Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
108) Bokodi Krisztián 
2014-9-8 10:10 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!
Mint tudod Én utálom a vőfélyeket!
DE!
A kivétel erősíti a szabályt!
Te olyan "produkcióval" rukkoltál elő öcsém lakodalmában, amellyel olyannyira elnyerted bizalmamat, bizalmunkat, hogy felkértünk a párommal a mi lakodalmunk levezetésére is!
Ezen túl pedig annyira eggyet értek a gondolataiddal, hogy nem kell művi, mesterséges lélegeztetés, feleslegesen erőltetett játék egy lakodalomba, hogy magam is meglepődtem az összhangon.
Tanulhatnának a vőfélyek Tőled!
Téged Bátran Tudlak Ajánlani Bárkinek! :)
Köszönjük, hogy elvállaltad a miénket! :)
Üdv.: Bokodi Krisztián
107) Anita és Zsolt 
(107)
2014-8-26 09:15 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

I. Már évek óta játszadoztunk az esküvő homályos gondolatával, amikor drága jó barátainknál, Edinánál és Sanyinál, egy szilveszteri éjjeli bulizás alkalmával szólt Sanyi, hogyha nem sietünk az időpont fixálásával, lemaradunk róla. Nem kellett sokat bíztatnia, és az immár derengő gondolat végére egy május 26-i nap kijelölésével tettünk pontot. Tudtuk, hogy Sanyi határozott, kedves, a jó hangulat garantált a jelenlétében, így kétségünk sem volt arról, hogy nagy segítségünkre lesz az akkor már 21 éve várt esküvőnkön, de ami fantasztikus, az az, hogy nemcsak mint vőfély, karmester és rendező, hanem elképesztő zenész, énekes volt Ő, életünk színpadának azon kulcsfontosságú, meghatározó, várva várt, beteljesült, eseményén, ahol újjászülettünk és - huszonsok év után - házaspárként új életet kezdtünk.

Köszönjük Neked Sanyi, mi voltunk ugyan eme szép napon a főszereplők, de a Tiéd volt a FŐ szerep ! :)
106) Anita és Zsolt 
(106)
2014-8-26 09:12 Válasz erre Válasz erre

II. A násznép és mi is azóta emlegetik, milyen fergeteges hangulat, zene volt, és hogy ez a Sanyi igazán nagyszerű ember!

Sanyi és Edina, reméljük, hamarosan újra együtt mulathatunk, mint ahogy azt előtte és azóta is tettük, de már a remélhetőleg hamarosan úton levő Trónörökös/ök egészségére ;)

Lassan befejezzük sorainkat, mert 6 oldalt így is ki kellett húzni a köszönetnyilvánító szavak hadából, hadd jusson hely a jövőben egybekelőknek, Vőfély Sanyink társaságában, munkáját köszönők áradatának!

Kívánjuk, hogy vőfélyként, zenészként, és énekesként nagyon jó egészségben, hosszú ideig nyújthasd eme nagy, rendelkezésedre álló kincset a házasulandóknak!

Sok Köszönettel és szeretettel!

Zsolt és Anita
105) Bartus Nikolett, Bartus Attila 
2014-8-18 14:46 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!
Szeretnénk megköszönni neked azt a színvonalas helytállást amit a mi NAGY NAPUNKON produkáltál!
Nagyon örülünk neki hogy te voltál a vőfélyünk!!!
Megríkatál minket a szívből szóló bucsuztatódal és megnevetettél minket hatalmas szövegeddel. Az egész násznép nevében mondhatom hogy fergeteges hangulatott csináltál.
Minden gondot levettél a vállunkról és semmi miatt nem kellett aggodnunk ezért is ezer köszönet.
Megint csak köszönet a sok meglepetésért a jó zene választásért amin oly sokat röhögtünk...
Persze nem szeretnénk kihagyni a köszönet nyílvánításunkat kedves családod felé sem! A gyönyörű kislányaidnak akik vállalták a koszorús lány szerepét és a tökéletes szirom szórásukat is megkell említeni ;D
No a lényeg a lényeg hogy sikerült a LEGJOBB vőfélyt választanunk!!!!
Reméljük még sok ezer pár esküvjét fogod felejthetetlené tenni úgy mint a miénken tetted!
Köszi ÖREGHARCOS!!!!!
A legfiatalabb Bartus család! Niki és Ati
104) Kozma Gergely és Kozmáné Goron Vivien 
2014-8-14 19:10 Válasz erre Válasz erre

