Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
121) Sztepanek-Szekeres Éva 
2015-5-31 15:47 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Az egyik legjobb döntésünk volt, hogy a sok vőfély közül akiket néztünk, végül melletted döntöttünk! Nélküled egy rémálom lett volna az a nap, amire most életünk egyik legszebbjeként gondolunk vissza. Minden tökéletes volt! Köszönjük, hogy onnantól kezdve, hogy megérkeztél, élvezni tudtuk az egészet, hogy mindent a kezedben tartottál, hogy jókedvet, rendezettséget, humort vittél az egészbe. ..és köszönjük, hogy kordában tartottad az amúgy elvetemült :) társaságot!!! Minden szuper volt!!! Ha lenne még egy lakodalmunk, tuti, hogy megint téged kérnénk fel! :D :D
120) Szabó-Csizmadia Noémi 
2015-5-28 13:11 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!

Nagyon szépen köszönjük ezt a csodálatos napot, hogy igazi álom esküvőt varázsoltál nekünk. Úgy is mondhatnám, hogy melegséget hoztál a szívünkbe, mivel eloszlattad az eső felhőket, amely 3 napig az idegeinket ölte, még az esküvő napján is, de megjöttél és még a nap is ránk ragyogott, mert ahogy te is mondtad, olyan esküvőn még nem voltál, ahol a násznép elázott (max. belülről).

Nagy segítség volt, hogy mindent rád bízhattunk, a vacsorán elhangzott poénok, versek, mindenkinek az arcára nevetést csaltak, a násznéptől csak jót hallottunk, ami minket is boldogsággal töltött el, hogy ennyi szervezés, rohangálás, veszekedés árán, egy ilyen jó bazi nagy mányi lagzit tudtunk csinálni együtt.

Tiszta szívből köszönjük, hogy Te voltál a Vőfélyünk, a barátságodat, a megnyugtató szavakat, hogy ez a nagy nap, a Mi napunk, csodálatos és felejthetetlen marad.

Köszönettel:
Noémi és Tibor

ui: még találkozunk a közel jövőbe, mert ahogy a párom is mondta; van hárta még két lagzi amit le kell vezényelni :)
119) Kati és Tamás 
2015-5-14 12:15 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfélyt kereső pár!
Nagyon izgalmas a lakodalom szervezése, mert egyrészt még jobban összehoz titeket, másrészt szerintünk nagyon is meghitt. Nos,ha elfogadtok néhány jótanácsot a vőféllyel kapcsolatban: Semmilyen körülmények között ne kössetek kompromisszumot. Nektek csakis a legjobb kell! Nagyon klassz érzés, hogy mi megtaláltuk. A fantasztikus lakodalmunk Vőfély Sanyival volt kerek és olyanokat is pillanat alatt meggyőzött, akik képesek lettek volna egy helyben végigülni a bulit, kimaradva minden jóból. Amit megbeszéltünk Vele, azt bevasalta, amit nem kértünk, arról meg senki nem tudta Őt meggyőzni a násznépből, hogy mi azt akarjuk. Így egy csomó kellemetlenségtől is meg lettünk kímélve. Szóval jó helyen jártok, azt kapjátok, amit kértek, ha Vőfély Sanyit fogadjátok meg, mert VŐFÉLY SANYI A LEGJOBB!!!
Kati és Tamás, 2015. május 09. Celldömölk
118) Kati és Tamás 
2015-5-14 12:02 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!
Soha nem érnénk a végére, ha meg akarnánk fogalmazni mennyire elégedettek vagyunk Veled és a munkáddal. Olyan emberek mondták nekünk, hogy az egyik legjobb döntés voltál, akik korábban "majd meglátjuk" , meg "minek a vőfély" hozzáállással kezelték a dolgot. Nem túloztál, amikor azt mondtad, hogy mindent kézben tartasz! A násznépnek 10 perc nyugta nem volt tőled, mert azonnal színre léptél, ha szükség volt rá és ezt nagyon is értékelték. Eloszlattál egy sztereotípiát a lagzi elején már részeg és erőltetett vőfélyekről. Nagyon hálásak vagyunk Neked és remélem még találkozunk. (Talán, ha örömszülők leszünk :) ) Nagyon szépen köszönjük és Nektek is sok örömet, boldogságot kívánunk. Csók Nektek. Kati és Tamás 2015. május 09. Celldömölk
117) Csikós Zita 
2015-2-2 11:26 Válasz erre Válasz erre

Kedves võfélyt-keresõ-pár!
Jó helyen jártok, ha álomesküvõre vágytok, ahol rólatok szól minden, ahol ti lehettek a történelemírók, a sztárok egy olyan bulin, ahol még az is jól érzi magát, aki nem is tudott arról, hogy tud így érezni. Mert ha az esküvõtök és lagzitok õrangyalául és zenészeként megfûzitek ezt az embert, Võfély Sanyival biztosan álomesküvõtök lesz.
Mindent baromira köszönünk, még annál is jobban, mert mind két keze el volt törve ugyan, de így is simán megcsinálta! :D
Zita és Sanyi
116) Tőzsérné Vajta Zsanett 
2014-12-21 20:16 Válasz erre Válasz erre

