Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
115) Kriszti és Zoli 
2014-11-14 13:30 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nagyon szépen köszönjük neked ezt a csodálatos napot. Az irányítást, az elő és az utómunkálatokat is. :)
Nagy könnyedség volt, hogy mindent rád bízhattunk és minden felmerülő problémát azonnal megoldottál.
A hangulat végig frenetikus volt, és az elején nagyon ügyesen oldottad a feszültséget. Igaz a násznépet nehéz volt rávenni a táncolásra, de utána bizony abba sem akarták hagyni.

Mindig nagy örömmel fogunk a munkádra visszaemlékezni, hiszen neked köszönhetjük, hogy ez a nagy nap csodálatos volt, felejthetetlen, és zökkenő mentes.

Aki vőfélyt keres, az ne keressen tovább.
Szerintünk megtalálta az igazit.

Köszönettel:
Kriszti és Zoli
114) Andi & Nándi 
(114)
2014-9-29 09:09 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi, és kedves Jegyespárok!

Csak így naplószerűen, remélem ilyen még nem volt itt a fórumon:

1. találkozó: Úristen, mennyit tud beszélni?! Ez volt neki a rövid megbeszélés??? Szerződés mindenkivel! Sanyi, nem panaszkodtak a leányaid, hogy kihűlt a sültkrumpli? :)
2. találkozó: Ez az ember már megint mennyit beszél?! Miért szajkózza, hogy mi fel se írjuk a részleteket, majd ő mindig mindent előre jelez? Ne már! Mi is tudni akarjuk pontosan a részleteket, mer' mérnök emberek vagyunk vagy mifene.
3. találkozó: Legyen skype. Illetve legyen mégis inkább személyes, mert jönnek a rokonok az 'itt ez a szokás', meg még ez is, meg még...stb-vel. Szóval beszéljük ezt át mégegyszer. Rendben.
Benyomás a fentiek alapján: Van ebben az emberben valami. Olyan böcsületes, tisztességes, karakteres embernek tűnik. Olyan bizalmat épített ki a megbeszélések, meg a telefonbeszélgetések alapján, mintha gyerekkorunk óta ismernénk. Ja, és sokat beszél :)

Folyt. köv.
Andi & Nándi
113) Andi & Nándi 
(113)
2014-9-29 09:06 Válasz erre Válasz erre

[u][/u]Nagy nap. Sanyi időben érkezik, minden szolgáltatóval sec-perc alatt összehaverkodik. Itt jegyezném meg, hogy szolgáltatóink az esküvőnkön dolgoztak először együtt, szóval mindenkiben volt némi félsz, ami - ahogyan mi láttuk - el is tartott vagy 5 percig.
Na, innentől elvesztettük a fonalat. Úgy tűnt, hogy elkezdett mindenki összedolgozni és elfogadták Sanyi irányítását. Mintha mindig is együtt dolgoztak volna! A vendégsereg is elkezdett feloldódni, és jókat kacagott egy-egy megfelelő helyre beszúrt ízléses! poénnál.
Este az utolsó mohikán is feladta a küzdelmet és beletörődött, hogy márpedig ezen a vidéki lagzin nem feltétlen úgy lesznek a dolgok, ahogy a környékbeliek megszokták (vőfély, zenekar is ismeretlen, úristen mi lesz a helyi szokásokkal, ...), nade végül szuper a hangulat, sokan mulatnak, így hát elkezdte magát ő is önfeledten jól érezni.
A feleségemmel az este folyamán többször megálltunk, körbenéztünk, hogy te jó ég, hát mi történik itt, mit csinál ez az ember ezzel a szegény násznéppel, mindenki táncol, és mosolyog, ahelyett a kényelmes székén üldögélne!!!
Ezek után már nyilván senki sem lepődik meg azon, hogy Sanyi valami fergeteges produkcióval búcsúzott a násznéptől!
Folyt. köv.
Andi & Nándi
112) Andi & Nándi 
(112)
2014-9-29 09:03 Válasz erre Válasz erre

No, összefoglalva. Lehet, hogy a napló itt-ott kicsit túlzó, lehet hogy nem is ment minden ennyire gördülékenyen, még az is lehet, hogy volt aki nem érezte jól magát, ki tudja? Egy biztos: mi a feleségemmel nem hittük volna, hogy elejétől a végéig élvezni fogjuk ezt a napot, de tévedtünk. Ebben Sanyinak oroszlánrésze volt azzal, hogy mindent elsimított, mindent megoldott, és mindenkivel megtalálta a hangot!
A sok beszédről utoljára. Minden története, minden intelme, minden szava hasznos volt!

Köszönünk mindent!

Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk Neked és Kedves Családodnak!

Örülünk, hogy megismerhettünk!

Andi & Nándi
111) Tündi és Balázs 
(111)
2014-9-23 13:03 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi! : )

Szeretnénk köszönetet mondani Neked azért a rengeteg nevetésért, a felhőtlen jókedvért és vidámságért, amivel életünk legszebb napját valóban a legszebbé tetted. Már az első telefonos beszélgetésünkkor biztos voltam benne, hogy Te vagy az, akit keresünk. A szimpátia és a bizalom az első perctől kezdve nem volt kérdés. A megbeszélés minden percét élvezettel hallgattuk, a házi koncertről nem is beszélve. Imádtuk, ahogy egyszemélyes zenekarként nevettettél, táncoltattál és ríkattál meg bennünket már akkor. Az iránymutatásodért és tanácsaidért külön köszönetet szeretnénk mondani, hiszen a teendők végeláthatatlannak tűnő útvesztőjében is hihetetlen segítséget nyújtottak. Aztán jöttek a hosszú, várakozással teli hetek, hónapok, ami alatt megszámlálhatatlanul sokszor kerültél szóba. Mindenki nagyon várta a nagy napot, várta Sanyit és azt a bulit, amit soha nem fogunk elfelejteni. Már az esküvő előtti napot is mindketten csillapíthatatlan izgalomban és izgulásban töltöttük, amiről tudtuk, hogy csak akkor fog szűnni, amikor Te megérkezel.
110) Tündi és Balázs 
(110)
2014-9-23 13:00 Válasz erre Válasz erre

