Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
101) Koi Enikő és Alföldi Zsolt 
(101)
2014-8-3 22:24 Válasz erre Válasz erre

KEDVES SANYI!
VALAMILYEN (TECHNIKAI) OKNÁL FOGVA NEM TUDTUK EGY ÜZENETBEN ELKÜLDENI A HOZZÁSZÓLÁSUNKAT. “AZ ÜZENET TÚL HOSSZÚ”. ÍGY 4 RÉSZRE OSZTOTTUK A MONDANDÓNKAT ☺

1. RÉSZ

Elment a Lidi néni a vásárba, csuhajja…
Történt az Úr 2014. esztendejében.
Egy ifjú leány és egy helyes dalia házasságra szánta el Magát. Mivel igen szerették egymást a döntésük megmásíthatatlan volt. Sok-sok akadály leküzdése után eljött az egyik legfontosabb kérdés: esküvőszervező, ceremóniamester vagy Vőfély. Az ifjú szerelmesek szerették és tisztelték a hagyományokat, ezért a Vőfély mellett döntöttek Ők.
El is kezdtek keresgélni, de mivel az idő nagyon sürgette már Őket, ezért csak korunk nagy találmányára hagyatkozhattak, az Internetre. A dolgot még bonyolította az az apróság, hogy a párocska kis hazánktól igen messze él, és sajnos személyes találkozóra az idő rövidsége miatt esély sem volt.
Mindenféle ajánlás, ismeretség nélkül felvették a kapcsolatot az első Jelölttel, akit a csodamasina kiadott. Ő volt Vőfély Sanyi. A postagalamb elvitte az első virtuális levelet, és nagy meglepetésükre néhány órán belül már vissza is ért a madárka a válasszal. Rövid bemutatkozás és egy Skype beszélgetés lefolytatása után úgy érezték, mintha mindig is ismerték volna egymást. Akkor jött a nagy kérdés, ki fogja szolgáltatni a talpalávalót a jeles ünnepen.

Vőfély Sanyi 2014-8-15 10:20
Kedves Enikő és Zsolti!

Sajnálom, hogy ennyit kellett bajlódnotok a fórum korlátai miatt! Sajnos nem is tudtam, hogy ilyen formán működik. Természetesen már keresem rá a megoldást.
Mint az ti is megtapasztalhattátok - és végülis ennek köszönhetjük ismeretségünket is, - próbálok haladni a korral, de az értékrendem régi. Fontos a nyíltság, az őszinteség, a közvetlenség, a tisztesség és a becsület.
Mivel ti is ilyen értkrend mentén éltek, természetes volt számomra, hogy úgy álljak hozzátok, mintha régóta barátok lennénk.
100) Koi Enikő és Alföldi Zsolt 
(100)
2014-8-3 22:15 Válasz erre Válasz erre

2. RÉSZ

Hát igen, erre nagyon hamar megérkezett a válasz. Vőfély Sanyi, aki Zenész Sanyi is, adott Nekik egy nagyon kedvező ajánlatot, amit a fiatalok habozás nélkül elfogadtak. Ezután még fordult néhányszor az a galamb, mire eljött a nagy nap.
A fiatalok nagyon meg voltak illetődve, ahogy ez lenni szokott, de ekkor a megbeszélt időpontban és helyen megjelent a Sanyi. Megjelenésével, kiállásával, határozottságával egy pillanat alatt elkergette a szürke felhőket és felragyogott a nap. Elkezdődött a vidámság, amiről egy személyben, mondhatom, igen profi módon gondoskodott.

