Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
248) Brigi és Peti 
(248)
2021-7-7 06:41 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyink! :)

Amikor az Egyik rokonunk esküvőjén láttunk, nagyon megtetszettél nekünk! :)
Összenéztünk a Petivel és mi már akkor tudtuk, hogy te leszel a mi vőfélyünk.
Aztán eljött a nap, mikor a Peti megkérte a kezem. Persze azt tudnod kell, nem hagytam végigmondani a mondanivalóját, egyből rámondtam, hogy igen :D
Aztán eljött a nap, amikor szervezni kellett az esküvőnket. Felhívtunk és nagyon drukkoltam, hogy igent mondj nekünk :) A Jóisten meghallgatta imáim, igent mondtál. Nagyon boldogok voltunk, hogy nekünk lesz a legjobb vőfélyünk, megbeszéltünk egy találkozót és nagyon vártuk, hogy lássunk. Aztán eljött a nap, mikor elindultunk hozzád. Nagyon izgultunk, hogy vajon mi is fog történni, aztán megérkeztünk hozzád, emlékszem vártál minket a kapuban, ami nagyon jól esett nekünk, utána bementünk és megbeszéltük az esküvő menetelét. A második megbeszélés után eljött a nagy nap. Nagyon vártunk, mikor érkezel meg.
Nagyon izgultam, hogy minden rendben legyen a napunkon. De mikor odaértél, minden izgalom elszállt. Remekül levezetted az egész esküvőt, mindenki nagyon jól érezte magát és dicsértek, hogy nagyon jó vőfély vagy és sokan kérdezték, hogy honnan szereztünk Téged :D Persze nagyon büszkék vagyunk, hogy miénk a legjobb vőfély. Szeretnénk megköszönni mindent és büszkék vagyunk rád, hogy fájó derékkal és bedagadt lábakkal végigtoltad az egészet.

Mindenkinek csak ajánlani tudunk (és fogunk is :D), aki azt szeretné, hogy minden rendben legyen az esküvője napján.

Vigyázz magadra!
Csók a családnak!
Brigi és Peti 2021.07.03
247) Gabriella és Géza 
(247)
2021-5-31 12:21 Válasz erre Válasz erre

Sziasztok!

Amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket, csak annyit tudtunk, hogy egy felejthetetlen lakodalmat szeretnénk, de nem tudtuk, hogy hogyan érhetjük el, amíg nem találtuk meg Sanyit.

Vőfély Sanyit a kiválasztott zenekarunk ajánlásával találtuk meg. Mielőtt felhívtuk megtekintettük a honlapját, illetve megnéztük, hogy mások milyen értékelést adtak a munkájára. Mivel mindenütt pozitív véleményekkel szembesültünk, felvettük vele a kapcsolatot és innentől a lakodalmunk biztos kezekbe került. Az ismerkedős megbeszélés során bebizonyosodott, hogy egy tapasztalt, megnyugtató jellemű vőféllyel/ceremóniamesterrel van dolgunk, így nem is hezitáltunk a személyével kapcsolatban.

Az általa elkészített, illetve megosztott tudásgyűjtemény nagy segítség volt, mivel részletesen le volt írva, hogy általánosan milyen lépéseket kell teljesítenünk, illetve a szolgáltatókkal kapcsolatban mire figyeljünk.

A hosszú megbeszélésre egy oldalnyi összeszedett kérdéssel készültünk, de Sanyi javaslatára nem tettük fel őket a megbeszélés elején, hanem kérte, hogy hagyjuk a végére, mivel meg fogjuk látni, hogy megválaszolásra kerülnek a beszélgetésünk alatt. A megbeszélés végére részletes válaszokat kaptunk olyan kérdésekre is, amiket nem is tudtunk, hogy léteztek.

Az első személyes találkozás a lakodalomban történt, de itt már úgy találkoztunk, hogy ismertük egymást, mivel több órányi megbeszélés, illetve ismerkedés volt mögöttünk.

A lakodalom során minden úgy történt, ahogy elterveztük, mivel Sanyi végig mindent kézben tartott és az egész este során maximális teljesítményt nyújtott, mindig ott volt ahol lennie kellet. A munkájával nem csak mi voltunk megelégedve, hanem a teljes násznépnek megegyezett a véleménye a miénkkel. A megnyugtató jellemével hozzájárult ahhoz, hogy mi is tudjuk élvezni az esténket.