2. felvonás:

Nehéz szavakba önteni, azt a sok jót amit Értünk és a Násznépért tettél. Valahogy a köszönjük kevésnek tűnik, de mégsem tudunk egyebet mondani mint, hogy 1000 x köszönjük a sok fáradozásodat és odafigyelésedet!
Örülünk, hogy megismerhettünk úgy érezzük egy értékesebb emberrel lettünk gazdagabbak! Szívből reméljük, hogy ismeretségünk nem zárult le a daloddal "csak mert sáros lett az új cipőd..." :)

Leendő házasulandók!
Bátran ajánljuk, hisz már egy jó néhány friss házaspár megírta előttünk, és mi is szeretnénk hozzájuk csatlakozni: SANYINÁL JOBBAT NEM TALÁLTOK!!!!!
Hívjátok, Foglaljatok és gondtalan lesz a nagy napotok!!

Csók a családnak :)
Vivien és Gergő
103) Kozma Gergely és Kozmáné Goron Vivien 
2014-8-14 19:09 Válasz erre Válasz erre

1. felvonás
Drága Sanyi!

Kicsit megkésve igaz, de szeretnénk neked, KÖSZÖNETET mondani amiért még csodálatosabbá és még felejthetetlenebbé varázsoltad számunkra a "mi nagy napunkat"!
Éreztük, mikor melletted tettük le a voksunkat, hogy jól választunk, de mégis mikor a NÁSZNÉP EGYBEHANGZÓAN KÁNTÁLTA EGYÜTT hogy "SZÉP VOLT SANYI" "VISSZA" tudatosult bennünk: IGEN JÓL DÖNTÖTTÜNK!
Az azóta kapott telefonhívások alkalmával, mindenki felemlegeti a neved, hogy milyen jó hangulatot csináltál, és hogy minden milyen gördülékenyen zajlott!
Külön köszönet amit a menyecske ruhámmal tettél, ott helyben mentetted meg az életem :) (a biztosító tűiddel, igen még az is volt nála...hihetetlen!!)
Vivien és Gergő
102) Virág és Zsolti 
(102)
2014-8-12 10:44 Válasz erre Válasz erre

Drága Sanyi!

Először is hatalmas köszönet Neked!!!! Nagyon-nagyon örülünk, hogy Te voltál a Vőfélyünk, segítettél csodálatossá varázsolni a Nagy Napunkat. Kitűnő szakember, csodálatos barát és egy példamutató apát ismerhettünk meg Benned!
Nagyon bízunk benne, hogy még nagyon sokáig tarthatjuk a kapcsolatot Veled, és megismerhetjük a szép családodat is! :-)

Büszkék vagyunk, hogy a Vőfélyünk voltál, és, hogy barátként tekinthetünk rád!!!! Még egyszer nagyon-nagyon köszönjük!!!

Millió puszi, és nagy ölelés, Fazekas Család
101) Koi Enikő és Alföldi Zsolt 
(101)
2014-8-3 22:24 Válasz erre Válasz erre

KEDVES SANYI!
VALAMILYEN (TECHNIKAI) OKNÁL FOGVA NEM TUDTUK EGY ÜZENETBEN ELKÜLDENI A HOZZÁSZÓLÁSUNKAT. “AZ ÜZENET TÚL HOSSZÚ”. ÍGY 4 RÉSZRE OSZTOTTUK A MONDANDÓNKAT ☺

1. RÉSZ

Elment a Lidi néni a vásárba, csuhajja…
Történt az Úr 2014. esztendejében.
Egy ifjú leány és egy helyes dalia házasságra szánta el Magát. Mivel igen szerették egymást a döntésük megmásíthatatlan volt. Sok-sok akadály leküzdése után eljött az egyik legfontosabb kérdés: esküvőszervező, ceremóniamester vagy Vőfély. Az ifjú szerelmesek szerették és tisztelték a hagyományokat, ezért a Vőfély mellett döntöttek Ők.
El is kezdtek keresgélni, de mivel az idő nagyon sürgette már Őket, ezért csak korunk nagy találmányára hagyatkozhattak, az Internetre. A dolgot még bonyolította az az apróság, hogy a párocska kis hazánktól igen messze él, és sajnos személyes találkozóra az idő rövidsége miatt esély sem volt.
Mindenféle ajánlás, ismeretség nélkül felvették a kapcsolatot az első Jelölttel, akit a csodamasina kiadott. Ő volt Vőfély Sanyi. A postagalamb elvitte az első virtuális levelet, és nagy meglepetésükre néhány órán belül már vissza is ért a madárka a válasszal. Rövid bemutatkozás és egy Skype beszélgetés lefolytatása után úgy érezték, mintha mindig is ismerték volna egymást. Akkor jött a nagy kérdés, ki fogja szolgáltatni a talpalávalót a jeles ünnepen.