Vőfély Sanyi 2014-8-15 10:33
Az igazság az, hogy a zenés szórakoztatással már 1987 óta foglalkozom, így a vőfélység ehhez képest friss hivatás. Természetesen mindkettőt igyekszem pontosan, a maximalizmus jegyében végezni. Hiszen mindkettőt nagyon szeretem!
Ja! És ahogy mondani szoktam: "NEM A ZACSKÓS LEVESTŐL NŐTTEM EKKORÁRA és lettem olyan , amilyen!" :)
99) Koi Enikő és Alföldi Zsolt 
(99)
2014-8-3 22:07 Válasz erre Válasz erre

3. RÉSZ

A fiatalok egy pillanatig sem éreztek hiányt semmiben, mivel Ő nem csak egy szimpla Vőfély. Ő a Vőfély és Zenész Sanyi. Ha valakinek nem jutott pohár a szertartáson, egy pillanat múlva ott volt vele, zsebkendőre volt szükség, ott termett. Eközben pedig csinálta ám a műsort rendesen. Potyogtak a könnyek a nevetéstől és a meghatódottságtól. Egy percig sem volt megállás.
Amikor pedig megérkezett a sokadalom a fogadóba, Ő profikat megszégyenítő módon fogadta Őket. Az első zenei hangok megszólalása után nem csak az amatőr, de a hozzáértő közönség is elismerően bólintott. Nem lehetett pihenni. A legváltozatosabb zenei palettát vonultatta fel, és nagyon figyelte a táncoslábú közönség igényeit. A zene, a műsor annyi pihenőt engedett, amennyire feltétlenül szükség volt.

Vőfély Sanyi 2014-8-15 11:06
Valóban igyekeztem mindenre és mindenkire odafigyelni, mert úgy érzem, hogy részetekről és a násznép részéről is magam is rendkívüli figyelmet kaptam.
MIndig arra törekszem, hogy mindenki jól érezze magát, de én soha nem mondtam senkinek, hogy ne pihenjen, vagy hogy nincs megállás! Én csak zenélgettem, énekeltem, csak az táncolt, akinek éppen tetszett, amit csinálok. Bocsánat, hogyha emiatt nem álltatok le egy percre sem! Nekem nagyon tetszett, hogy milyen felszabadultan mulattok! Igaz, ezt a ti lábatok (meg az én hangom) bánta, de szerintem megérte az a kis izomláz!
98) Koi Enikő és Alföldi Zsolt 
(98)
2014-8-3 22:05 Válasz erre Válasz erre

4. RÉSZ

De Sanyi ekkor is gőzerővel azon dolgozott, hogy a Gerlicepár és a vendégek semmiben ne szenvedjenek hiányt. Azt ugye mondanom sem kell, hogy volt ott minden, mi szem-szájnak ingere. Folyt a bor, csorgott a pálinka, aminek köszönhetően egyre többen kerültek rózsás hangulatba. Ennek köszönhetően, ahogy lenni szokott, egyre többen szerették meg egymást szinte testvérkent. Itatott mindenki mindenkit. Persze Sanyinkat is ostromolták a legkülönfélébb jóságokkal, amit csak pohárból el lehetett fogyasztani, de Ő acélosan ellenállt a legkitartóbb ostromnak is, csak vizet ivott. Rendíthetetlenül dolgozott a hangulaton, amiről már azt hitték, jobb nem is lehetne, de ekkor eljött az a pillanat, amikor az idősebbek már egy kicsit megpihentek és a hagyományos lakodalmas zenéket, -mint egy adrenalinbomba- felváltotta a modern, bulizós, fiatalos zene. Ez bizony felért egy tűzijátékkal a hajnali befejezéskor. Fantasztikus volt. Ez az az érzés, amikor megtapasztalja az ember, milyen is az, amikor a szakmai hozzáértés, a profizmus, az odaadás és a munka szeretete egyesül valakiben.

Köszönjük! Soha sem fogjuk tudni igazán meghálálni.

Koi Enikő és Alföldi Zsolt
2014. 03. 29.

