Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
181) Szilvi és Nimród 
2017-8-31 12:36 Válasz erre Válasz erre

Sziasztok!

Nekünk június 17-én volt az esküvönk ami remekül sikerült és természetesen ez nagyrésztben a tökéletes vöfély munkájának köszönhetö.

Anno számunkra egy nagyon kedves baratunk ajanlotta a Sanyit es annyira megbiztunk a véleményében, hogy nem is nézelödtunk tovább. Kértünk egy idöpontot Sanyitól mivel nem magyarországon élünk így azt gondoltuk hogy ez majd gondot fog okozni de nem. Skype-on keresztül megtudtunk ismerkedni. Elsö beszélgetésre szimpatikus volt es korrekt. Vannak szabályai, amihez ragaszkodik és ez tisztelendö. Akármelyik szabálya furcsa lehet elsöre, de kesöbb rájössz, hogy ö csak az ifjú párnak szeretne jót.
180) Szilvi és Nimród 
2017-8-31 12:35 Válasz erre Válasz erre

Az elso szemelyes talalkozonkon, mikor meg szinte alig korvonalazodott az eskuvonk menete es az egesz csak egy nagy homalyos folt volt, nem tudtam elkepzelni mirol is fogunk majd beszelni, viszont a talakozo vegere a kod eloszlott es nagyon sok hasznos tanaccsal lettunk gazdagabbak. Nem tudtunk olyat kerdezni amire ne lett volna legalabb egy hasznos otlete vagy megoldasa. Innenstol kezdve mar tudtuk hogy ha o ott lesz az eskuvonkon baj nem lehet.

Az ido telt es mult es vegre eljott a varva vart nagy nap. Ami az eletunkben egy emlekezetes pillanat marad orokre. Hiszen minden tokeletes volt. Sanyi olyan remekul levezenyelte az eskuvot hogy a nasznep is csak amult es bamult es termeszetesen sokat nevettek es tancoltak. A vendegek visszajelzesei nagyon pozitivak es a tobbi szolgaltatonk is csak gratulaltak hogy ilyen jo vofelyt ok meg sose lattak es le a kalappal elotte.

Nagyon köszönjük mégegyszer. Minden jót kívánunk a továbbiakban : Szilvi és Nimród
179) Helga és Zoltán 
(179)
2017-8-29 17:38 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!
2017.06.16-án tartottad az esküvőnket Budaörsön. Már az első megbeszélésnél körvonalaztad a nagy napunkat. Egészen addig nem láttuk összeszedettnek az eseményt, amíg fel nem világosítottál a menetrendről. Nagyon részletes volt a tájékoztatásod. Konkrét forgatókönyvet kaptunk tőled, mindent időrendben átbeszéltünk a legapróbb koccintástól kezdve a búcsúzásig. Tanácsokat adtál, mire figyeljünk oda a vendégekkel és a programokkal kapcsolatosan.
178) Helga és Zoltán 
2017-8-29 17:35 Válasz erre Válasz erre

Amíg mi lázasan készülődtünk, te nyugtattál, hogy minden rendben lesz, az időjárással sem lesz gond, nincs min aggódni. Ceremóniamesterként kértük a levezénylést, ami nagyon vidámmá és felszabadulttá tette a napot. Könnyedén és viccesen, sok poénnal fűszerezve vezettél minket végig a ceremóniákon, oldva ezzel az esetleges feszültséget. Már az első programnál megkönnyezték a beszéded a vendégek, és többeken láttuk az elégedett mosolyt. Az este folyamán a hangulatfelelősünk is egyértelműen Te voltál, felkértünk, hogy a Zenei előadásban is Te kísérj minket.
177) Helga és Zoli 
2017-8-29 17:34 Válasz erre Válasz erre

Nagyon profin összeállított erősítés és hangszerezés tette még jobbá a hangulatot a táncparketten. Vidám, mulatós nótákkal örvendeztetted meg a násznépet, és észrevetted ha elfáradtak vagy más stílust kívántak. Nem csak hangszeren játszottál, hanem énekeltél is, ezzel megpecsételve az estét. Külön kiemelted azokat, akik sokat tettek az esküvő érdekében, pl a tanúmat aki készítette a tortát, örömanyákat és nagynénémet, aki külföldről intézett egy csomagot, hogy pont az esküvő idejére érkezzen meg, ezzel is örömet okozva nekünk. Ezekkel az apróságokkal is csak még személyesebbé tetted a nagy napunkat.
176) Helga és Zoltán 
2017-8-29 17:32 Válasz erre Válasz erre

A vendégektől csak pozitív visszajelzéseket hallottunk, hogy mennyire multifunkciós vagy, és persze sokan érdeklődtek az elérhetőséged iránt is.
Minden percben segítségünkre voltál, bármi hiányzott, vagy nem a megbeszéltek alapján zajlott, te gyorsan korrigáltál, újraterveztél és még jobbat hoztál ki a helyzetből. Ha megcsúsztunk valami programmal, Te tudtad hol és mivel lehetne behozni azt az időt.
Egyszóval nagyon szépen köszönjük, hogy végigkísértél bennünket ezen az úton, örömmel és elégedettséggel tekintünk vissza a munkádra, és kívánjuk, hogy még nagyon sok párnak segítsd a legszebb napját az életben.

