Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
215) Mészáros Nóra és Mészáros Balázs 
(215)
2018-6-5 20:16 Válasz erre Válasz erre

Kedveseim! :) (Ahogy Sanyi mondja :) )
Egy nagyon szuper talpraesett és intelligens ember :) segített a szervezésben elõtte, a helyszínen mindent megoldott, nem csak bemondja, hogy jön a vacsora, hanem tényleg levett mindent rólunk. Nekünk annyi dolgunk volt, hogy élvezzük a bulit :) Ha lehet mondani kissé rendhagyó (nem a tervezettekhez hû) esküvõnk lett, rengeteg dolgot kellett ad hoc jellegüen átszervezni, de erre sem volt gondunk, néha odajött, hogy gyerekek na most ez és ez történik, vagy ez fog, így beszéltük, de így lesz, teljesen megbíztunk benne, és nem bántuk meg. Nem volt játékunk, de nem is hiányzott, a jó kedv és a jól koordinált vendégsereg ennek hiányérzete nélkül mulatott egész hajnalig. Bármi történt, mindig tudta zenekar, fotós, videós, hol a helye mit kell nézzen, mi fog jönni, mire figyeljen, mit játsszon. Ha egy nagyon jó hangulatú lagzit szeretnétek, ajánlom nektek. Korrekt, hisz már onnantól kezdve, ahogy megbízzátok rengeteg idõt szán rátok már az elõkészületeknél, annyit legalább, mint amennyit az esküvõn dolgozott.
Nem is ragozom tovább, bátran hívjátok, és már az elsõ beszélgetés alkalmával ti is látni fogjátok, hogy ez az Ember nem egyszerûen dolgozni jár, hanem élvezi a hivatását, és szívbõl csinálja, lelkiismeretesen odateszi magát, és mindig megõrzi a hidegvérét, legyen az gyerekzsivongás beszéd közben, avagy egy kicsit többet ivott rokon, megoldás mindig van. Humora egyszerûen szuper, nem erõltetett, és mindenre tud reagálni.

Bátran ajánljuk, ha jót akartok magatoknak és igazán élvezni szeretnétek a Nagy Napot. De ahogy õ mondaná: "Én mindent elmondtam amit tudtam, ha rám hallgattok, azt csináltok, amit akartok." ;)

Sanyi! Köszönjük, hogy részese voltál életünk egyik legszebb napjának, ha tehetném, minden évben szerveznék egy esküvõt, és mindig te lennél a võfélyünk! :D

Puszi
Nóri és Balázs
2018.05.26
214) Velki Gábor 
(214)
2018-6-4 21:54 Válasz erre Válasz erre

Bárki aki võfélyt/ceremóniamestert keres Sanyi a megoldás!

Elõször amikor az elsõ találkozóra mentünk már akkor kilóra megvett minket azok alapján amiket tõle hallottunk az esküvõztetéssel kapcsolatban. Nagyon professzionális módon segített nekünk mindvégig az esküvõ alatt. Nem egyszer kellett változtatni az elõre eltervezett programon, de végeredményképp az õ zsenialitásának köszönhetõen mindent sikerült megvalósítani amit elképzeltünk, sõt még felül is múltuk. Az esküvõ végén a fotósok azt mondták, hogy nagyon oda tették magukat, mert megpróbálták utolérni a Sanyi által keltett színvonalat. Az esküvõ után 2 nappal még mindig azt beszéljük a családban hogy milyen jó võfélyünk voltál Sanyi! Már alig várjuk hogy ismerettségi körünkbõl valaki házasodjon, mert biztos hogy Sanyinak ott a helye!! Köszönünk mindent!
Lakodalom volt a mi utcánkban!

Betti és Gábor - 2018.06.01.
213) Szombati-Fülöp klán 
(213)
2018-5-22 11:42 Válasz erre Válasz erre

Sanyival nem lehet mellé fogni. Hidd el nekünk. Jöhet a semmibõl zivatar, keménykedõ rokon, késõ võlegény, Sanyi akkor is profin kezében tartja a gyeplõt, épp a kellõ lazasággal (a jó idõben, nagyon okosan kicsi felesekkel oldja a gyomorgörcsöt) vezeti le azt a napot, amit legalább fél éve terveztetek. Egy percet sem csúsztunk a programmal, pedig még a zenész és a hangosító is õ volt! Végig úgy vezetett minket, hogy élvezni tudtuk és mégis mindenre elég idõt szántunk.

Mi nagyon hálásak vagyunk és bár megegyeztünk, hogy most egy darabig nem lesz egyikünknek sem esküvõje, de ha igen akkor csak Võfély Sanyinak szólunk, hogy:
Lakodalom van a mi utcánkban!

Anita és Gábor 2018.05.19.
212) Timi és Krisztián 
(212)
2018-5-15 07:31 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Kezdjük a végével :) Köszönjük, hogy segítettél feledhetetlenné tenni ezt a csodálatos napot nekünk és a vendégseregnek !