Vőfély Sanyi 2014-8-15 11:45
Minden lagziban "kiveri a biztosítékot" a násznépnél, hogy pont a vőfély nem iszik alkoholt. Mindig elhangzik részükről a kérdés: "Hogy lehet józanon ilyen bulit csinálni?" Hát úgy, hogy nekem nem szükséges semmi ahhoz, hogy jókedvem legyen és ezt átragasszam mindenkire. Az én tudatmódosító "szerem" az ífjúpár bizalma és a násznép figyelme.
Mivel imádom a zenét, nekem telejesen mindegy, hogy mit kell ahhoz játszanom, hogy buli legyen. A ti lagzitok vége felé a retro diszkót éreztem helyénvalónak. Bejött. Mert amekkorát ti akkor erre buliztatok, olyat nemigen láttam az évtizedek során.

Egyébként pedig szeretném felhívni a figyelmetek arra, hogy "nem ér" a vőfélyt megríkatni!

Napokig nem tudtam válaszolni ezekre a sorokra, mert ahányszor csak nekifutottam, mindig könny szökött a szemembe. Mert még most is a végtelen kedvességeteket és szereteteteket érzem. Pedig elvileg én csak egy szolgáltató vagyok a sok közül.

Nagyon szépen köszönöm a dicsérő és elismerő szavaitokat! Remélem, hamarosan személyesen is lesz erre lehetőségem!

Addig is Csók a Családnak!

Vőfély Sanyi
97) Ózi Attila 
(97)
2014-7-17 23:26 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!

A testvérem esküvője volt számomra az egyik legjobb esküvő amin voltam. Nem csak azért mert a testvérem lagzija volt, hanem azért is, mert én még egy ilyen sokoldalú vőféllyel nem találkoztam! Ahogy levezényeled a komplett esküvőt és ahogyan zenélsz az zseniális, gratulálok! A "csak zenészek" között is ritkán talál az ember ilyen tehetséget! Neked lemezt kellene kiadnod! Egy biztos, ha lesz az esküvőm, Téged szeretnélek felkérni vőfélynek!

Üdv: Ózi Attila

Vőfély Sanyi 2014-7-18 07:43
Kedves Attila!
Köszönöm szépen az elismerő szavaid!
Nem csináltam semmi különöset. Csak úgy végeztem a rámbízott feladtot, mint ahogy azt te is szoktad a te szakmádban. Így érek el én is látható, kézzel fogható ereményeket. (Személyi edzőként a te profi munkáddal azért sokkal láthatóbb és kézzel foghatóbb eredményeket lehet elérni! :) )
Lemez kiadáson még nem gondolkozom, de köszi az ötletet és a bíztatást!
A felkérésednek pedig szívesen eleget teszek, mivel a családoddal mulatni nagyon jó dolog!

Addig is csók a Családnak!
Sanyi
96) Bacsányi Annamária És Bacsányi Richárd 
2014-7-16 18:36 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!
Nagyon köszönjük Neked ezt a szép napot!Hálásak vagyunk, hogy életünk legszebb, legboldogabb és nem utolsó sorban leghangulatosabb napját-éjszakáját Neked köszönhetjük!!!
Keresve sem találhattunk volna jobbat mint Te, hiszen egyszerűen erre születtél,szívvel-lélekkel doolgoztál.
A násznép imádott és kizárólag pozitív véleményt kaptál!!! (Nagyon kifényeztek)

Kedves Házasulandó Párok!
Ha igazi bulit akartok, válasszátok Vőfély Sanyit.Jobbat úgy sem találtok!

Köszönjük szépen!
Annamari és Ricsi

V?fély Sanyi 2014-7-18 00:00
Kedves Annamária és Richárd!

