Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
118) Kati és Tamás 
2015-5-14 12:02 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!
Soha nem érnénk a végére, ha meg akarnánk fogalmazni mennyire elégedettek vagyunk Veled és a munkáddal. Olyan emberek mondták nekünk, hogy az egyik legjobb döntés voltál, akik korábban "majd meglátjuk" , meg "minek a vőfély" hozzáállással kezelték a dolgot. Nem túloztál, amikor azt mondtad, hogy mindent kézben tartasz! A násznépnek 10 perc nyugta nem volt tőled, mert azonnal színre léptél, ha szükség volt rá és ezt nagyon is értékelték. Eloszlattál egy sztereotípiát a lagzi elején már részeg és erőltetett vőfélyekről. Nagyon hálásak vagyunk Neked és remélem még találkozunk. (Talán, ha örömszülők leszünk :) ) Nagyon szépen köszönjük és Nektek is sok örömet, boldogságot kívánunk. Csók Nektek. Kati és Tamás 2015. május 09. Celldömölk
117) Csikós Zita 
2015-2-2 11:26 Válasz erre Válasz erre

Kedves võfélyt-keresõ-pár!
Jó helyen jártok, ha álomesküvõre vágytok, ahol rólatok szól minden, ahol ti lehettek a történelemírók, a sztárok egy olyan bulin, ahol még az is jól érzi magát, aki nem is tudott arról, hogy tud így érezni. Mert ha az esküvõtök és lagzitok õrangyalául és zenészeként megfûzitek ezt az embert, Võfély Sanyival biztosan álomesküvõtök lesz.
Mindent baromira köszönünk, még annál is jobban, mert mind két keze el volt törve ugyan, de így is simán megcsinálta! :D
Zita és Sanyi
116) Tőzsérné Vajta Zsanett 
2014-12-21 20:16 Válasz erre Válasz erre

Kedves Látogató!
Engedd meg, hogy elmeséljem, hogyan is találtunk rá a mi Sanyinkra. Heteken át nézegettük a neten a vőfélyeket és azt kellett tapasztaltuk, hogy 100 vőfélyből csak kb.10 olyan van aki nem csak egy betanult szöveget mond el, hanem kiállása is van hozzá. Ebből a tízből van 2-3 akivel találkoznál is, hogy kiderüljön a való életben is olyan természetes jókedély árad-e belőle. Mi is így voltunk ezzel és úgy indultunk neki a találkozásnak, hogy akármi is lesz az első megbeszélésen meghallgatunk még legalább két vőfélyt. Erre azonban már nem került sor, mert annyira megkedveltük Sanyit már elsőre. A bulit is úgy nyomta, hogy már bánom, hogy nem őt kértük meg zenésznek is.Aki Sanyit választja az jól dönt :) Szívből ajánljuk! Zsanett és Zsolt
115) Kriszti és Zoli 
2014-11-14 13:30 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nagyon szépen köszönjük neked ezt a csodálatos napot. Az irányítást, az elő és az utómunkálatokat is. :)
Nagy könnyedség volt, hogy mindent rád bízhattunk és minden felmerülő problémát azonnal megoldottál.
A hangulat végig frenetikus volt, és az elején nagyon ügyesen oldottad a feszültséget. Igaz a násznépet nehéz volt rávenni a táncolásra, de utána bizony abba sem akarták hagyni.

Mindig nagy örömmel fogunk a munkádra visszaemlékezni, hiszen neked köszönhetjük, hogy ez a nagy nap csodálatos volt, felejthetetlen, és zökkenő mentes.

Aki vőfélyt keres, az ne keressen tovább.
Szerintünk megtalálta az igazit.

Köszönettel:
Kriszti és Zoli
114) Andi & Nándi 
(114)
2014-9-29 09:09 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi, és kedves Jegyespárok!

Csak így naplószerűen, remélem ilyen még nem volt itt a fórumon:

1. találkozó: Úristen, mennyit tud beszélni?! Ez volt neki a rövid megbeszélés??? Szerződés mindenkivel! Sanyi, nem panaszkodtak a leányaid, hogy kihűlt a sültkrumpli? :)
2. találkozó: Ez az ember már megint mennyit beszél?! Miért szajkózza, hogy mi fel se írjuk a részleteket, majd ő mindig mindent előre jelez? Ne már! Mi is tudni akarjuk pontosan a részleteket, mer' mérnök emberek vagyunk vagy mifene.
3. találkozó: Legyen skype. Illetve legyen mégis inkább személyes, mert jönnek a rokonok az 'itt ez a szokás', meg még ez is, meg még...stb-vel. Szóval beszéljük ezt át mégegyszer. Rendben.
Benyomás a fentiek alapján: Van ebben az emberben valami. Olyan böcsületes, tisztességes, karakteres embernek tűnik. Olyan bizalmat épített ki a megbeszélések, meg a telefonbeszélgetések alapján, mintha gyerekkorunk óta ismernénk. Ja, és sokat beszél :)

Folyt. köv.
Andi & Nándi
113) Andi & Nándi 
(113)
2014-9-29 09:06 Válasz erre Válasz erre