Nem gondoltuk volna, hogy lehet egy esküvõrõl 6-7 órás részletes megbeszélést folytatni, de pedig lehet. És mennyire jó hogy volt az a 6 órás megbeszélés, mennyire megérte le autóznunk Jászkarajenõre (a gps angol navigátora szerint Tiszikiksz (értsd: Tiszakécske) mellett), Debrecenbõl és nem a táj miatt :)

Csak ajánlani tudunk téged, többek közt ezért:

Sokévnyi tapasztalat, koordináció, szervezés, hangulat. Aki téged választ nem fog csalódni. A helyszínen ténylegesen levetted a terhet a vállunkról. Minden szolgáltatót koordináltál, illetve a kérdéseikkel hozzád fordulhattak és az elõzõekben megbeszéltek alapján segítetted a munkájukat, így nekünk ezzel sem kellett foglalkoznunk és a kisebb problémák nélkülünk is tökéletesen megoldódtak. Az este alatt 2 alkalommal volt csupán kérdésed felénk, akkor is eldöntendõ, tehát már megvolt a kidolgozott forgatókönyv a helyzetekre, csak választanunk kellett.

Nagyon alapos és nagyon szeretetreméltó ember vagy. Köszönjük neked !

Stílusosan: Csók a családnak !
Timi és Krisztián
2018.04.07.
211) Marica &Attila 
2018-5-14 07:34 Válasz erre Válasz erre

Kedves Jegyespárok!

Mielőtt még megtörtént volna a lánykérés, mi már akkor tudtuk, hogy Sanyit fogjuk választani és nem bántuk meg!!! Sőt! Ő volt a tökéletes ember a Nagy napon!!!!! Hogy miért? Megprobalom röviden leírni... :)
Minden kislány életében álom csupán, milyen esküvőt és ruhát szeretne, meg persze milyen férjet... :) Amikor azonban beteljesülni látszik, jönnek az ötletek, hogy hanyományos, modern vagy “extrém”lakodalom lesz. Ehhez azonban mindenképpen kell EGY SANYI, aki az utolsó apró részletekig mindenre odafigyel, ahogy történt ez a mi esetünkben is.
Megoldotta a hirtelen felmerülő problémákat, és a legjobb pszihológus volt azon a napon!
Ahogy mi fogalmaztunk a készülődéskor: az évszázad lakodalmát szeretnénk! SANYI megcsinálta nekünk, értünk velünk!
Köszönjük szépen!
Csak ajánlani tudom mindenkinek! :)
210) Linda és Balu 
(210)
2018-5-14 05:15 Válasz erre Válasz erre

Kedves Jegyespárok!

Amikor elkezdtünk vőfélyt keresni, elképzelésünk sem volt mi számít jónak, csak böngésztünk az interneten. Ahogy ráleltünk Sanyi oldalára és végignéztük a videókat, már tudtuk, ő lesz a megfelelő személy a lakodalmunk levezénylésére. December elején el is látogattunk hozzá, egy hosszú megbeszélésre, ahol a 6 óra csak úgy elrepült. Sanyival mindent alaposan átbeszéltünk, minden kérdésre választ kaptunk, megnyugodtunk.

2018. május 5-én eljött a nagy napunk, pár bakival fűszerezve ugyan, de életünk legszebb napja volt!

A reggeli készülődéssel megcsúsztunk Pomázon, így a fotózásunk elmaradt, hogy odaérjünk Esztergomba, a szertartásra. Amikor indultunk volna a Bazilikához, baleset volt Dobogókőn, így kerülnünk kellett.. „Houston, baj van!” Mire odaértünk, Sanyi mindent elintézett. Beszélt a plébánossal, az őrökkel, mindenkivel. Itt már minden rendben zajlott, de a csúszásunk miatt sajnos, (vagy inkább pont ellenkezőleg :D) kinyitották a főkaput, mert a következő pár már várt a sorára az oldalsó bejáratnál.
209) Linda és Balu 
(209)
2018-5-14 05:13 Válasz erre Válasz erre

Elindultunk vissza Pomázra, ahol az első dolgunk az volt, hogy a ruhámat újraadják, mert sajnos (utólag elmondták a szalonban) rosszul lett rám szabva, így folyamatosan csúszott lefelé. Sanyi bátorítására, hogy jobban érezzem magam, 20:30-kor már menyecskében folytattam a vacsorát és a mulatozást.

Oldalakat tudnék írni Sanyiról és a munkájáról, de szerintem, aki végignézi az oldalát és megnézi a videókat, ugyanúgy fog érezni, mint mi éreztünk tavaly, amikor rátaláltunk a tökéletes vőfélyre!

