Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
184) Darányi István-Darányi Tímea 
2017-9-14 06:38 Válasz erre Válasz erre

Ekkor mondtam Timinek: "Felhívom!!" Másnap-azt hiszem pénteki nap volt, hívtam is azt a bizonyos számot. Egy mély hang szólalt meg, ami iszonyú nyugodtságot árasztott, de túl sokat nem tudtunk beszélni, mert mondta: "Kérlek egy későbbi időpontban egyeztessünk, mert jelenleg a holnapi esküvőre készülök!".Na, gondoltam: "Ez tényleg nem ma kezdte, hogy Ő akkor csak is arra az egy napra és párra koncentrál." Aznap, munkából hazaérve elmeséltem a páromnak a Sanyival folytatott, néhány mondatos telefonbeszélgetésünkből szerzett élményemet, és mondtam: "Szerintem Ő lesz a mi Vőfélyünk!"
Telefonos egyeztetésünk után,esküvőnket megelőzőleg közel egy évvel találkoztunk Veled és kedves családoddal, amikor is egy rokonszenves, szeretetteljes embereket ismerhettünk meg.Nem volt kényelmetlen egy percig sem ott lenni, olyan volt mintha több éve ismertük volna egymást . Már akkor körvonalaztad a főbb eseményeket, hogy mitől jó egy lakodalom. Aznap este tudtuk, hogy a 2017. augusztus 19. napja miattunk lesz piros a naptáradban!
183) Darányi István-Darányi Tímea 
2017-9-14 00:35 Válasz erre Válasz erre

Eljött a nagy megbeszélés (5 órás!), ahol iszonyatos részletességgel pontosítottuk a dolgokat, aggodalom ettől kezdve már biztosan nem volt bennünk.
Elérkezett a nap, amire mindenki várt. Nem szinezem a dolgokat, minden úgy történt, ahogy meg volt beszélve! Az esküvő helyszínén egy pillanatra csak rám telepedett az a fránya stressz, de ezt hamar lesöpörted a vállamról. És ezek után hatalmas bulit csaptunk!
Nem is ragoznám tovább, szeretnénk a násznép nevében is megköszönni , hogy lenyűgöző profizmusoddal vezényelted le a mi lagzinkat is! Nagyon jól éreztük magunkat, még ha nehéz időszak előzte meg az esküvőnket, részünkről és részedről is...
A további szolgáltatók (zenekar, fotós-videós, étterem) nevében is köszönünk mindent, akik csak dicsértek, hogy ilyen jól még senki nem szedte össze a társaságot!

Őszintén szólva már hiányzol, reméljük még találkozunk!

Csók a Családnak!
Timi és Pisti
182) Edina&Tamás:) 
2017-9-3 20:33 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sándor!
Facebookon már megköszöntük, de hogy minél több emberrel megosszuk azt a pozitív élményt, amit nekünk nyújtottál, remélve, hogy minél több esküdni kívánó pár a nagy napra Téged választ, ide is leírjuk a fantasztikus együttműködést. Neked köszönhetjük, hogy az esküvőnk minden percét élvezhettük, nem kellett azon idegeskedjünk, hogy időben érkezzünk az egyházi szertartásra, onnan a polgárira , miközben gratulációkat fogadtunk és fotókat készítettünk. A vacsora és a fergeteges lakodalom is nagyszerűre sikerült a sok humorral telitűzdelt pillanattal, amelyért teljes mértékben Te voltál a felelős.:) Egy esküvő attól lesz igazán szép emlék az ifjú pár és násznép számára egyaránt, hogy ha visszatekintenek az eseményekre vagy megnézik a képeket, akarva akaratlanul mosolyognak a sok szép élményre gondolva. Nekünk a nagy nap óta csak felfelé görbül a szájunk, ha a sok szép eseményre gondolunk. Köszönet ezért és a sok biztatásért is! Ha teheti, mindenki Vőfély Sanyit kérje fel esküvője levezénylésére és garantált a siker és az önfeledt, vidám buliiii!:)
181) Szilvi és Nimród 
2017-8-31 12:36 Válasz erre Válasz erre

Sziasztok!

Nekünk június 17-én volt az esküvönk ami remekül sikerült és természetesen ez nagyrésztben a tökéletes vöfély munkájának köszönhetö.

Anno számunkra egy nagyon kedves baratunk ajanlotta a Sanyit es annyira megbiztunk a véleményében, hogy nem is nézelödtunk tovább. Kértünk egy idöpontot Sanyitól mivel nem magyarországon élünk így azt gondoltuk hogy ez majd gondot fog okozni de nem. Skype-on keresztül megtudtunk ismerkedni. Elsö beszélgetésre szimpatikus volt es korrekt. Vannak szabályai, amihez ragaszkodik és ez tisztelendö. Akármelyik szabálya furcsa lehet elsöre, de kesöbb rájössz, hogy ö csak az ifjú párnak szeretne jót.
180) Szilvi és Nimród 
2017-8-31 12:35 Válasz erre Válasz erre

Az elso szemelyes talalkozonkon, mikor meg szinte alig korvonalazodott az eskuvonk menete es az egesz csak egy nagy homalyos folt volt, nem tudtam elkepzelni mirol is fogunk majd beszelni, viszont a talakozo vegere a kod eloszlott es nagyon sok hasznos tanaccsal lettunk gazdagabbak. Nem tudtunk olyat kerdezni amire ne lett volna legalabb egy hasznos otlete vagy megoldasa. Innenstol kezdve mar tudtuk hogy ha o ott lesz az eskuvonkon baj nem lehet.