Ahhoz, hogy mindig mindent kézben tartson, folyamatosan felügyelte az estét, így alig vacsorázott és egy korty alkoholt sem fogyasztott. Betartva az ígéretét nem kerültünk sohasem kínos helyzetbe, mivel csak néhány olyan játékot szervezett, amit előre leegyeztetett velünk és a násznép nyomására sem tért el ettől.

Nálunk nem Ő volt a zenész, de így is - a mi és a násznépünk örömére - sokszor hallhattuk a nagyszerű énektudását.

A kért összegért teljes mértékben megdolgozott, az előre megbeszélt fizetségtől nem tért el.

Mindenkinek ajánljuk Vőfély Sanyit, aki egy szép és gondtalan esküvőt szeretne, és aki olyan vőfélyt keres, aki nem csak az este során van kapcsolatban a párral, hanem hónapokkal az esemény előtt már segít a szervezésben.

Köszönjük,
Gabriella és Géza (2020.10.17.)
246) Gabi és Andi 
(246)
2021-1-8 12:49 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Sajnáljuk, hogy ennyire rányomja a bélyegét a nagy családi eseményekre, így az esküvõkre és lakodalmakra is ez a fránya vírus...
Mi azért drukkolunk, hogy még nagyon sokáig úgy tudd végezni a munkádat, ahogyan azt a mi esküvõnkön is tetted!
Az interneten kutakodva találtunk Rád és elég gyorsan össze is hoztuk az elsõ megbeszélést, amikor ellátogattunk hozzád Jászkarajenõre. Nagyon kedvesen fogadtál bennünket, sok közös témánk is volt, így aztán a mi “rövid“ megbeszélésünk röpke 4 órásra sikerült. Jó érzéssel jöttünk el Tõled és mire hazaértünk, már meg is kaptuk azt a dokumentumcsomagot, amit a sok év alatt összeraktál, hogy ezzel segítsd a párok készülõdését. Megfogadtuk a tanácsaidat és visszagondolva ez jó is volt így. Az esküvõ elõtti utolsó napokban én még egy check-listát is készítettem a dokumentumok alapján. 🙂
De ezek az “esküvõ elõtti utolsó napok” azért jócskán várattak magukra... Kétszer kellett eltolnunk a Nagy Nap dátumát a vírus miatt, de Te mindig tartottad bennünk a lelket, amit nagyon köszönünk! Aztán amikor már a célegyenesben voltunk, néhány naponta felhívtál, helyzetjelentést kértél és nyugtattál, hogy minden rendben lesz. Ez nagyon figyelmes volt Tõled!
Aztán végre eljött a várva várt esküvõnk, pontosan ott voltál a megbeszélt idõpontban és fogadtad a vendégeket. A búcsúztatók nagyon megható pillanatok voltak, igazán profin csináltad, köszönjük Neked ezt a felejthetetlen élményt! Az eredeti forgatókönyvet a hûvös idõjárás miatt nem tartottuk 100%-ban, amit szintén köszönünk, így nem fagytunk meg a közös fotózás alatt, mert azt már a lagzi helyszínén oldottad meg. Igazából minden úgy alakult, ahogy elõre elmondtad, de azért egy-két meglepetést is csempésztél az estébe, mosolyt csalva ezzel a mi és a vendégeink arcára.
Aztán a vacsora után jött a mulatozás... a tyúkok nálunk nem ültek be, annyira jó volt a hangulat! 😅 Életünkben nem táncoltunk annyit, mint a lakodalmunkban... Két hétig zsibbadt a lábam utána... De megérte!!!
Tetszett, ahogy a helyszínen feltaláltad magad, még a Covid híradót is odavarázsoltad nekünk...😅 Mi és minden vendégünk is maximálisan elégedett volt.
Úgy vettük észre, hogy minden szolgáltatóval megtaláltad a közös hangot és õk is csupa jót mondtak nekünk Rólad. Hajnali 5 óráig mulattunk, szerintünk ez magáért beszél... Amit ígértél, azt tartottad is: alkoholt nem fogyasztottál, így végig maximálisan nyomon tudtad követni a történéseket.
Az már csak a hab a tortán, hogy az esküvõ után is sokszor beszéltünk és a mai napig eszedbe jutunk, írsz nekünk vagy éppen hívsz, hogy hogy vagyunk. Mindent nagyon köszönünk!

