Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
155) Rokszinné Márta Kitti és Rokszin Richárd 
(155)
2016-9-3 14:28 Válasz erre Válasz erre

2/4
Beszéltünk - még mindig nagyon laza volt :) - és sort is kerítettünk az első találkozásunkra. Ekkor nagy vonalakban elmondta, hogy mire számíthatunk, milyenek a piszkos anyagiak, és utána hagyott minket gondolkodni: akarjuk-e?!
Körülbelül 5 másodperc "keserves vívódás" :) után azonnal le is foglaltuk.
Rögvest ellátott minket e-mailben mindenféle tanáccsal, nagyon sok jó információt kaptunk már aznap a keszülődésről, olyan dolgokról is, amiről addig fogalmunk sem volt.
A lakodalom előtt 2-3 hónappal sort kerítettünk a "hosszú megbeszélésre", ami túlzás nélkül kb. 6-7 órán át tartott.
MINDENT ÁTBESZÉLTÜNK, SZINTE PERCRŐL PERCRE!!! Nagyon durva, profi, aprólékos, már-már szőrszálhasogató, de egy pillantra sem kételkedtünk benne, hiszen jó ideje gyakorolja a szakmát. Többször mondta, hogy nekünk a mulatság alatt semmivel nem kell foglalkoznunk, Ő átveszi az irányítást - beszél mindenkivel, kezeli a problémákat, intézkedik - mindezt úgy, hogy még mi sem vesszük észre, hát még a vendégek!!!
A nagy napon időben érkezett, és olyan nyugalmat árasztott, hogy minden izgalom elszállt belőlünk - mindig súgta, hogy mit tegyünk, hova menjünk, mi fog következni - egy szóval PROFI volt.
154) Rokszinné Márta Kitti és Rokszin Richárd 
(154)
2016-9-3 14:27 Válasz erre Válasz erre

3/4
Gyönyörű imával köszöntötte a násznépet, a szülők búcsúztatója alkalmával megható, szívhez szóló beszédet mondott - szem nem maradt szárazon. És amiért még jobban megkedveltem - sokszor rajta is látszott, hogy meghatódik. Nem a hangján, hanem a szeme sarkában volt észrevehető, hogy egy érző ember, egy kedves nagymackó.
Nagyon kevés ember van manapság, aki ennyire figyelmes, és látszik rajta, hogy amit mond, komolyan is gondolja...
Már az első találkozáskor elmondta, hogy éjfél után 1-2 óra felé - amikor már szerinte nincs rá szükség - haza indul, hiszen aznap is lagzija van, Magyarország másik felén.
Előtte azonban egy fergeteges műsort nyomott le majd egy órán át - énekelt, táncolt, szórakoztatott - na ezt nevezem én MC-nek!!!!!!!
Fájó szívvel búcsúztunk, de nagyon boldogok voltunk 2 dolog miatt is: az egész lakodalom stresszmentesen zajlott le, nekünk tényleg "csak" szórakozni kellett.
A másik dolog, hogy egy örök barátot ismertünk meg Sanyiban, és remélem még nagyon sok alkalommal fogunk találkozni, hiszen egy ilyen arany embernek a családját is szeretnénk megismerni.
153) Rokszinné Márta Kitti és Rokszin Richárd 
(153)
2016-9-3 14:27 Válasz erre Válasz erre

4/4
Sanyi az összes pejoratív értelemben vett "vőfély" legendáját szertefoszlatta bennünk.
Mindenki volt olyan lakodalomban, ahol a "vőfély" iszik, mint a gödény, erőltetett poénokkal próbálkozik, miközben a buli kicsúszik az irányítása alól.
Sanyi vicces, egy korty alkoholt nem iszik, és végig a csúcson van.
Utólag mondta, hogy tüdőgyulladással küszködött a mi lagzink alatt is - ezzel munkája méginkább felértékelődik.
SZÓVAL: MINDENKINEK AJÁNLJUK EZT A HATALMAS SZÍVŰ, TESTŰ ÉS HANGÚ CSODA-VŐFÉLYT!
KÖSZÖNJÜK SANYIKÁM, CSÓK A CSALÁDNAK ;)
Kittike és Ricsi
152) István és Szilvi 
2016-8-27 18:40 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!
Nagyon szépen köszönjük a rengeteg segítséget az előkészületben és az esküvőnk napján is, a sok jó tanácsod és a precízitásod nélkül nem ment volna, mégegyszer köszönjük!
151) Lilla és Fecó 
(151)
2016-8-10 21:55 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!