Sanyi mindenre gondol, ott segít, ahol csak tud, rengeteg tanáccsal lát el és ő is azt szeretné, hogy életetek egyik legfontosabb napja TÖKÉLETES legyen!

Szeretnénk megköszönni, hogy jogászunk, pszichológusunk és nem utolsó sorban vőfélyünk voltál ezen a napon! A bakik ellenére is úgy érezzük, mindent ugyanúgy csinálnánk, mert számunkra így volt tökéletes és ezt neked köszönhetjük!


Sok boldogságot! Csók a Családnak!

Linda és Balu

Ui.: Ne essetek abba a hibába, hogy Vőfély Sanyit hagyjátok a legvégére, mert rengeteget olyan dolgot fog mondani/tanácsolni, amire soha nem gondolnátok.
208) Csépányné Czibere Zsófia 
2017-12-20 10:41 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Az esküvőnk életünk egyik legszebb napja! Köszönjük Neked a precíz, mérnöki pontosságú munkádat! Felbecsülhetetlen az a segítség amit nyújtottál, ami elengedhetetlen volt ahhoz, a mi napunk tényleg rólunk szóljon! A násznép-mert Általad vált azzá nem pedig tengő lengő vendég sereggé- visszajelzése szerint is maximálisan hoztad amit egy Vőfélynek hoznia kell! A határozottságod, céltudatosságod, a RUGALMASSÁGOD tette maggyá, igazán magas színvonalúvá a mi győnyörű kis esküvőnket!
207) Edina és Jocó 
(207)
2017-12-9 06:42 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Igaz már több mint két hónap eltelt az esküvönk óta, mely szeptember 23-án volt, de még mindig friss az élmény bennünk, az élmény ami a te segítséged nélkül nem jöhetett volna össze!!!
Másokkal ellentétben, mi nem keresgéltünk vőfély után, mi teljesen biztosak voltak abban, hogy Sanyi lesz a mi emberünk. A férjem már évekkel ezelőtt eldöntötte, ha egyszer megnősül biztosan őt kéri majd fel, hiszen néhány évvel ezelőtt ő is vőfélynek állt egy alkalom erejéig,hogy egy kedves családtagjának örömet szerezhessen, és ekkor Sanyi szövegét tanulta meg. Ezt azóta is emlegeti a család. Mi is ilyen hatást szerettünk volna elérni, mely így is lett. A család azóta is emlegeti, hogy Sanyi milyen nagyszerű volt.
Teljesen magabiztosan indultunk a napnak, attól független, hogy azt se tudtuk, hogyan áll majd össze a nap, mit és hogyan kell majd csinálnunk, de nyugodtak voltunk, hiszen tudtuk, ha törik , ha szakad Sanyi ott lesz, és ő majd az évek alatt megszerzett sok tapasztalattal terelget minket.
Nagyon sok jó tanácsot kaptunk tőle az esküvő előtt is, amit igyekeztünk betartani, és nagyon jól tettük!!!
Jó érzés volt, hogy bármi kérdésünk vagy kérésünk volt a nagy nap alatt, Ő ott volt és bizalommal fordulhattunk hozzá, mely szerintünk nagyon fontos ezen a napon.
206) Edina és Jocó 
(206)
2017-12-9 06:38 Válasz erre Válasz erre

Voltak apró, váratlan kis dolgok, melyek Sanyi segítségével szerencsére megoldódtak.
Pl.: A templomi szertartás előtt a felső, uszályos szoknyám megadta magát és elkezdett lecsúszni, de Sanyinál volt biztostű, így a probléma elhárult.
A másik dolog, melyet nagyon ügyesen megoldott, és így egyedivé tette a nyitótáncunkat, hogy mivel külföldön élünk, csak egy alkalommam sikerült elmennünk tánctanárhoz, így nem mertük bevállalni a nyitótáncot. Sanyi közölte a vendégekkel, hogy szeretnénk, a nyitótáncunkat a násznéppel együtt eltáncolni. A legszebb ebben az volt, hogy Ő énekelt, mégpedig egy számunkra nagyon kedves és szép számot: Most múlik pontosan... Ezzel igazán egyedivé varázsolta ezt a pillanatot. Köszönjük Sanyi! A nyitótáncuk zenéje, így a gyertyafény keringő zenéje lett, így ez is különlegessé vált.
Hozzáteszem, hogy Sanyi betegen, lázasan csinálta végig a napot,ennek ellenére minden fantasztikusan alakult, amiért külön hálásak vagyunk!
Csak néhány dolgot emeltem ki a sok közül, amiben még segített és amiben más, mint a többi vőfély. Azóta is folyamatosan az az érzés van bennünk, hogy minden hétvégén lehetne egy ilyen szuper buli, persze Vőfély Sanyi vezetésével.

Köszönjük neked Sanyi!
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, aki egy igazán emlékezetes esküvőt szeretne!
Csók a családnak: Edina és Jocó
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26