Békés, boldog ünnepeket, 2021-re pedig jó egészséget és nagyon sok lakodalmat kívánunk Neked!

Szeretettel üdvözlünk:
Gabi és Andi
(2020.09.26.)
245) Viki és Andris 
(245)
2020-12-29 18:32 Válasz erre Válasz erre

Kedves Olvasók!

Mikor elkezdtük szervezni az esküvõnket, számtalan võféllyel beszéltünk facebookon, árajánlatot kértünk, de valahogy egyik sem volt az igazi. Ekkor fordultunk jó barátunkhoz, google-hoz, mélyen beleástuk magunkat, vélemenyünk szerint egy jó lagzi alappillére egy jó võfély.
Megtaláltuk Sanyit, rövidebb beszélgetés után tudtuk, na végre, megtaláltuk a mi emberünk :)
A szolgáltatás árát illetõen sem voltak rejtett buktatók, kerek perec ki van írva a weboldalára mennyibe kerül.
Rövidebb- hosszabb beszélgetés után összeállitottuk a programtervet, és eljött a nagy nap.
Szó mi szó, elrepült gyorsan, de mi még életünkbe nem éreztük ennyire jól magunkat. Nem csak mi, a visszhang alapján vendégek is. Sanyi TÉNYLEG arra törekszik hogy mindenki a lehetõ legjobban érezze magát, és míg a szervezés alatt a menyasszonyok hajlamosak ragaszkodni, meg elveszni a részletekben, mire odaérsz a nagy naphoz, Sanyi megoldja hogy minden röpke aggodalmad tovaszálljon.
Emellett nagyon jó problémamegoldó. Csak utólag tudtuk meg, hogy voltak kisebb bakik, de mi ebbõl semmit nem vettünk észre, és pont ez a lényeg, hogy csak a jó hangulatra tudj koncentrálni.
Azóta is a vendégeink emlegetik hogy ilyen jó võfély nem sok fán terem :)

Egy szó mint száz, jó szívvel ajánljuk Sanyit, nem fogjátok megbánni!

Jó készülõdést kívánunk a pároknak!

Viki és Andris /2020.08.29/
244) Ági és Csaba 
(244)
2020-2-27 08:41 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!

Emlékszem, mikor 2018 augusztusában hivatalosak voltunk a férjemmel (akkor még csak vőlegényemmel) egy olyan esküvőre és lagziba, ahol Te voltál a vőfély. Annyira élveztük a lebonyolítást, a beszéded, a poénjaid, hogy másnap reggel megkerestünk az interneten, és a honlapodat böngésztük. Elhatároztuk, hogyha eljön a mi időnk, Téged kérünk fel a mi vőfélyünknek, ebből nem engedünk. Még annak az évnek a decemberében meg is beszéltük, hogy 2019-ben szeretnénk összeházasodni.
Olyannyira nem engedtünk a személyedből, hogy az esküvőnk időpontját aszerint tűztük ki, miszerint Te a naptárad alapján szabad vagy. Így választottuk ki 2019. 08. 03-át. :)

Felvettük Veled a kapcsolatot, eljött az 1. találkozás - legalábbis mint szolgáltató és megbízó, egyébként a 2. találkozás napja. Nem sajnáltad az időd és az energiád arra, hogy meggyőzz minket arról, amiről amúgy sem kellett, Te egy szívvel-lélekkel a munkáját végző, emellett nem utolsó sorban korrekt, őszinte, egyenes, megbízható ember vagy, remek Vőfély. A rendelkezésünkre bocsátott, saját magad tapasztalataiból összeállított dokumentum-elsősegély-mentőcsomagod (merthogy ez mind egyben volt) végigkísérte a szervezés, főleg a szolgáltató keresés minden percét, mely óriási segítséget jelentett számunkra.
Amikor eljött a hosszú megbeszélés ideje, újfent megerősítettél minket abban, hogy Benned nem fogunk csalódni. Percre pontosan végigmentünk a forgatókönyvön, ami szintén biztonságérzetet adott, hiszen nyilván első házasság révén, de még vendégként is zöldfülűek voltunk (legalábbis én) az esküvő és az azt követő mulatság témájában.