Ahogy megpillantottunk, tudtuk, hogy most már nem lehet baj, most már minden úgy fog alakulni, ahogy annak kell. A búcsúztatód megható és szívhez szóló szavaitól nem tudott senki szeme száraz maradni, de ezeket a könnyeket hamar nevetés váltotta fel. A szertartást és a vacsorát körbeölelő verseid, rímeid és poénjaid mindenkinek az arcára mosolyt és nevetést csaltak, pedig a java még csak azután következett. A mi Vőfély Sanyink Zenész Sanyivá változott és olyan hangulatot és olyan bulit teremtett, amivel még a mi asztal mellé betonozott lábú násznépünket is táncra penderítette. : ) Azt a napot, azt az örömöt hála Neked soha nem fogjuk elfelejteni, ahogy a násznép sem tudja a mai napig sem. Hetekkel az esküvő után is emlegetnek, emlegetünk, amire a legjobb bizonyíték, hogy azon törjük a fejünket, hogy hogyan lehet egy vőfélyt egy nem esküvői eseményre elcsábítani. : )

Büszkék vagyunk rá, hogy Te voltál a vőfélyünk és tiszta szívünkből köszönjük Neked a barátságodat, kedvességedet és mindent, amit értünk tettél.

Tündi és Balázs
109) László-Tóth Katalin és László Roland 
2014-9-8 20:49 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Kicsit megkésve, de annál nagyobb hálával szeretnénk köszönetet mondani mindazért, amit a esküvőnkön tettél azért, hogy mindenki jól érezze magát. Az esküvőnk szervezésekor biztosak voltunk abban, hogy vőfélyre szükség van, így találtunk Rád ezen az oldalon és nagyon jól döntöttünk, amikor az első találkozásunk után nem kerestünk tovább vőfélyt. :)
Kiváló szakmaisággal vezényelted le a szertartást és a programokat, és aztán a teljes vacsorát. A rokonság még mindig emlegeti a közös nótázást és a táncolást. A határozottságod és tapasztalatod sok gondot levett a vállunkról.

Mindenkinek csak ajánlani tudunk és fogunk ahogy lehetőségünk lesz rá!

Jó egészséget kívánunk Neked a további munkádhoz!

Kata és Roli
108) Bokodi Krisztián 
2014-9-8 10:10 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!
Mint tudod Én utálom a vőfélyeket!
DE!
A kivétel erősíti a szabályt!
Te olyan "produkcióval" rukkoltál elő öcsém lakodalmában, amellyel olyannyira elnyerted bizalmamat, bizalmunkat, hogy felkértünk a párommal a mi lakodalmunk levezetésére is!
Ezen túl pedig annyira eggyet értek a gondolataiddal, hogy nem kell művi, mesterséges lélegeztetés, feleslegesen erőltetett játék egy lakodalomba, hogy magam is meglepődtem az összhangon.
Tanulhatnának a vőfélyek Tőled!
Téged Bátran Tudlak Ajánlani Bárkinek! :)
Köszönjük, hogy elvállaltad a miénket! :)
Üdv.: Bokodi Krisztián
107) Anita és Zsolt 
(107)
2014-8-26 09:15 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

I. Már évek óta játszadoztunk az esküvő homályos gondolatával, amikor drága jó barátainknál, Edinánál és Sanyinál, egy szilveszteri éjjeli bulizás alkalmával szólt Sanyi, hogyha nem sietünk az időpont fixálásával, lemaradunk róla. Nem kellett sokat bíztatnia, és az immár derengő gondolat végére egy május 26-i nap kijelölésével tettünk pontot. Tudtuk, hogy Sanyi határozott, kedves, a jó hangulat garantált a jelenlétében, így kétségünk sem volt arról, hogy nagy segítségünkre lesz az akkor már 21 éve várt esküvőnkön, de ami fantasztikus, az az, hogy nemcsak mint vőfély, karmester és rendező, hanem elképesztő zenész, énekes volt Ő, életünk színpadának azon kulcsfontosságú, meghatározó, várva várt, beteljesült, eseményén, ahol újjászülettünk és - huszonsok év után - házaspárként új életet kezdtünk.

Köszönjük Neked Sanyi, mi voltunk ugyan eme szép napon a főszereplők, de a Tiéd volt a FŐ szerep ! :)
106) Anita és Zsolt 
(106)
2014-8-26 09:12 Válasz erre Válasz erre

II. A násznép és mi is azóta emlegetik, milyen fergeteges hangulat, zene volt, és hogy ez a Sanyi igazán nagyszerű ember!

Sanyi és Edina, reméljük, hamarosan újra együtt mulathatunk, mint ahogy azt előtte és azóta is tettük, de már a remélhetőleg hamarosan úton levő Trónörökös/ök egészségére ;)

Lassan befejezzük sorainkat, mert 6 oldalt így is ki kellett húzni a köszönetnyilvánító szavak hadából, hadd jusson hely a jövőben egybekelőknek, Vőfély Sanyink társaságában, munkáját köszönők áradatának!

Kívánjuk, hogy vőfélyként, zenészként, és énekesként nagyon jó egészségben, hosszú ideig nyújthasd eme nagy, rendelkezésedre álló kincset a házasulandóknak!

Sok Köszönettel és szeretettel!

Zsolt és Anita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26