Kedves Látogató!
Engedd meg, hogy elmeséljem, hogyan is találtunk rá a mi Sanyinkra. Heteken át nézegettük a neten a vőfélyeket és azt kellett tapasztaltuk, hogy 100 vőfélyből csak kb.10 olyan van aki nem csak egy betanult szöveget mond el, hanem kiállása is van hozzá. Ebből a tízből van 2-3 akivel találkoznál is, hogy kiderüljön a való életben is olyan természetes jókedély árad-e belőle. Mi is így voltunk ezzel és úgy indultunk neki a találkozásnak, hogy akármi is lesz az első megbeszélésen meghallgatunk még legalább két vőfélyt. Erre azonban már nem került sor, mert annyira megkedveltük Sanyit már elsőre. A bulit is úgy nyomta, hogy már bánom, hogy nem őt kértük meg zenésznek is.Aki Sanyit választja az jól dönt :) Szívből ajánljuk! Zsanett és Zsolt
115) Kriszti és Zoli 
2014-11-14 13:30 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nagyon szépen köszönjük neked ezt a csodálatos napot. Az irányítást, az elő és az utómunkálatokat is. :)
Nagy könnyedség volt, hogy mindent rád bízhattunk és minden felmerülő problémát azonnal megoldottál.
A hangulat végig frenetikus volt, és az elején nagyon ügyesen oldottad a feszültséget. Igaz a násznépet nehéz volt rávenni a táncolásra, de utána bizony abba sem akarták hagyni.

Mindig nagy örömmel fogunk a munkádra visszaemlékezni, hiszen neked köszönhetjük, hogy ez a nagy nap csodálatos volt, felejthetetlen, és zökkenő mentes.

Aki vőfélyt keres, az ne keressen tovább.
Szerintünk megtalálta az igazit.

Köszönettel:
Kriszti és Zoli
114) Andi & Nándi 
(114)
2014-9-29 09:09 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi, és kedves Jegyespárok!

Csak így naplószerűen, remélem ilyen még nem volt itt a fórumon:

1. találkozó: Úristen, mennyit tud beszélni?! Ez volt neki a rövid megbeszélés??? Szerződés mindenkivel! Sanyi, nem panaszkodtak a leányaid, hogy kihűlt a sültkrumpli? :)
2. találkozó: Ez az ember már megint mennyit beszél?! Miért szajkózza, hogy mi fel se írjuk a részleteket, majd ő mindig mindent előre jelez? Ne már! Mi is tudni akarjuk pontosan a részleteket, mer' mérnök emberek vagyunk vagy mifene.
3. találkozó: Legyen skype. Illetve legyen mégis inkább személyes, mert jönnek a rokonok az 'itt ez a szokás', meg még ez is, meg még...stb-vel. Szóval beszéljük ezt át mégegyszer. Rendben.
Benyomás a fentiek alapján: Van ebben az emberben valami. Olyan böcsületes, tisztességes, karakteres embernek tűnik. Olyan bizalmat épített ki a megbeszélések, meg a telefonbeszélgetések alapján, mintha gyerekkorunk óta ismernénk. Ja, és sokat beszél :)

Folyt. köv.
Andi & Nándi
113) Andi & Nándi 
(113)
2014-9-29 09:06 Válasz erre Válasz erre

[u][/u]Nagy nap. Sanyi időben érkezik, minden szolgáltatóval sec-perc alatt összehaverkodik. Itt jegyezném meg, hogy szolgáltatóink az esküvőnkön dolgoztak először együtt, szóval mindenkiben volt némi félsz, ami - ahogyan mi láttuk - el is tartott vagy 5 percig.
Na, innentől elvesztettük a fonalat. Úgy tűnt, hogy elkezdett mindenki összedolgozni és elfogadták Sanyi irányítását. Mintha mindig is együtt dolgoztak volna! A vendégsereg is elkezdett feloldódni, és jókat kacagott egy-egy megfelelő helyre beszúrt ízléses! poénnál.
Este az utolsó mohikán is feladta a küzdelmet és beletörődött, hogy márpedig ezen a vidéki lagzin nem feltétlen úgy lesznek a dolgok, ahogy a környékbeliek megszokták (vőfély, zenekar is ismeretlen, úristen mi lesz a helyi szokásokkal, ...), nade végül szuper a hangulat, sokan mulatnak, így hát elkezdte magát ő is önfeledten jól érezni.
A feleségemmel az este folyamán többször megálltunk, körbenéztünk, hogy te jó ég, hát mi történik itt, mit csinál ez az ember ezzel a szegény násznéppel, mindenki táncol, és mosolyog, ahelyett a kényelmes székén üldögélne!!!
Ezek után már nyilván senki sem lepődik meg azon, hogy Sanyi valami fergeteges produkcióval búcsúzott a násznéptől!
Folyt. köv.
Andi & Nándi
112) Andi & Nándi 
(112)
2014-9-29 09:03 Válasz erre Válasz erre

No, összefoglalva. Lehet, hogy a napló itt-ott kicsit túlzó, lehet hogy nem is ment minden ennyire gördülékenyen, még az is lehet, hogy volt aki nem érezte jól magát, ki tudja? Egy biztos: mi a feleségemmel nem hittük volna, hogy elejétől a végéig élvezni fogjuk ezt a napot, de tévedtünk. Ebben Sanyinak oroszlánrésze volt azzal, hogy mindent elsimított, mindent megoldott, és mindenkivel megtalálta a hangot!
A sok beszédről utoljára. Minden története, minden intelme, minden szava hasznos volt!

Köszönünk mindent!

Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk Neked és Kedves Családodnak!

Örülünk, hogy megismerhettünk!

Andi & Nándi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23