Na és végre eljött a várva várt 2019. 08. 03. Az ottani találkozásunkkor már szinte régi, kedves ismerősökként üdvözöltük egymást. Megnyugtatott a jelenléted, és már a kezdeti akadályokat könnyedén átvészelve kezelted, miáltal nyugalom árasztott el, illetve gyorsan továbbléptünk rajtuk, élvezve a nap minden pillanatát. Az, hogy egész nap egy korty alkoholt nem fogyasztottál, még értékesebbé teszi a munkád. Sajnos hallani olyanokról, akik hamarabb illuminált állapotba kerülnek, mint a násznép, persze ez a munkája rovására megy. Mi nem csalódtunk Benned, szuperül végezted a munkád, maximálisan levettél minden terhet a vállunkról, két lépéssel előrébb jártál, mint mi, csak kapkodtuk a fejünket, hogy hogyan csinálod, hogy nekünk tényleg nem kell foglalkoznunk semmivel.
A násznépünk először megilletődött a mi hangos szavú vőfélyünktől, na de milyen legyen egy vőfély, ha nem ilyen? Azonban nem kellett sok idő, és rögtön feloldódtak a vicceid és ugratásaid során. A számunkra legemlékezetesebb a ... Nem lövöm le a poént, hadd tapasztalja meg más is, aki még előtte áll, de ezeket a sorokat olvassa. Az egyik kedves és jóleső mondatod sem felejtem el soha, amit akkor mondtál, mikor készen álltam a menyasszonyi ruhában arra, hogy a vőlegényem elé vigyél a kikéréshez.

Mindent összevetve imádtuk a nagy napunk minden percét még a nehézségek ellenére is, mert Te gondoskodtál arról, hogy nekünk semmivel se kelljen foglalkoznunk, csak egymással és a násznéppel.

Hatalmas segítő kezet nyújtottál mind a szervezés alatt, mind az esküvő és a lakodalom ideje alatt. Végig egy nagy tenyér voltál, aki tartott minket, és nem engedett minket kiesni a kezéből.
Nagyon nagy köszönettel és hálával tartozunk azért, hogy a kitartó munkáddal - mely sokkal többet ért, mint amit érte fizettünk - hozzájárultál, és részese voltál életünk egyik legmeghatározóbb napjának!

Bátran, a legőszintébb szívvel ajánlunk Téged mindenkinek, aki egy minőségi munkát maga után hagyó, tehetséges, őszinte, megbízható, életvidám Vőfély Sanyit kérne fel a nagy nap lebonyolítására!

Köszönünk mindent,
csók a Családnak:
Ági és Csaba
243) Bence és Niki 
(243)
2020-2-27 08:30 Válasz erre Válasz erre

Szia Sanyi!
 
Amikor én még gimis voltam Te voltál a portás a sulinkban, és már ott is mindenki Vőfély Sanyinak hívott, így egyértelmű volt, hogy ki lesz a vőfélyünk, ha majd megnövök. :)
 
Két Skype megbeszélésünk nagyon szuper volt, mindkettő végig jó hangulatban telt. Az első benyomásunk az volt: na Ő tuti rendet tesz :D
Mindenhez jó tanácsokat mondtál, érződött, hogy kézben fogod tartani a dolgokat. Meg tudtuk a segítségeddel tervezni pontról pontra az esküvőnket és nekünk is összeállt fejben a program. A dokumentum csomagod nagyon sokat segített. Elsőre ijesztőnek tűnt, de a szolgáltatók… nagyon meg kell válogatni őket, mert rajtuk nagyon sok múlik. Ez utóbb be is igazolódott.
Amikor megjelentél a lagziban, rögtön meg is kínáltál a bugyrosból, de te nem fogyasztottál alkoholt. Ezt nagyon köszönöm, azt pedig külön köszönöm, hogy 0 gramm alkohollal csináltad végig a nagy napunkat!
Volt egy két dolog, amit előre nem beszéltünk meg, és vicces, vagy különlegesen jó volt. Pl.: A szülőbúcsuztató (könnyfakasztóan szép szövegek), templom után a rizsáldás, Most múlik pontosan…, feleségrablás utáni kiváltásra intelligens, kultúrált, vicces, személyreszabott feladat!
Vőfélyi feladatodat tökéletesen végezted, mindenki dicsért, másnak is ajánlottunk, sőt az esküvőnkön részt vevő egyik pár is keresett már, csak neked már foglalt volt az időpontjuk...

