Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
233) Brigi és Gergo 
2019-7-8 04:17 Válasz erre Válasz erre

Emlékek, élmények,

Már lassan 1 év telt el az esküvõm óta. Ma újból megnyitottam az esküvõi videót és a képeket,és most is ugyanazt éreztem mint az esküvõ utáni napon. Ha lehetne, az lenne a legjobb ha mindenki tarthatna egy próbaesküvõt és rá pár hónapra történhetne minden élesben. Hónapok után az ember máshogy lát dolgokat, meggondolja magát, rájön, hogy nem ez a legalkalmasabb zenekar vagy helyszín... Nekem is eszembe jutott hasonló dolog, de NEM Sanyinál. Próbálok minden egyes pillanatot felidézni abból amit csinált, és egyszerûen nem találok se hibát , de még kérdõjel sincs bennem vagy a tipikus mi lett volna ha... Az egy dolog hogy szórakoztatta a násznépet, hangulatot csinált, gyönyörûen beszélt, de tényleg minden- minden úgy történt ahogy mi akartuk és szerettük volna és ahogy megbeszéltük. Nekem nem kellett azon gondolkodnom vagy aggódnom mi van ha késik az étel, mi van ha összedõl a torta, mi van ha elszakad a ruhám, vagy nem lesz valakinek hely a kocsiba az étteremig... Sanyi mindent megoldott ezek közül . Ha valakit szívbõl tudok ajánlani a szolgáltatók közül, az Sanyi. Nem is hívnám szolgálatónak hanem inkább a jobb és a bal kezünknek és agyunknak :D aki tökéletessé tette a nagy napunkat! Köszönjük Szépen mégegyszer!
232) Deni & Tomi 
(232)
2019-5-28 21:29 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nagyon köszönjük azt a sok munkát amit az esküvönkbe fektettél és ezzel vazázsolva azt a világ legszebb napjává számunkra, profi módon levezényelve az egész esküvőt, álmodni sem tudtunk volna szebbet és hibátlanabbat!
Örömmel ajánlunk minden házasodni vágyó ismerősünken!

Köszönjük szépen!
Üdv!
Deni és tomi
231) Tibi es Emese 
2019-3-23 14:29 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!
Eloszor is koszonjuk hogy megtiszteltel minket a jelenleteddel az eskuvon. Orulunk hogy reszese voltal a Nagy Napnak, profi Vőfély es Zenész szemelyeben. Az idot nem sajnalva, elore ismertetted velunk a "menetrendet" hogy mikor mi fog tortenni illetve mi hogy szeretnénk. Szantal idot arra is hogy valaszolj nekunk, ha esetleg keresunk illetve kerdesunk akadt elotte valo napokban.Habar nem talalkoztunk elotte, megis olyan volt mintha ismertel volna minket,kozvetlen es empatikus voltal, tudtad hogy mikor mi van a fejünkben. A naszneppel elveztuk az egesz napot az elejetol a vegeig. Latszott hogy elvezettel es tapasztalattal csinalod amit remelunk hogy meg sokaig igy is marad.:) nagyon koszonjuk Neked, csodalatos volt minden pillanata a Nagy Napnak Te vagy a legjobb !!
230) Dinkáné Rocska Viktória 
2018-11-15 20:24 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Nagyon szépen köszönjük,hogy a nagy napon 2018.10.27én mellettünk voltál és levezényelted az esküvőnket.
Már az első találkozásunknál biztosak voltunk benne,hogy te vagy az az ember akit a Nagy Napunk egyik legfontosabb személyének szeretnénk! Ez a döntés csak erősödött,amint elkezdődött a "Nap"!Nagyon jól éreztük magunkat,mi is és a vendégek is.
Köszönjük a részvételt.

Viktória és Csaba
229) Zita és Bence 
2018-11-3 07:00 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Szeretnénk megköszönni, hogy életünk legszebb napján velünk voltál és elfogadtad a felkérést, hogy te legyél a vőfélyünk!
Már tavaly volt szerencsénk megismerni téged a testvérem esküvőjén, így már nem voltál ismeretlen számunkra, tudtuk, hogy a megfelelő vőfélyt választjuk az esküvőnkre! Az előzetes megbeszéléseken minden információt elmondtál, ami rengeteget segítettek nekünk, hogy a szervezés gördülékenyen menjen. Bármilyen kérdés, kétely merült fel bennünk a szervezés közben, te mindig készségesen segítettél nekünk és eloszlattad az aggodalmunkat. A legnagyobb segítség az esküvő előtti napokban az volt, hogy felhívtál minket és közölted hogy ne foglalkozzunk semmivel minden rendben lesz :D
Egy életre szóló élmény volt amit sosem felejtünk el! Köszönjük, hogy a problémák megoldásában is segítettél, minden tökéletes volt! A zenekarral és a fotóssal teljes összhangban voltál, mindig minden szolgáltató tudta, hogy mit kell csinálnia és az úgy is volt. Kiemelném a leánykikérést és a búcsúztatót ami nagyon kedves emlék marad számunkra. Mindenki számára csak ajánlani tudunk, reméljük még találkozunk!

