Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
208) Csépányné Czibere Zsófia 
2017-12-20 10:41 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Az esküvőnk életünk egyik legszebb napja! Köszönjük Neked a precíz, mérnöki pontosságú munkádat! Felbecsülhetetlen az a segítség amit nyújtottál, ami elengedhetetlen volt ahhoz, a mi napunk tényleg rólunk szóljon! A násznép-mert Általad vált azzá nem pedig tengő lengő vendég sereggé- visszajelzése szerint is maximálisan hoztad amit egy Vőfélynek hoznia kell! A határozottságod, céltudatosságod, a RUGALMASSÁGOD tette maggyá, igazán magas színvonalúvá a mi győnyörű kis esküvőnket!
207) Edina és Jocó 
(207)
2017-12-9 06:42 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Igaz már több mint két hónap eltelt az esküvönk óta, mely szeptember 23-án volt, de még mindig friss az élmény bennünk, az élmény ami a te segítséged nélkül nem jöhetett volna össze!!!
Másokkal ellentétben, mi nem keresgéltünk vőfély után, mi teljesen biztosak voltak abban, hogy Sanyi lesz a mi emberünk. A férjem már évekkel ezelőtt eldöntötte, ha egyszer megnősül biztosan őt kéri majd fel, hiszen néhány évvel ezelőtt ő is vőfélynek állt egy alkalom erejéig,hogy egy kedves családtagjának örömet szerezhessen, és ekkor Sanyi szövegét tanulta meg. Ezt azóta is emlegeti a család. Mi is ilyen hatást szerettünk volna elérni, mely így is lett. A család azóta is emlegeti, hogy Sanyi milyen nagyszerű volt.
Teljesen magabiztosan indultunk a napnak, attól független, hogy azt se tudtuk, hogyan áll majd össze a nap, mit és hogyan kell majd csinálnunk, de nyugodtak voltunk, hiszen tudtuk, ha törik , ha szakad Sanyi ott lesz, és ő majd az évek alatt megszerzett sok tapasztalattal terelget minket.
Nagyon sok jó tanácsot kaptunk tőle az esküvő előtt is, amit igyekeztünk betartani, és nagyon jól tettük!!!
Jó érzés volt, hogy bármi kérdésünk vagy kérésünk volt a nagy nap alatt, Ő ott volt és bizalommal fordulhattunk hozzá, mely szerintünk nagyon fontos ezen a napon.
206) Edina és Jocó 
(206)
2017-12-9 06:38 Válasz erre Válasz erre

Voltak apró, váratlan kis dolgok, melyek Sanyi segítségével szerencsére megoldódtak.
Pl.: A templomi szertartás előtt a felső, uszályos szoknyám megadta magát és elkezdett lecsúszni, de Sanyinál volt biztostű, így a probléma elhárult.
A másik dolog, melyet nagyon ügyesen megoldott, és így egyedivé tette a nyitótáncunkat, hogy mivel külföldön élünk, csak egy alkalommam sikerült elmennünk tánctanárhoz, így nem mertük bevállalni a nyitótáncot. Sanyi közölte a vendégekkel, hogy szeretnénk, a nyitótáncunkat a násznéppel együtt eltáncolni. A legszebb ebben az volt, hogy Ő énekelt, mégpedig egy számunkra nagyon kedves és szép számot: Most múlik pontosan... Ezzel igazán egyedivé varázsolta ezt a pillanatot. Köszönjük Sanyi! A nyitótáncuk zenéje, így a gyertyafény keringő zenéje lett, így ez is különlegessé vált.
Hozzáteszem, hogy Sanyi betegen, lázasan csinálta végig a napot,ennek ellenére minden fantasztikusan alakult, amiért külön hálásak vagyunk!
Csak néhány dolgot emeltem ki a sok közül, amiben még segített és amiben más, mint a többi vőfély. Azóta is folyamatosan az az érzés van bennünk, hogy minden hétvégén lehetne egy ilyen szuper buli, persze Vőfély Sanyi vezetésével.

Köszönjük neked Sanyi!
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, aki egy igazán emlékezetes esküvőt szeretne!
Csók a családnak: Edina és Jocó
205) Dóri és Szabolcs 
(205)
2017-12-3 20:20 Válasz erre Válasz erre

Kedves Jegyespárok!