Köszönöm szépen, hogy itt is kifejezitek elégedettségeteket az elvégzett munkámmal kapcsolatban! Na ez a mondat legalább olyan hivatalosra sikeredett, mint a polgári szertartásotok. :D
Szóval azt akartam mondani, hogy jó volt látni, ahogy egyre inkább belátjátok, hogy felesleges izgulnotok. Aztán amikor teljesítettétek életetetk addigi legnagyobb önként vállalt kihívását a nyitótáncotokat, akkor a nagy és megérdemelt taps után végre teljesen elengedtétek magatokat. Ahogy ti fogalmaztatok rólam: Ezt a táncot "a
násznép is imádta és kizárólag pozitív véleményt kaptatok! (Nagyon kifényeztek benneteket)" Tehát kár volt aggódnotok egy percet is miatta, de ez már mindegy. Nagyon örülök, hogy a násznépnek minden tetszett!
A lényeg akkor is az, hogy Annamari h?sisen nem csak végig bírta csinálni az egész napot, de még jól is érezte magát. Számomra Ti hárman voltatok a legfontosabbak ezen a napon!

Hamarosan érkezik egy új, önként vállalt kihívás, ami nem pár perces sikersztori lesz, hanem életre szóló. Ehhez (hozzá és neki) sok er?t, jó egészséget és sok szerencsét kívánok!

Csók a Családnak! Sanyi
Egy év múlva ugyan akkor, ugyan ott találkozunk. (Ez nem fenyegetés! Igéret. )
95) Viki és Csaba 
(95)
2014-6-24 13:25 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nagyon örülünk, hogy Téged választottunk az esküvőnk alkalmából vőfélyként, 200%-an meg voltunk elégedve Veled a Násznéppel együtt. :)
Nagyon szépen köszönjük a jó hangulatot, hogy még a törött bordád ellenére is maximálisan odafigyeltél mindenre és Mindenkire.
Őszintén tudunk ajánlani minden kedves házasulandó Párnak, hogy Nekik is nagy-nagy örömmel, boldogsággal, elégedettséggel gondoljanak vissza a Nagy Napjukra.
Még egyszer nagyon szépen köszönünk Mindent! :)

V?fély Sanyi 2014-7-17 17:32
Kedves Viki és Csaba!
Köszönöm szépen a megtisztel? szavaitokat!
Én is örülök, hogy veletek tölthettem azt az emlékezetes napot és rámbíztátok a v?fély és a zenész szerepét is.
Elég nehéz volt ugyan eltitkolni, hogy el van törve a bordám, de szerncsére sikerült. :) Igaz, hogy sokszor nem a melegt?l izzadtam, hanam az éneklést?l, hiszen még a lélegzet vétel is fájt nemhogy az éneklés! De erre is készültem, vittem magammal törölköz?t. :D
Nagyon szép és jó volt az egész lakodalom!
Számomra mégis a vége az amit sosem fogok elfelejteni. Amikor az az egy szem éppen mozgó ember megpróbált rávenni arra, hogy folytassuk még a bulit, pedig már senkinek sem volt jártányi ereje sem, az örömanya anyatigrisként védett meg benneteket a teljes kipurcanástól.
Kicsit én is kipurcantam, de miatattok megérte!

Csók a Családnak!
Sanyi
94) Enikő&Robi 
2014-6-9 21:04 Válasz erre Válasz erre

Sannyii, aki falumbéli, nagyon professzionális volt, elviselt és képviselt, szigorú volt de engedékeny..egyszóval TÖKÉLETES!!!
Terelgetett minket a násznépet és elérte, hogy életem első barackpáleszát megigyam:):)
Robi szavait idézve: FŐNYEREMÉNY!!
A násznép is nagyon elégedett volt, a problémákat gond nélkül elhárította, minden helyzetben feltalálta magát és segített:):)
egyszóval: PERFECT!!!Köszönjük Neked, hogy amire 16 évet vártunk, végül nagyon jól alakult, mindenki jól érezte magát és a buli közel 4-ig tartott...

V?fély Sanyi 2014-7-17 17:12
Kedves Enikõ és Robi!