Köszönünk mindent!
Bence és Niki
2019.08.17.

Szia Sanyi
242) Petra És Roland 
(242)
2020-2-27 07:56 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Egy rokon esküvőjén találkozzunk elsőnek.
Az első benyomásunk rólad, hogy vicces, humoros vagy, aki tudja hogy kell hangulatot csinálni.
Nem volt kérdés ha nekünk is lesz esküvőnk, kit hívunk vőfélynek, ezért választottunk téged. A szolgáltató listával nekünk nem kellett vele foglalkoznunk, de ha kellett volna biztos segített volna. A megbeszélések hosszúak voltak! De megérte, még az is mosoly fakasztó s egyben nyugtató volt. Az első személyes találkozásunk nem a mi esküvőnkön volt, de a mienkén, olyan volt mintha már ezer éve ismernénk, s a család tagja lennél. A feladataid teljes mértékben 10/10-en végezted, ha kellene újra téged választanánk.
A zenészi feladataid is, minden műfajban, még a fiúkat is engedted énekelni, minden kívánságot lestél. Szerintem semennyit alkohol nem fogyasztottál, de ha fogyasztottál volna, akkor mérgesek vagyunk hogy nem koccintottunk :) Egyszóval nem lett volna számunkra baj!
A násznépből mindenki kedvelt a férj részéről a nagyja már amúgy is ismert. S sokan mondták, hogy nagyon jó hogy voltál. Else tudtuk képzelni nélküled milyen lett volna. Mi imádtuk az esküvőnk csak sajnos gyorsan eltelt, azóta is emlegetik s követelik az aftert.
A legemlékezetesebb az az volt amikor ... De nem írom le, nem szpojlerezek, átkell élni ;)
Átbeszéltük reggeltől-estig mi hogy lesz, tanácsokat kaptunk, s figyelmeztetéseket is szolgáltatókkal kapcsolatban. Mindenre ügyeltél még arra is amire mi nem is gondoltunk.
Bármennyibe is kerültél volna akkor is téged választunk.
S hát azt ajánljuk amit ismerünk s ami jó! Így kérdés nélkül ha haljuk hogy vőfély akkor Sanyi!

Sok Puszi
Baksa-Iványi Petra Mercédesz
és
Baksa Roland
2019.08.23
241) Edit és Arnold 
(241)
2019-11-28 19:02 Válasz erre Válasz erre

Egy közeli ismerősünk esküvőjén Sanyi volt a vőfély, akkor már tudtunk, ha nekünk lesz Nagy Napon, Őt fogjuk választani. Magával ragadott minket egy jókedve, profizmusa, de legfőképp egy szeretete, ami az ifjú párral foglalkozik.
Ha eljött a Mi időnk, kértünk tőle időponttól, ahol minden egyes nagyszerű megbeszélés, miután a mi vőfélyünk, mert szimpatikus volt, és egységesen nem feszengtünk egy társaságában. Úgy köszöntött minket már az első alkalommal, mint egy egyedülálló látással, barátot üdvözölve. A megbeszélésen türelmesen meghallgatta az elképzeléseinket, majd tanácsokat lehet használni, és együtt dönthettük, mi a legjobb forgatókönyv egy nagy napra. Ha a lagzibai először találta meg, hatalmas nyugalom fogott el minket. Tudtuk, hogy bármi gond lesz, Ő mindent megold. Teljes körűen megbízható magunkat, semmin sem kellett agyalni aznap, csak élvezni kellett és megélni minden pillanatot. A legnagyobb ajándék Tőle, nekünk az volt, hogy kevés kézben tartott. Egy német lézengő barátok, egy harcos nagymamákat, és egy menyasszonyiruha problémát. Mindig a beállításiünkre állt, e-mail-eztünk, telefonon beszéltünk azoknak a messenger konferenciáinknak, amelyek voltak. Mindig türelmes volt, nyugodt és sok mindent reálisabban látott, menta Mi. A „Igaza van Sanyinak.”
Hozzájárult, így az esküvőnk napközben, úgy gondolva, hogy az életképét legcsodáltabbá kell tenni, ha nem akarja, amikor foglalkoztatják, mikor a mikor elfogadja a vacsorát, hol a második unokatesó, aki lemarad a csoportképről, vagy pedig egy előtérbe kerül, az összkép.
Olyasmit adott nekünk, aznap amit nem vártunk egy „szolgáltatótól”.
A szeretetét, egy darabot magából.