Hogy hogyan is kerültünk Vőfély Sanyi "kezei közé", arról hosszasan lehetne beszélni. A lényeg az, hogy Feleségem a lánykérésből hazafele tartva már az autóban megtalálta a tökéletes Vőfélyt! Én még kicsit (2 hónapot) keresgéltem tovább és egyszer csak felkiáltottam hogy: Megvan! Vőfély Sanyi lesz a vőfélyünk :-)
Az esküvőnk előtt már kiderült, hogy tényleg tökéletes választás volt!Ez így volt egészen a NAGY napunk zárásáig és mai napig nem bántuk meg hogy Vőfély Sanyi volt mellettünk!
Milyen érvek szólnak mellette?! Például az alábbiak : MEGBÍZHATÓSÁG (ami manapság egy igen fontos szempont, minden úgy történt ahogy megbeszéltük); PROFIZMUS ; PONTOSSÁG; RUGALMASSÁG; és sok még sorolhatnánk tovább !!!
Mi szól ellene : nem jut eszünkbe semmi :-)
Csak ajánlani tudjuk!!!
204) Hajni & Gyula 
(204)
2017-11-22 08:58 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi!

Ahogy ígértem, küldjük a fórumodhoz a hozzászólásunk, ami nem pár sorosra sikeredett! :) Szeretnénk, ha fel töltenéd, és pluszban csatolok 4 jól sikerült képet rólad és rólunk! Tényleg köszönünk mindent, a fényképeket alaposan átnézve, ismét visszagondoltunk a nagy napra! Minden tökéletes volt, csak egyetlen egy dolgot sajnálok, hogy picit túlizgultam az elejét, és –hibába kérted- nem csináltam fotóslistát....így a húgommal nem készült kép az imaház udvarán, meg egy-két közeli ismerõssel sem. Pedig te errõl is szóltál elõre! Ezt ha gondolod, pluszban felrakhatod, de mi nem fogalmaztuk bele a lenti szövegbe! A jövõ évi viszont látásra Kitti és Tamás lagzijában! :) Hajni & Gyula (2017.07.15.)

Tehát következzék a mi võfély sztorink!!!
203) Hajni & Gyula 
(203)
2017-11-22 08:54 Válasz erre Válasz erre

Kedves házasulandó párok!

Mint minden leendő házas, mi is igazi pánik hangulattal kezdtük az esküvővel kapcsolatos teendők intézését. Nem igazán tudtuk milyen irányban induljunk el, hol legyen a helyszín, ki legyen a vőfély, ki legyen a zenekar.... Totális pánik:) Na akkor a mi vőfélysztorink:
Kezdődött azzal, hogy lövésünk sem volt arról, hogy ki legyen a vőfélyünk. Először is próbálkoztunk azzal, hogy ismerősi ajánlás által megtaláljuk a célszemélyt. A menyasszony oldaláról a potenciális vőfélyek száma nulla volt, a vőlegény is rádöbbent arra, hogy nála is hasonló a felállás. Mint minden menyasszonyt engem is a sírás kerülgetett,. a leendő férjem állt elő az ötlettel, hogy keressünk az interneten egy vőfélyt. Az első személy, akit kidobott, az maga Vőfély Sanyi volt! :)
202) Hajni & Gyula 
(202)
2017-11-22 08:52 Válasz erre Válasz erre

Alaposan megnéztük az oldalát, videóit, blogot, fórumot és ez szerelem volt első látásra!! Felhívtuk, és már az első telefonbeszélgetés alatt magával ragadott a személyisége. Igazán lényegre törő volt, mert közölte, hogy telefonban nem, de személyesen annál több információt ad leendő esküvőnk szervezésével, valamint az Ő feladataival kapcsolatban. Megbeszéltük a személyes találkozót. Elutaztunk hozzá, megtörtént a beszélgetés, felvázolta a ránk váró feladatokat, buktatókat, leendő teendők sorait. Mi már akkor tudtuk, hogy nekünk tovább nem kell keresgélni. Jó kedélyével, humorával, karizmatikus hangjával roppant magával ragadó személyiség. A hazafelé vezető úton megbeszéltük, hogy nem akarunk senki mást, mint a Vőfély Sanyit! :D A megbeszélések alkalmával, mindig felkészült, naprakész volt, folyamatosan információkkal látott el azokról a buktatókról, amik tönkre tehetik a nagy napot. Más részt, nagyon sok hasznos pénzkímélő tanáccsal látott el minket, amit nagyon-nagyon köszönünk neki! Ami miatt még bátran merjük csak Őt ajánlani bárkinek, hogy tökéletes ütemterv szerint képes levezényelni életetek nagy napját, ha az általa megadott tanácsokat megfogadjátok és betartjátok!
201) Hajni & Gyula 
(201)
2017-11-22 08:46 Válasz erre Válasz erre