Az ido telt es mult es vegre eljott a varva vart nagy nap. Ami az eletunkben egy emlekezetes pillanat marad orokre. Hiszen minden tokeletes volt. Sanyi olyan remekul levezenyelte az eskuvot hogy a nasznep is csak amult es bamult es termeszetesen sokat nevettek es tancoltak. A vendegek visszajelzesei nagyon pozitivak es a tobbi szolgaltatonk is csak gratulaltak hogy ilyen jo vofelyt ok meg sose lattak es le a kalappal elotte.

Nagyon köszönjük mégegyszer. Minden jót kívánunk a továbbiakban : Szilvi és Nimród
179) Helga és Zoltán 
(179)
2017-8-29 17:38 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!
2017.06.16-án tartottad az esküvőnket Budaörsön. Már az első megbeszélésnél körvonalaztad a nagy napunkat. Egészen addig nem láttuk összeszedettnek az eseményt, amíg fel nem világosítottál a menetrendről. Nagyon részletes volt a tájékoztatásod. Konkrét forgatókönyvet kaptunk tőled, mindent időrendben átbeszéltünk a legapróbb koccintástól kezdve a búcsúzásig. Tanácsokat adtál, mire figyeljünk oda a vendégekkel és a programokkal kapcsolatosan.
178) Helga és Zoltán 
2017-8-29 17:35 Válasz erre Válasz erre

Amíg mi lázasan készülődtünk, te nyugtattál, hogy minden rendben lesz, az időjárással sem lesz gond, nincs min aggódni. Ceremóniamesterként kértük a levezénylést, ami nagyon vidámmá és felszabadulttá tette a napot. Könnyedén és viccesen, sok poénnal fűszerezve vezettél minket végig a ceremóniákon, oldva ezzel az esetleges feszültséget. Már az első programnál megkönnyezték a beszéded a vendégek, és többeken láttuk az elégedett mosolyt. Az este folyamán a hangulatfelelősünk is egyértelműen Te voltál, felkértünk, hogy a Zenei előadásban is Te kísérj minket.
177) Helga és Zoli 
2017-8-29 17:34 Válasz erre Válasz erre

Nagyon profin összeállított erősítés és hangszerezés tette még jobbá a hangulatot a táncparketten. Vidám, mulatós nótákkal örvendeztetted meg a násznépet, és észrevetted ha elfáradtak vagy más stílust kívántak. Nem csak hangszeren játszottál, hanem énekeltél is, ezzel megpecsételve az estét. Külön kiemelted azokat, akik sokat tettek az esküvő érdekében, pl a tanúmat aki készítette a tortát, örömanyákat és nagynénémet, aki külföldről intézett egy csomagot, hogy pont az esküvő idejére érkezzen meg, ezzel is örömet okozva nekünk. Ezekkel az apróságokkal is csak még személyesebbé tetted a nagy napunkat.
176) Helga és Zoltán 
2017-8-29 17:32 Válasz erre Válasz erre

A vendégektől csak pozitív visszajelzéseket hallottunk, hogy mennyire multifunkciós vagy, és persze sokan érdeklődtek az elérhetőséged iránt is.
Minden percben segítségünkre voltál, bármi hiányzott, vagy nem a megbeszéltek alapján zajlott, te gyorsan korrigáltál, újraterveztél és még jobbat hoztál ki a helyzetből. Ha megcsúsztunk valami programmal, Te tudtad hol és mivel lehetne behozni azt az időt.
Egyszóval nagyon szépen köszönjük, hogy végigkísértél bennünket ezen az úton, örömmel és elégedettséggel tekintünk vissza a munkádra, és kívánjuk, hogy még nagyon sok párnak segítsd a legszebb napját az életben.

Vargáné Juhász Helga
175) Kocsis-Rozsi Lilian 
2017-8-25 13:36 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Szeretnénk neked megköszönni azt,hogy közös életünk egyik legfontosabb napján velünk voltál és lehetővé tetted számunkra,a szüleink és a vendégeink számára is,hogy ez valóban életünk egyik legszebb és legvidámabb napja legyen,minden idegeskedés nélkül!Hálásak vagyunk a sok tanacsért,amiket az esküvőnk szervezésével kapcsolatban adtál,nagyban megkönnyítetted a dolgunkat! :)
Ami számomra igazán fontos,hogy személyedben egy igazán kedves,jószívű,családcentrikus,tisztességes embert ismerhettünk meg!Méltán lehetsz példakép az összes házasulandó pár számára,ebben a manapság kissé összekuszálódott világban,ahol az emberek kezdik elfelejteni,hogy a szeretet és a család a legfontosabb a világon!!!
Köszönjük mindazt,amit értünk tettél!Örömmel tölt el minket,hogy megismerhettünk téged és a csaladodat! :*
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23