Köszjük Sanyi!

Üdvözlettel, a 2019.06.01-i ifjú pár: Edit és Arnold
240) Szandra és Attila 
(240)
2019-11-28 18:17 Válasz erre Válasz erre

Kedves Jegyespár!

Szeretnénk egy-két személyes tapasztalattal segíteni Nektek, hogy a nagy nap számotokra is olyan csodálatos legyen, mint számunkra.
A mi sorsunk úgy hozta, hogy a saját esküvőnk előtt nem vettünk részt olyan lagziban, ahol volt vőfély. Tulajdonképpen eleinte fogalmunk sem volt róla, hogy mi a feladata a vőfélynek egy esküvőn. Hogy miért is kerestünk végülis vőfélyt? Hallgattunk azokra a rokonokra, akik már részesei voltak olyan esküvőnek, ahol volt vőfély.
Esküvőnk előtt 5 hónappal kezdtünk el keresgélni vőfélyt. Sanyira az interneten találtunk. Egy decemberi reggelen találtunk rá a honlapjára. Végignéztük, és nagyon szimpatikusnak találtuk. A honlapján láthattunk képeket, videókat korábbi esküvőkről. A feltöltött anyagok mind azt mutatták, hogy egy életvidám, felkészült vőfélyre leltünk. Ami még nagyon szimpatikus volt, hogy a naptár funkcióban meg tudtuk nézni, hogy az általunk kitűzött napon Sanyi szabad-e.
A szimpátia ellenére azonban nem kerestük meg rögtön. Megnéztünk más vőfélyeket is az interneten, de Sanyi annyira megfogott minket, hogy mindig visszatértünk az ő oldalára. Végülis úgy döntöttönk, hogy felvesszük vele a kapcsolatot. Nem bántuk meg :)

Kicsit talán régi módi hozzáállással rendelkezünk, de mi szerettünk volna személyesen találkozni Sanyival az esküvő elött. Mivel nagy volt a távolság, ezért Sanyi mondta, hogy ő videó chaten szokott a párokkal egyeztetni az esküvőről. Ez nekünk eleinte furcsa volt, de végülis chaten egyeztettünk.

Sanyi olyan volt, mint ahogyan elképzeltük a feltett videók és képek alapján. Jó humorú, kedves, segítőkész ember benyomását keltette. Nekünk nagyon szimpatikus volt. Az első beszélgetés alkalmával Sanyi nagyon sok kérdést tett fel nekünk arról, hogy hogyan is képzeljük el a nagy napunkat. Ezen kérdések tisztázása közben elmondtuk, hogy zenészeink még nincsenek. Sanyi felhívta rá a figyelmünket, hogy ő zenész is. A honlapján meg tudtuk nézni, hogy milyen típusú zenéket játszik. Ezek után megbeszéltük, hogy zenész és vőfély szerepre is szeretnénk felkérni.
Esküvőnkön kb. 75 ember vett részt. Kicsit félve vártam, hogy hogyan is fog elsülni, hogy Sanyi lesz a vőfély és a zenész is egyben. Mivel az első beszélgetés alkalmával bizalmat szavaztunk Sanyinak, ezért nem tettünk mást, csak bíztunk benne, hogy jó embert találtunk esküvőnk két legfontosabb szerepének elvállalására.