Köszönöm a kedves szavaitokat!
Így utólag, be kell valljam, hogy nagyon tartottam attól, hogy mit fogok kezdeni majd a násznép soraiban található sok "jókedv?" katonával. Aztán arra gondoltam, hogy én is voltam katona, meg "jókedv?" is és mégsem volt velem semmi probléma, s?t! Ezért hát így indultam el hozzátok és hála Istennek tényleg jól gondolkoztam. Mert nemhogy nem bírtam velük, de még ?k ösztökéltek engem. :)
Rám is fért, mert nagyon el voltam keseredve attól, hogy bedugult orral, náthásan, kell v?félykednem és zenélnem nektek. A katonák bíztattak, hogy nincs is semmi baj a hangommal és egy pecig se foglalkozzak ezzel.
Mit is mondhattam volna mást az ilyen biztatásra?! Katonásan azt feleltem nekik:
-PARANCS! ÉRTETTEM! A NÁSZNÉPET SZOLGÁLOM!

Száz szónak is egy a vége. Nagyon jó volt benneteket és a násznépeteket szolgálni! Kicsit visszahoztátok a fiatalságomat, kicsiny falunk hangulatát, sok szép emléket…
Na, abba hagyom, mert könnyes lesz a szemem.

Remélem eszünk még együtt nálunk (vagy a Bábeléknél)! :)

Csók a Családnak!
Sanyi
93) Andi és Máté 
2014-6-6 19:56 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Őszintén köszönjük, hogy április 26-án nem csak a segítségünkre voltál, hanem tényleg levetted a vállunkról a lagzi nehézségeit, teendőit, és gondoskodtál a jó hangulatról. Azóta is, amikor a meghívottakkal szóba kerül az esküvő, mindig a Te nagyszerű munkádat emelik ki.

Bárkinek tiszta szívvel ajánlunk, és reméljük, hogy még sokáig megörvendeztetsz sok párt és násznépet!

Andi és Máté

v?fély Sanyi 2014-7-17 16:53
Kedves Andi és Máté!

Köszönöm a kedves szavakat és hogy veletek tölthettem azt a csodás napot!
Ne feledjétek a szavaim: "Soksodjatok és szaporodjatok, mint a csicsóka!" :)

Csók a Családnak!
Sanyi
92) Erika és Zoli 
(92)
2014-5-29 11:33 Válasz erre Válasz erre

Kedves leendő Házaspárok!

Ha úgy döntöttetek, hogy lagzit tartotok és egy csomó energiát fordítotok (majd) a megvalósítására, valamint a legjobbat akarjátok magatoknak és a násznépeteknek, akkor ne kövessétek el azt a hibát, hogy nem a Sanyit választjátok vőfélynek.

Mi jól döntöttünk, így gyönyörű szertartás és hatalmas buli lett belőle Május 17-én a Döbröközi IKSZT-ben.
Nélküle biztosan nem sikerült volna ilyen jól, minden résztvevő azóta is őt magasztalja!

Válasszátok ti is az ország legjobb vőfélyét!

Köszönjük Sanyi!

"...Ennek még híre megy! ..."

:)

Erika és Zoli

Võfély Sanyi 2014-7-17 16:44
Kedves Erika és Zoli!

Elõször is szeretném megköszönni a kedves szavaitokat!
Aztán azt, hogy bizalmatokba fogatattok és így megismerhettemm az ékszer doboz szépségü falucskátokat és az abban lakó rendkív?l kedves és értékes Döbröközi embereket!

A lakodalmatok azért sikerült olyan jól ahogy, mert mindenki aki ott volt megtisztelt a bizalmával, kedvességével, szeretetével és figyelmével. Jó magam semmi mást nem tettem, csak próbáltam ezeket viszonozni.
Köszönöm, hogy veletek lehhettem!
Remélem, hogy még eljuthatok a családommal is Döbröközbe.

A lakodalmatoknak pedig -itt is és így is- tényleg híre megy! :)

Addig is: Csók a Családnak!
Sanyi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23