Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
91) Csilla és Peti 
(91)
2014-1-17 21:54 Válasz erre Válasz erre

Kedves Mindenki!

Nagyon szépen köszönjük Sanyinak azt a felejthetetlen napot, amihez Ő is nagymértékben hozzájárult kiváló szervezésével, kiváló probléma megoldó készségével.(2013.12.21.)

Nélküled nem sikerült volna ilyen jól, ehhez kétség nem fér!

Köszönjük szépen, örök emlék marad!

Csilla és Peti

Vőfély Sanyi 2014-4-20 18:46
Nagyon szépen köszönöm a belém vetett bizalmatokat!
90) Orsolya és Ádám 
(90)
2013-12-28 00:14 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Év eleji kósza ötletünket követő tettek, illetve gyors szervezés folyományaként jutottunk el októberi nagy napunkig. Rövid északi kiruccanásotok alatt ugyan még nem volt olyan előrehaladott a dolog, de már akkor biztosítottál minket részvételedről. A veled tartott megbeszélések során mindenre kitértél, felhívtad figyelmünket azokra a buktatókra, amikbe könnyen belemennek a szervezés során a "fiatalok".
A szervezés utolsó napjai feszített tempóban pörögtek, de amint megérkeztél az esküvő napján akkor sikerült tudatosítani magunkban, hogy most már minden rendben, Sanyi kézbe veszi a dolgokat.
A násznép és az ifjú pár számára folyamatosan van történés, nincs üresjárat, mindemellett irányít és felügyel. Garantáltan mindenki emlékezni fog rád Sanyi és emlegetni fognak, mert ilyen vőféllyel biztosan nem találkoztak még.

Vőfély Sanyi a nyírparasznyai csikós, aki fogja a szolgáltatók gyeplőjét, robog szekerével rajta a násznéppel, és az ifjú párral! :D

U.I.:Köszönjük, hogy bedobtál minket a mély vízbe és le kellett nyomni az elméletben félig összerakott táncunkat :)

Vőfély Sanyi 2013-12-28 17:00
Nagyon szépen köszönöm:
A belém vetett bizalmatokat
A Meghívást,
A türelmeteket,
A szívélyes fogadtatást,
A családotok szeretetét,
A gyönyörű szállást,
A fantasztikus hétvégét,
A lányainkkal való törődéseteket,
A fotókat,
A fórumhozzászólásotokat,
És végül, de nem utolsó sorban azt, hogy barátainknak tekinthetünk benneteket!
89) Moncsi & Pepe 
(89)
2013-10-26 19:40 Válasz erre Válasz erre

Először egy ajánlót szeretnék írni, hiszen sok fiatal indul úgy neki a házasság kötésnek, hogy nincsen pénze, de szeretne egy hatalmas lakodalomhoz hasonlóan egy felejthetetlen esküvőt összehozni, ahol mindenki szuperül érezi majd magát és még szégyenkezniük sem kell.
Elsőre elképzelhetetlen?
Pedig van megoldás: VŐFÉLY SANYI.
Egy személyben; Ceremóniamester, Stand Up Comedy-s és egy 100 tagú Cigány prímás!
Higgyjétek el Szükség van RÁ; Ott és Akkor, mert két, a meghittségben és egymást nem annyira ismerő családban, nem annyira felszabadultak az emberek hogy jó buli lehessen... Nélküle. :D
De több mint 10 óra feledhetetlen műsort csinál, AKI, még az asztalnál ülő zombikat is táncra támasztja. :P

Kedves VŐFÉLY URAM ! (Sanyi)

Nem tudjuk eléggé megköszönni Neked, amit az esküvőnkből, ebből a maroknyi seregből kihoztál. Mindenki mosolygott, a meghatottságtól sírt aztán röhögött, mulatott, táncolt és egész este csak egy kérdést ismételgettek. Honnan szereztétek ezt a VŐFÉLYT? Ez K***A JÓ! Már bocsi. :) Hozzád A JÓ ISTEN IRÁNYÍTOTT!!!
Szóval Nagyon Hálásak vagyunk Neked, ezért a minden tekintetben PROFI lebonyolításért. TÖKÉLETES VOLT :)

Köszönjük Szépen.

Moncsi & Pepe

Vőfély Sanyi 2013-10-26 19:53
Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a kedves dícsérő szavakat!
Természetesen én ezektől megint híztam 2 kilót! ;)
Ez az írás éppen olyan szép, mint Ti!
Remélem kapok a Fotókból és az esetleges videókból is!

Addig is, Csók a Családnak!

Sanyííí
88) Andi&Laci 
2013-10-7 19:05 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi,

Csatlakoznánk az előttünk szólókhoz! Azt már tudtuk, mire számíthatunk a szolgáltatásod színvonalát tekintve (hiszen voltunk már esküvőn, amin Te voltál a vőfély), így félelmeink nem voltak Veled kapcsolatban. A leveses jelenetet szerintem sosem felejtjük el ;-)
De ami a legnagyobb elismerés, hogy a násznép eleinte eléggé kétkedve fogadta, hogy lesz vőfélyünk, de a végén mindenki agyon dicsért, hogy mennyire jó döntés volt! Összefogtad az estét, nem úsztunk el semmivel, ezzel meghosszabbítottad a bulit is, hiszen észre sem vettük, és már hajnali egy óra volt, amikor a gyerekeken kívül senki nem ment még el aludni :-)
Még egyszer köszönjük!
Szeretettel,
Andi&Laci

Vőfély Sanyi 2013-10-26 19:59
Sziasztok!