Szeretnénk még egyszer megköszönni a munkádat. Nagyon örülünk, hogy Téged választottunk, bár nem is vacilláltunk egy percig sem, miután egy ismerősöm ajánlott, és miután elolvastuk a weboldalad illetve a fórumot. A találkozón pedig egyértelmű volt, Te vagy az igazi! (mármint ami a vőfélységet illeti) :) . Minden úgy zajlott, ahogy azt előre megbeszéltük, miután megérkeztél, nekünk semmire nem volt gondunk. A hangulat, amit teremtettél a jelenléteddel, zenéddel és a szövegeddel, felejthetetlen! Minden vendég külön kiemelte, hogy „ …és a Vőfély Sanyi fantasztikus volt! „ „…Pedig én nem szeretem a vőfélyeket, de ez a Sanyi…” és ehhez hasonlók. El sem tudjuk képzelni, hogy Nélküled hogy zajlott volna le az esküvőnk. Az a szervezettség, ahogyan az egészet levezényelted, a lánykikéréstől, a buli végéig tökéletes volt. Minden apró részletre figyeltél, például arra is hogy a szülőbúcsúztatónál hátrébb lépj két lépést, hogy a fotókba ne lógj bele! (ezt már itthon a videók visszanézésénél vettük észre) nem vagy semmi, hogy ilyen apró de nagy dolgokra is odafigyelsz! Szóval le a kalappal mindenért, nagyon-nagyon profi vagy! Főleg, hogy egy komoly tüdőgyulladással tetted mindezt! Nagyon hálásak vagyunk Neked! Szeptemberben találkozunk a nagynénémék esküvőjén! ;)

Csókolunk!
Lilla és Fecó
150) Renáta és Zoltán (2016.07.30.) 
(150)
2016-8-5 20:34 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vôfèly Sanyi!
Minden hàlànk ès köszönetünk a Tied!
A nàsznèp imàdott, a hangulatot fergetegesre emelted .
Neked köszönhetôen a vendègeink semmit nem vettek èszre a zenekar hihetetlen hozzànemèrtèsèbôl. Mikor elôsszôr talàlkoztunk veled egy kedves baràtunk esküvôjèn 7 èvvel ezelôtt , màr akkor tudtuk, hogy nekünk ràd van szüksègünk, ha egyszer hàzassàgra adjuk a fejünket. Nem tèvedtünk!!Tökèletesen oldottad a hangulatot, intèzted a dolgokat, vigyàztàl rànk!! Köszönjük neked közös èletünk egyik legszebb napjàt!!!❤️❤️❤️
Reni és Zoli
149) Borbola Anna és Borbola Zoltán Kadosa 
(149)
2016-7-31 21:47 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Szeretnénk megköszönni a munkádat a ,,nagy napunkon". Minden tökéletesen alakult, még az időjárás is kegyes volt, bár felhívtad a figyelmem, hogy nálad a násznép nem ázik el :) Az esküvőnkön tanultuk meg igazán, hogy milyen fontos egy jó vőfély, hiszen nem lehet egyszerre mindenre odafigyelni. Te akkor is minket képviseltél, amikor nem voltunk jelen. A násznép és mi is nagyon jól szórakoztunk, minden vendégünk dicsérte a vőfélyválasztásunkat :)

Köszönjük szépen!
148) Tímea és István 
(148)
2016-7-17 10:57 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!
Mégegyszer köszönjük hogy levezényelted
a lakodalmunkat.
Gondolom nincs két egyforma lagzi,és a
miénk is egy kicsit eltért a többitől.
Mindent össze vetve úgy érezzük azért jól
sikerült.
A vendégek nagy többségének tetszett a
műsorod. Mi is elégedettek vagyunk az
általad nyújtott szolgáltatással, tehát
megéred a pénzedet! :-)
Minden jót kívánunk neked és családodnak!
Tímea és István
147) Krisztina és Máté 
(147)
2016-7-17 10:05 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!

Szeretnénk meg egyszer megköszöni Neked, hogy levezényelted nekünk a Nagy napunkat!
Nagyon jól csinálod a dolgodat. Mindent úgy csináltál ahogy azt megbeszéltük / elterveztük.
Köszönjük a jó ötletek és a jó hangulatot !!!

Üdvözlettel :
Gazdag Krisztina és Máté (2016.04.30)
146) Anita és Zsolt 
(146)
2016-5-25 23:19 Válasz erre Válasz erre

Kedves Idelátogatók!
A mi esküvőnk 2016. május 21- én volt. Én rég eldöntöttem, ha egyszer esküvőm lesz akkor Sanyi lesz a vőfélyünk. Senki nem ajánlotta csak valahol rátaláltam anno, már akkor tudtam ha törik, ha szakad, nekem ő kell vőfélynek. Őrzi a hagyományokat, nagyon szépen levézényelte az egész esküvőt. Mikor volt a nagy megbeszélés, akkor számunkra nem állt össze a kép, hogy lehet ezt így pontosan percről-percre elmondani hisz ez nem létezik. De az esküvőn látszott a legjobban, tényleg úgy lesz ahogy ő mondta, ő gondoskodott róla, hogy mindenki jól érezze magát. A vendégeink is csak dícsérni tudták hisz senki nem látott még ilyen vőfélyt. Én amondó vagyok, megtanulhatja a vőfélykedést bárki, de erre születni kell, és Ő erre született. Mi csak ajánlani tudjuk mindenkinek! Ha bonyodalom mentes esküvőt szeretnétek hívjátok bátran! Egy szónak is száz a vége, nézzétek meg a naptárját és ha még nincs foglalása akkor foglaljátok le!!!
Az ő szavaival élve:
Csók a családnak!
Anita és Zsolt
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26