe volt, úgyhogy csak ajánlani tudom – és fogom is – mindenkinek! Végezetül becsatolnám egy kedves vendégünk levelének egy részletét: "Vőfély Sanyi valóban lehengerlő jelenség volt, kellemes tréfákkal és lendületével folyamatos jó kedélyt biztosított. Itt kiemelném azt is, hogy mennyire jól énekelte a dalokat, hangosan, szívből, lelkesen, ugyanakkor laza kényelemmel, hihetően. Profi, nincs mese. :)". Talán épp ő lesz Sanyi következő ügyfele? :) Köszönjük még egyszer! Üdv, Zsófi & M!ki
127) Judit és Péter 
(127)
2015-7-19 13:31 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfélyt kereső pár!

Sanyit egy esküvőn ismertük meg, és annyira jól vezette le az esküvőt, hogy nem volt kérdés, kire bízzuk a Nagy Napunkat. 2015.06.05-én volt az esküvőnk, és ismét tökéletes formáját hozta. Mindent rá lehetett bízni, gondoskodott róla, hogy nekünk ne kelljen semmin se idegeskedni. És persze ismét hozta jó humorát. Voltunk már sok esküvőn és kijelenthetjük, hogy Ő a legjobb vőfély!
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, és még egyszer köszönjük neki a csodás Napunkat! :)

Judit és Péter
126) Melinda és Szilárd 
(126)
2015-6-30 23:40 Válasz erre Válasz erre

Nem is olyan régen, pont ma egy hónapja, hogy lakodalom volt a mi utcánkban. Mi is, mint több száz más pár csak ajánlani tudjuk a Vőfélyt, kit tisztes nevén Vőfély Gergely Sándornak hívnak! ;-)
Részünkről egy rendezett és felejthetetlen lakodalmat bonyolított le (a vendégeink
visszajelzései alapján is) és persze mindent úgy, ahogy azt előzetesen, részletekbe
menően többször is - szabadidejét nem sajnálva - átbeszéltük. Nagyon szép volt a
búcsúztatója, páratlan a nászmenetben a produkciója és nem utolsó sorban a hagyományt tisztelő tányértörése és öltözete. ;-)

Sanyi köszönjük, hogy a nagy napunkon egybe tartottad a násznépet és
támogattál bennünket az izgalmakkal teli pillanatokban is.

Kedves házasulók, ha a nagy napotokat felejthetetlenné és különlegessé
szeretnétek varázsolni vagy csak varázsoltatni, akkor hívjátok az alábbi számot:
+36 30 428 6006

Melinda és Szilárd
125) Lilla és Tomi 
(125)
2015-6-29 08:58 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi, Kedves Mindenki!

Június 26-án volt az esküvőnk Budapesten, ahol Sanyi, mint ceremóniamester vett részt az esküvőnk lebonyolításában.

Meg kell, hogy mondjuk, nagyon elégedettek vagyunk vele, nagyon jól összefogta az egész estét, egy keretet adva neki. Ráadásul ha bármilyen kérdés felmerült, rögtön odajött hozzánk, és alternatívákat kínált annak megoldására.

A visszajelzések is nagyon jók voltak, és ami nagyon fontos, az örömszülők is mind nagyon elégedettek voltak Sanyival.

Csak ajánlani tudjuk legyen szó vőfélyről, vagy ceremóniamesterről :)

Még egyszer nagyon köszönjük! :)

Lilla és Tomi
124) Kis Janó 
(124)
2015-6-28 12:38 Válasz erre Válasz erre

Szép jó napot minden esküvőre készülő és már "eskedett" párnak!
Aki ismeri Sanyinkat,az már tudja! Aki nem ismeri az tegye meg! Ne féljen,ne legyen kétsége. Egy találkát megér,aztán úgy is elnyeri a bizadalmatokat. :-) Aztán majd jönnek a több perces,órás beszélgetések,amik nagyon hasznosak.
Fényezhetném,dícsérhetném sorokon keresztül... Meg kell ismerni. Mindenkinek más az igénye és a szükséglete dolgok iránt. Megpróbál mindent az ifjú párért és a násznépért is.
Szerintem kell egy ember,aki kézben tartja a dolgokat egy esküvőn,aki megrígatja a népet olykor,vagy épp felkonferál valamit szép beszédével.
Egy jó ember,családfő és Vőfély....
Köszönetünk mindenért!
123) Horváth Roland 
2015-6-27 11:35 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Alig két hónapja, hogy hivatalosan is összekötöttük életünket gyönyörű feleségemmel, de a mai napig - és még nagyon sokáig - megemlegetjük 2015. április 25-ét!

Az első beszélgetésünktől fogva éreztük, hogy Te vagy a legmegfelelőbb személy e nemes esemény lebonyolítására, mert nekünk nagyon fontos volt, hogy egy őszinte, becsületes és megbízható Vőfély legyen mellettünk - nem csalódtunk!

Nagyon hálásak vagyunk az őszinte, szívből jövő gondolatokért, melyekkel könnyeket csaltál sokak szemébe, a kifogástalan hozzáállásodért amit a szolgáltatók és vendégeink felé tanúsítottál, a "nyugtató" kupicáért és a tanácsaidért, és nem utolsó sorban a fergeteges poénokért, hozzászólásokért, a "különszámért" melyek a mai napig mosolyt csalnak az egész násznép arcára! Azóta már több esküvőn is voltunk, de mindig Téged emleget, aki a mi esküvőnkön részt vett, úgy néz ki a Vőfélyek között nincsen párod!