Köszönjük: Zita és Bence 2018. október 6.
228) Timi és Roli 
2018-10-14 17:25 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Megkésve bár, de annál nagyobb szeretettel és örömmel köszönetet szeretnénk neked mondani és írni, hogy közös életünk eddigi legszebb napját feledhetetlenné varázsoltad! Köszönjük a sok tanácsot, segítséget, szeretetet, hozzáértést, amit kaptunk tőled. Nagyon jól sikerült az esküvőnk és ez nagyban neked köszönhetjük.Reméljük még sokszor találkozunk veled az életben. Csók a családnak Timi és Roli. 2018.09.08.
227) Baráth Tibor 
2018-10-14 10:31 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!

Köszönjük szépen, hogy 2018.augusztus 11.-én a mi nagy napunkon velünk voltál. Levezényelted ezt az eseményt, amely nem volt zökkenő mentes, de te ígéretedhez hűen áthidaltad, megoldottad helyettünk az elénk gördülő akadályokat! A násznép is pozitív véleménnyel volt rólad, mindenkinek tetszett az előadásmód és a megjelenésed. Jelenléted a számunkra megnyugtató volt.
Az elsődleges megbeszélésen a tőled kapott instrukcióknak, tanácsoknak nagy hasznát vettük az esküvő szervezésében.
Mindenkinek csak ajánlani tudunk, mi úgy gondoljuk, hogy aki az elkövetkezendőkben a lagzijába vőfélyt keres, az csakis a Vőfély Sanyit keresse!

Ismételten köszönjük a profizmussal végrehajtott munkádat!

Üdv.:
Alexandra és Tibor
226) Kitti és Tamás 
(226)
2018-10-5 06:54 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Mérhetetlenül hálásak vagyunk amiért ilyen profi módon levezényelted az esküvőnket. Nálad jobb vőfélyt nem is találhattunk volna. A nagy napon semmi dolgunk nem volt és semmivel nem kellett foglalkozunk mert Te ott voltál és mindent megoldottál. Amikor elkezdtük szervezni az esküvőt nagyon sokat segítettél a jótanácsaiddal, tapasztalatoddal.
Egy szó mint száz: a legjobb vőfély vagy.

Köszönünk mindent!

Földvárszki Kitti&Földvárszki Tamás
2018.06.30.
225) Viki és Bálint 
(225)
2018-10-5 06:27 Válasz erre Válasz erre

Köszönünk Mindent!

Amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket,az első dolgunk volt Vőfélyt keresni. Sokat keresgéltem az interneten amikor egyszer csak rátaláltam Sanyi oldalára :) Szimpatikus volt a bemutatkozása,a konkrét megfogalmazás a szolgáltatásaival kapcsolatban és a naptára hogy a MI NAGY NAPUNKON még zöld volt :D Ezután gyorsan sort is kerítettünk az első találkozásra ahol eldöntöttük hogy Nekünk Sanyi lesz a vőfélyünk! Ami bőven 1 évvel az esküvőnk előtt eldőlt. Lassan eljutottunk a nagy megbeszélésig, ahol sok tanácsot kaptunk és engem megnyugtatott a tudat,hogy minden részletet leírtunk mi mi után következik stb... Az esküvőn mindent kézben tartott a násznéppel kedves, viszont ha kellett határozott volt, minden vendégünk jó véleménnyel volt Sanyiról, a munkájáról, a hozzáállásáról :) A többi szolgáltatónkkal is megtalálták a közös hangot, könnyű volt együttműködniük. Csak ajánlani tudjuk,ha profi Vőfélyt kerestek! Ne keressétek tovább jó helyen jártok!

Szeretettel gondolunk rád Sanyi!
Viki és Bálint (2018.08.25.)
224) Évi és Attila 
(224)
2018-9-4 07:15 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Először is szeretnénk megköszönni Neked, hogy életünk egyik legfontosabb napját 120%-os odaadással és profizmussal levezényleted.
Ugyebár a Mi esküvőnk szervezése nem az egyszerűbbek közé tartozott, révén, hogy helyszínt kellett változtatni 2 héttel a Nagy Nap előtt.
Ezzel kapcsolatban is szeretnénk kifejezni hálánkat, hogy segítettél amikor jeleztük, hogy nagy a baj.
Ehhez tudni kell, hogy Sanyi a szabadidejében a medencéből kiugorva vette fel a telefont és segített új helyet keresni, konkrétan az év talán legfoglaltabb napjára.

Véleményünk szerint, minden amit csináltál és ahogy csináltad, kezdve a megismerkedésünktől az esküvő napjáig tökéletesen megfelelt számunkra.
Mindent meg tudtunk beszélni és bizalmunkat már az első pár Skypeos mondat után elnyerted. :)
Bármi kérdésünk volt Te ott voltál és válaszoltál készségesen.
Bármi segítségre szükségünk volt Te ott voltál és segítettél.
Mivel Te tapasztalt vagy az esküvők lebonyolításában ezért bátran rád mertük bízni magunkat.

A jövőben házasulandó pároknak pedig azt üzennénk, hogy válasszátok Vőfély Sanyit, amennyiben egy gondmentes és tökéletes esküvőt szeretnétek!

Üdvözlettel:
Évi és Attila
2018.08.18.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24