Vőfély Sanyi 2014-8-15 10:20
Kedves Enikő és Zsolti!

Sajnálom, hogy ennyit kellett bajlódnotok a fórum korlátai miatt! Sajnos nem is tudtam, hogy ilyen formán működik. Természetesen már keresem rá a megoldást.
Mint az ti is megtapasztalhattátok - és végülis ennek köszönhetjük ismeretségünket is, - próbálok haladni a korral, de az értékrendem régi. Fontos a nyíltság, az őszinteség, a közvetlenség, a tisztesség és a becsület.
Mivel ti is ilyen értkrend mentén éltek, természetes volt számomra, hogy úgy álljak hozzátok, mintha régóta barátok lennénk.
100) Koi Enikő és Alföldi Zsolt 
(100)
2014-8-3 22:15 Válasz erre Válasz erre

2. RÉSZ

Hát igen, erre nagyon hamar megérkezett a válasz. Vőfély Sanyi, aki Zenész Sanyi is, adott Nekik egy nagyon kedvező ajánlatot, amit a fiatalok habozás nélkül elfogadtak. Ezután még fordult néhányszor az a galamb, mire eljött a nagy nap.
A fiatalok nagyon meg voltak illetődve, ahogy ez lenni szokott, de ekkor a megbeszélt időpontban és helyen megjelent a Sanyi. Megjelenésével, kiállásával, határozottságával egy pillanat alatt elkergette a szürke felhőket és felragyogott a nap. Elkezdődött a vidámság, amiről egy személyben, mondhatom, igen profi módon gondoskodott.

Vőfély Sanyi 2014-8-15 10:33
Az igazság az, hogy a zenés szórakoztatással már 1987 óta foglalkozom, így a vőfélység ehhez képest friss hivatás. Természetesen mindkettőt igyekszem pontosan, a maximalizmus jegyében végezni. Hiszen mindkettőt nagyon szeretem!
Ja! És ahogy mondani szoktam: "NEM A ZACSKÓS LEVESTŐL NŐTTEM EKKORÁRA és lettem olyan , amilyen!" :)
99) Koi Enikő és Alföldi Zsolt 
(99)
2014-8-3 22:07 Válasz erre Válasz erre

3. RÉSZ

A fiatalok egy pillanatig sem éreztek hiányt semmiben, mivel Ő nem csak egy szimpla Vőfély. Ő a Vőfély és Zenész Sanyi. Ha valakinek nem jutott pohár a szertartáson, egy pillanat múlva ott volt vele, zsebkendőre volt szükség, ott termett. Eközben pedig csinálta ám a műsort rendesen. Potyogtak a könnyek a nevetéstől és a meghatódottságtól. Egy percig sem volt megállás.
Amikor pedig megérkezett a sokadalom a fogadóba, Ő profikat megszégyenítő módon fogadta Őket. Az első zenei hangok megszólalása után nem csak az amatőr, de a hozzáértő közönség is elismerően bólintott. Nem lehetett pihenni. A legváltozatosabb zenei palettát vonultatta fel, és nagyon figyelte a táncoslábú közönség igényeit. A zene, a műsor annyi pihenőt engedett, amennyire feltétlenül szükség volt.

Vőfély Sanyi 2014-8-15 11:06
Valóban igyekeztem mindenre és mindenkire odafigyelni, mert úgy érzem, hogy részetekről és a násznép részéről is magam is rendkívüli figyelmet kaptam.
MIndig arra törekszem, hogy mindenki jól érezze magát, de én soha nem mondtam senkinek, hogy ne pihenjen, vagy hogy nincs megállás! Én csak zenélgettem, énekeltem, csak az táncolt, akinek éppen tetszett, amit csinálok. Bocsánat, hogyha emiatt nem álltatok le egy percre sem! Nekem nagyon tetszett, hogy milyen felszabadultan mulattok! Igaz, ezt a ti lábatok (meg az én hangom) bánta, de szerintem megérte az a kis izomláz!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25