Nem csoda mindezek után, hogy teljes mértékben nyugodt szívvel ajánljuk színvonalas és tisztességes szolgálatod minden házasulandó párnak, hisz életünk legszebb napja nélküled nem valósulhatott volna meg!

"Csók a családnak!"

Roland és Eszti
122) Papanecz Réka és Dávid Gábor 
(122)
2015-6-23 08:38 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nem tudom említettük-e, de már 2013-ban, Orsolya és Ádám esküvőjén megbeszéltük, hogy ha egyszer összeházasodunk más vőfély szóba sem jöhet nálunk. Végül hétvégén eljött a mi nagy napunk, és még mindig úgy gondoljuk, hogy Nálad jobb vőfélyt keresve sem találhattunk volna! Hatalmas precizitással, lelkiismeretesen végzed a munkád. Az esküvő óta eltelt napokban folyamatosan kapjuk a visszajelzéseket, hogy milyen jó lakodalom volt, milyen nagyszerű vőfélyünk és milyen jó zenekarunk volt. Amikor először említettük otthon, hogy a fotózkodás listás lesz és hogy a menyasszonytánc nem lesz hosszabb egy óránál, csupa kétkedő emberrel találtuk szemben magunk, akik egytől egyig azt mondták, hogy közel 200 embernél ez kivitelezhetetlen. Tévedtek. Te megoldottad és velük együtt mi is emeljük kalapunk előtted :) Minden kérésünket tiszteletben tartottad és a násznépet is "kötelezted" erre.
Kedves leendő Házaspárok! A lehető legnagyobb elismeréssel tudunk csak Sanyiról beszélni, ezért tiszta szívből ajánljuk Őt Nektek, ha megbízható, segítőkész vőfélyt kerestek, aki mind a Ti, mind násznépetek kedvében jár egész nap!

Köszönjük Vőfély Sanyi!
121) Sztepanek-Szekeres Éva 
2015-5-31 15:47 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Az egyik legjobb döntésünk volt, hogy a sok vőfély közül akiket néztünk, végül melletted döntöttünk! Nélküled egy rémálom lett volna az a nap, amire most életünk egyik legszebbjeként gondolunk vissza. Minden tökéletes volt! Köszönjük, hogy onnantól kezdve, hogy megérkeztél, élvezni tudtuk az egészet, hogy mindent a kezedben tartottál, hogy jókedvet, rendezettséget, humort vittél az egészbe. ..és köszönjük, hogy kordában tartottad az amúgy elvetemült :) társaságot!!! Minden szuper volt!!! Ha lenne még egy lakodalmunk, tuti, hogy megint téged kérnénk fel! :D :D
120) Szabó-Csizmadia Noémi 
2015-5-28 13:11 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!

Nagyon szépen köszönjük ezt a csodálatos napot, hogy igazi álom esküvőt varázsoltál nekünk. Úgy is mondhatnám, hogy melegséget hoztál a szívünkbe, mivel eloszlattad az eső felhőket, amely 3 napig az idegeinket ölte, még az esküvő napján is, de megjöttél és még a nap is ránk ragyogott, mert ahogy te is mondtad, olyan esküvőn még nem voltál, ahol a násznép elázott (max. belülről).

Nagy segítség volt, hogy mindent rád bízhattunk, a vacsorán elhangzott poénok, versek, mindenkinek az arcára nevetést csaltak, a násznéptől csak jót hallottunk, ami minket is boldogsággal töltött el, hogy ennyi szervezés, rohangálás, veszekedés árán, egy ilyen jó bazi nagy mányi lagzit tudtunk csinálni együtt.

Tiszta szívből köszönjük, hogy Te voltál a Vőfélyünk, a barátságodat, a megnyugtató szavakat, hogy ez a nagy nap, a Mi napunk, csodálatos és felejthetetlen marad.

Köszönettel:
Noémi és Tibor

ui: még találkozunk a közel jövőbe, mert ahogy a párom is mondta; van hárta még két lagzi amit le kell vezényelni :)
119) Kati és Tamás 
2015-5-14 12:15 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfélyt kereső pár!
Nagyon izgalmas a lakodalom szervezése, mert egyrészt még jobban összehoz titeket, másrészt szerintünk nagyon is meghitt. Nos,ha elfogadtok néhány jótanácsot a vőféllyel kapcsolatban: Semmilyen körülmények között ne kössetek kompromisszumot. Nektek csakis a legjobb kell! Nagyon klassz érzés, hogy mi megtaláltuk. A fantasztikus lakodalmunk Vőfély Sanyival volt kerek és olyanokat is pillanat alatt meggyőzött, akik képesek lettek volna egy helyben végigülni a bulit, kimaradva minden jóból. Amit megbeszéltünk Vele, azt bevasalta, amit nem kértünk, arról meg senki nem tudta Őt meggyőzni a násznépből, hogy mi azt akarjuk. Így egy csomó kellemetlenségtől is meg lettünk kímélve. Szóval jó helyen jártok, azt kapjátok, amit kértek, ha Vőfély Sanyit fogadjátok meg, mert VŐFÉLY SANYI A LEGJOBB!!!
Kati és Tamás, 2015. május 09. Celldömölk
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25