A mi nagy megbeszélésünk 6 óra hosszára nyúlt el, mert mint sok menyasszony, én is hajlamos voltam túlbonyolítani dolgokat. De Sanyi mindenhez rendkívül nagy türelemmel áll hozzá! Miután megtörtént a nagy megbeszélés, hihetetlennek tûnt, hogy ez valóban így fog megtörténni. És valóban, az esküvõ végén döbbentünk rá, hogy minden akkor és abban az idõpontban történt, ahogy Sanyival megbeszéltük!!!!

Kedves házasulandó párok! Hogy miért is válasszátok Sanyit??
Ha nem szeretnétek veszõdni az esküvõ szervezés fáradalmaival, akkor számotokra Võfély Sanyi a tökéletes választás! Az elsõ perctõl az utolsóig minden terhet levesz a vállatokról, és csak élveznetek kell életetek legszebb napjának csodálatos pillanatait!!!

Nagyon szeretünk Sanyi!!!

Csók a családnak: Gyula & Hajni ;)
200) Niki és Zoli 
(200)
2017-11-20 09:01 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Köszönöm, hogy a vőfélyünk voltál! Egy esküvő - ideális esetbe - jó döntések sorozatának végeredménye és legalább ennyi jó döntés szükséges egy jó esküvő szervezéséhez is. Nálunk az egyik ilyen jó döntés az volt, hogy Sanyi mellett döntöttünk.
Na de had fejtsem ki, hogy jutottunk el Sándorunkhoz.
Nálunk családban szokás az esküvőkre vőfélyt hívni, általában olyan típusút, aki mérsékleten vicces, néha kínos, de terelgeti az embereket. Az esküvőnk előtti évben voltunk egy esküvőn, ahol egy olyan vőfélyt láttunk aki olyat csinált, amit eddig még sehol sem láttunk; nézte az óráját és intézkedett. Intézett mindent, szólt a párnak ,hogy mikor kell hol lenniük... Eldöntöttük, hogy nekünk is egy ilyen vőfélyre van szükségünk, és mivel az érintett vőfély már foglalt volt a mi dátumunkra, így kezdetét vette a keresgélés. Nem nagyon sikerült vőfélyt találnunk, már-már kezdtük elengedni a dolgot, majd lesz valami.
199) Niki és Zoli 
(199)
2017-11-20 09:00 Válasz erre Válasz erre

Általában hazafelé mindig a MorningShow (Reggeli show - Balázsék) műsorát hallgatom, pótolva a reggel kimaradt részeket. Mikor a rakparton autóztam hazafelé, este 7-8 körül egy szimpatikus hangú manus telefonált be és különböző történeteket mesélt, és még Balázsék se tudták félbeszakítani, vagy megakasztani / zavarba hozni. Azon gondolkodtam, hogy basszus, ilyen temperamentumú vőfély kéne nekünk, mint ez a manus...miért nem találunk egy ilyet? Majd az utolsó áramkommandós történet végén Balázsék megkérdezték, hogy amúgy mivel foglalkozik a kedves betelefonáló, mire Ő közölte, hogy vőfélykedik, Ő a Vőfély Sanyi! Úristen, gondoltam, hogy megvan, Ő kell nekünk. Hazaérve megmutattam menyasszonyomnak a hangfelvételt, majd irány a net. Az oldalra könnyen rátaláltunk, és az ott látottak alapján úgy gondoltuk, hogy beszélnünk kell Sanyival. Egyeztettünk egy Skype beszélgetést, ami alatt Sanyi elmondott mindent, hogy milyen módszer mentén dolgozik, hogy old meg helyzeteket és megnyugtatott, hogy amennyiben Őt választjuk akkor minden úgy fog zajlani, ahogy azt a hosszú megbeszélésen megbeszéljük. Ez a beszélgetés két órás volt és a két óra alatt nagyjából egy kérdést sem volt szükséges feltenni, mert mindent, ami felmerült bennünk megválaszolta magától.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25