Nagyon szívesen tettem amit tettem, hiszen Ti megbíztatok bennem és megbíztatok engem!
A fotóitokból már néhányat büszkén fel is töltöttem!

Csók a Családnak!

Sanyííí
87) Herczeg Henriette 
2013-8-26 13:28 Válasz erre Válasz erre

Drága Sanyi!
Még egyszer szeretnénk neked megköszönni, hogy életünk legszebb napjához te is hozzájárultál. Nagyon örülünk, hogy el tudtál jönni, mert mi már az első perctől kezdve tudtuk, hogy vagy te leszel a vőfélyünk, vagy senki. :) Nagyon sok mindenre hívtad fel a figyelmünket, amire mi nem is gondoltunk. Így lett az a nap tökéletes, hogy egymáson kívül nekünk semmi másra nem kellett figyelni, mert te mindent intéztél. A násznéptől is csak pozitív visszajelzéseket kaptunk, mindenki azt mondta, amit mi is gondolunk, hogy "na, így kell egy vőfélynek kinézni! "
Millió puszit küldünk:
Zoli&Heni

Vőfély Sanyi 2013-10-26 19:49
Köszönöm szépen!
Várom a fotókat és az esteleg készült videókat is!
Csók a Családnak, Sanyi
86) Sanyi 
2013-8-22 07:10 Válasz erre Válasz erre

Kedves Margit és Jani!

Köszönöm szépen a megtisztelő bizalmatokat és a lenti kedves sorokat is. Ami történt és ahogy történt, azt leginkább magatoknak köszönhetitek. Mivel az utólsó pillanatban úgy döntöttetek, hogy a lagzitokban nem a véletre bízzátok a dolgokat, hanem rám... :)
Remélem, hogy a közös életetek is olyan lesz, mint a lagzitok volt: A felmerülő problémák és akadályok ellenére gördülékenyen, színesen és vidáman fog telni.
Sokasodjatok és szaporodjatok, mint a csicsóka!

Csók a Családnak, Sanyi
85) Margit&Jani 
2013-8-19 13:37 Válasz erre Válasz erre

Kedves leendő Házasulandók!
Mi Sanyinál nem azt kaptunk amire számítottunk, HANEM SOKKAL JOBBAT!!Ugyan előre letisztáztunk mindent részletesen, de nagyon sok kellemes meglepetésben volt így is részünk. Vele hozzáértő szakemberre találtok, aki korrekt,megbízható és ráncba szedi a társaságot, illetve Titeket is :D De nem kell megijedni ettől, ezt a jó szándék vezérli és hasznotokra válik. Nem ijed meg a felmerült problémáktól pl.: a menyasszonyi ruha szétszakad, és a menyasszony hosszú időre eltűnik a javítás idejére :) Van nála tartalék biztosítótű is :). De további részleteket nem akarunk elárulni, forduljatok hozzá bizalommal és hagyjátok magatokat meglepni.

Kedves Sanyi!
Köszönjük Neked, hogy a mi esküvőnket gazdagabbá és színesebbé tetted, nélküled nem sikerült volna ilyen jól. Reméljük a pálinka ízlik, ha már ott a helyszínen nem fogyasztottál :)
Reméljük, hogy sok párnak teszed még felejthetetlenné a lagziját.
Még egyszer nagyon köszönjük!

Margit&Jani
84) Évi&Dani 
2013-4-8 23:09 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!
Már nem sok újat tudunk hozzászólni az előttünk szólókhoz, de az tény, hogy nekünk másra nem kellett figyelnünk, csak arra, hogy jól érezzük magunkat! Az esküvő napján aggódtunk, hogy minden jól fog-e menni, addig a percig, amíg meg nem láttunk, mert utána már tudtuk, hogy minden OK lesz! Profiságod az is bizonyítja, hogy szerintünk még a húgom szülését is levezetted volna, ha nem indul el időben a kórházba!!! :)
Sajnálhatják, akiknek nem Te vezényled az esküvőjét!
Nagyon köszönjük!!!
Minden jót Nektek, "Csók a Családnak" :)
Évi&Dani
83) KicsiBond és KicsiBondné 
2013-3-31 19:02 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!
Neked köszönhetően mi is és a vendégeink is nagyon jól érezték magukat az esküvőn! Mi is felhőtlenül szórakoztunk, mert te levetted az intéznivalókat a nyakunkból és remekül szórakoztattad a násznépet! Mindenki azóta is emlegeti az "orgánumod" :)
Ritka az olyan vőfély aki nem is túl sok és nem is túl kevés, persze rajtad kívül!
Nagyon köszönjük és minden jó kívánunk Neked és az egész családodnak!
Üdv
Kriszti & Imi
82) Niki És Misi 
2012-9-30 22:16 Válasz erre Válasz erre

Kedves és Egyelten Vőfély Sanyink!

Felejthetetlenné tetted az esküvőnk napját, azóta is mindenkitől csak jót hallunk rólad! Sokat emlegetünk és emlegetnek a rokonok, barátok.

Ahogy Misi fogalmaz: a 21. századi modern techinkát (lsd. Iphone) ötvözöd tradícókkal.

Köszönjük!!!

Sok sikert az ismeretlen újhoz!

Üdv.,
Niki & Misi

U.I.: Fényképek és a videó miatt kereslek majd! :)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23