Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
135) Nagy Elek, Nagyné Váradi Krisztina 
(135)
2015-10-10 17:21 Válasz erre Válasz erre

Kedves Leendő Házasok!Egy baráti ajánlat után léptünk kapcsolatba Sanyival.Az első beszélgetés alkalmával világossá vált,h nem kell tovább vőfélyt keresnünk.Határozottsága,nyitottsága és eddigi tapasztalata elég volt ahhoz,hogy az esküvőn konkrétan nem is izgultam,mert tudtam,hogy mindent kézben tart.Jó ötleteivel segített pl a fotózásnál,ami a hűvös délután miatt eléggé gyorsra sikerült és így is mindenkiről készült kép.A vendégeink is szerették,nem hagyta lankadni a hangulatot.Nagyon-nagyon örülök,hogy őt választottuk.Aki ugyanígy dönt,biztos kezekbe adja élete legszebb napját. Mégegyszer köszönjük Sanyi!!!Csók, Elek, Kriszti
134) Kati & Gergő 
(134)
2015-10-6 12:32 Válasz erre Válasz erre

2015.07.25-én tartottuk meg az esküvőnket, de mi már több mint egy évvel korábban tudtuk: nekünk a Vőfély Sanyi "kell"! :) Már az előkészületek során rengeteget segített nekünk, de igazán a nagy napunk tökéletességénél szembesültünk ezzel. Hiba, fennakadás nélkül lezajlott a nap (vagy lehet volt gikszer, de azt Sanyi megoldotta?! :D)
Ezúton is köszönjük még egyszer Sanyinak az odaadó munkáját, amivel hozzájárult ahhoz, hogy felejthetetlen hangulatú esküvőnk legyen. Már eltelt több, mint 2 hónap, de a pozitív visszajelzéseket azóta is folyamatosan kapjuk a násznéptől, étteremtől, többi szolgáltatótól. :)
Kívánunk még Neked Sanyi sokszáz hasonló hangulatú lagzit, és ha valaki vőfélyt keres, nem kérdés, hogy kit fogunk ajánlani. :)
Csók a családnak! :)
133) Germán Ádám 
2015-10-4 11:46 Válasz erre Válasz erre

Sziasztok,

A mi lagzinkon 140 főt kellett koordinálni. Rögtön az első találkozáskor nyilvánvalóvá vált, hogy Sanyinál alkalmasabb vőfélyt nem is találhattunk volna. Csupaszív, határozott úriember, aki teljes odaadással és alázattal végzi a dolgát.
Egy-két "Sanyis mozzanat":
- a templomi szertartásunk alatt drasztikusan lehűlt a levegő, így rögtön változtatni kellett a programon. A fotózás elmaradt, de Sanyi irányításával pillanatok alatt sikerült a 140 főről legalább egy csoportképet készíttetni
- mire az étterembe értünk, Sanyi már leszervezte előre, hogy állítsanak fel ruhatárat (a hirtelen szükségessé vált kabátok miatt), ill. az előre megbeszélt vendégvárást is átszervezte, hogy ne a hidegben kelljen ácsorognia a vendégseregnek
- a vacsora kezdési időpontja körül voltak zűrök, mert mást akartunk mi, az örömszülők és az étterem is. Sanyi azonban kiválóan improvizált, és mint utólag kiderült, senkinek sem tűnt fel, hogy bár már fél órája ennünk kellene, még mindig nem hozták ki a levest
- improvizációival megakadályozta, hogy megtörjön a lakodalom íve.

Nem utolsó sorban pedig vírusos megbetegedése ellenére is ott volt velünk egész nap. Az egészből nem is vettünk észre semmit, amíg másnap el nem árulta.

Aki a tökéletes vőfélyt keresi, annak felesleges folytatnia. Vőfély Sanyi az!!!
Verus & Ádám
132) Mónika és Krisztián 
(132)
2015-9-6 12:45 Válasz erre Válasz erre

2015.08.21-én "Lakodalom volt a mi utcánkban" is.
Bár mi nem szeretjük a vőfélyeket, de Sanyival olyan összhangba kerültünk, hogy rá bíztuk életünk egyik legszebb napját, és nem bántuk meg.
Nagyon köszönjük, hogy a váratlan események ellenére tökéletesen helyt állt mint vőfély, és mint zenész is.
Fantasztikus volt, és a meglepetés szám, amit miattunk tanult meg, egyszerűen csodás!
Hálásak vagyunk érte!
Köszönjük!
És hogy a szavaival éljünk:
"Csók a családnak"!
Mónika és Krisztián
131) Vivien és Zoltán 
(131)
2015-8-3 11:55 Válasz erre Válasz erre

2015. július 24-én tartottuk meg álmaink szerinti esküvőnket. Ebben az is nagy szerepet játszott, hogy Vőfély Sanyit kértük fel nemcsak vőfélyünknek, hanem zenészünknek is! Már a szertartást követően jött oda a rokonság és mindenkitől azt hallottuk: Mennyire jó a vőfélyetek!!!
Teljes mértékben egyet kell értsünk! Minden problémamentesen ment végig, csodás volt a hangulat!
Hálás köszönetünk még egyszer, mindazért a sok információért, amit még az esküvőt megelőző nagy beszélgetések alkalmával kaptunk, és a nagy napon való helytállásodért is Drága Sanyi!
Örök emlék marad mind Nekünk, mind a násznép számára!