Az első beszélgetés során Sanyi nagyon sok mindenre felhívta a figyelmünket egy általa összeállított dokumentum csomaggal. Ebben a csomagban valóban hasznos információk voltak. Gondolok itt például arra, hogy a torta és a sütemény kiszállítattásakor is valakinek észnél kell lennie, aztán a korábbi tapasztalatok a vendéglátóhelyekkel kapcsolatban. Mire figyelj egy fotós kiválasztásánal vagy a virágok rendelésénél. Az esküvő részleteinek szervezése során hatalmas mankó volt.

Amikor végig olvastuk ezeket a dokumentumokat már sejtettük, hogy Sanyinak a vőfélykedés nem puszta munka, hanem igen is hivatás amit szívvel-lélekkel csinál.

A nagy nap előtt tartottunk egy több órás hosszú megbeszélést szintén interneten keresztül. Ezen a megbeszélésen szinte percről percre végigvettük, hogyan fog lezajlani az esküvő. Aprólékosan minden pontot kiveséztünk, így a menetrenddel teljesen tisztában voltunk. Mi ezen a megbeszélésen már nagyon izgultunk a nagy napunk miatt, sokat segített Sanyi higaddt és mindenre kiterjedő figyelmes hozzáállása.

Személyesen a lagziban találkoztunk először. Sanyi olyan volt, mint a képeken. :)
Igényesen, az alkalomnak megfelelően jelent meg. Jó kedvű, magabiztos, határozott ember benyomását keltette. Teljesen olyan volt élőben, mint amilyennek a képeken láttuk. Amikor találkoztunk vele, már biztosak voltunk benne, hogy a lehető legjobb embert találtuk meg.

Röviddel az érkezésünk után elkezdődött a nagy nap forgatókönyve. Sanyi mindent kézben tartott, nekünk csak rá kellett figyelni, hogy mikor mi következik. Elmondhatatlanul jó érzés volt, hogy nem kellett az idővel és semmi mással foglalkozni. Sanyi profi módon kezelte a vendégsereget, elmondott nekik minden fontos és hasznos információt. Minden úgy történt, ahogyan megbeszéltük az esküvő elött.

Mivel nálunk Sanyi zenész is volt, ezért szeretném elmondani, hogy fergeteges lagzit csinált. :) Változatos zenéket játszott, a vendégsereg minden korosztálya számára megtalálta a legjobb zenéket. Nagyon örülünk, hogy Sanyit választottuk zenészünknek is.

És ami a legfontosabb: egy korty alkoholt sem fogyasztott a lagzi alatt! Mindenre teljes mértékben oda tudott figyelni. Gondolok itt a zenélésre és a vendégek szórakoztatására is. :)

Az esküvőnk remek hangulatban telt el. Sanyi iszonyat jó humorát még az esküvő után is rengeteg vendégünk emlegette. Mindenkinek nagyon tetszett, ahogyan Sanyi rímekben beszélt, poénnal kezelte az embereket. Sokszor potyogott a könnyünk a viccektől :)

Összességében a nagynapunk egy álom volt :) Nem tudom elmondani, hogy mennyire jó érzés volt, hogy tényleg nem kellettt semmivel sem foglalkozni. Nem kellett nézni, hogy odaérünk-e a házasságkötő terembe, vagy akár a templomba. Sanyi mindent kézben tartott. Nekünk csak jelen kellett lenni és megélni a pillanatot. A többi sokmindent Sanyi intézte.
Áldom a sorsunkat, hogy Sanyira találtunk :) Minden úgy történt, ahogyan megbeszéltük. Még az anyagiak elszámolása is. Nem talált ki plusz költségeket, sőt az esküvő végén megkérdezte, hogy elégedettek vagyunk-e vele, mert csak akkor veszi el fizetségét. Azt gondolom, hogy Sanyinál jobb vőfélyt és zenészt nem is találhattunk volna :)

A nagy nap előtt biztosan minden pár izgul, ahogyan mi is izgultunk. A legtöbb családban előfordul olyan rokon, aki azt gondolja, hogy ő tud mindent a legjobban. Nekünk Sanyi segített a dokumentumokkal, hogy milyen apró részletekre kell figyelni. Tanácsot adott,hogy mit hogyan szoktak pl.: legénybúcsuztató és lánykikérés.. Segített kezelni azokat a kényes helyzeteket, amiket az okoskodó családtagok tudtak létrehozni. Tehát ezzel csak annyit szeretnék mondani, hogy ezen monentumok alapján is látható, hogy ha Sanyit bízzátok meg, akkor nem pusztán egy zenészt vagy egy vőfélyt kaptok, hanem egy olyan értékes ember segítségét kapjátok a nagy naphoz aminek nagyon fogtok örülni!