Vargáné Juhász Helga
175) Kocsis-Rozsi Lilian 
2017-8-25 13:36 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Szeretnénk neked megköszönni azt,hogy közös életünk egyik legfontosabb napján velünk voltál és lehetővé tetted számunkra,a szüleink és a vendégeink számára is,hogy ez valóban életünk egyik legszebb és legvidámabb napja legyen,minden idegeskedés nélkül!Hálásak vagyunk a sok tanacsért,amiket az esküvőnk szervezésével kapcsolatban adtál,nagyban megkönnyítetted a dolgunkat! :)
Ami számomra igazán fontos,hogy személyedben egy igazán kedves,jószívű,családcentrikus,tisztességes embert ismerhettünk meg!Méltán lehetsz példakép az összes házasulandó pár számára,ebben a manapság kissé összekuszálódott világban,ahol az emberek kezdik elfelejteni,hogy a szeretet és a család a legfontosabb a világon!!!
Köszönjük mindazt,amit értünk tettél!Örömmel tölt el minket,hogy megismerhettünk téged és a csaladodat! :*
174) Gyöngyösi Istvàn 
(174)
2017-7-2 12:59 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Gyermekem esküvőjét, lakodalmát vezetted le 2017. 06.hó 10. napon, ezt hálásan megköszönöm neked, és családodnak! Nekik azért, mert támogatnak téged eme nemes küldetésedben amit a jövendő pároknak, új asszonynak, új embernek, és ahogyan mondottad, "egy új családnak" nyújtasz közös életük első napján. A menyasszony édesapjaként már jó néhány ceremónián vettem részt, de te vőfélyi vezetéseddel felülmúltad mindet. Az eddigi visszajelzések messzemenően a legpozitívabbak voltak számunkra, a vendégek mind jól érezték magukat. Már kérték az elérhetőségedet, természetesen megadtuk, "Ha kérdezik hogy volt? a vőfély a Sanyi volt" Még egyszer köszönöm a gyerekek nevében Katalin&Tamás. Elkészültek a képek, küldök egy kis csokrot neked belőle. Köszönöm, hogy megismerhettem egy remek vidám, jószívű embert!

Tisztelettel: Gyöngyösi István
173) Áfonya és Tamás 
(173)
2017-6-29 12:08 Válasz erre Válasz erre

Võfély Sanyi!

Köszönjük a lagzink levezénylését, a szuper hangulatot, a menyecske körtáncot, a rendet parancsoló orgánumot, az esti mûsort, a személyre szabott srófákat, és hogy megismerhettünk.

Vannak nagyon jó emberismerõk és most új képességet ismerhettünk meg: nevezhetjük szuper násznépismerõnek? :)

Mindenesetre majdnem többen dicsértek, mint a menyasszonyt...
172) Kelemenék 
(172)
2017-6-2 20:16 Válasz erre Válasz erre

Drága Sanyi!

Nagyon szépen köszönünk mindent, álmunkban sem gondoltuk volna (na jó, azért voltak sejtéseink), hogy egy ilyen nagyszerû võfélyünk lesz a nagy napon!

Emlékszem, mikor felhívtál minket az esküvõ elõtti délutánon, kicsit Charlie angyalai érzés volt (bár Laci és az angyalok...:-D).....az a mély, nyugodt, hang, ami hiába csak egy kis telefonból szólt, de mégis.. nagyon megnyugtató volt hallani, és tudni, hogy hamarosan érkezik a felmentõsereg személyedben...

Tudom, nem voltam egy könnyû ara, de álltad a sarat és sose tudtalak felidegesíteni semmilyen hisztimmel, pedig még a ruha is elszakadt, de a tarisznyád feneketlen mélységében még tûzõ is volt temérdek!

Nagyot mosolyogtunk, mikor Gyula atya már az elsõ percben a kántorok közé fogadott volna :) Nehéz õt lenyûgözni, de azonnal megnyerted magadnak.

Mondanom sem kell, hogy a násznép ámult és bámult, nagyon nagy sikered volt, egyszerûen imádtak. Még olyan is utánad sóvárog, aki nem, hogy a võfélyektõl de még az esküvõktõl is irtózott eddig!

De nem is ragoznám tovább, mert órákig pötyöghetnék még (bár az emlékek nagy része még felszínre sem tört bennem).

Lényeg a lényeg, nagyon szépen köszönjük, hogy része voltál az életünk egy fontos pillanatának és reméljük, hogy még találkozunk!

Puszi,
Reni és Laci
2017.05.06.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23