Te szavaiddal élve: Csók a családnak!
Üdv, Vivien és Zoltán :)
130) Zsófi & M!ki 
2015-7-20 10:28 Válasz erre Válasz erre

Abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy a lagzink előtti egy évben öt másikon is részt vehettünk. Árgus szemekkel figyeltünk mindent, hiszen titkon már készültünk a sajátunkra. Kis falusi lagzit szerettünk volna és miután kiválasztottuk a dátumunkat, első dolgunk a vőfély lefoglalása volt. Mindenképp Sanyit akartuk, mert láttuk egy barátunk lagziján, ahol nagyon meggyőző volt, ezért még egy hetet csúsztattuk is a dátumot. Utólag beigazolódott a sejtésünk, hogy Vőfély Sanyi megbízása a lehető legjobb döntés volt. A lagzi előtti napokon mi intéztük a dolgokat. Különösebb problémánk nem volt, de azt be kell látni, hogy rettentő sok energiát elvett.
129) Zsófi & M!ki 
2015-7-20 10:27 Válasz erre Válasz erre

Kifejezett szándékunk volt az első pillanattól kezdve, hogy minden vendég – a szülők is – végig szórakozhassanak (és persze mi is), és a lagzi alatt ne kelljen senkinek sem törődni semmivel, csak a jó hangulattal. Azt azért be kell látni, hogy a vendégfogadáshoz szokott szülőkkel nem egyszerű ezt elérni, mert ugye mindent tudni akarnak, mindenben segíteni akarnak, és mindenben szeretnének benne lenni, stb… :) Sanyi megérkezése után én a telefonom leraktam, és nem foglalkoztam semmivel. Minden nagyon gördülékenyen ment, a tervezetteknek megfelelően. A lagzi alatt nekünk semmi mással nem kellett törődnünk, csak magunkkal. Amikor szükséges volt, akkor szólt Sanyi, hogy mi fog következni, meg hogy most menjünk el a dolgunkra, mert utána egy darabig nem tudunk (Ezt persze vicces leírni, de ha belegondoltok, ezek nem egyszerű dolgok, pláne egy menyasszonynak! :)).
128) Zsófi & M!ki 
2015-7-20 10:27 Válasz erre Válasz erre

Nagyon élveztük a saját lagzinkat, ugyanígy csinálnánk mindent. Sok visszajelzést kaptunk a vendégektől, hogy mennyire felszabadultak voltunk az egész esemény alatt. Az biztos, hogy ebben Sanyinak is nagy szerepe volt, úgyhogy csak ajánlani tudom – és fogom is – mindenkinek! Végezetül becsatolnám egy kedves vendégünk levelének egy részletét: "Vőfély Sanyi valóban lehengerlő jelenség volt, kellemes tréfákkal és lendületével folyamatos jó kedélyt biztosított. Itt kiemelném azt is, hogy mennyire jól énekelte a dalokat, hangosan, szívből, lelkesen, ugyanakkor laza kényelemmel, hihetően. Profi, nincs mese. :)". Talán épp ő lesz Sanyi következő ügyfele? :) Köszönjük még egyszer! Üdv, Zsófi & M!ki
127) Judit és Péter 
(127)
2015-7-19 13:31 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfélyt kereső pár!

Sanyit egy esküvőn ismertük meg, és annyira jól vezette le az esküvőt, hogy nem volt kérdés, kire bízzuk a Nagy Napunkat. 2015.06.05-én volt az esküvőnk, és ismét tökéletes formáját hozta. Mindent rá lehetett bízni, gondoskodott róla, hogy nekünk ne kelljen semmin se idegeskedni. És persze ismét hozta jó humorát. Voltunk már sok esküvőn és kijelenthetjük, hogy Ő a legjobb vőfély!
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, és még egyszer köszönjük neki a csodás Napunkat! :)

Judit és Péter
126) Melinda és Szilárd 
(126)
2015-6-30 23:40 Válasz erre Válasz erre

Nem is olyan régen, pont ma egy hónapja, hogy lakodalom volt a mi utcánkban. Mi is, mint több száz más pár csak ajánlani tudjuk a Vőfélyt, kit tisztes nevén Vőfély Gergely Sándornak hívnak! ;-)
Részünkről egy rendezett és felejthetetlen lakodalmat bonyolított le (a vendégeink
visszajelzései alapján is) és persze mindent úgy, ahogy azt előzetesen, részletekbe
menően többször is - szabadidejét nem sajnálva - átbeszéltük. Nagyon szép volt a
búcsúztatója, páratlan a nászmenetben a produkciója és nem utolsó sorban a hagyományt tisztelő tányértörése és öltözete. ;-)

Sanyi köszönjük, hogy a nagy napunkon egybe tartottad a násznépet és
támogattál bennünket az izgalmakkal teli pillanatokban is.

Kedves házasulók, ha a nagy napotokat felejthetetlenné és különlegessé
szeretnétek varázsolni vagy csak varázsoltatni, akkor hívjátok az alábbi számot:
+36 30 428 6006

Melinda és Szilárd
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26