[u][/u]Nagy nap. Sanyi időben érkezik, minden szolgáltatóval sec-perc alatt összehaverkodik. Itt jegyezném meg, hogy szolgáltatóink az esküvőnkön dolgoztak először együtt, szóval mindenkiben volt némi félsz, ami - ahogyan mi láttuk - el is tartott vagy 5 percig.
Na, innentől elvesztettük a fonalat. Úgy tűnt, hogy elkezdett mindenki összedolgozni és elfogadták Sanyi irányítását. Mintha mindig is együtt dolgoztak volna! A vendégsereg is elkezdett feloldódni, és jókat kacagott egy-egy megfelelő helyre beszúrt ízléses! poénnál.
Este az utolsó mohikán is feladta a küzdelmet és beletörődött, hogy márpedig ezen a vidéki lagzin nem feltétlen úgy lesznek a dolgok, ahogy a környékbeliek megszokták (vőfély, zenekar is ismeretlen, úristen mi lesz a helyi szokásokkal, ...), nade végül szuper a hangulat, sokan mulatnak, így hát elkezdte magát ő is önfeledten jól érezni.
A feleségemmel az este folyamán többször megálltunk, körbenéztünk, hogy te jó ég, hát mi történik itt, mit csinál ez az ember ezzel a szegény násznéppel, mindenki táncol, és mosolyog, ahelyett a kényelmes székén üldögélne!!!
Ezek után már nyilván senki sem lepődik meg azon, hogy Sanyi valami fergeteges produkcióval búcsúzott a násznéptől!
Folyt. köv.
Andi & Nándi
112) Andi & Nándi 
(112)
2014-9-29 09:03 Válasz erre Válasz erre

No, összefoglalva. Lehet, hogy a napló itt-ott kicsit túlzó, lehet hogy nem is ment minden ennyire gördülékenyen, még az is lehet, hogy volt aki nem érezte jól magát, ki tudja? Egy biztos: mi a feleségemmel nem hittük volna, hogy elejétől a végéig élvezni fogjuk ezt a napot, de tévedtünk. Ebben Sanyinak oroszlánrésze volt azzal, hogy mindent elsimított, mindent megoldott, és mindenkivel megtalálta a hangot!
A sok beszédről utoljára. Minden története, minden intelme, minden szava hasznos volt!

Köszönünk mindent!

Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk Neked és Kedves Családodnak!

Örülünk, hogy megismerhettünk!

Andi & Nándi
111) Tündi és Balázs 
(111)
2014-9-23 13:03 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi! : )

Szeretnénk köszönetet mondani Neked azért a rengeteg nevetésért, a felhőtlen jókedvért és vidámságért, amivel életünk legszebb napját valóban a legszebbé tetted. Már az első telefonos beszélgetésünkkor biztos voltam benne, hogy Te vagy az, akit keresünk. A szimpátia és a bizalom az első perctől kezdve nem volt kérdés. A megbeszélés minden percét élvezettel hallgattuk, a házi koncertről nem is beszélve. Imádtuk, ahogy egyszemélyes zenekarként nevettettél, táncoltattál és ríkattál meg bennünket már akkor. Az iránymutatásodért és tanácsaidért külön köszönetet szeretnénk mondani, hiszen a teendők végeláthatatlannak tűnő útvesztőjében is hihetetlen segítséget nyújtottak. Aztán jöttek a hosszú, várakozással teli hetek, hónapok, ami alatt megszámlálhatatlanul sokszor kerültél szóba. Mindenki nagyon várta a nagy napot, várta Sanyit és azt a bulit, amit soha nem fogunk elfelejteni. Már az esküvő előtti napot is mindketten csillapíthatatlan izgalomban és izgulásban töltöttük, amiről tudtuk, hogy csak akkor fog szűnni, amikor Te megérkezel.
110) Tündi és Balázs 
(110)
2014-9-23 13:00 Válasz erre Válasz erre

Ahogy megpillantottunk, tudtuk, hogy most már nem lehet baj, most már minden úgy fog alakulni, ahogy annak kell. A búcsúztatód megható és szívhez szóló szavaitól nem tudott senki szeme száraz maradni, de ezeket a könnyeket hamar nevetés váltotta fel. A szertartást és a vacsorát körbeölelő verseid, rímeid és poénjaid mindenkinek az arcára mosolyt és nevetést csaltak, pedig a java még csak azután következett. A mi Vőfély Sanyink Zenész Sanyivá változott és olyan hangulatot és olyan bulit teremtett, amivel még a mi asztal mellé betonozott lábú násznépünket is táncra penderítette. : ) Azt a napot, azt az örömöt hála Neked soha nem fogjuk elfelejteni, ahogy a násznép sem tudja a mai napig sem. Hetekkel az esküvő után is emlegetnek, emlegetünk, amire a legjobb bizonyíték, hogy azon törjük a fejünket, hogy hogyan lehet egy vőfélyt egy nem esküvői eseményre elcsábítani. : )

Büszkék vagyunk rá, hogy Te voltál a vőfélyünk és tiszta szívünkből köszönjük Neked a barátságodat, kedvességedet és mindent, amit értünk tettél.

Tündi és Balázs
109) László-Tóth Katalin és László Roland 
2014-9-8 20:49 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Kicsit megkésve, de annál nagyobb hálával szeretnénk köszönetet mondani mindazért, amit a esküvőnkön tettél azért, hogy mindenki jól érezze magát. Az esküvőnk szervezésekor biztosak voltunk abban, hogy vőfélyre szükség van, így találtunk Rád ezen az oldalon és nagyon jól döntöttünk, amikor az első találkozásunk után nem kerestünk tovább vőfélyt. :)
Kiváló szakmaisággal vezényelted le a szertartást és a programokat, és aztán a teljes vacsorát. A rokonság még mindig emlegeti a közös nótázást és a táncolást. A határozottságod és tapasztalatod sok gondot levett a vállunkról.

Mindenkinek csak ajánlani tudunk és fogunk ahogy lehetőségünk lesz rá!

Jó egészséget kívánunk Neked a további munkádhoz!

Kata és Roli
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25