Ajánljuk minden olyan pár számára Sanyit, akinek igenis fontos, hogy az őket körülvevő emberek valóban emberséges és megbízható emberek legyenek, akik szívből cselekszenek.

Puszi, Szandra és Attila
2019.04.09.
239) Gábor és Kriszti 
(239)
2019-11-28 18:00 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Mi az interneten találtunk Rád és nagyon megörültünk annak, hogy a honlapodon már konkrét információkat, videókat találtunk arról, hogy hogyan dolgozol. Így már ismeretlenül is lett egy elképzelésünk Rólad és amit láttunk az tetszett nekünk.
Szimpatikusnak találtunk a bemutatkozásod alapján és arra gondoltunk, hogy nekünk most pont egy olyan vőfélyre van szükségünk, aki jól szervezett, nagy tapasztalattal rendelkezik és személyiségével kitűnik a többi vőfély közül.
Az első bemutatkozó beszélgetés során ezek az első benyomások megerősödtek bennünk. Mivel mi külföldről szerveztük az esküvőnket, ezért meghatározó érv volt melletted, hogy tapasztaltan, összeszedetten és korrekten vázoltad az együttműködés keretét és az első beszélgetéstől fogva sok kis apró átgondolást, problmát levettél a vállunkról.
Rugalmas voltál az időpotokat és a skypos megbeszéléseket illetően, ami nekün ideális volt.
A küldött dokucsomagot pedig nagyon hasznosnak találtuk. Elolvastuk őket és felkészültebbek voltunk a szolgáltatókkal szemben. A hosszú megbeszélés profi volt. Félévvel a lagzink időpontja előtt, már volt egy időtervünk gyakorlatilag percekre lebontva és esőtervvel együtt. Ez nekünk nagy megnyugvást jelentett, mert már volt egy kerete az egész szervezésnek. Itt már meg voltunk győződve róla, hogy jól döntöttünk Veled és hagyatkozhatunk a munkádra.
A lagziban az első találkozásunk picit kapkodósra sikeredett, de rögtön feltűnt, hogy megérkezett a Vőfélyünk:-))
A lagziban maximálisan odatetted magad, úgy csináltad a dolgokat, ahogy kértük és közben is rugalmasan alkalmazkodtál hozzánk. Jól menedzselted az időt és kézben tratottad az eseményeket. Néhány meglepetéssel is készültél nekünk.
Az este alatt nem kellett attól tartanunk, hogy lerészegedik a vőfélyünk, mert nem iszol alkoholt. A násznépünk is megszeretett Téged, és többen vissza is jelezték, hogy milyen profi munkát végzett a vőfélyünk. Szüleink különösen nagyon elégedettek voltak Veled és hálásak Neked az este levezényléséért.
Mi nagyon jól éreztük magunkat. Nem is gondoltuk volna, hogy mi is ennyire el tudjuk engedni magunkat és a stressz ellenére tényleg élvezni is tudjuk majd. Nagyon gyorsan eltelt ez a nap, de mi maximálisan elégedettek vagyunk és örömmel gondolunk vissza az eskővénkre már így házaspárként:-)
Számunkra a gyertyafénykeringő volt a legszebb és legkülönlegesebb, amit nagyon meghatóan vezényeltél le. A tortavágós kommentelésed is nagyon megnevetetett bennünket. Ami szintén nagyon nagy élmény volt, amikor a menyasszonytánc végén felvezetted, hogy akkor most a vőlegény is táncolhat a menyasszonnyal, nade nem megy az olyan egyszerűen.:-))
Nekünk a munkád mind előtte mind pedig a lakodalam alatt azt jelentette, hogy támaszkodhatunk egy tapasztalt és nagyon lelkiismeretes vőfélyre és nem kell minden problmt egyedül megoldanunk. A kért fizettség is teljesen korrekt volt. Szívesen ajánlunk Téged más leendő házaspároknak is tovább.

Gábor és Kriszti 2019-06-29
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25